Alina Kabaeva, protejata lui Putin

În timp ce ucrainenii se tem pentru viața lor, luptă în prima linie pentru a-și apăra țara, au fugit din calea armelor sau, din nefecire, și-au pierdut viața, Vladimir Putin pare că își vede liniștit de viața sa și vrea să se creadă că este înconjurat de femei. Ei bine, filmarea cu însoțitoarele de bord s-a dovedit a fi trucată, iar imediat după ce a aflat lucrul acesta, Volomimir Zelenski i-a dat replica fără a spune vreun cuvânt, filmarea ajungând virală în mediul online.

Liderul de la Kremlin, oricât de multe vieți a distrus, are și câteva pe care face orice îi stă în putință pentru a le proteja, iar una dintre ele se numește Alina Kabaeva și este o fostă gimnastă despre care s-a scris că ar fi împreună cu Putin pentru prima dată în 2008. Conform zvonurilor apărute în ultimele zile, ea nu ar fi singură în Elveția, ci alături de copiii acestuia, pe care vrea să îi știe, de asemenea, în siguranță.

Ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publica prima știre despre relația lor, iar la câteva zile după acesta a fost închis, semn clar că între ei se întâmpla ceva și că nu era doar un zvon.