Astfel, Radu Ioan Fotino, revendicatorul terenului pe care s-a construit cartierul Henri Coanda, a primit inca un an de pedeapsa pentru acuzatia de inselaciune prin afaceri cu terenuri, pe langa cei 15 ani deja stabiliti in iulie 2009.

De asemenea, CAB a majorat cu 4 ani pedeapsa aplicata Luminitei Rasnoveanu. Hotararea poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza MEDIAFAX.

In 31 iulie 2009, Tribunalul Bucuresti i-a condamnat pe Fotino la 15 ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si a anulat certificatele de mostenitor nelegale intocmite pe numele acestuia, iar pe Andra Luminita Rasnoveanu la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la tentativa la inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Mai multe informatii despre istoria acestui subiect puteti gasi in articolele: Cartier de vile platit si de stat si Mostenirea din cartierul Henri Coanda, doar varful aisbergului