Info
x
Sa vorbim despre bogata biserica ortodoxa romana
|
9am243256 7 mesaje Membru din: 27/10/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 08:13
De la: al3xino, la data 2011-10-22 08:08:30Corect! 'Judecatorii' de mai sus daca ar primi un milion doua, noua cadou, s-ar duce repede sa-l declare la fisc! :))) Cine sunteti voi 'corectilor' sa vorbiti despre biserica? Credinta a fost, este si va fi singurul lucru pe care nimeni nu ni-l poate lua. Si daca vreau sa dau un leu bisericii, il dau pentru biserica, nu sa ia statul parte din el, care si-asa te stoarce! Pai ce legatura mai au rugaciunile cu biserica. Averea BOR este una dintre problemele din tara asta si trebuie tratata ca atare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 08:15
De la: columbianul, la data 2011-10-22 10:38:45.. DACA DORESTI SA FII CREDINCIOASA LUI DUMNEZEU , CITESTE BIBLIA SI RESPECTA-L PE DUMNEZEU , NU AI NEVPOIE DE MINCIUNILE SI CURVIA BISERICII ORTODOXE . CARE NU MAI INCAPE DE PROSTIME , DE ORTOFRAIERI Bun raspuns. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 08:19
De la: SER_, la data 2011-10-22 18:34:20De la: tilvio_mr, la data 2011-10-22 18:18:05Du-te la talpa iadului nemernic ordinar ce esi! Nu mai ai loc de biserica! uita-tiva in jurul vostru shakali portocalii...si starpiti klanurile mafiote.....starpiti interlopii......cu palate cu turnuletze al caror numar se face dupa cate miliarde a investit excrocul acolo. Scoate-ti la suprafata afacerile oneroase facute de toti mafiotii care au pus mana pe putere si se agatza cu disperare de ea.....si lasati biserica sa dainuie peste timp asha cum a dainuit de veacuri. Nu sunt un slujitor al bisericii...si cand spun asta ma refer la faptul ca nu lucrez in sistem.....am fost 27 de ani militar in armata comunista si postdecembrista...insa nu am intalnit nici in acea perioada si nici dupa 89 jugodii care sa atace singura institurie care a mai ramas neitinata. Rushine javre ordinaee! Nu v-ar mai ravda pamantul, de impostori ordinari! Institutie neintinata ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 08:23
Io nu inteleg cum de nu se sesizeaza DNA pentru a ne explica provenienta bunurilor ( nu zic averi sa nu se supere cineva ) BOR si ale slujitorilor ei.
In plus daca cineva ne poate arata ce anume a donat biserica sa ne spuna si noua... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Taucety 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 08:46
De la: tilvio_mr, la data 2011-10-22 18:18:05Du-te la talpa iadului nemernic ordinar ce esi! Nu mai ai loc de biserica! uita-tiva in jurul vostru shakali portocalii...si starpiti klanurile mafiote.....starpiti interlopii......cu palate cu turnuletze al caror numar se face dupa cate miliarde a investit excrocul acolo. Scoate-ti la suprafata afacerile oneroase facute de toti mafiotii care au pus mana pe putere si se agatza cu disperare de ea.....si lasati biserica sa dainuie peste timp asha cum a dainuit de veacuri. Nu sunt un slujitor al bisericii...si cand spun asta ma refer la faptul ca nu lucrez in sistem.....am fost 27 de ani militar in armata comunista si postdecembrista...insa nu am intalnit nici in acea perioada si nici dupa 89 jugodii care sa atace singura institurie care a mai ramas neitinata. Rushine javre ordinaee! Nu v-ar mai ravda pamantul, de impostori ordinari! Ai mancat de pe jos si-ai baut apa la pisica. Uita-te in oglinda si-ai sa mai vezi o JAVRA. Raporteaza abuz de limbaj
Zona geografic duneaz GRAV sntii! Pentru sntatea dv. evitai tutunul, alcoolul i Romnia!
|
|
sanjit 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 09:33
Inainte de toate vreau sa spun ca eu cred in Dumnezeu dar NU CRED in Biserica. Mi se pare cea mai mare forma de manipulare in masa din toate timpurile. Cat pentru preoti si sustinatorii lor: RUSINE, RUSINE, RUSINE! In locul vostru mi-as lua gatul de rusine.
|
|
ct59mdi 6 mesaje Membru din: 30/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 14:12
Esti cam bleaga si cam dogmatica fata (sau baiete). Si mai esti si "Gica-contra". Lasa-te de scris, ia-te de altceva!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
padredann 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 20:02
Vorbesc din prisma unui absolvent de Seminar Teologic si Facultate de Teologie Pastorala . Celor care acuza preotii si Biserica Ortodoxa de hotie si de averi nemeritate le spun sa se abtina , Biserica niciodata in timpurile moderne nu a tinut averile doar pentru Ea. Apropo nu m-am hirotonit si nici nu am de gand , am facut si voi face donatii la Biserica e singura care mai face ceva pentru cei sarmani , adica pentru Fratii si Surorile lui Iisus , daca aveti putina credinta in Dumnezeu nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza.Fiecare trebuie sa traiasca de acolo de unde munceste , sa nu uitam ca preotii sunt mijlocitorii nostrii catre Dumnezeu , de aia e tara asta asa de nenorocita datorita unor nerusinati care se uita peste gardul vecinilor , nerusinatilor , necultivatilor , ingustilor la minte, preotii sunt marii evazionisti din tara asta? Cu ce va deranjeaza ca se construiesc Biserici ? Ce aveti nevoie de baruri , cluburi , bordeluri , case de pariuri ? Inainte de a vedea paiul din ochiul vecinului vedeti barna din ochii vostri!! Sa va dea Dumnezeu dupa gand si dupa fapta !!
|
|
|
|
BaiceanuStefan 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 21:14
E usor sa arunci vorbe cand nu esti in cunostinta de cauza. Pentru informatia ta preotii isi platesc singuri contributiile la stat, CAS pensie si altele, plus ca multi dintre ei sunt trecuti pe hartie cu salariu de la protopopiat dar de luat nu si-l iau. Adevarat ca sunt si uscaturi care sunt pusi pe japca, dar nu-i baga in aceeasi oala pe toti (padure fara uscaturi nu exista). Ai spus ca la nunti, botezuri sau inmormatari iau bani, dar te gandesti cate nunti si botezuri sunt intr-o luna ?? Preotii din ce sa traiasca? Fiecare isi castiga existenta de la locul de munca. Cine te-a obligat sa te duci la preot vreodata? Te-a tras vreunul de maneca cu forta sa faci cununie sau botez? De ce nu-ti pui problema care este rolul unui preot pe lumea asta? Ca este mijlocitor catre DUmnezeu pentru oameni; ne suparam repede ca nu este ploaie, ca sunt cutremure, inundatii si alte nenorociri, dar nu ne uitam intai la noi insine ce fel de viata ducem, in ce desfrau ne scaldam zi de zi, cat injuram, cat uram pe cei de langa noi, cat de egoisti suntem, fiecare pentru el.
Inainte sa arunci cu piatra uita-te la viata ta. |
|
valentin_negraia 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 21:32
Crezi ca toti acesti bani raman la biserica sau la reprezentantii ei?
Eu cred ca iau calea "propovaduirii" si atragerea mirenilor la sfantul vot. Asfalteaza conturile smecherilor. Are si biserica uscaturile ei in miile de hectare de padure pe care le detine doar in acte, dar are si sfinti care ispasesc si pacatele noastre.
|
|
9am102320 3 mesaje Membru din: 19/07/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 01:01
Va doresc voua"credinciosilor" si moralistilor sa ramaneti fara nimic[bani,casa,masa etc.] sau cum s-ar zice in c.... gol,sa va duceti la biserica ortodoxa si sa vedeti ce primiti.
|
sebycatana 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 01:25
De la: samurai1945, la data 2011-10-24 01:01:18Va doresc voua"credinciosilor" si moralistilor sa ramaneti fara nimic[bani,casa,masa etc.] sau cum s-ar zice in c.... gol,sa va duceti la biserica ortodoxa si sa vedeti ce primiti. Da de credeti ca noi astia credinciosi cum spuneti dumneavoastra am vrea sa primim ceva de la biserica in cazul in care ramanem in c...gol asa cum spuneti?....si o sa mai dau un citat din Biblie de la Iov(1.21) """21. i a rostit: "Gol am ieit din pntecele mamei mele i gol m voi ntoarce n pmnt! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvntat!" """ ... intelegeti ce vreau sa spun?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 06:39
ba da ce anonimi din 2007 sustin din umbra biserica!! mai ala de zici ca esti popa cu diploma mai arunci si cu blesteme fiecare cu biserica si cu popa al lui. la mine la tara cu toate ca un cetatean instarit a dat banii pentru o clopotnita plus toate matelialele si muncitori, totusi popa cere bani la oameni pentru acea clopotnita a ramas socat si omu cu banii
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 24/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 09:06
De la: tom20034, la data 2011-10-20 19:44:21Ce parere aveti? Biserica Ortodoxa Romana nu mai este autonoma. Masonii sionisti au pus mana si pe ea; si nu numai ca sunt in fruntea bisericii, dar s-au infiltrat la toate nivelele. La ora actuala cine este preot in toata puterea cuvantului este marginalizat sau izgonit. Altii slujesc, dar sunt platiti sa taca, sa nu cumva sa spuna adevarul. Acum oamenii masonilor sunt majoritari si vor sa-i indeparteze pe oameni de la adevarata credinta, eventual sa-i pregateasca treptat, treptat pentru instituirea noii religii mondiale. Pai oamenii de la conducerea BOR in frunte cu patriarhul s-au intrunit cu reprezentanti ai cultului mozaic, ai mahomedanismului, ai sectelor. Priviti nu ... www.youtube.com/watch?v=XI19MYgf2Fw
|
|
rado_gabriel 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 09:46
Nu credinciosi sunt multi, ci disperati care au impresia ca drumul spre Dumnezeu trece pe sub patrafirele popilor. Vorbesti de clanuri interlope? Pai, cel mai bogat si influent clan este cel al popilor. Vorbesti de cioc? Baga capul sub patrafir si vezi cum e cu ciocul.
|
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 09:49
De la: yuppiy_ta, la data 2011-10-22 07:46:53Ce griji au unii Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 20:36
De la: samurai1945, la data 2011-10-24 01:01:18Va doresc voua"credinciosilor" si moralistilor sa ramaneti fara nimic[bani,casa,masa etc.] sau cum s-ar zice in c.... gol,sa va duceti la biserica ortodoxa si sa vedeti ce prim iti. TU DE CE VREI POMANA DE LA BISERICA, ESTI INCAPABIL DE A REALIZA CEVA IN VIATA TA?
|
yuppy011073 15 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: Suceava |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 13:41
Stimabile, nu doresc sa creea polemica... Insa...
datorita faptului ca parohiile primesc bani de salarii si subventii de la stat ( nu mai vorbesc de donatii, cutia milei, etc)..., detin terenuri si paduri, donatii de case, fac descantece. exorcizari, si nu platesc nici un leu impozite, nici pe salarii, nici ope venituri, unt cuiburi de spalat bani si contrabanda(...lumanari, icoane, mir, etc, etc)...nu pot decat sa fiu ...revoltat.! Sper sa prin vremurile cand statul nu se mai implica in ..."acest S.R.L."...de facut si spalat bani, si sa-i lase sa se autofinanteze... daca nu , sa treaca la buget, sa primesca functii de demnitate publica(,.,functionari)...si sa faca servicii gratuite ca orice functionar ce primeste bani de la stat... Au ajuns Satane in sutana, merg calare, jumulesc de pe viu si mort, cer ce-l putin 700 lei de in mormantare(...numai preot, adunati si cantarety, si groapa, si clopote, si lumina, si caldura din biserica, etc).... sa le fie rusine...si celor ce dau , dar si celor care cer... Unde-i Dumnezeu....ca-n romania./....nu-iiiiiiiiiiiii!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 16:37
De la: yuppy011073, la data 2011-10-25 13:41:55Stimabile, nu doresc sa creea polemica... Insa... MAI PE TINE SA TE INMORMINTEZE FARA PREOT, SA TE BAGE LA CREMATORIU ( CU CIT MAI REPEDE CU ATIT MAI BINE ).
|
vecinuldelabloc 190 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 17:36
De la: padredann, la data 2011-10-23 20:02:06Vorbesc din prisma unui absolvent de Seminar Teologic si Facultate de Teologie Pastorala . Celor care acuza preotii si Biserica Ortodoxa de hotie si de averi nemeritate le spun sa se abtina , Biserica niciodata in timpurile moderne nu a tinut averile doar pentru Ea. Apropo nu m-am hirotonit si nici nu am de gand , am facut si voi face donatii la Biserica e singura care mai face ceva pentru cei sarmani , adica pentru Fratii si Surorile lui Iisus , daca aveti putina credinta in Dumnezeu nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza.Fiecare trebuie sa traiasca de acolo de unde munceste , sa nu uitam ca preotii sunt mijlocitorii nostrii catre Dumnezeu , de aia e tara asta asa de nenorocita datorita unor nerusinati care se uita peste gardul vecinilor , nerusinatilor , necultivatilor , ingustilor la minte, preotii sunt marii evazionisti din tara asta? Cu ce va deranjeaza ca se construiesc Biserici ? Ce aveti nevoie de baruri , cluburi , bordeluri , case de pariuri ? Inainte de a vedea paiul din ochiul vecinului vedeti barna din ochii vostri!! Sa va dea Dumnezeu dupa gand si dupa fapta !! Mi nene... ce zici de popa de la tine din parohie???... c le cam are cu butura... c a ajuns de rsu curcilor cnd predic beat... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 21:08
Nu sunt de acord ca din taxele pe care le platesc de peste 35 de ani Statului Roman care se autodenumeste stat laic, acesta sa dea bani BOR si sa neglijaze sanatatea, invatamantul, armata, etc. si sa taie ajutoarele sociale ale celor aflati la nevoie. Pe deasupra, in cazul unui deces, daca te duci la preotul ortodox si nu esti la zi cu taxa la biserica (alta taxa ilegala) acesta sa pretinda familiei indoliate plata retroactiva a taxei si in plus sume mari de bani pentru a face slujba de ingropaciune. Aceasta este mila crestineasca si datoria lor catre enoriasii aflati la necaz? Eu sunt liber cugetator si anunt pe aceasta cale ca nu doresc popa la capatai ca sa ma ingroape caci cred ca ar spurca relatia mea cu Divinitatea.Totodata, in calitate de parinte si bunis nu sunt de acord cu predarea in scolile laice a materiei denumite "Religie", aceasta fiind doar o alta metoda de indoctrinare si indobitocire a copiilor. Generatia mea a invatat la scoala Constitutia Romaniei, Filozofia (nu numai marxista), Istoria Artelor, Istoria Literaturii Universale, adica materii care au speriat Bisericile crestine ale Evului Mediu si pentru care au murit mari oameni de stiinta si artisti talentati care au dorit sa inlature valul cu care bisericile orbeau si spoliau popoarele. Din pacate, la noi, multi cetateni mai au mentalitati demne de Evul Mediu, tocmai datorita intunericului in care ii tine biserica aliata cu politicienii. Scopul? PUTEREA si SFANTUL PROFIT!
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 23:37
De la: radogabriel, la data 2011-10-25 21:08:01Nu sunt de acord ca din taxele pe care le platesc de peste 35 de ani Statului Roman care se autodenumeste stat laic, acesta sa dea bani BOR si sa neglijaze sanatatea, invatamantul, armata, etc. si sa taie ajutoarele sociale ale celor aflati la nevoie. Pe deasupra, in cazul unui deces, daca te duci la preotul ortodox si nu esti la zi cu taxa la biserica (alta taxa ilegala) acesta sa pretinda familiei indoliate plata retroactiva a taxei si in plus sume mari de bani pentru a face slujba de ingropaciune. Aceasta este mila crestineasca si datoria lor catre enoriasii aflati la necaz? Eu sunt liber cugetator si anunt pe aceasta cale ca nu doresc popa la capatai ca sa ma ingroape caci cred ca ar spurca relatia mea cu Divinitatea.Totodata, in calitate de parinte si bunis nu sunt de acord cu predarea in scolile laice a materiei denumite "Religie", aceasta fiind doar o alta metoda de indoctrinare si indobitocire a copiilor. Generatia mea a invatat la scoala Constitutia Romaniei, Filozofia (nu numai marxista), Istoria Artelor, Istoria Literaturii Universale, adica materii care au speriat Bisericile crestine ale Evului Mediu si pentru care au murit mari oameni de stiinta si artisti talentati care au dorit sa inlature valul cu care bisericile orbeau si spoliau popoarele. Din pacate, la noi, multi cetateni mai au mentalitati demne de Evul Mediu, tocmai datorita intunericului in care ii tine biserica aliata cu politicienii. Scopul? PUTEREA si SFANTUL PROFIT! de acord!
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 23:46
De la: vecinuldelabloc, la data 2011-10-25 17:36:42De la: padredann, la data 2011-10-23 20:02:06Vorbesc din prisma unui absolvent de Seminar Teologic si Facultate de Teologie Pastorala . Celor care acuza preotii si Biserica Ortodoxa de hotie si de averi nemeritate le spun sa se abtina , Biserica niciodata in timpurile moderne nu a tinut averile doar pentru Ea. Apropo nu m-am hirotonit si nici nu am de gand , am facut si voi face donatii la Biserica e singura care mai face ceva pentru cei sarmani , adica pentru Fratii si Surorile lui Iisus , daca aveti putina credinta in Dumnezeu nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza.Fiecare trebuie sa traiasca de acolo de unde munceste , sa nu uitam ca preotii sunt mijlocitorii nostrii catre Dumnezeu , de aia e tara asta asa de nenorocita datorita unor nerusinati care se uita peste gardul vecinilor , nerusinatilor , necultivatilor , ingustilor la minte, preotii sunt marii evazionisti din tara asta? Cu ce va deranjeaza ca se construiesc Biserici ? Ce aveti nevoie de baruri , cluburi , bordeluri , case de pariuri ? Inainte de a vedea paiul din ochiul vecinului vedeti barna din ochii vostri!! Sa va dea Dumnezeu dupa gand si dupa fapta !! vecine, lasa-l in pace, teologu' latra aiurea cu toate facultatile lui, arunca si el ca o prostituata la inaintare... cluburi, case de pariuri, bordeluri... dar de ce nu spune ca pot fi construite scoli sau macar dotate cele existente, spitale, gradinite, azile de batrani in loc sa se construiasca din o suta-n o suta de metri biserici, sa se inchine soferii la ele ... noua ne trebuia tichie de margaritar, catedrala mantuirii pw**&lii sa aratam lumii ca putem si cu foamea cat casa pe noi sa fim fuduli... cateodata imi este asa de scarba ca imi vine sa emigrez dracu pe alta planeta!
|
Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 14:01
De la: SER_, la data 2011-10-25 23:46:14De la: vecinuldelabloc, la data 2011-10-25 17:36:42De la: padredann, la data 2011-10-23 20:02:06Vorbesc din prisma unui absolvent de Seminar Teologic si Facultate de Teologie Pastorala . Celor care acuza preotii si Biserica Ortodoxa de hotie si de averi nemeritate le spun sa se abtina , Biserica niciodata in timpurile moderne nu a tinut averile doar pentru Ea. Apropo nu m-am hirotonit si nici nu am de gand , am facut si voi face donatii la Biserica e singura care mai face ceva pentru cei sarmani , adica pentru Fratii si Surorile lui Iisus , daca aveti putina credinta in Dumnezeu nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza.Fiecare trebuie sa traiasca de acolo de unde munceste , sa nu uitam ca preotii sunt mijlocitorii nostrii catre Dumnezeu , de aia e tara asta asa de nenorocita datorita unor nerusinati care se uita peste gardul vecinilor , nerusinatilor , necultivatilor , ingustilor la minte, preotii sunt marii evazionisti din tara asta? Cu ce va deranjeaza ca se construiesc Biserici ? Ce aveti nevoie de baruri , cluburi , bordeluri , case de pariuri ? Inainte de a vedea paiul din ochiul vecinului vedeti barna din ochii vostri!! Sa va dea Dumnezeu dupa gand si dupa fapta !! Bravo Ser, ai pus punctul pe I
|
vecinuldelabloc 190 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 18:07
i biserica, celor srmani le arunc, de vre-o srbtoare cte dou sarmale -un coltuc de pine...c-au ajuns oamenii (unii chiar srmani) s se calce-n picioare, deh, ca la poman... poman cu bani tot de la muritorii miloi... ar putea s le dea la sraci mcar lunar dac nu sptmnal cte ceva de mncare...c la ci colaci, coliv, ou roii i alte alea se "arunc"(duc popii acas) de srbtori sau alte praznice i cununii bisericeti...
|
tom_20034 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Octombrie 2011, ora 22:57
Niste informatii suplimentare
stirileprotv.ro/stiri/social/cum-strange-biserica-ortodoxa-averi... Raporteaza abuz de limbaj |
|
paulvai 9 mesaje Membru din: 2/02/2015 |
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 09:34
Principiul e simplu: dezbina si cucereste! Au distrus invatamantul vor distruge si biserica. Singuri nu o pot face ci doar cu ajutorul acelora care se inghesuie sa judece, sa arunce pietre din umbra pentru ca se feresc de lumina adevarului si traiesc doar ca sa manance.Dezinformarea sau informarea gresita e o arma cumplita si oare cum sa nu fie eficienta cand toti stam cu ochii in tembelizorul prin intermediul caruia ne sunt spalate creierele. Biserica e corupta, a fost si va ramane asa doar din perspectiva de "institutie" in care au acces cei dornici de putere, in fapt, biserica e casa lui Dumnezeu si asa trebuie sa o privim. Nu noi trebuie sa judecam preotii corupti, vor primi ce merita la timpul potrivit ca de altfel toti cei ce au imbratisat raul . Nu te obliga nimeni sa dai bani pentru biserica si chiar cred ca e mai bine sa-i dai ceva unui nevoias.
Pe pamantul asta ne avem unii pe altii.Mai bine sa avem grija unii de altii decat sa ne facem rau reciproc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
jipamihail1969 5 mesaje Membru din: 13/05/2009 |
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 13:11
corect!preoti sant niste hoti
|
Postat pe: 31 Octombrie 2011, ora 21:05
Ai mancat de pe jos si-ai baut apa la pisica. Uita-te in oglinda si-ai sa mai vezi o JAVRA.[/quote]
Acest comentariu este unic...tare de tot. daca vreti sa vedeti si ceva nou uitati-va la asta www.youtube.com/watch?v=kBBiuhP-YaM |
|
jipamihail1969 5 mesaje Membru din: 13/05/2009 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2011, ora 13:14
Va rog din suflet ajutati-ma.am nevoie de un fotoliu rulant .pentru asta am nevoie de 5000 euro.daca vreti sa ma ajutati. cont ROO5RZB0000060011095357!!!!!!!!
|
|
|

ce-ai tataie... ai mancat pilaf expirat?!
...
nici de biserici nu mai incapeti.da, sunt multe pentru ca sunt MULTI credinciosi, si maj se construiesc din donatii si sponsorizari, mai putin de la stat. asa ca voi cei necredinciosi, ciocu mic.