back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mircea sandu si mitica dragomir colegi de celula?

Cosmin_Cosmin

27 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 27 Octombrie 2011, ora 18:21

Intrebarea care sta pe buzele tuturor pasionatilor de fotbal (acum) este urmatoarea: Oare a venit momentul ca Mitica Dragomir si Mircea Sandu sa faca puscarie?

Astazi Mitica Dragomir s-a enervat la iesirea de la DNA, poate data viitoare o sa ramana acolo.

Ce credeti? Merita cei doi sa faca pusacarie pentru coruptia din fotbalul romanesc sau nu?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Octombrie 2011, ora 20:24

eu nu sunt pasionat de fotbal dar as vrea ca cei doi sa fie impuscati pentru nesimtirea si calicia lor.

analizez, judec si dau verdicte!
manmarin1970

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 10:08

Vreau sa fie dati jos si cei doi MOJICI ca nu mai vreau sa ii vad la Tv.
Ei parca sunt pe mosia lor la F.R.F. si niimeni nu poate sa le faca nimic.

lolec008141

4 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 10:42

da ar trebui sa ramana toti care sunt acolo sa ramana la dna si sa le dea15 20 de puscarie la toti de feederatie in afara de cei tineri care au foast cooptati de mircea sandu dar dupa ultimile declaratii mircea sandu vrea sa candideze din nou in 2014 asta vrea sa fie ca basescu ar trebuii sa-i inchida pe amndoi si pe boc cu mitica din vina lor a disparut craiova si din vina lor nu mai altii stadioane gen steaua si pe aiai de min mapn ar trebui sa-i la bani maruntii

iosiv

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 11:38

DUPA REZULTATELE PROASTE ALE FOTBALULUI ROMANESC TREBUIA DEMULT SCHIMBATA FEDERATIA !!!
DE CE SE SCHIMBA N8UMAI ANTRENORII???
DACA AVEAU UN PIC DE ONOARE SI RESPECT FATA DE ROMANI CEI DOI (IMBOGATITI DIN FOTBALUL NOSTRU MURIBUND!!)SI-AR FI DAT DEMISIA DUPA PRIMA CALIFICARE RATATA!
...DAR LA NOI...CA LA NIMENI !!! REZULTATE NIMIC ..BOGATII IMENSE SI NU NUMAI LA CEI DOI...

adila_bad

438 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 11:50

De la: pickard, la data 2011-10-27 20:24:33eu nu sunt pasionat de fotbal dar as vrea ca cei doi sa fie impuscati pentru nesimtirea si calicia lor.

marius_greceanu

44 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 12:44

Aceste 2 persoane trebuiesc schimbate indeferent daca acestia sunt vinovati sau NU.
Situatia fotbalului romanesc este destul de clara de la revolutie si pana in prezent.Punct.

mihaic3001

8 mesaje
Oras: Medgidia

Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 13:09

Sunt i limbricii tia doi (Mircea Sandu i Dragomir) un fel de Bsescu-Boc al fotbalului romnesc. Probabil c ntr-o Romnia zdravn la cap, N PRIMUL RND, Bsescu i Boc n-ar fi condus aceast ar. ntr-o astfel de conjunctur, NICI Mircea Sandu i Dragomir nu ar fi condus fotbalul romnesc.
Ca atare, n Romnica noastr de 2 bani, Bsescu i Boc vor frauda nc odat alegerile i vom avea parte de ei pn prin 2020, la fel i de tia doi la fotbal.
Mai pe "scurttur", numai MOARTEA ne va despri de aceste patru "genii" mioritice !
Acum ntrebarea care m frmmnt pe mine este cine va muri primul ? Noi sau ei ?

MrsButterfly

8 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 16:04

auzi, tu primesti cumva bani sa-i tot injuri pe basescu boc? nu vad nicaieri in subiectul de mai sus ca se pomeneste ceva despre base sau boc sau chiar politica, in ciuda acestui fapt tu ai deturnat subiectul. Ai cumva vreo problema?

9am125302

15 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 16:13

daca e vinovat da

MrsButterfly

8 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Octombrie 2011, ora 16:13

auzi, tu primesti cumva bani sa-i tot injuri pe basescu boc? nu vad nicaieri in subiectul de mai sus ca se pomeneste ceva despre base sau boc sau chiar politica, in ciuda acestui fapt tu ai deturnat subiectul. Ai cumva vreo problema?

viespi

192 mesaje
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 00:58

adevarul ca si astea sunt probleme care trebuiesc dezbatute.........

a mai ramas ceva?!.............

bix

2 mesaje
Postat pe: 29 Octombrie 2011, ora 02:14

nu..niciodata nu se va intampla asa ceva .. il urasc pe mircea sandu...dar e prea infipt in mizeria cotidiana sa ajunga la puscarie .. nu se va intampla asa ceva pe plaiul mioritic

savu_virgil51

4 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 01:55

Fratilor sa primeasca fiecare ce merita,sunt adeptul sa dea cu piatra cel ce nu are niciun pacat.Dar de ce sa dispara CRAIOVA,dupa parerea mea prima ecchipa ajunsa in Europa.Nu tin cu Mititelu dar se pare ca are dreptate.Asta nu-i Federatie e o gasca de hotii.Doamne ajuta-i CRAIOVEI MAXIMA SAVU VERGIL

savu_virgil51

4 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 01:58

CE ESTI COPIL PLEACA CAINELE DE LA MACELARIE ?

strainu2_marcel

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 18:59

as vrea sa'i spun dl Mihai c.3001,000 ca nu vad care este legatura intre Seful statului si Guvernului si acesti excocroci din fotbalul romanesc. Daca are nustiu ce coloratura politica e problema lui dar daca ar fi putin intelept nu ar trebui sa o faca publica, spre binele lui. problema e alta si ddestul Rode grava fotbalul Romanesc a ajuns de rahat [scuzati expresia] astai problema care ne intereseaza cu adevarat

mihaic3001

8 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 19:03

Nu, nu primesc bani s-i njur pe Bsescu i Boc. Dac era-i mai atent, vedea-i c nu i-am njurat, (dei ar merita i pocnii, nu numai njurai), ci doar i-am contestat - JUSTIFICAT - cred eu. Pentru "linitea" ta, afl c primesc bani doar de la angajator, n calitate de salariat - nu m confunda te rog cu toi "limbricii" i "postacii" bsiti care intr pe toate blogurile s conving lumea ct de bine conduce Bsescu , Boc i PDL-ul aceast ar.
Cam asta ar fi - numai zic altele, c s-ar putea s te supr i mai ru, contestndu-i "buntate" de preedinte ...

mihaic3001

8 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 19:09

Ptr. Marcel Strinu
Frate, de asociere ai auzit ? Am asociat doi infractori (Sandu i Dragomir) cu alii doi - att. Nu mi art coloraturile politice, i chiar dac a fi fcut-o, nu neleg care era problema ta ? n fine ... hai c deja deviem de la subiect ... fiecare s neleag ce vrea ...

| Varianta pentru tiparire a topicului Mircea Sandu si Mitica Dragomir colegi de celula?
Mergi la: