"Daca dl. Grindeanu spune ca nu sustine gratierea coruptilor, iar aceasta este pozitia asumata a Guvernului, ii cer sa-si angajeze mandatul de prim-ministru. Asadar, sa puna mana pe un pix si o hartie si sa-si prezinte demisia in alb, iar daca majoritatea parlamentara care il sustine va vota, in Senat, impotriva punctului sau de vedere, sa-si depuna mandatul!

Ori, ori! Ne-am saturat de duplicitatea aceasta continua a liderilor PSD care azi spun ca nu sustin un lucru, pentru a se dovedi maine exact contrariul. Este singura formula in care dl Grindeanu poate fi luat in serios si poate dovedi ca nu este papusa lui Liviu Dragnea.

Abordarea dnului Dragnea o stim deja: el declarativ nu sustine gratierea propriei persoane, dar ce sa vezi, e neputincios. Culmea! Gratierea e un miraj prea mare pentru colegii sai si nu-i poate stapani sa voteze impotriva angajamentelor liderului PSD. Cred ca este evidenta acum pentru toti ticalosia acestor domni, chiar si pentru cei care si-au pus ceva sperante in acest partid", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste si: