back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Hai cu rima!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 15:22

Buna ziua, stimati forumisti!

Am deschis acest topic in scopul de a imbunatati acest forum. Da, il vom imbunatati, in ciuda aparentelor!

Si nu numai ca il vom imbunatati, vom exersa RIMELE, aham! Cine stie, poate or folosi vreodata cuiva...

Imi dati o rima pentru ...

FORUM ...

.... aain?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2016, ora 15:40

Mai fetita draga, cind nu mai sunt decit eu aici si hakon , care face orice ca sa blocheze cursul firesc si normal al unui site de comunicare, DE CE mai deschizi tu inca un topic ? Pentru Cine ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2016, ora 12:16

De la: gabigabi2, la data 2016-12-04 15:40:11 Mai fetita draga, cind nu mai sunt decit eu aici si hakon , care face orice ca sa blocheze cursul firesc si normal al unui site de comunicare, DE CE mai deschizi tu inca un topic ? Pentru Cine ?

Pentru TOTI cei ce ne citesc din lume! Din Univers!

Pentru NOI !

Noi

Voi

Noi !

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2016, ora 12:17

De la: Musetel, la data 2016-12-04 15:22:54Buna ziua, stimati forumisti!

Am deschis acest topic in scopul de a imbunatati acest forum. Da, il vom imbunatati, in ciuda aparentelor!

Si nu numai ca il vom imbunatati, vom exersa RIMELE, aham! Cine stie, poate or folosi vreodata cuiva...

FORUM ...

.... aain?

INSIST !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2016, ora 13:37

bine, insista....desi singura rima la forum, gasita de mine este scrum, adica exact in ce ne- a transformat toxicul hakon prin postarile lui !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Decembrie 2016, ora 09:08

De la: Musetel, la data 2016-12-04 15:22:54Buna ziua, stimati forumisti!

FORUM ...

.... aain?

Musetel, cand vrei sa te referi la Forum, iti sugerez sa-l introduci in interiorul versului pentru ca nu are pereche pentru a rima. Ex.: In Forum o sa te regasesti, Doar cand la mine te gandesti!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2016, ora 13:51

SCRUM !....e singura rima gasita de mine ptr. cuvintul Forum , Galina !
te sarut cu drag si-ti doresc Sarbatori Senine si Fericite !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 11 Decembrie 2016, ora 19:35

De la: gabigabi2, la data 2016-12-11 13:51:41SCRUM !....e singura rima gasita de mine ptr. cuvintul Forum , Galina !
pacat..pacat c-au ''murit''forumistii ...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2016, ora 11:39

De la: symy1, la data 2016-12-11 19:35:11
De la: gabigabi2, la data 2016-12-11 13:51:41SCRUM !....e singura rima gasita de mine ptr. cuvintul Forum , Galina !
:sml-sa N-au murit ci doar s-au retras. Aici nu poti sa dezvolti idei in concordanta cu titlul ci doar sa te intreci in epitete care mai decare mai deocheate!d0116: pacat..pacat c-au ''murit''forumistii ...

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2016, ora 12:05

De la: g_alin_a, la data 2016-12-12 11:39:03

N-au murit ci doar s-au retras. Aici nu poti sa dezvolti idei in concordanta cu titlul ci doar sa te intreci in epitete care mai decare mai deocheate!

De la: pik_nik, la data 2010-03-10 20:19:04

nori, asta-i baba prostituata pensionara de care ziceam eu mai devreme
s-a tarat in limba dupa mine prin alt forum, si-a luat-o mereu in bot, pentru ca nici rupt de beat nu mi-as face de lucru cu asemenea taraturi, si ce a facut gioarsa? pai a iscat scandalul in doua forumuri, implicand tembeli de teapa ei pe care a reusit sa-i pacaleasca
ura, ciuda, si tot ce mai e din "familia" asta se observa clar in "scrisoarea" ei "inteleapta"

Sa fim seriosi, asemenea otrepe nici macar umbra nu mai au, d'apoi sa le mai dai si importantza
Tu ai vazut poze cu cainele meu. Ce zici de "aprecierile" de zoofil, de exemplu, pe care le-a facut carpa asta?

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2016, ora 12:25

Cand intervine Filius Philosophorum,
Pentru a ucide Hydra Tenebratum,
Iata, asa se ard si se fac scrum
Toate COTRENTELE incendiate-n drum
Si ,,personalitatile” care philosopheaza paucorum
Strigandu-si: nesimtirea, prostiile si utopiile, pe forum.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2016, ora 13:30

mytcore, esti un adevarat poem !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2016, ora 14:13

„Uneori, oamenii nu vor să audă adevărul deoarece nu vor să le fie distruse iluziile.”

Friedrich Nietzsche

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2016, ora 14:40

nu degeaba se spune ca ceea ce spui altuia, tie-ti spui, Hakoane, caci exact asta ti-e situatia : NU vrei sa auzi Adevarul in ceea ce te priveste, ca sa nu-ti risipesti ILUZIA de Superioritate asupra celorlalti ! sa fii sanatos, badie , te las cu fumurile tale !

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2016, ora 17:07

deraiato miasmata masochista, traiesti intr-o alta karma decat cea in care crezi ca existi si esti intr-atat de idioaota incat, indiferent cum ai incerca sa rastalmacesti realitatea, se observa si convingi interlocutorul ca, esti cu mult mai proasta si nesimtita decat prevad legile naturii.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2016, ora 08:21

De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-12 12:25:44Cand intervine Filius Philosophorum,
Pentru a ucide Hydra Tenebratum,
Iata, asa se ard si se fac scrum
Toate COTRENTELE incendiate-n drum
Si ,,personalitatile” care philosopheaza paucorum
Strigandu-si: nesimtirea, prostiile si utopiile, pe forum.

Reusesc sa ma opresc ACUM
Spre a-ti da salutare. Pe DRUM
Mi se contureaza cenusa, SCRUM
Din ceea ce fusese odata acest FORUM...
Insa pasesc si initiez un MEMORANDUM
In care ne vom cuprinde uneori PHILOSOPHUM,
Evident, Nihil sine DEUM !

Reverente, Sire! Take care, man!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2016, ora 08:23

STOP certurilor! Va multumesc ca imi sunteti alaturi pe acelasi DRUM, pe acest FORUM! Impreuna suntem, nu separati, sa va fie clar, tuturor!

O zi mirobolanta! Cu drag! Ramaneti-mi aproape!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2016, ora 14:13

Bine va regasesc!

Am dovedit ca exista rime pentru FORUM si va multumesc de participare!

Ce ar fi sa schimbam cuvantul pentru care vrem a afla RIME? Fiind initiatoarea acestui topic, imi continui proiectul de a readuce armonia pe acest forumel, aham!

CRACIUN

Anul acesta de CRACIUN,
Pentru tot omul BUN,
As avea cateva cuvinte dragi sa ii SPUN:
Precum prevede obiceiul STRABUN,
Inca pastrat in fiecare CATUN,
Cristos se naste ca semn BUN
In seara de AJUN
Cand toate semnele ne SPUN
Sa renastem, sa iubim, sa fim UN !

CARCIUN FERICIT, dragii/dragele mele! Fie ca sufletele sa ni se umple de mai multa liniste, de mai mult calm, astfel sa avem atmosfera propice developarii perfectiunii in noi insine. PEntru ca odata facandu-se curat in inlauntrul nostru, fi-va curat si in afara noastra si in tot ceea ce ne inconjoara, ne intersecteaza viata!

Fiti mai buni! Acesta sa va fie challenge-ul/motivatia acestui sfarsit de an 2016, de ce nu pentru tot anul2017 si pentru fiecare an ce il mai aveti de trait pe acest pamant!

Sa fiti binecuvantati! Cristos se naste, Domnul coboara, ingerii canta, sa cantam impreuna IUBIREA, UNITATEA, VIATA!

www.youtube.com/watch?v=G_yOzhmqeSg

Sa ne recitim cu bine in anii care vin! Primiti si impartiti BINELE, VIATA, IUBIREA! Faceti PACE oriunde va aflati, numai BINE!

Cu drag, a dumneavoastra Musetel...

...reverente!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2016, ora 14:17

...si, chiar de nu va iscaliti, stiu ca nu sunt singura pe acest drum! Nu suntem singuri! Niciodata nu suntem singuri, Dumnezeu e cu noi. Deci, cine sa ne fie impotriva? El este cu noi, in noi, prin noi si in afara noastra! Sa nu uitati asta nicio clipa a existentei voastre!

Cu drag...

...evident ca am lasat 7 flori in glastra!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2016, ora 14:31

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2016, ora 11:30

LIN, rime pentru LIN!

Linu-i LIN si iara' LIN
Bate vantu' CHITILIN
Frunza verde de MALIN.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2016, ora 14:15

Draga domnule HaK0oN, 'nori' eram eu dar se referea la o alta doamna. Era una ce se zicea Mary, cu care a avut conflicte si pe alte forumuri. In rest, numai bine.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2016, ora 14:22

De la: Musetel, la data 2016-12-26 11:30:21LIN, rime pentru LIN!

Linu-i LIN si iara' LIN
Bate vantu' CHITILIN
Frunza verde de MALIN.

M-am intalnit ieri cu Malin
Si mi-a dat un mic rubin
L-am primit cu-n mic suspin
Altceva nu mai retin!

O zi buna!

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2016, ora 14:29

oooooooooo, mah!

nori si, mai cum ?
si galina, si?
si, la mai cate clone ?!
nu conteaza, ,studiez' problema...

insa, deplasarea in turma, de pe un forum pe altul, numai pentru a-ti impune ,personalitatea' eventual...hhhhhachitele....genereaza o meteahna care dauneaza grav sanatatii mintale....

idem!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2016, ora 15:08

De la: g_alin_a, la data 2016-12-28 14:22:28
De la: Musetel, la data 2016-12-26 11:30:21LIN, rime pentru LIN!

Linu-i LIN si iara' LIN
Bate vantu' CHITILIN
Frunza verde de MALIN.

M-am intalnit ieri cu Malin
Si mi-a dat un mic rubin
L-am primit cu-n mic suspin
Altceva nu mai retin!

O zi buna!

Love, sweet LOVE, what a beautiful perfection !

Ce coincidenta, ieri ma cufundai in studierea ''Cantecului Nibelungilor''. Nu am reusit a gasi poemul pentru a-l citi in intregime. Citisem undeva, ca niste cavaleri dunareni sustineau ca in poemul aceste ar fi pomenit, prin anii 1200-1300 si despre ROMNI/RUMNI. Asa se face, draga Galina draga, ca ieri si io avui de lucru cu inele si pietre pretioase. Pretioasa imi esti si tu, pretioasa imi este si Gabita, pretiosi suntem toti si fiecare in parte pentru Creatorul nostru, deci suntem pretiosi fiecare pentru fiecare. Ne este pretios Hakon si noi ii suntem pretiosi lui pentru ca toti suntem ai lui Dumnezeu! Hai sa scriem mai departe forumul acsta, hai cu rima alaturi de mine si sa facem pace oriunde ne vom afla! De ce? Pentru ca Domnul nostru Isus Cristos ar fi facut astfel daca ar fi fost in situatia noastra. Iti multumesc! Cu drag!

IN PREALABIL / IN PRECEDENT, Hakon era simpatic cu simtul umorului la purtator. Contez pe tine, Hakoane, ca nu imi vei permite sa ma fi inselat ! Cu drag! Arunca acest voal ce nu te prinde bine si ramai cu noi asa cum esti! Singur nu iti este bine! Nimanui nu ii e bine singur...singura!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2016, ora 15:13

Rima pentru :

1. Hakon
2. Nori
3. Galina
4. IN PREALABIL
5. IN PRECEDENT

????????????????????

Va ales a alege, nu m-oi impune mereu ca mi-i-ti trata de dictaor Musetelescu! Niet! Ni zaittz!

Care sa hie rima, dragi concetateni mereu aproape sufletului meu ?

Locutiuni adverbiale... de ce doar adjective, ha? Iaca asa e dulce si frumoasa limba ce o graim, o scriem, o exprimam!

Pe curand! HAI CU RIMA !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2016, ora 12:45

De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-28 14:29:23oooooooooo, mah!

nori si, mai cum ?
si galina, si?
si, la mai cate clone ?!

insa, deplasarea in turma, de pe un forum pe altul, numai pentru a-ti impune ,personalitatea' eventual...hhhhhachitele....genereaza o meteahna care dauneaza grav sanatatii mintale....

idem!

Daca nu ai alte probleme, studiaza! Fiind foarte veche pe forum si renuntand a mai fi, mi-am sters un cont. Cand mi-am dat seama ca imi lipseste 9AM am revenit dar adminul nu m-a lasat sa revin la primul cont astfel am fost nevoita sa mi-l schimmb. Situatia s-a repetat ca nici eu nu mai stiu de cate ori. Uneori am fost chiar 'reclamata' si mi s-a sters contul! Asa e in viata! Nu totdeauna reusesti sa-i impaci pe toti pentru ca fiecare din noi are personalitatea sa, vederile sale, simpatiile si antipatiile sale si asta s-a datorat faptului ca in loc sa ne scriem parerea asupra unui subiect, am apelat la epitete care mai decare mai jignitoare! Norocul nostru e ca nu ne urmarim si pe strada sa ne sustinem ideile sau doar jignirile. Voi reveni la anul daca il mai apuc! Numai bine.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2016, ora 12:49

Draga mea Gabita! Abia azi am observat interventia ta si imi pare rau ca ai fi crezut ca nu am luat-o in seama. Si eu te imbratisez la fel de tare ca cea din realitate! Un An Nou cu sanatate si multe bucurii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2016, ora 14:53

De la: g_alin_a, la data 2016-12-29 12:49:16

Draga mea Gabita! Abia azi am observat interventia ta si imi pare rau ca ai fi crezut ca nu am luat-o in seama. Si eu te imbratisez la fel de tare ca cea din realitate! Un An Nou cu sanatate si multe bucurii.

oooo, nu-ti fa probleme d'astea, Galina draga mea ! nici prin gind nu mi-a trecut una ca asta, cit despre relatia dintre noi, e una dincolo de cuvinte .....

un An Nou bun.... ceva mai bun decit asta iti doresc si eu , caci atita timp cit respiram, speram !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2016, ora 17:34

De la: g_alin_a, la data 2016-12-29 12:45:26
De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-28 14:29:23oooooooooo, mah!

nori si, mai cum ?
si galina, si?
si, la mai cate clone ?!

idem!

Daca nu ai alte probleme, studiaza! Fiind foarte veche pe forum si renuntand a mai fi, mi-am sters un cont. Cand mi-am dat seama ca imi lipseste 9AM am revenit dar adminul nu m-a lasat sa revin la primul cont astfel am fost nevoita sa mi-l schimmb. Situatia s-a repetat ca nici eu nu mai stiu de cate ori. Uneori am fost chiar 'reclamata' si mi s-a sters contul! Asa e in viata! Nu totdeauna reusesti sa-i impaci pe toti pentru ca fiecare din noi are personalitatea sa, vederile sale, simpatiile si antipatiile sale si asta s-a datorat faptului ca in loc sa ne scriem parerea asupra unui subiect, am apelat la epitete care mai decare mai jignitoare! Norocul nostru e ca nu ne urmarim si pe strada sa ne sustinem ideile sau doar jignirile. Voi reveni la anul daca il mai apuc! Numai bine.

Eu te voi intampina mereu cu acelasi drag, Galina!

Sa fii binecuvantata! Sa ne ramai aproape! Multumesc!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Hai cu rima!
Mergi la: