Info
x
Oare va mai castiga si de data asta pdl alegerile??
|
Raz_van_Gake 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 12 Septembrie 2011, ora 10:18
Pentru prima data ma simt ca cetateanul turmentat: "eu cu cine votez?" ...dar probabil o sa aleg varianta cea mai simpla ..cu nimeni. Am facut o facultate tehnica, am ajuns inginer, unul bun zic eu , sperand ca voi avea un trai decent aici in tara noastra draga dar sunt pe zi ce trece mai dezamagit. Mai am 9 luni pana termin si masterul De vreo doi ani sunt hotarat sa plec din tara Aleg cu parere de rau sa plec dar romania nu e deloc tara in care imi doresc sa imbatranesc, tara in care sa imi cresc copii ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppybianca 11 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 12 Septembrie 2011, ora 19:07
Asa-mi trebuie daca ma bag in discutii inutile. Sunteti foarte vehementi in critici si injuraturi, dar nu stiti sa spuneti daca este cineva bun si de ce e bun. Va place sa fiti vulgari, n-aveti decât. Eu una nu mai comentez nimic.
|
stefanludwig58 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 13 Septembrie 2011, ora 11:57
depinde de noi ce dorim viata actuala in minciuna si hotie sau speranta de schimbare...dilema e veche de peste 20 ani fiindca schimbarea trebuia s-o facem fiecare dintre noi...nu merge cu jumatati de masura pentru ca vom ajunge de unde am plecat ba mai rau din 4 in 4 ani.
|
Fosta membra 9am.ro 195 mesaje Membru din: 9/08/2011 |
Postat pe: 13 Septembrie 2011, ora 11:59
De la: yuppybianca, la data 2011-09-12 19:07:41Asa-mi trebuie daca ma bag in discutii inutile. Sunteti foarte vehementi in critici si injuraturi, dar nu stiti sa spuneti daca este cineva bun si de ce e bun. Va place sa fiti vulgari, n-aveti decât. Eu una nu mai comentez nimic. Sincer...intrebarea ta mi s-a parut retorica. Nu parea ca asteapta un raspuns. Oricum, n-o sa-l gasesti aici. Dintre politicienii actuali, mie imi place Crin Antonescu. Imi place eleganta discursului, seriozitatea, competenta si inteligenta cu care face fata oricarui interlocutor. Nici un liberal nu ageeaza alianta cu PSD, dar se para ca e singura metoda prin care putem scapa de PD. Raporteaza abuz de limbaj |
|
laurovi 2 mesaje Membru din: 22/03/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2011, ora 20:03
In tara asta plina de rahat..turcesc..e posibil orice..sincer sa fiu:))) nu ar trebui sa ne mire nimic..desi..ar trebui sa ne asteptam la lucruri grave grave de tot dak castica tot PDL :)))
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 00:46
De la: mihaela1985, la data 2011-09-06 15:55:00Oare tot Basescu, Boc, Udrea si ai lor vor lua si aceste alegeri? Eu ma rog la Dumnezeu sa nu... ... mai fata, da' proasta mai esti, roaga-te sa ma intalnesti pe mine, iar apoi aplecandu-te sa murim impreuna!
|
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 00:48
De la: laurovi, la data 2011-09-13 20:03:09In tara asta plina de rahat..turcesc..e posibil orice..sincer sa fiu:))) nu ar trebui sa ne mire nimic..desi..ar trebui sa ne asteptam la lucruri grave grave de tot dak castica tot PDL :))) tu prostane nu stii sa scrii, dar bine ca ai probleme cu pedeleu'!
|
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 01:00
De la: Speranta_, la data 2011-09-13 11:59:20De la: yuppybianca, la data 2011-09-12 19:07:41Asa-mi trebuie daca ma bag in discutii inutile. Sunteti foarte vehementi in critici si injuraturi, dar nu stiti sa spuneti daca este cineva bun si de ce e bun. Va place sa fiti vulgari, n-aveti decât. Eu una nu mai comentez nimic. spernato, daca pana acum mai aveam o bruma de simpatie ptr tine, odata cu exprimarea simpatiilor tale politice, tin sa te anunt ca s-a dus dracu' si acea bruma... pai eu unu chiar ca-l spanzur de lustra pe nigma, daca acest personaj, crinu' pw*lii ajunge sa ne conduca... daca-ti aduci aminte si iti aduci ca nu esti moarta de mult, Bucurestiul a fost condus de un "crin" ti-am zis mai sus al cui, poti sa-mi spui o performanta notabila a lui... nu te mai obosi ca nu-ti aduci aminte, era un tigan puturos ca si "liderul liberalilor" , cum suna asta... "liderul"... il vezi pe avortonul asta lider, eu unul atunci stiu ca apocalipsa e aproape, cand ne va conduce asta abia iesit din ghioc!Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 01:09
De la: yuppybianca, la data 2011-09-12 19:07:41Asa-mi trebuie daca ma bag in discutii inutile. Sunteti foarte vehementi in critici si injuraturi, dar nu stiti sa spuneti daca este cineva bun si de ce e bun. Va place sa fiti vulgari, n-aveti decât. Eu una nu mai comentez nimic. off tu anca-anca... sau bi_anca pe scurt, emigreaza ca aici nu mai ai nici o sansa... fugi in kudica!
|
ovidiu23mar 7 mesaje Membru din: 3/12/2010 Oras: Onesti |
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 09:45
Eu cred sigur ca PDL nu va mai castiga alegerile...asta e parerea mea...iat lacat se zvonesc cred ca vor ajunge ca PNTCD...multa bafta si era sa uit SA TRAITI BINE...! :))
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 10:01
De la: ovidiu23mar, la data 2011-09-17 09:45:29Eu cred sigur ca PDL nu va mai castiga alegerile...asta e parerea mea...iat lacat se zvonesc cred ca vor ajunge ca PNTCD...multa bafta si era sa uit SA TRAITI BINE...! :)) eu cred ca tu nu stii bancul cu basescu si cu papagalul
|
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 15:41
De la: SER_, la data 2011-09-17 01:00:11De la: Speranta_, la data 2011-09-13 11:59:20De la: yuppybianca, la data 2011-09-12 19:07:41Asa-mi trebuie daca ma bag in discutii inutile. Sunteti foarte vehementi in critici si injuraturi, dar nu stiti sa spuneti daca este cineva bun si de ce e bun. Va place sa fiti vulgari, n-aveti decât. Eu una nu mai comentez nimic. Sper ca nu-l confunzi pe Crin Antonecu cu Crin Halaicu..daca ai face-o, maine m-as arunca in Somes...pentru ca indiferent ce spui, bruma de simpatie pentru tine a ramas intacta. Va muri odata cu mine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 16:10
De la: Speranta_, la data 2011-09-17 15:41:12 Va muri odata cu mine. a-ti plange de mila este o moda nu numai printre cele ca tine "elevate" dar si printre pitiponci ca d-alde crin... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2011, ora 16:56
De la: SER_, la data 2011-09-17 16:10:10De la: Speranta_, la data 2011-09-17 15:41:12 Va muri odata cu mine. Vezi ce se intampla cand scoti propozitiile din context? Denaturezi realitatea. Vai, vai...la ce scoala de partid ai umblat? Raporteaza abuz de limbaj |
|
utan_florina 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 09:46
Pentru politicieni nu conteaza asa de tare cine e la putere , ei tot bine sint . Asa cum bine sint cuibariti de 22 de ani . Treaba e ca sint citiva care se tot schimba intre ei .Sa credem ca se fac alegeri democratice si la noi .
|
kyndr3d 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 15:51
cu zaharu si uleiul dute si seamana si porma, aduna roadele ,s-a vezi daca mai ai putere .valy Raporteaza abuz de limbaj |
|
kyndr3d 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 15:58
P-dl are convingerea de a merge mai departe .Da va castiga.
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 11:44
da
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Septembrie 2011, ora 11:44
da
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2011, ora 15:43
De la: SER_, la data 2011-09-17 01:00:11De la: Speranta_, la data 2011-09-13 11:59:20De la: yuppybianca, la data 2011-09-12 19:07:41Asa-mi trebuie daca ma bag in discutii inutile. Sunteti foarte vehementi in critici si injuraturi, dar nu stiti sa spuneti daca este cineva bun si de ce e bun. Va place sa fiti vulgari, n-aveti decât. Eu una nu mai comentez nimic. aha ! deci daca nu-i uns cu toate alifiile si umblat prin toate porturile lumii si n-a facut bisnita cu blugi si rapiri din serai, Nu stie sa conduca !? ce sa conduca, Ser , minariile pe care le face sub ochii "poporului portocaliu " ,mut de admiratie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
dorutu 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 18:22
Vad ca aici sunt foarte multi politruci..
Ei isi sustin partidele lor favorite ,corect pana aici. Uni injura,sau vorbesc foarte vulgar,uni folosesc tot felul de cuvinte"mari"..si uni si ceilalti mint in felul lor.Asta nu mai este corect.Dar sa facem o scurta analiza a marilor partide..: Sa luam primul patid ..PSDR..mostenitorul PCR-ului[nici sa nu incercati sa spuneti ca nu ar fi adevarat]..a spart toata[aproape ] industria Romaneasca. A scos la pensie foarte multi oameni ce puteau munci inca bine mesri, A distrus agricultura.Si ar mai fi foarte multe de spus Si cel mai rau lucru ..a conceput o constitutie de rahat.[De pe urma careia inca are beneficii] Despre Taranisti nu mai avem motive sa vorbim,,au disparut[aproape] Liberali..Sa ne aducem aminte ce efecte au fost in urma perioadei in care au avut un prim ministru?Cate datori au lasat?Cate probleme au lasat? Partidul lui Basescu...Un partid ce a fost aproape mereu prin guvernare..un partid ce sa facut frate si cu dracu[UDMR] si cu tasu,doar sa castige alegerile. Un partid ce a dat doar legi,ce au avut impact negativ[putin spus] asupra populatiei.Un partid care nu a reusit sa arate ca mai merita votul meu.[si sunt un fost membru al PDL] UDMR..???Nici macar nu este partid.dar din cauza acelei constitutii de rahat ,mereu [sau aproape mereu] este la guvernare.castiga mereu cate ceva in favoarea ungariei[nu a ungurilor din Romania]prin politica pasilor marunti[nu este cazul sper sa explic ce si cum este aceasta politica] Partidul Romania Mare..aproape distrus de chiar liderul lor.. Si vine din spate foarte tare..Partidul lui Diaconescu..va fi o mare surpriza[pentru mine neplacuta] Daca am omis un partid.ma rog de iertare..:) Acum daca nu ma injurati prea tare accept critici cu zambetul pe buze.. Dar pun iar celebra intrebare...Da..eu cu cine [mama dracului] votez?Ca nu reusesc sa gasesc un partid[cu OAMENI ] care sa merite.. Politicieni Romani[si din minoritati] sunt niste Javre,doar interesul personal conteaza. Credeti voi altceva? Va rog sa nu va luati de gramatica mea ,nu am scoala asa multa ca voi,dar cred totusi ca pot avea o parere ,despre aceasta gasca de raufacatori ce se numeste Politica Romanesca.. Respect. |
|
stefanludwig58 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:54
Conducatorii si politicienii actuali ai Romaniei sunt rodul dorintelor si sperantele poporului roman...noi i-am creat,i-am promovat si i-am investit cu putere asupra vietilor noastre, tot asa a fost cu Ceausescu si gasca lui care cu acordul nostru tacit a devenit gasca altora...vom alege din ce in ce mai prost pe masura ce romanii vor deveni mai inculti prin lipsa de educatie...nu exista solutie de iesire din aceasta conditie nationala decat individuala.
|
|
|
|

Pentru prima data ma simt ca cetateanul turmentat: "eu cu cine votez?"
...dar probabil o sa aleg varianta cea mai simpla ..cu nimeni. Am facut o facultate tehnica, am ajuns inginer, unul bun zic eu
, sperand ca voi avea un trai decent aici in tara noastra draga
dar sunt pe zi ce trece mai dezamagit. Mai am 9 luni pana termin si masterul
De vreo doi ani sunt hotarat sa plec din tara
Aleg cu parere de rau sa plec dar romania nu e deloc tara in care imi doresc sa imbatranesc, tara in care sa imi cresc copii
...
cu zaharu si uleiul dute si