După aproape două luni de la dispariția tânărului, au fost găsite urme de sânge și bucăți mici de carne umană la mașina la care lucra Burrell. Este vorba despre o mașină care mărunți atât deșeuri metalice, cât și plastic.


Tânăr mort în mașina de tocat plastic

Un medicul legist, care a ajuns la locul de muncă al lui Burrell la mai bine de o lună după dispariție, a mai precizat că mașina în cauză a fost inspectată de trei ori până să o analizeze el, inclusiv de către tatăl bărbatului decedat, însă nu s-a descoperit nimic suspect, scrie The Independent, citat de digi24.ro.

Din momentul în care se crede că Burrell a căzut în mașina industrială și până la începutul lunii iunie, când medicul legist a participat pentru prima dată la investigații, se crede că au fost procesate peste 60.000 de kilograme de plastic.

După ce a efectuat un test ADN al sângelui uscat, s-a confirmat că acesta se potrivește cu cel al părinților tânărului dispărut.

Până acum, medicul legist nu a putut emite certificat de deces, deoarece trupul tânărului era de negăsit.

Incidentul este investigat acum și de Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru a se stabili dacă au fost încălcate normele în vigoare privind siguranța la locul de muncă.

Biroul șerifului din Spartanburg a deschis un nou dosar în cazul lui Duncan Alexander Burrell-Gordon, însă nu a precizat dacă incidentul este tratat ca un accident de muncă sau omucidere.