Fiica lui Paul Walker a fost condusă la altar de Vin Diesel

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit, spunând cel mai sincer „DA“ din viața ei. Meadow Walker și-a unit destinul cu actorul Louis Thornton-Allan, la aproape trei luni după ce a avut loc logodna. Ceremonia a avut loc în Republica Dominicană, pe malul mării și cu o priveliște desprinsă din poveste.

Meadow a optat pentru o rochie clasică, albă mulată și un voal lung. Cel care a condus-o la altar a fost Vin Diesel, nașul ei și cel mai bun prieten al tatălui său. Tânăra nu a ezitat să împartă cu fanii de pe rețelele de socializre poze de la fericitul eveniment. La nuntă au fost prezenți foștii colegi de platou a lui Paul Walker din filmul Fast and Furious.


Moartea tragică a lui Paul Walker

Cunoscutul actor american, Paul Walker, s-a stins din viață în anul 2013 la doar 40 de ani, în urma unui accident cu mașina în apropiere de Los Angeles. Actorul era pasager în mașina unui prieten, amândoi participând la un eveniment caritabil organizat de asociația lui Walker, Reach Out Worldwide. Șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac. Mașina a luat foc, iar cei doi nu au avut șanse să supraviețuiască impactului.

De-a lungul vieții, starul s-a bucurat de un succes deosebit și multiple roluri în diverse filme. Cel mai cunoscut însă, a devenit seria de filme Fast and Furious, în care Paul Walker interpreta rolul unui agent de poliție sub acoperire, dornic de a face dreptate. În urma filmărilor, actorii acestei ecranizări au devenit o familie, iar Vin Diesel, partenerul de film al lui Walker, a devenit cel mai bun prieten și frate pentru el.