Info
x
Pentru femei
|
DeMayo 229 mesaje Membru din: 3/08/2010 |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 15:43
Preluat din alta parte!
Pentru toate fetele care isi fac probleme de genul asta Acum câteva zile, intr-un oraº din Franþa, pe un afiº cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: “În vara aceasta ce vrei sã fii: sirena sau balena?” Se spune cã o femeie tanara, ale cãrei caracteristici fizice nu conteazã, a rãspuns la întrebarea de pe afis în aceºti termeni: “Dragã domnilor: Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaþa sexualã foarte activã, rãmân gravide ºi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira mãrile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cântã foarte bine ºi chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante ºi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apãrate ºi admirate de toata lumea. Sirenele nu existã. ªi dacã ar exista, ar sta la coadã la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemã serioasã de personalitate: “femeie sau peºte?”. Nu au viata sexuala, pentru cã-i omoare pe bãrbaþii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevãrat, dar singure ºi triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Raporteaza abuz de limbaj
Nu exista perfectiune, toti suntem atinsi de o oarecare nebunie, salbaticie, neputinta, monstruozitate.....dar cred ca diferenta o face modalitatea in care convietuim cu demonii
|
|
venus2509 2390 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 19:28
uite, de asta-mi place de tine!
Raporteaza abuz de limbaj
om
|
|
Fosta membra 9am.ro 413 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 20:57
In teorie totul e frumos, dar in realitate persoanele supraponderale sunt marginalizate in societate...putini sunt cei care reusesc sa vada ce se afla dincolo de aspectul fizic al unei astfel de persoane…si mai putini sunt cei care ar accepta-o ca partener de viata …
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 21:13
si persoanele slabe trec prin aceeasi situatie
|
venus2509 2390 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 21:35
De la: Fyona, la data 2011-10-04 20:57:35In teorie totul e frumos, dar in realitate persoanele supraponderale sunt marginalizate in societate...putini sunt cei care reusesc sa vada ce se afla dincolo de aspectul fizic al unei astfel de persoane…si mai putini sunt cei care ar accepta-o ca partener de viata … cei care nu reusesc sa vada dincolo de aspectul fizic, sunt niste... Raporteaza abuz de limbaj
om
|
|
Bodhi 48 mesaje Membru din: 3/12/2010 |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 22:28
De la: Fyona, la data 2011-10-04 20:57:35In teorie totul e frumos, dar in realitate persoanele supraponderale sunt marginalizate in societate...putini sunt cei care reusesc sa vada ce se afla dincolo de aspectul fizic al unei astfel de persoane…si mai putini sunt cei care ar accepta-o ca partener de viata … Pai si sunt marginalizate persoanele supraponderale.Cati vor sa traiasca cu un sac de slanina langa ei?cu cineva care nu stie ce e masura si clar nu are grija de el... Raporteaza abuz de limbaj
I've stopped checking for monsters under my bed when i realized they were inside me.
|
|
Bodhi 48 mesaje Membru din: 3/12/2010 |
Postat pe: 4 Octombrie 2011, ora 22:29
De la: Individual_blue, la data 2011-10-04 21:13:53si persoanele slabe trec prin aceeasi situatie Te referi la femeile cu aspirine in loc de tate?cred si eu ca trec prin aceleasi probleme ca si casalotii..
I've stopped checking for monsters under my bed when i realized they were inside me.
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2011, ora 05:33
De la: Bodhi, la data 2011-10-04 22:28:31De la: Fyona, la data 2011-10-04 20:57:35In teorie totul e frumos, dar in realitate persoanele supraponderale sunt marginalizate in societate...putini sunt cei care reusesc sa vada ce se afla dincolo de aspectul fizic al unei astfel de persoane…si mai putini sunt cei care ar accepta-o ca partener de viata … Q.e.d. ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 16:25
balenele este viata mea!
...de azi inainte!
|
Postat pe: 9 Octombrie 2011, ora 11:18
De la: SER_, la data 2011-10-08 16:25:13balenele este viata mea! Credeam ca din ziua in care m-ai vazut intaias data pentru prima oara!!!
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 11 Octombrie 2011, ora 23:19
De la: Fyona, la data 2011-10-09 11:18:32De la: SER_, la data 2011-10-08 16:25:13balenele este viata mea! o tu slany draga, asa bine iti statea atarnata la afumat, ce ai coborat asa repede, nu inteleg, abia ai mai prins culoare...
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 21:54
Kilogramele in plus se pot inlatura , important e sa fie vointa si ambitie , e exact ca si lasatul de fumat! Si pt sanatatea personala este bine sa se lupte impotriva obezitatii si a tuturor bolilor implicate de aceasta!
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
aly_a 100 mesaje Membru din: 12/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2011, ora 21:50
inteligent raspuns!
nu ma numar printre persoanele supraponderale, insa am cativa prieteni care au mici probleme cu greutatea, si cred ca am ajuns la concluzia cum ca, acestor oameni chiar nu li se ofera ocazia de a demonstra ce caractere minunate au, ce prieteni buni pot fi si ce suflete pline de viata "zac" in acele corpuri grasute.
Viata are jocurile ei, insa eu am Regulile mele! :D
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 14:19
Ziceam pe un topic paralel ca ar fi perfect sa inventam un corp care sa nu se perimeze in timp, sa nu se distruga sub amprenta timpului...Ce ar fi ca acest corp, sa il hranim cu...cu...oare ce mai e sanatos si slab caloric in ziua de azi? Hmmm
Siu! Cu nimic Sau ar fi o solutie, sa il hranim cu lumina
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 17:17
De la: daphne1772, la data 2011-10-25 14:19:11...Sau ar fi o solutie, sa il hranim cu lumina dieta cu unde electromagnetice asta trebuie brevetata ca suna smecher Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

nu ma numar printre persoanele supraponderale, insa am cativa prieteni care au mici probleme cu greutatea, si cred ca am ajuns la concluzia cum ca, acestor oameni chiar nu li se ofera ocazia de a demonstra ce caractere minunate au, ce prieteni buni pot fi si ce suflete pline de viata "zac" in acele corpuri grasute.
Siu! Cu nimic
Sau ar fi o solutie, sa il hranim cu lumina
asta trebuie brevetata ca suna smecher