back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

România copiilor nostri

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2016, ora 16:06

Constitutia României NU A FOST INCALCATA cand domnul presedinte a rostit ieri decizia vehementa prin care a refuzat sa desemneze primul ministru propus de partidele majoritare.

OK! Adevarul este ca niciun român corect care vrea BINELE ROMÂNIEI, nu ar fi décis altfel! Interesul NATIONAL trebuie sa predomine, nicidecum altele!

Cetatenii români da, au dreptul sa cunoasca motivul/motivele refuzului domnului presedinte. Daca nu le cunosc, evident! Românii nu sunt prosti, sa stiti! Stim sa gandim dincolo de cuvintele unui discurs de 50 de secunde, clar, scurt si la obiect! Stim sa ocolim speculatiile ieftine de care orice om poate fi capabil, sa stiti! Da, TOTI ai mei români stiu asta! Ramane sa o demonstreze!

Ne prinde plugusorul in cearta sau concetatenii mei români sunt destul de cerebrali si uniti pentru a salva Romania de la râsu' lumii? Suntem ROMÂNI ori suntem .... cum ii cheama pe cei ce sa sfadesc toata ziua in plina strada?

NU, draga TERRA, concetatenii mei, ROMÂNII, valahii-cum ii numesti tu, draga TERRA, sunt UNITI si lucreaza impreuna sa salveze ROMÂNIA si ce a mai ramas din ea!

.... cred, da: CRED!

E de bine asa! Uniti si nu altu' fel, da? Contez pe voi, dragi concetateni!

Ajungeti la consensul salvarii României, va rog!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului România copiilor nostri
Mergi la: