back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

!!! ... don juan... ???

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

virgil_28

53 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2012, ora 07:58

De la: dragosamadeus, la data 2011-09-30 15:29:04ce e ala histrionism,frate si alte o suta de cuvinte pe care le folosesti?cre ca de aia nu placi la femei ca nu te inteleg.fii taran si direct si-ai sa-mi zici dupa aceea!

cred ca pe-alea nu le-ar placea el...;)

Raporteaza abuz de limbaj
virgil_28

53 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2012, ora 08:07

De la: DeMayo, la data 2011-09-29 17:28:31dupa Nicknuam

Majoritatea barbatilor au impresia ca sunt in esenta irezistibili fata de sexul opus, si ca doar anumite conjuncturi potrivnice au stat in calea afirmarii si confirmarii spiritului autointuit de Don Juan al vremurilor noastre. Unii ajung chiar sa-si faureasca biografii utopice incarcate de cuceriri memorabile, facute doar pentru a-si desavarsi arta, nefericitele sfarsind prin a fi seduse si abandonate. E foarte greu, ca barbat, sa recunosti, asa cum o sa fac eu, ca faci parte din categoria anticuceritorilor.
Iti trebuie un important capital de ipocrizie si un histrionism innascut pentru a fi un bun cuceritor. Mie mi-au lipsit dintotdeauna aceste "calitati". Pentru a nu dezvolta o frustrare din cauza lipsei mele de talent seductiv, am conceput o teorie despre inconsistenta relatiilor provenite din cuceririle de acest tip.
Am conchis ca, atunci cand doresti sa seduci, te impaunezi cu calitati necaracteristice, pe care nu le poti mima la nesfarsit, si atunci cand adevaratul tau fond iese la iveala, se destrama si relatia cladita pe fantasme.
Ideal ar fi sa nu faci nimic atipic in directia seductiva si totusi cineva sa te observe si sa fie cucerit(a) de felul tau de a fi. Atunci relatia n-ar mai fi o bomba cu ceas care te indreapta spre dezastru.

Sau poate ca sunt doar vulpea care nu ajunge la struguri!!!

Nu consider ca-s off-topic:
"globalizarea" ne oblica intr-un fel sau altul sa fim ceea ce suntem, sa credem ceea ce credem si sa ne dorim ceea ce ne dorim. insa vedeti voi, totul se schimba atat de repede incat atunci cand crezi c-ai inteles ce-ai de facut constati ca nu mai are rost, deja privesti in alt mod, alta directie etc. Pe fondul acestora, parerea mea, apar frustrari, valori de tot felu' care practic dezbina si "raceste" societatea. Toata stima pt acest subiect deschis si cred ca la un moment dat atat femeile cat si barbatii s-au "lovit" de asemenea "crezuri". V-ati intrebat vreodata daca ceea ce simtim este ceea ce trebuie sau daca ne trebuie?!!! de cele mai multe ori ne sunt induse alegerile pe care le facem sau suntem "constransi"

virgil_28

53 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2012, ora 08:12

De la: Sorin_Malutan, la data 2011-09-30 08:11:02Nu esti vulpea careia strugurii ii par acri,esti un barbat suficient de inteligent ca sa stie ca o femeie de calitate o cuceresti pe alte coordonate,nu pe cele de macho man si autosuficienta,de asemenea potentialul afrodisiac al unei relatii cu un barbat cu simtul ridicolului,al ironiei si mai ales autoironiei,E IMENS.Chiar exista un erotism al barbatilor inteligenti,e mult mai fin decat al masculilor alfa inchipuiti si mult mai de calitate.
Believe me.

daca vrei sa te cred, de ce nu ne-am cunoscut pan' acum?!!! de cele mai multe ori femeile au invatzat ca in a fi filozoafe confera o stare de siguranta si compatibilitate barbatilor "rationali"...credeti-ma ca este exact ceea ce a spus tipul cu topicul, insa in varianta feminina...NU-S MISOGIN, sau ce-l putin nu mai mult decat femeile... ;)

virgil_28

53 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2012, ora 08:15

De la: Corrrnell, la data 2011-09-30 09:11:23
De la: DeMayo, la data 2011-09-29 17:28:31dupa Nicknuam

Majoritatea barbatilor au impresia ca sunt in esenta irezistibili fata de sexul opus, si ca doar anumite conjuncturi potrivnice au stat in calea afirmarii si confirmarii spiritului autointuit de Don Juan al vremurilor noastre. Unii ajung chiar sa-si faureasca biografii utopice incarcate de cuceriri memorabile, facute doar pentru a-si desavarsi arta, nefericitele sfarsind prin a fi seduse si abandonate. E foarte greu, ca barbat, sa recunosti, asa cum o sa fac eu, ca faci parte din categoria anticuceritorilor.
Iti trebuie un important capital de ipocrizie si un histrionism innascut pentru a fi un bun cuceritor. Mie mi-au lipsit dintotdeauna aceste "calitati". Pentru a nu dezvolta o frustrare din cauza lipsei mele de talent seductiv, am conceput o teorie despre inconsistenta relatiilor provenite din cuceririle de acest tip.
Am conchis ca, atunci cand doresti sa seduci, te impaunezi cu calitati necaracteristice, pe care nu le poti mima la nesfarsit, si atunci cand adevaratul tau fond iese la iveala, se destrama si relatia cladita pe fantasme.
Ideal ar fi sa nu faci nimic atipic in directia seductiva si totusi cineva sa te observe si sa fie cucerit(a) de felul tau de a fi. Atunci relatia n-ar mai fi o bomba cu ceas care te indreapta spre dezastru.

Sau poate ca sunt doar vulpea care nu ajunge la struguri!!!

suparat, suparat sunt iarasi...
apa trece, casele nu raman
eu nu am intalnit prea multi care sa se creada irezistibili, deci nu ma mandresc cu faptul ca as fi printre cei putini dar sinceri, desi sinceri ca mine, mai rar, ii numar pe degete, dar nu ma mandresc

privind asaaaaa in juru-mi, observ ca aici vb numai oameni cu probleme, apai daca le au chiar sunt...;)

virgil_28

53 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2012, ora 08:21

De la: adnas, la data 2011-09-30 10:04:45 dar sa sti ca si femeile se simt stinjenite cind vine vorba de a se face placute

fratilor chiar suntem "infecti"...stanjewnit de ce anume?!!! la ce ne raportam?!!!ce ne tsanjeneste?!!! hai sa fim seriosi!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului !!! ... Don Juan... ???
Mergi la: