back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ghita haiducul

 


 
 
9am_18976

1 mesaj
Membru din: 20/01/2017
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 10:59

Ghita zapciul, Ghita haiducul

Ce mai zice poporul

Indiferent ce ne spun unele autoritati, sau anumite posturi TV ostile actualei majoritati (apropo unele prin insistenta par sprijinite de sistem - SRI in special) Ghita e vazut de cei mai multi ca un haidcuc care se lupta cu un sistem care vrea sa-l lege si sa-i puna calus la gura. Ne place acest suspans, vedem cum mai cade un aga, si ne asteptam ca "domnul" sa mazileaca altii.
Vedem cum sistemul isi scoate mardeiasii, foarte bine organizati de altfel, pentru a se apara. A-l numi inculpat pe Ghita si a spune ca nu poti sa-i dai replica, pentru ca e inculpat, nu suna prea bine, pentru ca tot tu l-ai inculpat. Si parca nu mai sunteti credibili in inversunarea asta a voastra. Parca nu mai vreti dreptate, ci numai pedeapsa cu orice pert. Adica baga-l la ocna, la gherla ca merita, a fost zapciu. De aceea îl urmarim pe Ghita, daca ar fi depistat si urmarit, fugarit pun pariu ca s-ar oprii toata activitatea in tara, si cei mai multi ar sarii sa-l ajute.
Teo D
PS: completati textul, semnati-l alaturi de mine si dati-l mai departe

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 11:40

a ajuns haiduc parat.
sa fii haiduc si sa ciordesti parale de la amaratil contribuabili, aceasta-i haiducie sau hotie?!


9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 12:49

Ministrul de Externe al României i-a sugerat ambasadorului SUA la București să înceteze să dialogheze cu autoritățile prin intermediul presei și să respecte practicile diplomatice.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Ministrul de Externe al României, Teodor Meleșcanu, a exprimat o poziție dură, dar diplomatică în fața ambasadorului SUA le București, Hans Klemm, în cadrul unei întrevederi oficiale care a avut loc astăzi.

Potrivit comunicatului oficial al diplomației române, Meleșcanu a „argumentat ferm necesitatea unui dialog direct al Ambasadei SUA, și nu prin intermediul mass-media, cu Ministerul Afacerilor Externe și autoritățile guvernamentale".

În opinia ministrului român de Externe, acest dialog trebuie să fie unul "în conformitate cu spiritul relațiilor de parteneriat strategic, cu respectarea standardelor și practicilor diplomatice". Ambasadorul american la București a fost învinuit în mai multe rânduri de foști diplomați și politicieni români de imixtiuni în politica internă a României. Într-un ultim interviu oferit agenției News.ro, ambasadorul Hans Klemm a criticat dur ordonanța de urgență a Guvernului Grindeanu cu privire la amnistie și grațiere, declarând că SUA o susțin pe actualula șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 13:36

trolls putinist finantat de dodonelul de la chisinau.

de la sankt petersburg te-au refulat si repartizat la chisinau




,,Teodor Melescanu i-a cerut ambasadorului american sa comunice direct cu oficialitatile romane, si nu prin intermediul presei."


,,Ambasada Statelor Unite pretuieste dialogul continuu cu Guvernul si cu alte institutii ale statului roman, PRECUM si cu PUBLICUL din Romania, pe teme de INTERES COMUN"


ntz! ntz! ntz!



9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 17:24

Forțele aerospațiale ruse au reușit o lansare test a unei rachete balistice intercontinentale hipersonice Topol-M de la cosmodromul Plesetsk, situat în nordul Rusiei centrale.

CHIȘINĂU, 17 ian — Sputnik. Forțele aerospațiale ruse au reușit o lansare test a unei rachete balistice intercontinentale hipersonice Topol-M de la cosmodromul Plesetsk, situat în nordul Rusiei centrale. „În data de 16 ianuarie 2017, Forțele de rachete strategice și Forțele Aerospațiale au lansat o rachetă balistică intercontinentală Topol-M. Racheta a distrus ținta convențională de pe poligonul situat în Kamchatka”, a declarat ministrul rus al Apărării într-un comunicat, precizând că racheta a fost lansată de pe cosmodromul Plesetsk. Pe 10 ianuarie, ministru rus al Apărării a anunțat că pe parcursul acestui an Forțele de rachete strategice ruse vor efectua peste zece teste de acest gen.


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 12:34

cu cat mai plateste gru, fsb, svr, fso, un troll putinist, tot 1 kopeika pp?


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:03

cu atit de putin te plateau astia , cu 1 copeica? nasol !

sa intelegem, deci, ca generaleasa noastra plateste mai mult ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:24

Președintele României s-a exprimat într-un mic discurs, iar copiii din școlile speciale, cei cu retard mental din întreaga țară au fost bucuroși, pentru că l-au putut înțelege, dar și mai fericiți pentru că, preț de câteva minute, doar câteva minute au crezut că ar putea să devină ei înșiși președinți de țară, chiar înainte de a finaliza pronunția și dicția, cu care îi ceartă mereu doamnele.
Președintele Găgăuță: Ar fi bine să fie bine!

Discursul președintelui Găgăuță în rezumat sună așa: „Trasăm două linii roșii. Una: serviciile secrete este bine sau nu să se amestice în politică? Părerea mea este că serviciile secrete nu trebuie lăsate să se amestece în politică. A doua: cât de mult se pot implica politicienii în activitatea lor – politizarea serviciilor secrete. Părerea mea este că nici aceasta nu este bine”. Așa se exprimă un președinte…

Discurs:

„În aceste zile, s-a discutat mult despre serviciile secrete. Serviciile secrete sunt foarte importante pentru securitatea națională. Aceste discuții, la prima vedere, ar putea părea contraproductive, dar eu cred că este bine că în aceste zile s-a discutat despre rolul și locul lor în securitatea națională, despre controlul lor și despre comisiile care trebuie să verifice activitatea serviciilor secrete. În acest contex, vreau să subliniez câteva aspecte. Pentru ca serviciile secrete și politicienii să își facă treaba bine, trebuie să trasăm două linii roșii. Una se referă la faptul dacă serviciile secrete este bine sau nu să se amestice în politică. Acest lucru trebuie clarificat. Părerea mea este că serviciile secrete nu trebuie lăsate să se amestece în politică. A doua este cât de mult se pot implica politicienii în activitatea lor – politizarea serviciilor secrete. Părerea mea este că nici aceasta nu este bine. Este clar nevoie de un control parlamentar clar, efectiv, eficient și transparent. Parlamentul trebuie să aibă un control puternic, dar partinic. Nu se poate ca politica unui partid să definească modul în care se face controlul asupra serviciilor. Este nevoie să se implice și unii și alții în aceste comisii, pentru că sunt unii la putere, peste câțiva ani sunt alții, însă serviciile rămân și trebuie să își garanteze partea lor de securitate națională. Aceste lucruri ar fi bine să le ia în discuție noul Parlament și să le lămurească”.

Din același discurs, o altă mostră de gândire iohannesciană care funcționează pe ”principiu” Ana are două mere, Klaus pe cel bun îl cere…:

„Vom avea o majoritate care va vrea să impună legea majorității orice ar fi, care va dori să albească dosarele celor incriminați sau vom avea o majoritate matură, care înțelege că România este numai una și care va veni lângă președinte, pentru ca împreună să garanteze securitatea națională, statul de drept, și împreună să dovedim că România este o națiune puternică. Eu îmi doresc a doua variantă, o majoritate matură”.

– Deci, la fel ca mai înainte în lecția noastră, avem două lucruri, unul bun și unul rău. Ce facem cu ele?

– Îl luăm pe cel bun și îl aruncăm pe cel rău!

– Bravo, Klaus! Stai jos. Nota 10.

Așadar, haideți să mai trasăm două linii roșii. Una: ar fi bine să fie bine? Părerea mea este că nu trebuie să nu fie bine. A doua: cât de rău ar fi dacă nu ar fi bine. Părerea mea este că nici aceasta nu este bine.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:46


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:12

De la: gabigabi2, la data 2017-01-22 15:03:49 cu atit de putin te plateau astia , cu 1 copeica? nasol !

sa intelegem, deci, ca generaleasa noastra plateste mai mult ?



asa o fi, cine cunoaste stie, observ si constat: ai supt de la mai multi berbeci, Partoneto Lumpenstalinisto-latrinista miasmata !


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:29

e buna asta : Tu stii despre toate serviciile alea si care era plata lor - 1 kopeika - si-mi spui mie ca stiu ?! esti imbatabil la logica cracanata !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 10:55

WikiLeaks: Lista informatorilor Ambasadei SUA la București


Sub acest titlu, jurnalistul Ion Cristoiu publică pe blogul său informații WikiLeaks din care reiese ca fostul ministru de Externe al României, Adrian Cioroianu, a fost informator al Ambasadei SUA la București. Alături de numele fostului șef al diplomației românești, în prezent ambasador al României la UNESCO, apar și Laura Codruța Kovesi, Vasile Blaga, Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc, Cătălin Predoiu și chiar actualul șef al Comisiei SRI din Parlament, Georgian Pop
Redăm mai jos din cablogramele desecretizate de WikiLeaks mărturii despre năravul politicienilor și demnitarilor români de a linge clanțele de la Ambasada SUA la București.


UNCLAS BUCHAREST 000034

Subiect: Numele, funcțiile și datele de contact ale membrilor Guvernului român și ale altor lideri politici
Conține lista numerelor de telefoane ale persoanelor de contact din cadrul Guvernului român, ( Guvernul Tăriceanu n.n.) care ar trebui păstrate „la îndemân㔠și nu ar trebui transmise altor persoane.

*

C O N F I D E N T I A L SECTION 01 OF 02 BUCHAREST 001267 / 2007
Subiect: Întâlnirea dintre ambasadorul SUA la București și procurorul-general Laura Kovesi în care aceasta din urmă și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noile amendamente ale Codului de Procedură Penală, care ar putea afecta procesele care se desfășoară în tribunale, transformând România într-un „paradis al crimei”
Kovesi s-a așteptat ca Parlamentul să respingă votul președintelui, evidențiind faptul că această abordare a fost cea mai recentă dintr-o serie de măsuri menite să afecteze independența judiciară. (…) Kovesi a precizat că: procurorii români analizează cazuri de corupție în care sunt implicate cinci ministere actuale, șapte foști miniștri si mai mulți funcționari publici. Aceasta susține că ministrul justiției, Tudor Chiuariu doar a simulat susținerea, iar acțiunile sale au avut ca scop limitarea independenței procurorilor, fapt evidențiat și prin încercarea acestuia de a demite un important procuror din cadrul DNA.

*

La 5 noiembrie (2008) Consilierul politic s-a întâlnit cu Secretarul General PD-L Vasile Blaga. Blaga a afirmat că pentru a câștiga viitoarele alegeri parlamentare potrivit noilor reguli uninominale ar implica o strategie de campanie pe mai multe straturi la nivel național, județean, și la nivelul circumscripțiilor locale.
Potrivit lui Blaga doar partidul său și PSD s-au bucurat de o gamă largă de resurse necesare pentru a domina campania. PNL a beneficiat de multe resurse cu toate că nu a beneficiat din plin de acest lucru deoarece nu a avut capacitatea să își extindă rapid organizația la nivel local. PSD are o prezență locală impresionantă, însă cei patru ani în opoziție a lăsat vistieria partidului goală iar partidul riscă o “implozie” dacă va pierde alte alegeri.

*

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 000906
Subiect: Presiuni PSD de a forma un guvern de coaliție post electoral cu PD-L-ul lui Băsescu

În cadrul unor conversații separate, doi membri ai parlamentului de marcă unul din PSD, altul PNL—observă semne ale unor presiuni PSD de a forma un guvern de coaliție post electoral cu PD-L al lui Băsescu. Aceștia au convenit că PSD trebuie să intre la guvernare cu orice preț.

*

În cadrul întâlnirii din 27 ianuarie (2009) cu însărcinatul cu afaceri și consilier politic, președintele PSD Mircea Geoană s-a referit la eșecul eforturilor sale de a ajunge la ceremoniile inaugurale de la Washington și și-a reiterat intenția de a vizita SUA cu prima ocazie. Geoană a apreciat drept crucial pentru România să își prezinte timpuriu angajamentul față de noua Administrație SUA, pentru a se asigura “ne vede și aude mesajul de la București și rămâne focusată pe România și pe regiune”. Geoană a declarat că a început deja să facă lobby la contacte din cadrul Guvernului SUA pentru o vizită și a solicitat sprijinul Ambasadei.

Notă: într-o discuție cu consilierul pe probleme politice din cadrul Ambasadei SUA, secretarul general PSD Titus Corlățean a reiterat opoziția partidului său față de raport, susținând că Băsescu a încercat să divizeze PSD, încercând să întoarcă noua conducere a partidului împotriva lui Iliescu. Corlățean a insistat, cu o oarecare viclenie, că Văcăroiu nu a restabilit ordinea în Senat, deoarece se “temea pentru propria sa siguranță.”
In cadrul unei întâlniri ulterioare cu ambasadorul și consilierul pe probleme politice, șeful comisiei, Vladimir Tismăneanu a fost de acord cu caracterizarea pe care ambasadorul a făcut-o disputelor din Parlament, pe care le-a numit “de tip sovietic”, adăugând că era clar că România mai are un drum lung de parcurs până la îndepărtarea tuturor rămășițelor comportamentelor de tip comunist în politică, afaceri și media. (…) Liderul PSD Geoană a ratat ocazia de a se distanța de Iliescu, erijându-se, în schimb, în “portavocea” lui Iliescu. Subliniind că Iliescu este cel care i-a acordat fondatorului PRM Vadim Tudor cele mai înalte distincții civile ale României – “Steaua României”–Tismăneanu a declarat că respectivul episod a subliniat că diferențierea între extrema dreaptă și stângă este, uneori, dificil de efectuat în politica românească.

*

Subiect: Întâlnirea dintre ambasadorul SUA, Nicholas Taubman, și noul ministru de externe al României, Adrian Cioroianu

S-a afirmat că oficialul român l-a asigurat pe ambasador de disponibilitatea sa pentru continuarea colaborării cu Statele Unite, afirmând și că România “nu se grăbește” să își retragă trupele din Irak. (…)
Comentariul final a evidențiat că aceasta a fost o întrevedere preliminară și conține o prezentare biografică detaliată a lui Adrian Cioroianu, în care s-a afirmat c㠓este o figură nouă pe scena politică”, a fost un apropiat al lui Theodor Stolojan și “este o sursă a ambasadei încă din 2005”.

*

Subiect: Discuția cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc

În cadrul unei întâlniri cu oficiali ai Ambasadei SUA la București, deputatului PSD Viorel Hrebenciuc a declarat că pledează pe lângă președintele Traian Băsescu pentru încetarea crizei politice, sens în care ar fi solicitat emiterea, de către șeful statului, a unei declarații privind reinstaurarea stabilității și a bunelor relații între președinte, premier și Parlament.
Viorel Hrebenciuc ar fi afirmat că, deși a încercat să obțină sprijinul consilierului prezidențial Elena Udrea pentru atingerea acestui deziderat, s-a lovit de refuzul său.

S-a comentat că:
– întrevederea dintre ambasador și Viorel Hrebenciuc a avut loc la solicitarea acestuia din urmă, iar remarcile acestuia s-au dovedit fie “relevante”, fie “eliptice”.

*

Subiect: Întâlnirea Ambasadorului cu ministrul justiției, Cătălin Predoiu din 22 aprilie (n.n.: 2008)

Cătălin Predoiu a fost de acord cu aceste aspecte punctate de ambasadorul SUA, declarând că va face tot posibilul pentru a îndrepta reputația Ministerului Justiției, recunoscând totodată că, în prezent, se concentrează pe raportul privind progresele reformei din sistemul judiciar din România, ce urmează a fi prezentat UE în luna iulie.
În comentariu, s-a apreciat că ministrul Cătălin Predoiu este “o persoană tânără, inteligentă, energică și un prieten al SUA”, menționându-se c㠓este păcat că va ocupa această funcție doar până la următoarele alegeri”.

*

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 000132

Subiect: Dosarul de corupție întocmit pe numele lui Adrian Năstase

Juristul PSD, Georgian Pop, a preconizat că Parlamentul va trimite dosarul lui Adrian Năstase în justiție săptămâna viitoare. Acesta a subliniat că Mircea Geoană și-a consolidat poziția în PSD cu susținerea baronilor locali, între care primarii Radu Mazăre și Marian Vanghelie.

Referindu-se la Viorel Hrebenciuc, Pop a declarat că acesta nu este atât de puternic precum pare, fapt evidențiat de eșecul în a-și promova apropiații în Guvern. Acesta a adăugat că principalul atuu al lui Hrebenciuc l-au reprezentat legăturile strânse ale acestuia cu foștii șefi de servicii secrete, legături care între timp s-au deteriorat.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 08:05

te-au angajat astia la pompe funebre, lumpenflamanzeanco miasmata, dezgropi mortii ?


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 14:28

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-22 12:34:39cu cat mai plateste gru, fsb, svr, fso, un troll putinist, tot 1 kopeika pp?



ai o memorie, Hakoane....bravos, dar cum e cu dezgropatul " mortilor" ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 16:46

zau tzatzo ?
te-am amenintat public ?!
cand? unde si cum ?


lumpencolhoznico miasmata, minti ca o deraiata mintal,satrareaso nesimtita miasmata !





| Varianta pentru tiparire a topicului Ghita haiducul
Mergi la: