back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ghita haiducul

9am_18976

1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 10:59

Ghita zapciul, Ghita haiducul

Ce mai zice poporul

Indiferent ce ne spun unele autoritati, sau anumite posturi TV ostile actualei majoritati (apropo unele prin insistenta par sprijinite de sistem - SRI in special) Ghita e vazut de cei mai multi ca un haidcuc care se lupta cu un sistem care vrea sa-l lege si sa-i puna calus la gura. Ne place acest suspans, vedem cum mai cade un aga, si ne asteptam ca "domnul" sa mazileaca altii.
Vedem cum sistemul isi scoate mardeiasii, foarte bine organizati de altfel, pentru a se apara. A-l numi inculpat pe Ghita si a spune ca nu poti sa-i dai replica, pentru ca e inculpat, nu suna prea bine, pentru ca tot tu l-ai inculpat. Si parca nu mai sunteti credibili in inversunarea asta a voastra. Parca nu mai vreti dreptate, ci numai pedeapsa cu orice pert. Adica baga-l la ocna, la gherla ca merita, a fost zapciu. De aceea �l urmarim pe Ghita, daca ar fi depistat si urmarit, fugarit pun pariu ca s-ar oprii toata activitatea in tara, si cei mai multi ar sarii sa-l ajute.
Teo D
PS: completati textul, semnati-l alaturi de mine si dati-l mai departe

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 11:40

a ajuns haiduc parat.
sa fii haiduc si sa ciordesti parale de la amaratil contribuabili, aceasta-i haiducie sau hotie?!

9am_18978

11 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 12:49

Ministrul de Externe al Rom�niei i-a sugerat ambasadorului SUA la București s� �nceteze s� dialogheze cu autorit�țile prin intermediul presei și s� respecte practicile diplomatice.

CHIȘIN�U, 20 ian � Sputnik. Ministrul de Externe al Rom�niei, Teodor Meleșcanu, a exprimat o poziție dur�, dar diplomatic� �n fața ambasadorului SUA le București, Hans Klemm, �n cadrul unei �ntrevederi oficiale care a avut loc ast�zi.

Potrivit comunicatului oficial al diplomației rom�ne, Meleșcanu a �argumentat ferm necesitatea unui dialog direct al Ambasadei SUA, �i nu prin intermediul mass-media, cu Ministerul Afacerilor Externe �i autorit��ile guvernamentale".

�n opinia ministrului rom�n de Externe, acest dialog trebuie s� fie unul "�n conformitate cu spiritul rela�iilor de parteneriat strategic, cu respectarea standardelor �i practicilor diplomatice". Ambasadorul american la București a fost �nvinuit �n mai multe r�nduri de foști diplomați și politicieni rom�ni de imixtiuni �n politica intern� a Rom�niei. �ntr-un ultim interviu oferit agenției News.ro, ambasadorul Hans Klemm a criticat dur ordonanța de urgenț� a Guvernului Grindeanu cu privire la amnistie și grațiere, declar�nd c� SUA o susțin pe actualula șef� a DNA, Laura Codru�a Kovesi.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 13:36

trolls putinist finantat de dodonelul de la chisinau.

de la sankt petersburg te-au refulat si repartizat la chisinau

,,Teodor Melescanu i-a cerut ambasadorului american sa comunice direct cu oficialitatile romane, si nu prin intermediul presei."

,,Ambasada Statelor Unite pretuieste dialogul continuu cu Guvernul si cu alte institutii ale statului roman, PRECUM si cu PUBLICUL din Romania, pe teme de INTERES COMUN"

ntz! ntz! ntz!

9am_18978

11 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 17:24

Forțele aerospațiale ruse au reușit o lansare test a unei rachete balistice intercontinentale hipersonice Topol-M de la cosmodromul Plesetsk, situat �n nordul Rusiei centrale.

CHIȘIN�U, 17 ian � Sputnik. Forțele aerospațiale ruse au reușit o lansare test a unei rachete balistice intercontinentale hipersonice Topol-M de la cosmodromul Plesetsk, situat �n nordul Rusiei centrale. ��n data de 16 ianuarie 2017, Forțele de rachete strategice și Forțele Aerospațiale au lansat o rachet� balistic� intercontinental� Topol-M. Racheta a distrus ținta convențional� de pe poligonul situat �n Kamchatka�, a declarat ministrul rus al Ap�r�rii �ntr-un comunicat, preciz�nd c� racheta a fost lansat� de pe cosmodromul Plesetsk. Pe 10 ianuarie, ministru rus al Ap�r�rii a anunțat c� pe parcursul acestui an Forțele de rachete strategice ruse vor efectua peste zece teste de acest gen.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 12:34

cu cat mai plateste gru, fsb, svr, fso, un troll putinist, tot 1 kopeika pp?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:03

cu atit de putin te plateau astia , cu 1 copeica? nasol !

sa intelegem, deci, ca generaleasa noastra plateste mai mult ?

9am_18978

11 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:24

Președintele Rom�niei s-a exprimat �ntr-un mic discurs, iar copiii din școlile speciale, cei cu retard mental din �ntreaga țar� au fost bucuroși, pentru c� l-au putut �nțelege, dar și mai fericiți pentru c�, preț de c�teva minute, doar c�teva minute au crezut c� ar putea s� devin� ei �nșiși președinți de țar�, chiar �nainte de a finaliza pronunția și dicția, cu care �i ceart� mereu doamnele.
Președintele G�g�uț�: Ar fi bine s� fie bine!

Discursul președintelui G�g�uț� �n rezumat sun� așa: �Tras�m dou� linii roșii. Una: serviciile secrete este bine sau nu s� se amestice �n politic�? P�rerea mea este c� serviciile secrete nu trebuie l�sate s� se amestece �n politic�. A doua: c�t de mult se pot implica politicienii �n activitatea lor � politizarea serviciilor secrete. P�rerea mea este c� nici aceasta nu este bine�. Așa se exprim� un președinte�

Discurs:

��n aceste zile, s-a discutat mult despre serviciile secrete. Serviciile secrete sunt foarte importante pentru securitatea național�. Aceste discuții, la prima vedere, ar putea p�rea contraproductive, dar eu cred c� este bine c� �n aceste zile s-a discutat despre rolul și locul lor �n securitatea național�, despre controlul lor și despre comisiile care trebuie s� verifice activitatea serviciilor secrete. �n acest contex, vreau s� subliniez c�teva aspecte. Pentru ca serviciile secrete și politicienii s� �și fac� treaba bine, trebuie s� tras�m dou� linii roșii. Una se refer� la faptul dac� serviciile secrete este bine sau nu s� se amestice �n politic�. Acest lucru trebuie clarificat. P�rerea mea este c� serviciile secrete nu trebuie l�sate s� se amestece �n politic�. A doua este c�t de mult se pot implica politicienii �n activitatea lor � politizarea serviciilor secrete. P�rerea mea este c� nici aceasta nu este bine. Este clar nevoie de un control parlamentar clar, efectiv, eficient și transparent. Parlamentul trebuie s� aib� un control puternic, dar partinic. Nu se poate ca politica unui partid s� defineasc� modul �n care se face controlul asupra serviciilor. Este nevoie s� se implice și unii și alții �n aceste comisii, pentru c� sunt unii la putere, peste c�țiva ani sunt alții, �ns� serviciile r�m�n și trebuie s� �și garanteze partea lor de securitate național�. Aceste lucruri ar fi bine s� le ia �n discuție noul Parlament și s� le l�mureasc�.

Din același discurs, o alt� mostr� de g�ndire iohannescian� care funcționeaz� pe �principiu� Ana are dou� mere, Klaus pe cel bun �l cere�:

�Vom avea o majoritate care va vrea s� impun� legea majorit�ții orice ar fi, care va dori s� albeasc� dosarele celor incriminați sau vom avea o majoritate matur�, care �nțelege c� Rom�nia este numai una și care va veni l�ng� președinte, pentru ca �mpreun� s� garanteze securitatea național�, statul de drept, și �mpreun� s� dovedim c� Rom�nia este o națiune puternic�. Eu �mi doresc a doua variant�, o majoritate matur�.

� Deci, la fel ca mai �nainte �n lecția noastr�, avem dou� lucruri, unul bun și unul r�u. Ce facem cu ele?

� �l lu�m pe cel bun și �l arunc�m pe cel r�u!

� Bravo, Klaus! Stai jos. Nota 10.

Așadar, haideți s� mai tras�m dou� linii roșii. Una: ar fi bine s� fie bine? P�rerea mea este c� nu trebuie s� nu fie bine. A doua: c�t de r�u ar fi dac� nu ar fi bine. P�rerea mea este c� nici aceasta nu este bine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:46

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:12

De la: gabigabi2, la data 2017-01-22 15:03:49 cu atit de putin te plateau astia , cu 1 copeica? nasol !

sa intelegem, deci, ca generaleasa noastra plateste mai mult ?

asa o fi, cine cunoaste stie, observ si constat: ai supt de la mai multi berbeci, Partoneto Lumpenstalinisto-latrinista miasmata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:29

e buna asta : Tu stii despre toate serviciile alea si care era plata lor - 1 kopeika - si-mi spui mie ca stiu ?! esti imbatabil la logica cracanata !

9am_18978

11 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 10:55

WikiLeaks: Lista informatorilor Ambasadei SUA la Bucure�ti

Sub acest titlu, jurnalistul Ion Cristoiu public� pe blogul s�u informa�ii WikiLeaks din care reiese ca fostul ministru de Externe al Rom�niei, Adrian Cioroianu, a fost informator al Ambasadei SUA la Bucure�ti. Al�turi de numele fostului �ef al diploma�iei rom�ne�ti, �n prezent ambasador al Rom�niei la UNESCO, apar �i Laura Codruța Kovesi, Vasile Blaga, Mircea Geoan�, Viorel Hrebenciuc, C�t�lin Predoiu �i chiar actualul șef al Comisiei SRI din Parlament, Georgian Pop
Red�m mai jos din cablogramele desecretizate de WikiLeaks m�rturii despre n�ravul politicienilor și demnitarilor rom�ni de a linge clanțele de la Ambasada SUA la București.

UNCLAS BUCHAREST 000034

Subiect: Numele, func�iile �i datele de contact ale membrilor Guvernului rom�n �i ale altor lideri politici
Con�ine lista numerelor de telefoane ale persoanelor de contact din cadrul Guvernului rom�n, ( Guvernul T�riceanu n.n.) care ar trebui p�strate �la �ndem�n� �i nu ar trebui transmise altor persoane.

*

C O N F I D E N T I A L SECTION 01 OF 02 BUCHAREST 001267 / 2007
Subiect: �nt�lnirea dintre ambasadorul SUA la Bucure�ti �i procurorul-general Laura Kovesi �n care aceasta din urm� �i-a exprimat �ngrijorarea cu privire la noile amendamente ale Codului de Procedur� Penal�, care ar putea afecta procesele care se desf�oar� �n tribunale, transform�nd Rom�nia �ntr-un �paradis al crimei�
Kovesi s-a a�teptat ca Parlamentul s� resping� votul pre�edintelui, eviden�iind faptul c� aceast� abordare a fost cea mai recent� dintr-o serie de m�suri menite s� afecteze independen�a judiciar�. (�) Kovesi a precizat c�: procurorii rom�ni analizeaz� cazuri de corup�ie �n care sunt implicate cinci ministere actuale, �apte fo�ti mini�tri si mai mul�i func�ionari publici. Aceasta sus�ine c� ministrul justi�iei, Tudor Chiuariu doar a simulat sus�inerea, iar ac�iunile sale au avut ca scop limitarea independen�ei procurorilor, fapt eviden�iat �i prin �ncercarea acestuia de a demite un important procuror din cadrul DNA.

*

La 5 noiembrie (2008) Consilierul politic s-a �nt�lnit cu Secretarul General PD-L Vasile Blaga. Blaga a afirmat c� pentru a c�tiga viitoarele alegeri parlamentare potrivit noilor reguli uninominale ar implica o strategie de campanie pe mai multe straturi la nivel na�ional, jude�ean, �i la nivelul circumscrip�iilor locale.
Potrivit lui Blaga doar partidul s�u �i PSD s-au bucurat de o gam� larg� de resurse necesare pentru a domina campania. PNL a beneficiat de multe resurse cu toate c� nu a beneficiat din plin de acest lucru deoarece nu a avut capacitatea s� �i extind� rapid organiza�ia la nivel local. PSD are o prezen�� local� impresionant�, �ns� cei patru ani �n opozi�ie a l�sat vistieria partidului goal� iar partidul risc� o �implozie� dac� va pierde alte alegeri.

*

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 000906
Subiect: Presiuni PSD de a forma un guvern de coali�ie post electoral cu PD-L-ul lui B�sescu

�n cadrul unor conversa�ii separate, doi membri ai parlamentului de marc� unul din PSD, altul PNL�observ� semne ale unor presiuni PSD de a forma un guvern de coali�ie post electoral cu PD-L al lui B�sescu. Ace�tia au convenit c� PSD trebuie s� intre la guvernare cu orice pre�.

*

�n cadrul �nt�lnirii din 27 ianuarie (2009) cu �ns�rcinatul cu afaceri �i consilier politic, pre�edintele PSD Mircea Geoan� s-a referit la e�ecul eforturilor sale de a ajunge la ceremoniile inaugurale de la Washington �i �i-a reiterat inten�ia de a vizita SUA cu prima ocazie. Geoan� a apreciat drept crucial pentru Rom�nia s� �i prezinte timpuriu angajamentul fa�� de noua Administra�ie SUA, pentru a se asigura �ne vede �i aude mesajul de la Bucure�ti �i r�m�ne focusat� pe Rom�nia �i pe regiune�. Geoan� a declarat c� a �nceput deja s� fac� lobby la contacte din cadrul Guvernului SUA pentru o vizit� �i a solicitat sprijinul Ambasadei.

Not�: �ntr-o discu�ie cu consilierul pe probleme politice din cadrul Ambasadei SUA, secretarul general PSD Titus Corl��ean a reiterat opozi�ia partidului s�u fa�� de raport, sus�in�nd c� B�sescu a �ncercat s� divizeze PSD, �ncerc�nd s� �ntoarc� noua conducere a partidului �mpotriva lui Iliescu. Corl��ean a insistat, cu o oarecare viclenie, c� V�c�roiu nu a restabilit ordinea �n Senat, deoarece se �temea pentru propria sa siguran��.�
In cadrul unei �nt�lniri ulterioare cu ambasadorul �i consilierul pe probleme politice, �eful comisiei, Vladimir Tism�neanu a fost de acord cu caracterizarea pe care ambasadorul a f�cut-o disputelor din Parlament, pe care le-a numit �de tip sovietic�, ad�ug�nd c� era clar c� Rom�nia mai are un drum lung de parcurs p�n� la �ndep�rtarea tuturor r�m�i�elor comportamentelor de tip comunist �n politic�, afaceri �i media. (�) Liderul PSD Geoan� a ratat ocazia de a se distan�a de Iliescu, erij�ndu-se, �n schimb, �n �portavocea� lui Iliescu. Subliniind c� Iliescu este cel care i-a acordat fondatorului PRM Vadim Tudor cele mai �nalte distinc�ii civile ale Rom�niei � �Steaua Rom�niei��Tism�neanu a declarat c� respectivul episod a subliniat c� diferen�ierea �ntre extrema dreapt� �i st�ng� este, uneori, dificil de efectuat �n politica rom�neasc�.

*

Subiect: �nt�lnirea dintre ambasadorul SUA, Nicholas Taubman, �i noul ministru de externe al Rom�niei, Adrian Cioroianu

S-a afirmat c� oficialul rom�n l-a asigurat pe ambasador de disponibilitatea sa pentru continuarea colabor�rii cu Statele Unite, afirm�nd �i c� Rom�nia �nu se gr�be�te� s� �i retrag� trupele din Irak. (�)
Comentariul final a eviden�iat c� aceasta a fost o �ntrevedere preliminar� �i con�ine o prezentare biografic� detaliat� a lui Adrian Cioroianu, �n care s-a afirmat c� �este o figur� nou� pe scena politic�, a fost un apropiat al lui Theodor Stolojan �i �este o surs� a ambasadei �nc� din 2005�.

*

Subiect: Discu�ia cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc

�n cadrul unei �nt�lniri cu oficiali ai Ambasadei SUA la Bucure�ti, deputatului PSD Viorel Hrebenciuc a declarat c� pledeaz� pe l�ng� pre�edintele Traian B�sescu pentru �ncetarea crizei politice, sens �n care ar fi solicitat emiterea, de c�tre �eful statului, a unei declara�ii privind reinstaurarea stabilit��ii �i a bunelor rela�ii �ntre pre�edinte, premier �i Parlament.
Viorel Hrebenciuc ar fi afirmat c�, de�i a �ncercat s� ob�in� sprijinul consilierului preziden�ial Elena Udrea pentru atingerea acestui deziderat, s-a lovit de refuzul s�u.

S-a comentat c�:
� �ntrevederea dintre ambasador �i Viorel Hrebenciuc a avut loc la solicitarea acestuia din urm�, iar remarcile acestuia s-au dovedit fie �relevante�, fie �eliptice�.

*

Subiect: �nt�lnirea Ambasadorului cu ministrul justi�iei, C�t�lin Predoiu din 22 aprilie (n.n.: 2008)

C�t�lin Predoiu a fost de acord cu aceste aspecte punctate de ambasadorul SUA, declar�nd c� va face tot posibilul pentru a �ndrepta reputa�ia Ministerului Justi�iei, recunosc�nd totodat� c�, �n prezent, se concentreaz� pe raportul privind progresele reformei din sistemul judiciar din Rom�nia, ce urmeaz� a fi prezentat UE �n luna iulie.
�n comentariu, s-a apreciat c� ministrul C�t�lin Predoiu este �o persoan� t�n�r�, inteligent�, energic� �i un prieten al SUA�, men�ion�ndu-se c� �este p�cat c� va ocupa aceast� func�ie doar p�n� la urm�toarele alegeri�.

*

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 000132

Subiect: Dosarul de corup�ie �ntocmit pe numele lui Adrian N�stase

Juristul PSD, Georgian Pop, a preconizat c� Parlamentul va trimite dosarul lui Adrian N�stase �n justi�ie s�pt�m�na viitoare. Acesta a subliniat c� Mircea Geoan� �i-a consolidat pozi�ia �n PSD cu sus�inerea baronilor locali, �ntre care primarii Radu Maz�re �i Marian Vanghelie.

Referindu-se la Viorel Hrebenciuc, Pop a declarat c� acesta nu este at�t de puternic precum pare, fapt eviden�iat de e�ecul �n a-�i promova apropia�ii �n Guvern. Acesta a ad�ugat c� principalul atuu al lui Hrebenciuc l-au reprezentat leg�turile str�nse ale acestuia cu fo�tii �efi de servicii secrete, leg�turi care �ntre timp s-au deteriorat.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 08:05

te-au angajat astia la pompe funebre, lumpenflamanzeanco miasmata, dezgropi mortii ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 14:28

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-22 12:34:39cu cat mai plateste gru, fsb, svr, fso, un troll putinist, tot 1 kopeika pp?

ai o memorie, Hakoane....bravos, dar cum e cu dezgropatul " mortilor" ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 16:46

zau tzatzo ?
te-am amenintat public ?!
cand? unde si cum ?

lumpencolhoznico miasmata, minti ca o deraiata mintal,satrareaso nesimtita miasmata !

| Varianta pentru tiparire a topicului Ghita haiducul
Mergi la: