back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Funny

spider_4me

1 mesaj
Postat pe: 17 Februarie 2013, ora 17:38

Erau niste articole foarte misto, pline de umor scrise de acelasi om aici pe forum, despre viata, femei ceva mai vechi. Stie cineva la ce ma refer?

Raporteaza abuz de limbaj
LEUL_CRESTIN

35 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2013, ora 11:34

Pentru ca nu stiu ce cauatati,va voi da in continuare ceva mai interesant:

SFARSITUL LUMII
Partea I-a

Mi s-a cerut sa raspund la o intrebare,pana la urma,fireasca:

“ Daca va fi si cand va fi sfarsitul lumii”.

Dupa calcule foarte laborioase,matematica comportamentului uman,statistica si sistemul conturilor anuale m-au condus la o concluzie neasteptata si surprinzatoare:

Este cert ca omenirea va avea un sfarsit mult mai apropiat decat ne-am imaginat si pot demonstra acest lucru pe un model socio-matematic care a transformat totul in „legitati”una mai ferma decat cealalta:.

Legitatea nr. 1. Femeile sunt frumoase,din ce in ce mai frumoase. Cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai ingrijite,mai pedante,mai cultivate,astfel ca devin si mai frumoase. Deci frumusetea femeilor se potenteaza,dar oare pana cand?

Legitatea nr. 2. Din statistica demografica putem demonstra ca femeile frumoase nasc in majoritatea cazurilor fete. Iar fetele sunt intotdeauna mai frumoase decat mamele lor.Exceptiile sunt sub 10%

Remarca fundamentala nr.3: In randul femeilor,in general,dar al celor scolite si ambitioase,in special, s-a dezvoltat patura femeilor destepte,instruite,pentru care educatia si performanta sunt mai importante decat amorul. Elita femeilor frumoase- pe de o parte, si turma barbatilor “mototoli”- pe de alta parte ,vor accelera procesul de imputinare a speciei umane.

cismarualin

151 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2013, ora 17:37

De la: spider44, la data 2013-02-17 17:38:28Erau niste articole foarte misto, pline de umor scrise de acelasi om aici pe forum, despre viata, femei ceva mai vechi. Stie cineva la ce ma refer?

da

| Varianta pentru tiparire a topicului Funny
Mergi la: