Regina Elisabeta a II-a a apărut cu un baston la un eveniment

La evenimentul de la Westminster Abbey, suverana britanică a purtat o ţinută vestimentară albastră, un palton şi pălărie asortată. Regina a participat la ceremonia organizată la Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Regina a folosit o intrare laterată pentru accesul în biserică, și nu intrarea principală, care este mai îndepărtată de altar. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze această situație. Nu se știe din ce cauză suverana ar fi recurs la sprijinul unui baston.


Moartea prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, aproape șapte decenii de domnie. Starea de sănătate a monarhului este foarte bună, având puține probleme de-a lungul vieții. Anul viitor în luna mai este planificat jubileul de platină al reginei, care va marca 70 de ani de când a devenit monarhul Marii Britanii.

În această primăvară, în luna aprilie, cu puțin timp înainte de a împlini vârstă de 100 de ani, soțul reginei, prințul Philip, s-a stins din viață.