Ciolacu îl blamează pe Ponta, „om de stânga”, că a ales să „trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL”.

„Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat!”, a scris Marcel Ciolacu.


Ciolacu: „Gabriela Firea îi va spulbera!”

Liderul PSD are toată încrederea în Gabriela Firea că va putea câștiga alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei și spune că social-democrații o vor susține în continuare.

„Le dau însă o veste proasta: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.


Ponta și Negoiță formează Alianța Pro București 2020

Victor Ponta, liderul Pro România a anunțat oficial o alianță a partidului său cu Robert Negoiță la alegerile locale din 2020, care se va numi „Pro București 2020”.

Victor Ponta spune că alianța sa cu Robert Negoiță oferă oamenilor o alternativă la PNL și PSD, în lupta pentru Primăria Generală a Capitalei.