"Sunt supus unui atac cu unde radio de frecventa joasa care tine de trei luni si de aceea voi face ce urmeaza", a scris Aaron Alexis intr-un mesaj electronic gasit in camera sa de hotel, relateaza Huffington Post.

Atacul a avut loc la o luna dupa ce Alexis s-a plans ca aude voci in pereti si nu poate dormi deoarece este atacat cu microunde.

Pe carabina, Alexis a scris "Arma mea ELF" ("My ELF weapon"), "Sfarsitul Torturii ("End to the Torment"), "Nu-i asa cum spuneti" ("Not what yall say") si "Mai bine asa" ("Better off this Way").

Atacatorul de la Washington ratacea in cautarea unor persoane pe care sa le ucida

Alexis, un rezervist de 34 de ani care a servit in Fortele Navale, a folosit o insigna autorizata pentru a patrunde in centrul Navy Yard si a deschis focul cu pusca sa Remington cumparata in mod legal. A mai folosit in timpul atacului un pistol 9mm pe care l-a luat de la un gardian. A fost ucis de un politist din cadrul US Park Police.

"Exista indicatii ca Alexis era pregatit sa moara in timpul atacului si acceptase moartea drept o consecinta inevitabila a actiunilor sale", a declarat Valerie Parlave, director in cadrul FBI Washington .

Mai multe materiale video eliberate de FBI miercuri il arata pe Aleixs cum isi parcheaza masina in garaj si intra in cladire, pentru ca apoi sa apara inarmat, in cautarea unor victime pe holurile cladirii.