Dupa un sezon dezastruos Becali este decis sa schimbe totul. Astfel, formatia din Ghencea va fi recladita din temelie, oficialii si o serie de jucatori urmand sa nu mai faca parte din proiectul "Steaua", relateaza ProSport.

Intrebarea care sta pe buzele tuturor suporterilor este legata de inlocuitorul lui Stoichita. Desi multe persoane s-au bucurat de posibilitatea ca Piturca sa revina la clubul ros-albastru, varianta nu mai sta in picioare, sustine finantatorul, care se pare ca a gasit un alt antrenor.

"Eu am spus ca e posibil orice, chiar si sa-l pun pe el antrenor la Steaua. Asta i-am zis si lui Panduru. Noul antrenor care va veni la Steaua va face tot staff-ul. Acesta e deja stabilit, e batut in cuie, 500%! E altul, nu e Piturca. O sa-l prezentam cand va pleca Stoichita, cand se va termina campionatul. Si-a facut planuri in privinta staff-ului si a jucatorilor, dar nu stiu despre cine e vorba. Eu doar ma pregatesc din punct de vedere financiar pentru aceste planuri. La salariu nu ne-am inteles inca. Va veni si un presedinte pe probleme sportive, mai mult ca sigur.", a declarat latifundiarul din Pipera la gsptv.

Citeste pe acelasi subiect:

Piturca si Becali, intalnire de gradul 0!

Ce antrenori pot veni la Steaua