back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iubesc o fata..

yuppy018350

2 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 18:54

Salutare. Am 18 ani...ma cheama..
Iubesc o fata, am cunoscut-o acum 6 luni..dar sunt cateva complicatii, are prieten..de 2 ani din cate am inteles dar prietenul ei nu e din acelasi oras + ca e plecat in strainatate..s-au vazut cam jumatate de an, in rest doar in vacante.
Cu toate ca cred ca ma place si ea intrucat ne-am sarutat de cateva ori..se lasa foarte greu..dar foarte greu, am incercat multe lucruri, la unele a raspuns pozitiv la unele negativ ( la cele mai multe ). Cateodata imi da de inteles ca ma place, dar cateodata e indiferenta si foarte incapatanata..nu stiu ce sa fac, semanam atat de mult..am ajuns sa o iubesc si sa ma gandesc la ea tot timpul. Uitasem sa mentionez ca prietenul ei e cu 4 ani mai mare ca ea. Daca imi puteti da cateva sfaturi as fi recunoscator, va multumesc..pace

Raporteaza abuz de limbaj
9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 23:10

rabdare.........

9am133135

65 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 07:52

Daca nu era complicatia cu "are prienten" iti spuneam ca te-ai ars si ca asta e viata. In cazul acesta: E sofisticata...

viespi

192 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 08:04

in cate feluri se poate manifesta pubertatea.

popeskku

11 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 08:11

ai , are fluturi in stomac cnad va sarutati si ai grija la cacofonii ?

haydypa

10 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 08:57

barosane intreabo si tu care e treaba pana la urma daca vrea sa fie cu tine sau nu ca daca o ti tot asa ii strici casa si lu gagiu ala si nici u nu faci nik cu ea asa ca tr sa ai o discutie cu ea da diaia serioasa...ca vad ca pana acuma numai te-a amagit asa ca ai grija sa nu te arzi prea tare...asta nui iubire la tine e doar o fantezie dea ta ca vrei sa ...si ea nu vrea intelegi hai bft

RESTU E caNcaN

bebeoprea

28 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 09:51

Bate fierul cat e cald!

adnas

152 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 10:42

Daca ea isi iubeste prietenul nu-ti va ceda ,pur si simplu se joaca cu tine ,iar daca tu vrei ajutor sa o faci sa-si tradeze prietenul ,nu e prea oblu,te gindesti ca vei putea sa patesti si tu acelas lucru in viata ? nu uita ai doar 18 ani si cam totul se plateste.Si daca ti-ar cadea in brate ,te-ar face sa o iubesti si brusc va pleca din tara sau ar veni iubitul ei ,cum ti-ar fi ? Era sa uit apropo de virsta fetele aleg barbatii mai mari ca ele ,pentru-ca scuze dar voi va maturizati mai greu. Mai bine cauta o fata care sa te doreasca ea pe tine ,cu siguranta vei gasi ,poate e chiar linga tine si tu nu o vezi.Iti doresc mult noroc si fericire.

gigsou

2 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 11:15

La varsta ta cauta "ceva" unde poti sa dai balosul la apa, fa-ti griji mai tarziu pt sentimente si inca ceva daca vrei sa o cuceresti nu-i mai da atata nas si nu mai initia tu nimic(daca vrea ceva de la tine,zii cu zambetul pe buze si pe un ton inofensiv ca o costa un blow job).Cand zici ca o iubesti inseamna ca te gandesti de 10 ori pe zi la orificiile ei?

AlexSt

2 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 11:50

Frate... viata e prea scurta sa stai pe ganduri prea mult dar nu uita ca te afli intr-o pozitie foarte proasta pentru ca din pacate te pretezi la status-quo-ul impus de ea... trebuie sa intelegi ca femeia/fata in primul rand se simte singura iar faptul ca prietenul ei nu poate afla tot ce face ea o face sa se simta dusa de val si e absolut normal, oricare din noi vrem sa experimentam fluturii din nou si din nou.
Ideea in sine e ca e doar un joc so remeber to play the game si daca castigi o sa culegi laurii victoriei indiferent ce presupune asta. Nu te avanta la ganduri mari precum dragoste si altele, si chiar daca le simti nu trebuie sa lasi sa se vada. Incearca sa pastrezi tu distanta nu ea, tu sa impui regulile razboiului, in genere sa fi mai dominant. Finalmente gandirea e si daca nu vrea ce?!... alta frate ca sunt peste tot femei si mai mature si mai frumoase si mai intelegente... Na cam asa e satanos pentru tine sa privesti problema, unde mai pui ca o astfel de atitudine te face si dezirabil... Succes!

bro_silvi

60 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 16:16

e clar ca simte nevoie de afectiune... dak sti cum sa o iei sigur o sa iasa ceva... si stai linistit ca dak era altu in locu tau si u erai pretenu ei sigur actiona, deci...

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 17:16

Spui ca are prieten si in acelasi timp se saruta cu tine, ceva nu e tocmai normal. Cred ca este deja un punct de plecare la care trebuie sa te gandesti intens.
Fata nu e fidela.
Daca ar renunta la relatia ei cu X ... si ar incerca sa fie cu tine, crezi ca tu ai putea sa ii oferi ce are nevoie sa fie doar pentru tine, si sa nu simta nevoia sa se indrepte catre un alt baiat care ii ofera fiori de moment?

Am fost tineri, si noi am simtit lucruri similare si credeam ca viata e atat de complicata, dar cu timpul, ne dam seama ca iubirea e mai mult decat lapte si miere;

grozavitza

27 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 18:02

sincer parerea mea este sa o uiti...daca poti.si eu am avut un prieten pe care il iubeam enorm de mult si pleca mereu cu vize in iatlia....cat timp eram singura(el plecat)ma combinam cu altcineva ..asha sa treca timpul pt mine mai frumos(fara implicari sexuale).cu toate ca ma atatsam de respectivul...mereu ii dadeam papucii cand stiam ca prietenul meu(cel plecat)se va intoarce.si asta pt ca simteam intre mine si el o conexiune ...staim ca cu el voi ramane pana la un final.poate si pentru prietena ta esti doar o aventura sa ii treaca mai usor timpul fara prietenulei plecat.intreab-o mai multe despre el daca sunteti apropiati........si o sa afli ce esti tu pt ea.good luck!

Piti_

375 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 21:50

stay in school, girls will come and...

yuppy018350

2 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 08:33

Va multumesc tuturor :P o sa imi pun gandurile in ordine si dupa o sa vb cu ea sa vad cum sta situatia

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 11:14

Daca nu stiai de... prieten...(?)ce/cum faceai ?

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
SER_

324 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 11:34

De la: yuppy018350, la data 2011-10-02 08:33:38Va multumesc tuturor :P o sa imi pun gandurile in ordine si dupa o sa vb cu ea sa vad cum sta situatia

pai situatia sta cam asa... este clar ca ii este frica de strainez, o intretine, daca o afla si-a dat foc la valiza, in schimb tu ai atu-ul tineretii, rupe-o 'n doua acum cat esti liber si nu ai altceva de facut decat sex... daca stai pe ganduri i-o trage altu si tu ramai cu degetu'n gura!
...hai, vreau actiune, intra sa spui ca ai intors-o pe dos, altfel sterge-ti contul ca esti varza!
bafta tinere bavarez!

SER_

324 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 11:37

De la: grozavitza, la data 2011-10-01 18:02:05sincer parerea mea este sa o uiti...daca poti.si eu am avut un prieten pe care il iubeam enorm de mult si pleca mereu cu vize in iatlia....cat timp eram singura(el plecat)ma combinam cu altcineva ..asha sa treca timpul pt mine mai frumos(fara implicari sexuale).cu toate ca ma atatsam de respectivul...mereu ii dadeam papucii cand stiam ca prietenul meu(cel plecat)se va intoarce.si asta pt ca simteam intre mine si el o conexiune ...staim ca cu el voi ramane pana la un final.poate si pentru prietena ta esti doar o aventura sa ii treaca mai usor timpul fara prietenulei plecat.intreab-o mai multe despre el daca sunteti apropiati........si o sa afli ce esti tu pt ea.good luck!

lasa nu mai fa tu pe grozava pe aici, fara implicatii sexuale... gura nu este oragan genital... deci fara implicatii...

SER_

324 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 11:44

De la: blue_roses128_1, la data 2011-10-01 17:16:29
Daca ar incerca sa fie cu tine, crezi ca tu ai putea sa ii oferi ce are nevoie?

...normal ca poate, ce crezi ca vrea la 18 ani, "sex, drogs and rock'n roll" , mai terminati cu sfaturi d'astea puerile, ca fiind tanar ii trebuie situatie materiala ca sa o poatea cuceri, sa-l tina pe el poutza si nu-i mai trebuie tinerei nici bomboane pe coliva... ca i le aduce ala din italia, de la capsuni!
...asa ca tinere... sex de voie!

yuppy101048

58 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 09:56

fata aceea nu este pentru tine. cel mai bine ar fi sã întâlnești o fatã care sã te iubeascã și ea în aceeași mãsurã, sau mai mult decât tine, o fartã care sã știe sã te aprecieze așa cum ești. Fata asta dacã are un iubit fii sigur cã pe el âl vrea, tu doar îi umplii locul celuilalt. Sfatul meu este sã renunți pânã nu este prea tîrziu. Nu meritã iubirea ta, sigur.

kiku

154 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 11:55

ce ar fi sa nu va mai dati destepti...sunt foarte tineri amindoi..defapt toti trei...si cind sa le stae mintea la exparimente..la 40-50 de ani? si cind sa simta tot ce ar fi normal ...voi deja vorbiti de parca ar trebui sa fie el cu una...si doar atit sa nu priveasca dupa altele sa nu exparimenteza. iar ei daca isi doreste si alt baiat desi are unu...sa nu cumva sa afle cum sunt si cum gindesc altii ci sa stea cuminte cu voalu-n jurul fetei...sa astepte sa vina al de o alege-o...baiii terminati cu prostiile..lasati oamenii sa traiasca si triti si voi ca viata-i scurta si toate legaturile sentimentale acum se fac la 18-23 de ani ...mai incolo nu mai e la fel. traiti ba! si lasati-i si pe altii..

ca o concluzie pentru tinarul in cauza...iubeste-o daca vrei, dar tine-ti firea si pune in calcul posibilitati multiple. nu te focaliza doar pe ea... si in general timpul le rezolva pe toate...si rabdarea....pace voua!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 03:10

De la: SER_, la data 2011-10-02 11:37:10
De la: grozavitza, la data 2011-10-01 18:02:05sincer

lasa nu mai fa tu pe grozava pe aici, fara implicatii sexuale... gura nu este oragan genital... deci fara implicatii...

Ser nu fii rau cu fata...

Doar stii ca fetele nu mint niciodata

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
yuppy018206

12 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 13:07

clar ca aceasta fata nu e sigura pe ea,si nu stie cu cine e intr-o relatie din moment ce v-ati sarutat,ascunde ceva ce tie iti scapa totusi te-ai indragostiti prea repede si nu stii de cine.AI GRIJA pritenul ei va afla si binenteles ca avand o relatie de 2 ani pe el il va alege,iar tu o sa ramai cu regrete sau poate ca nu.....cine stie

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 01:23

De la: dasca7727, la data 2011-10-14 21:53:50scoate-o si intreab-o daca a ta e mai mare k a lui ..dc e, fata e a ta

=))))

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
| Varianta pentru tiparire a topicului Iubesc o fata..
Mergi la: