back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Happy???

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

viespi

192 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2011, ora 01:53

te-ai gandit in capul tau prost ca poate primul ei iubit, ala care l-a lasat, tinea nebuneste la ea, avea planuri cu ea etc, iar ea i le-a distrus pt ca e labila psihic si nu stie ce vrea. daca ala e mai slab cu firea si se arunca de pe bloc, ca au fost destule cazuri. daca esti seaca in cutia craniana, simt ca imi irosesc degeaba timpul si cu tine, dar o fac spre a te lamuri. relatiile sunt intre 2 persoane, una nu poate sa plece pur si simplu pe motivul ca e confuza si nu stie ce vrea, ca daca e confuza sa nu se bage in relatii sa nu distruga viata altor oameni. capish?!

si cand spui am avut relatii, asta spune muuuuulte despre tine. sa inteleg ca esti un fel de doamna/soara de companie/

Raporteaza abuz de limbaj
ser

4151 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2011, ora 07:46

De la: missdiane, la data 2011-07-26 13:02:04Sunteti patetici cu totii! Alegeti sa raspundeti unui topic desi nu sunteti in stare sa dati un raspuns sau un sfat concret la o problema de ordin sentimental. In timp ce altii sa leaga de gramatica fetei, altii isi dau de gol propriile probleme sentimentale cum ca "femeile sunt tarfe", sau altii chiar aleg sa raspunda din distractie, pentru ca n-au cu ce sa se ocupe. Era un topic simplu, cu o problema sincera. Ce-i asa greu de inteles ?!!?

Oricum fata draga, daca ai avut/ ai o relatie frumoasa nu inseamna ca nu poti sa iesi si cu diferite persoane, in fond trebuie sa discutam cu totii deschis despre propriile nevoi. Nu lua decizii pripite daca ti-a placut 'noul' tip cu care te vezi. Te-ai gandit poate sa comunici putin cu 'fostul' sa vezi unde s-a produs raceala si de ce ? Nimic nu poate fi mai recomfortant decat o discutie deschisa, la rece si sincera, nu e nimic rau in asta si nu ai nimic de pierdut. Aceeasi treaba o poti face si cu actualul cu care te vezi. Discutati. Esti sigura ca decizia pe care ai facut-o alaturi de acest strain este cea mai potrivita? Regretele,draga mea, nu vin imediat. Iti spun din proprie experienta ca pot aparea dupa luni de zile chiar (proprie experienta). In orice caz, nu trata totul ca pe o drama. Tineretea si relatiile deschise, iesirile cu diferite persoane sunt ceva necesar, aparute din nevoia de noutate sau de a dobandi experienta. Ia totul cu calm, fara panici, cu mintea curata. Vorba poporului : N-o fi dracu asa de negru! Multa bafta !

un amanunt ai uitat, tanara domnita... tariful
...dai chitanta sau F.F.?!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
ser

4151 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2011, ora 07:51

De la: Roach, la data 2011-07-27 01:53:38te-ai gandit in capul tau prost ca poate primul ei iubit, ala care l-a lasat, tinea nebuneste la ea, avea planuri cu ea etc, iar ea i le-a distrus pt ca e labila psihic si nu stie ce vrea. daca ala e mai slab cu firea si se arunca de pe bloc, ca au fost destule cazuri. daca esti seaca in cutia craniana, simt ca imi irosesc degeaba timpul si cu tine, dar o fac spre a te lamuri. relatiile sunt intre 2 persoane, una nu poate sa plece pur si simplu pe motivul ca e confuza si nu stie ce vrea, ca daca e confuza sa nu se bage in relatii sa nu distruga viata altor oameni. capish?!

si cand spui am avut relatii, asta spune muuuuulte despre tine. sa inteleg ca esti un fel de doamna/soara de companie/

hai RO, n-o mai peria atat... spune-i ca e o penala ca si cea pe care o sfatuie si ai incheiat balciul!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Iulie 2011, ora 08:25

De la: ser, la data 2011-07-27 07:46:07
De la: missdiane, la data 2011-07-26 13:02:04Sunteti patetici cu totii!

Iti spun din proprie experienta ca pot aparea dupa luni de zile chiar (proprie experienta). In orice caz, nu trata totul ca pe o drama. Tineretea si relatiile deschise, iesirile cu diferite persoane sunt ceva necesar, aparute din nevoia de noutate sau de a dobandi experienta. Ia totul cu calm, fara panici, cu mintea curata. Vorba poporului : N-o fi dracu asa de negru! Multa bafta !

un amanunt ai uitat, tanara domnita... tariful
...dai chitanta sau F.F.?!

Ei, drace, chiar imi lipseai!

Hmm...nu credeam ca voi ajunge sa spun asta vreodata!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
ser

4151 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 01:22

De la: daria_ta, la data 2011-07-27 08:25:19
Ei, drace, chiar imi lipseai!

Hmm...nu credeam ca voi ajunge sa spun asta vreodata!

mda... nici eu nu credeam... sa-mi lipsesc atat...
nu imi aduc aminte sa te fi tzucat vreodata de cand ti-ai revenit in format A4... am s-o comit... poate, intr-o alta buna zi...

missdiane

3 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2011, ora 11:29

Asta-i parerea ta. Anyway, nu vad la tine decat ca esti un penibil patetic care arde de nerabdare sa dea comentarii fara nicio noima din lipsa de ocupatie. Nu m-ating cu nimic comentariile de genul asta omule. Eu nu te vad decat ca pe un om-varza si-nchei aici ca ma injosesc prin conversatii plicticoase cu-n inchis la minte! :)

9am133135

65 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 14:42

In primul rand: nu putem cataloga oamenii dupa parerile lor. Unul are o parere si catalogheaza femeia ca fiind tarfa. E parerea lui...nu e patetic. La randul meu sunt de aceeasi parere...si in acelasi timp afirm ca si barbatii sunt incadrati in acelasi tip. Suntem niste fiinte egoiste...prin faptul ca toti cautam binele propriu. Cel mai important este: l-a lasat fara nici un regret...prin urmare a facut o alegere buna. Daca in momentul respectiv nu avea regrete atunci inseamna ca era 0(nul, zero) dragostea. O felicitam pe fatuca si ii uram succes in continuare: poate la urmatorul va gasi(siguranta, dragoste, bani, sex, etc...tot ce vrea).

chemgelu

9 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2014, ora 11:11

Sti proverbul ala : ''curiozitatea a ucis pisica?''.Cam asta cred ca s-a intamplat....Ai fost atrasa de ''nou''...si cu siguranta prietenul care ti-a devenit apoi iubit,a stiut sa-ti starneasca curiozitatea...Una peste alta ai luat o decizie,ca urmare va trebui sa traiesti cu decizia pe care ai luat-o...Ca decizia a fost una buna sau nu ...asta numai timpul o va arata.....

yuppy_175485

8 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2014, ora 16:13

Buna, nu stiu daca sa-ti spun ca ai facut bine sau nu..mi s-a intamplat si mie, si eu am o relatie de aproape 4 ani jumate, insa eu am urmat cealalta cale, am incercat sa ne apropiem din nou mai mult, sa fie ca inainte si reusim..Deci nu stiu ce sa zic, tu ai actionat dupa cum ai simtit la fel ca si mine, si stii cum se zice inima nu prea se insala, tu ti-ai urmat instinctul. Nu te mai gandi cum ar fi fost daca..ai facut pasul acum concentreaza-te pe viitor, poate daca ai renuntat asa usor la fostul iubit e un semn ca asa a fost sa fie, era o relatie care se stinsese si gata.Nu te mai gandi..Ce ar fi daca toti ne-am gandi la fiecare decizie pe care am luat-o dupa, si ce ar fi fost daca???....da oare????nu ai decis si gata.:P

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Happy???
Mergi la: