Politica 4 Mai 2017 00:17
Dupa decizia Comisiei juridice a Senatului de a gratia inclusiv persoane condamnate pentru fapte de coruptie, nici reactia fostului prim-ministru Dacian Ciolos nu a intarziat sa apara, scrie digi24.ro.

"Unii par sa aiba o placere sadica in a se juca din nou cu nervii romanilor care vor sa priveasca spre viitor si sunt trasi din cand in cand de maneca de cei care par sa aiba dificultati in a se desprinde de trecut.

Un Parlament care se respecta si care-si respecta alegatorii, ar trebui sa dovedeasca maturitatea si intelepciunea de a transmite un mesaj clar privind modelul de societate pe care il doreste pentru Romania.

Daca liderii majoritatii parlamentare, ai guvernului nu sustin aceste modificari, care mai e sensul acestui joc?", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Comisia juridica a Senatului a adoptat miercuri, cu 5 voturi ”pentru” (PSD si ALDE) si 3 ”impotriva” (PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.