back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Apel de suflet catre psdisti!

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2019, ora 17:31

De la: 9am_20270, la data 2019-05-20 08:44:57
De la: 9am_20270, la data 2019-05-19 20:19:18
De la: gabigabi2, la data 2019-05-19 14:24:58mirlane, ma faci sa-ti Doresc sa ai Parte , la batrinete, de tot kkkkkkatul pe care mi l-ai revarsat mie-n cap si de acelasi respect pe care-l acorzi tu celor batrini , caci ceea ce dai tu altora se va intoarce ca un bumerag , spre tine ! iti place ?
Ai impresia ca D_zeu se ia dupa prosti, atei, aparatorii penalinor si criminalilor?
Revin. Ai impresia ca si la nivel astral ,asocierea voastra cu un partid criminal,corupt dar si antinational ....va este favorabila?
Chiar la nivel religios, furtul, minciuna, tradarea sunt fapte pe care divinitatea le pedepseste. Consideri ca asociarea cu acest psd , acest partid care pentru a ajunge la putere a ucis cu sange rece....este ceva care nu va cantarii la judecata de apoi? Daca ai fi avut in familie ...un membru ucis in dec, ian 89 ori la mineriada ...ai mai fi votat psd?
Te intreb dar nu doresc un raspuns. Daca ticalosia nu ti.a umplut sufletul...definitiv....poti reflecta la pozitionarea ta fata de acest PSD antinational, criminal, corupt , partid care nu reprezinta nazuinta poporului roman.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2019, ora 15:48

da' chiar nu intelegi ca NU votez PSD ? ce sa-ti fac ptr. a intelege asta ? sau n-ai pe cine-ti varsa oftica si nervii si m-ai gasit pe mine tapul tau ispasitor !
du-te mai, naibii si lasa-ma-n pace cu prostiile tale care azi zici una- miine alta, fara sa realizezi cit de penibil esti !
P.S
Dumnezeu ingaduie casatoriile gay care-ti plac tie atit de mult, luptind impotriva familiei traditionale ?

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2019, ora 16:45

tu il votezi pe liberalul rosu, pe mitomanul care se caciulea in fata mascariciului ponta pentru a-l include si pe el in ciuma rosie.

siktir, lumpenlatrinisto nesimtita ingalata!

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2019, ora 20:28

De la: gabigabi2, la data 2019-05-21 15:48:50da' chiar nu intelegi ca NU votez PSD ? ce sa-ti fac ptr. a intelege asta ? sau n-ai pe cine-ti varsa oftica si nervii si m-ai gasit pe mine tapul tau ispasitor !
du-te mai, naibii si lasa-ma-n pace cu prostiile tale care azi zici una- miine alta, fara sa realizezi cit de penibil esti !
P.S
Dumnezeu ingaduie casatoriile gay care-ti plac tie atit de mult, luptind impotriva familiei traditionale ?
Casatoriile gay.....nu sunt de acord cu ele....dar trebie inteles ca acesti oameni au si ei dreptul la viata.
Te intreb....daca baiatul tau ar fi venit intr.o zi si ti.ar spune ca este gay....ce ai face?
Cunosc o situatie similara......
Fata mea ..inca din generala era nedespartita de un baiat care vene in casa mea, manca la mine....chiar credeam ca vor ramane impreuna.
Au trecut anii, liceul....ei tot in relatii foarte bune.
Totusi cand aduceam vorba, fata mea se eschiva.....spune mereu ca X este fratele ei, nimic mai mult. Pana intr.o zi, cand tot am adus vorba si chiar i.am spus ca ii vad impreuna, mi.a spus ca X este gay.
Of, a fost o lovitura pt mine si sotie, nu ne venea a crede.
Una peste alta, tot prieteni sunt, ne viziteaza si tinem.la el. Din pacate, datorita modului cum sunt vazuti de societate....a hotarat sa se retraga la muntele Athos. A luat calea calugariei. Pacat , baiat destept si frumusel. De atunci mi.am schimbat conceptia, au si ei dreptul la fericire....asa cum o doresc.....si ei sunt fapturi create de Dzeu. Acolo , la muntele Athos, se stie de orientarea lui si totusi este accepta intr.o manastire ortodoxa .Statisticele sunt clare, procentul persoanelor cu alta orientare sunt intre3 si 4% din populatia globului. Indiferent cum procedam....ei sunt printre noi si au dreptul la viata.

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:18

De la: 9am_20270, la data 2019-05-21 20:28:20
De la: gabigabi2, la data 2019-05-21 15:48:50da' chiar nu intelegi ca NU votez PSD ? ce sa-ti fac ptr. a intelege asta ? sau n-ai pe cine-ti varsa oftica si nervii si m-ai gasit pe mine tapul tau ispasitor !
P.S
Casatoriile gay.....nu sunt de acord cu ele....dar trebie inteles ca acesti oameni au si ei dreptul la viata.
Te intreb....daca baiatul tau ar fi venit intr.o zi si ti.ar spune ca este gay....ce ai face?
Fata mea ..inca din generala era nedespartita de un baiat care vene in casa mea, manca la mine....chiar credeam ca vor ramane impreuna.
Totusi cand aduceam vorba, fata mea se eschiva.....spune mereu ca X este fratele ei, nimic mai mult. Pana intr.o zi, cand tot am adus vorba si chiar i.am spus ca ii vad impreuna, mi.a spus ca X este gay.
Una peste alta, tot prieteni sunt, ne viziteaza si tinem.la el. Din pacate, datorita modului cum sunt vazuti de societate....a hotarat sa se retraga la muntele Athos. A luat calea calugariei. Pacat , baiat destept si frumusel. De atunci mi.am schimbat conceptia, au si ei dreptul la fericire....asa cum o doresc.....si ei sunt fapturi create de Dzeu. Acolo , la muntele Athos, se stie de orientarea lui si totusi este accepta intr.o manastire ortodoxa .Statisticele sunt clare, procentul persoanelor cu alta orientare sunt intre3 si 4% din populatia globului. Indiferent cum procedam....ei sunt printre noi si au dreptul la viata.

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:19

P.S

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:19

De la: 9am_20270, la data 2019-05-22 10:19:15
P.S

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:38

Hai la vot , la vot,la vot, daca vrei o viata mai buna si eradicarea coruptiei!

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 14:50

Dragi votanti PSD, imi sunteti ca fratii.
Trebuie sa votam cu grija pe 26 mai.
Trebuie sa punem bine stampila, bine si vizibil pe toate cele 3 partide din alianta care va mareste in fiecare luna pensiile.
Va rog sa fiti atenti in cabina de vot si puneti stampila pe PSD...ALDE si UDMR ( sa vada ungurii ca nu suntem rasisti)
Sa nu uitati sa.l bagam la puscarie pe Iohanis, punand stampila pe DA la referendum.
Neaparat verificati temeinic in care urna trebuie sa puneti cele două buletine cu DA.
Sa nu lasam opozitia sa ne fure voturile!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 15:04

da' ce simpatic si mai ales subtil, esti , moi berbecule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 15:16

De la: 9am_20270, la data 2019-05-22 10:19:22
De la: 9am_20270, la data 2019-05-22 10:19:15
P.S

m-a induiosat povestea ta si ma-ntreb DE CE ANUME s-a retras la minastire , totusi ? nu exista o comunitate gay aici ?
e cam cusuta cu ata alba povestea asta si ma mira foarte de ce s-a calugarit ....chiar imi vine sa rid !? crede ca-i va trece naravul sau ca-si va gasi mai usor iubiti ?
P.S
....am si eu un vecin si-si schimba iubitii una- doua si nimeni nu s-a luat in vreun fel de el ...eu am adus in discutie subiectul ptr. ca tu o tii langa cu Dumnezeu care nu ingaduie hotia, dar ingaduie pederastia si tu la fel, parindu-ti c-ar fi normala !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 15:25

Nu este normalitate, nu am spus asa ceva.
Ce am relatat este adevarat. Baiatul asta acum este la o manastire pe muntele Athos. Concluzia.
Dumnezeu ne.a creat pe toti, inclusiv pe cei cu alte orientari....asa ca au dreptul la viata nu la stigmatizare.
Mari savanti, artisti, cantareti au fost asa dar au lasat in urma lor ceva durabil. Nu trebuiesc judecati, asa au fost creati.
Mai mult grsesc ,,normalii" cand parasesc copilasii ori atunci cand proprii parinti violeaza proprii copilasi....ori prea cinstitii preoti sunt pedofili.
Ce zici? Am dreptate?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2019, ora 15:07

daaa, aici nu te pot contrazice si intro zi , poti fi sigur de asta, isi vor primi pedeapsa !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 11:15

Psd la puscarieeeeee!

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 14:34

Dragnea la puscarieeeeee! PSDEAUA LA PUSCARIEEEE!MOOOIE PSD!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 14:44

ei, acum te-ai linistit ? s-a-ntimplat ce v-ati dorit si e clar ca a fost o Hotarire politica, desi Justitia - cica - NU face politica !
DACA PSD. .ul scotea un scor de vreun 33-35 % si Referendumul se fisiiia , Atunci Dragnea era achitat ca, deh, asa-i cu Obedienta fata de Putere....
acum se va face Liniste si PSD.ul va incepe sa se reorganizeze, eventual sa se si reformeze !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 15:44

De la: gabigabi2, la data 2019-05-27 14:44:50ei, acum te-ai linistit ? s-a-ntimplat ce v-ati dorit si e clar ca a fost o Hotarire politica, desi Justitia - cica - NU face politica !
DACA PSD. .ul scotea un scor de vreun 33-35 % si Referendumul se fisiiia , Atunci Dragnea era achitat ca, deh, asa-i cu Obedienta fata de Putere....
acum se va face Liniste si PSD.ul va incepe sa se reorganizeze, eventual sa se si reformeze !
Nu este vorba de o hotarare politica.
Chiar si atunci cand aveati putere deplina, justitia a taraganat decizia pentru ca intr.o dictatura este periculos sa te pronunti. Acum cand poporul a hotarat ca vrea justitie , psdeaua trebuie sa platesca nota de plata. Acesta este doar inceputul.

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2019, ora 10:37

cu cata obida, cu cat naduf, cu cata oftica si frustrare, poate exprima in textul sau aceasta lumpenproletara latrinista ticaloasa pentru idolul ei recidivist incarcerat ...

siktir, zdreanta bolsevica miasmata

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2019, ora 15:59

Oftica si naduf ? da ! si asta ptr. ca s-a dovedit inca o data cit de curvaaa e politica, iar "justitia " nu e atit de oarba cu ar trebui sa fie - in sensul ca nu conteaza pe cine judeca - ci, este obedienta !
daca voi va inchipuiti ca de miine se Schimba totul si va curge numai lapte si miere , spuneti-mi ca sa-mi iau si eu vreo 2 chifle si un pachetel de unt, ca asa-mi place: piine cu unt si miere si un pahar cu lapte !

hai, va pup pe amindoi, dar as vrea sa va mai spun 2 lucruri :
1- ca, per total, PSD.ul a fost votat de un numat mai mare de persoane decit in 2016....deci mai exista sustinere, chiar daca acum sunt nauciti de arestarea Bossului si nu-si dau seama , iar faptul ca partidul lui PONTA a fost votat cu 6 si ceva % ,care-i TOT PSD.ist de fapt, spune ca mai exista sustinere populara .... !

2- eu tot cu ALDE al lui Tariceanu am votat , ca sa stiti !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2019, ora 17:22

lumpenstalinisto latrinista miasmata, la tine in tigva, prostia, nesimtirea si ticalosia, fac casa buna si au depasit limitele Universului observabil.

stiam, iliberalul rosu, ai votat tot un penal al ciumei rosii.

siktir, otreapa slinoasa!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2019, ora 14:38

iar la tine, Prostia, Nesimtirea si lipsa unei busole morale se vede in Fiecare Postare de a ta, iar faptul ca te crezi a fi un individ european si liberal in gindire, nu inseamna altceva decit ca "Universul observanil " isi bate joc de tine livrindu-ti fantezii si iluzii pe care tu nu reusesti sa le decantezi !
imi pare rau de tine, caci orice fiinta umana ratacita e o pierdere ptr. omenire !

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2019, ora 21:56

De la: gabigabi2, la data 2019-05-29 14:38:12iar la tine, Prostia, Nesimtirea si lipsa unei busole morale se vede in Fiecare Postare de a ta, iar faptul ca te crezi a fi un individ european si liberal in gindire, nu inseamna altceva decit ca "Universul observanil " isi bate joc de tine livrindu-ti fantezii si iluzii pe care tu nu reusesti sa le decantezi !
imi pare rau de tine, caci orice fiinta umana ratacita e o pierdere ptr. omenire !

siktir, hodoroago stulta nesimtita, numai kkt ai in acea tigva fudula de oligofrena congenital.

idolul tau, CACpTariceanu, cel cu neveste mai multe decat procentajul obtinut de alde la scrutinul europarlamentar din 2019.

idolul tau, liberalul rosu tariceanu, lipsit de imunitate parlamentara si anchetat penal pentru 800.000 de euro spaga luata de la fujitsu

siktir, zdreanta lumpenlatrinista oligofrena congenital!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2019, ora 16:55

ce are sula cu prefectura, martzafoiule ?

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2019, ora 19:38

De la: gabigabi2, la data 2019-05-30 16:55:51 ce are sula cu prefectura, martzafoiule ?

Martafoi sunt fie-tu si barbac-tu fuey, canalie ordinara stulta nesimtita.
Mai du-te draku, scursura lumpenbolsevica, ramai in jegul tau mahalagioaico mizerabila oligofrena!

Siktir, pramatie ordinara!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2019, ora 14:25

martzafoi ai fost si asa vei muri !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2019, ora 15:06

mai Hakoane, stii ce-am constatat azi ? ca pina si 9 AM nu-ti mai ia in considerare postarea ca fiind produsa ....
in fiecare zi la ora 14 imi apare anuntul ca s-a postat pe urmatoarele topicuri , eu le deschid si raspund la ele ...
.ei bine, azi a aparut Un Singur topic avind doar comentariul lui @20270;
celelalte 2 , pe care tu ai avut bunavointa sa ma tii "in priza " , ca de obicei , nu au aparaut in informarea 9 Am ca fiind existente !
ce zici d'asta ?

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2019, ora 12:22

Alte 3,5 miliarde de lei sunt împrumutate prin noi emisiuni sau redeschiderea de obligaţiuni de stat, la care se poate adăuga suma de 525 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Faţă de luna mai, împrumuturile programate de MFP în mai sunt mai mari cu 345 de milioane de lei, respectiv cu 8,5%. Sumele vor fi destinate refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2019, ora 14:56

ce face dl @ Niciolae? s-a apucat de economie de unde ne da vesti ? da' despre politicutze, nimicutza- nimicuta? chiar asa-i de mare dezamagirea ta, ca sa nu-i spun scirbirea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2019, ora 15:08

dar stii ce dovedeste chestia asta? cit de idioti sunteti caci, dupa campania voastra furibunda impotriva PSD.ului, as fi zis ca aveti un program pus la punct si un Guvern s'un premier , gata ca de a doua zi, sa preia Puterea !
si ce-am vazut ?
ca nici pomeneala ....ca-n ameteala voastra Nici Voi insiva nu v-ati asteptat ca PSD.ul sa iasa mototolit , daramite sa mai si conduceti ceva ! iar acum chiar NU STITI ce si cum sa faceti ca sa iesiti din situatia penibila in care v-ati pus singuri si atunci , va-ntreb :
ptr. ce naiba ati facut atita gura ca ati cistigat alegerile ? CARE Alegeri , la drept vorbind?
cele europarlamentare ? si, nici macar pe alea, ca doar n-ati cistigat Europa : aveti doar vreo 2-3 mandate-n plus fata de cele ale pesedistilor si ce-i cu asta ? !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2019, ora 15:32

Dăncilă a declarat: "Vreau ca PSD să devină un partid al echilibrului şi, de acum înainte, subiectul justiţiei nu există pe agenda guvernului, ci ne vom concentra pe domenii de interes care sunt o prioritate pentru oameni, cum ar fi sănătatea, educaţia şi infrastructura.

Ne vom concentra pe integritate, meritocraţie şi transparenţă. Cred că vom reuşi şi că PSD se va întoarce la integritate. Vreau să văd o schimbare, să aducem democraţia în partid şi să facem ce vor cetăţenii de la noi". JAVRA schimba blana..dar naravul?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului APEL DE SUFLET CATRE PSDisti!
Mergi la: