back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Al treilea razboi mondial a inceput!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

tiesto_xt

30 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 16:57

Eu unu nu va inteleg... voi chiar vreti razboi de vorbiti atata despre al 3 lea razboi mondial, sfarsitul lumii atentate etc. Ca si ratatul celalalt cu atentat la noi in metrou. Vreti sa muriti? Aruncati-va in plm de pe bloc si ceau si asa suntem prea multi.

Raporteaza abuz de limbaj
ser

4151 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 17:02

De la: tiesto_xt, la data 2011-06-12 16:57:26Eu unu nu va inteleg... voi chiar vreti razboi de vorbiti atata despre al 3 lea razboi mondial, sfarsitul lumii atentate etc. Ca si ratatul celalalt cu atentat la noi in metrou. Vreti sa muriti? Aruncati-va in plm de pe bloc si ceau si asa suntem prea multi.

asa am zis si eu... nu mai poti sa scoti p@tza de atentatori!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
cris4co

35 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 20:56

De la: titiancostea, la data 2011-06-12 13:48:48
De la: cris4co, la data 2011-06-12 08:23:17mai copii adica sa inteleg ca exista un sistem de cenzura a informatiei de pe Google care se afla in anumite tari? daca exista in anumite tari...atunci exista in TOATE!Si Romania ce informatii cenzureaza? Ati vazut prea multe filme SF!

cris, o sa te mire, insa chiar exista cenzura, si nu doar pe google, ci pe toate motoarele de cautare, si in toate tarile, insa difera ca obiectiv. sunt tari unde se cenzureaza cautarile despre violenta fizica - vazi Malta si Elvetia, altele unde se cenzureaza revoltele si revolutiile - vezi China...nu e vorba de filme SF, e tehnologie. in Italia exista politie care se ocupa numai si numai cu cenzura spatiului virtual. stai tu linistit ca nici Romania nu duce lipsa de tehnologie de cenzurare a unor termeni.

mai io tot nu cred asa ceva...mai degraba exista autocenzurare a individului pentru ca ne place sau NU,si azi sunt o groaza de subiecte tabu care difera de la o societate la alta.Cand o societate doboara un obicei traditional atunci asta se numeste CIVILIZARE!De exemplu tarile din Orientul Mijlociu in care de curand au aparut revolte...un prieten sa intors din Israel si mi-a zis ca a incalecat pe Bin Laden si George Bush! 2 magari denumiti astfel de stapanii lor!Deci oamenii s-au schimbat si lasa dracu RAZBOIU.

nonameman13

618 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 03:40

De la: rockk_, la data 2011-06-12 13:01:15google insasi a conceput sistemul de cenzura la chinezi, la fel si yahoo si restu search engine urilor.
au si fost dati in judecata de guvernul american. google s a supara pe china, din cauza cenzurii si acum s-ar putea sa refuze servicii oferite chinezilor.

insa, e totul un paravan. Profitul, banii dicteaza. ori , google face profit din reclame ca tot de pe ent. Ori 2 miliarde de oameni , e o piata mult prea mare pt a putea face figuri, daca vrea sa ramana competitiv.

ca orice roman prost, maj credeti ca banii se fac tragand o tzapa de o suma cat mai mare , si fuga dupa. nu , banii se fac vanzand lucruri marunte la cat mai multi.

nu exista al treilea razboi mondial, cat timp america e la ani lumina tehnologic fata de toti, mai ales china. Daca te uiti la stiri vezi cum rusii se panicheaza de ani de zile din cauza scutului si americanii nu dau un rahat pe ei, nu au pt ce.

si ce e rau cu totalitarismul? traim intr o lume unde basescu e presedinte,romania devine feudalism, iar apar voievodate, iar fraierii, adica voi, oile, care aveti google si nu dati macar un nenorocit de search inainte sa deschideti un subiect PUNETI BOTUL LA ABSOLUT ORICE.

o tara in care prostia e intrecut doar de tupeu si de aroganta. apropo, doar mie mi se pare , sau in romania e full de turci , manelistii astia jegosi, jum tigani jum turci cu gusa si negri?

da sunt rasist, asta e. ah si sunt si jumat. ungur, multumita lui Dzeu.

Sunt de acord cu tine in afara de partea cu totalitarismul...

Cat vine vorba de Romania plin de turci, manelisti s.a.m.d. cred ca ai uitat ca sunt si unguri.

In alta ordine de idei mi-e greu sa cred ca unguri au devenit noua rasa ariana, numai destepti la voi acolo... numai sa ajungi prin zona sa-ti dai seama ca sunt si ei prosti facuti gramada. 21 de ani la putere UDMR si zona maghiara e cea mai saraca... ar mai fi de discutat aici dar nu vreau sa ma bag in subiect.

Sunt multi unguri destepti asa cum sunt si multi romani destepti...

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 16:22

De la: tiesto_xt, la data 2011-06-12 16:57:26Eu unu nu va inteleg... voi chiar vreti razboi de vorbiti atata despre al 3 lea razboi mondial, sfarsitul lumii atentate etc. Ca si ratatul celalalt cu atentat la noi in metrou. Vreti sa muriti? Aruncati-va in plm de pe bloc si ceau si asa suntem prea multi.

Tu dormeai cand ai scris?

Shaggy
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 16:46

De la: suteudaniel8, la data 2011-06-13 16:22:04

nu, scria cand a dormit

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2011, ora 10:23

De la: rothmans, la data 2011-06-13 16:46:41

nu, scria cand a dormit

In cel mai rau caz, dormea si scria in concomitent :D

Shaggy
florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 19:42

De la: suteudaniel8, la data 2011-06-12 14:32:42Oricum va exista un al 3-lea razboi mondial, ca suntem de acord sau nu indiferent de cate si cate vom face... La cate presiuni se fac si cate se intampla pe ascuns plus ca omu e facut coruptibil, vulnerabil si dificil... ce tine de noi ar trebui sa facem, si anume sa nu ascultam de politicieni sau de diverse declaratii nejustificate.
Nu numai atat.Daca privim mai adanc in trecut pana ajungem la prezent concluzionam ca o anumita rasa de oameni conduc lumea cu interes ...Despre linistea sufleteasca ,despre legatura intima cu Iisus si Dumnezeu,discutam doar cand dam de mari necazuri .Echilibrul mental al fiecarui individ se face stand deoparte si judecand sincer la propriile fapte.Abia dupa aceea dai mana cu cei de aceeasi parere,chiar daca sunt mai dotati .Dezordinea de astazi din tara noastra nu este numai vina lui Basescu,cum vrea sa traga concluzia ,pe aici, cativa dintre d-stra ;dezordinea a fost conceputa de cei din afara din interese ...Un alt raz. mond.? Privit in trecutul istoric adevarat si veti afla cine a castigat.Noi, nu.

tiesto_xt

30 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 22:46

Da dormeam cu m...

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 19:17

De la: tiesto_xt, la data 2011-06-15 22:46:49

Da dormeam cu m...

io tot n-am inteles ....cine intra in razboi???goagal cu china??? isi sparg serverele intre ei? mare lucru....avem noi niste baieti care ii rezolva pe toti

mamaia_daniel

4 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 12:38

De la: rockk_, la data 2011-06-12 13:01:15
De la: Cosmin_Cosmin, la data 2011-06-10 15:22:12Stiu ca s-a mai scris despre al Treilea Razboi Mondial pe aici pe yuppy si vreau sa particip in continuare cu o completare la subiectul acesta.

Chiar acum citeam un material semnat de redactorul sef din departamentul Tehnologii de la Forbes care isi motiva foarte interesant afirmatia ca Al Treilea Razboi Mondial a inceput.

Raspunsul era in felul urmator: Chinezii au incercat si se pare ca au reusit sa sparga niste servere de la Google acum cateva zile/saptamani... chiar n-am retinut exact, iar acum cei de la Google au venit cu o contraofensiva: au creat o aplicatie care evita sistemul de cenzura al internetului din anumite tari "cu ochelari de cal", gen Iran, China, sau diferite tari din Orientul Mijlociu, ca sa instige la revolte populatia.

Foarte tare asta. Adica daca Google se supara un pic pe noi, s-ar putea sa observam cum incearca sa ne manipuleze pe toti, ca sa ne rasculam si sa ne dam unii la altii in cap..

Asta inseamna cu adevarat totalitarism! Si altii ziceau de Ceausescu...

google insasi a conceput sistemul de cenzura la chinezi, la fel si yahoo si restu search engine urilor.
au si fost dati in judecata de guvernul american. google s a supara pe china, din cauza cenzurii si acum s-ar putea sa refuze servicii oferite chinezilor.

insa, e totul un paravan. Profitul, banii dicteaza. ori , google face profit din reclame ca tot de pe ent. Ori 2 miliarde de oameni , e o piata mult prea mare pt a putea face figuri, daca vrea sa ramana competitiv.

ca orice roman prost, maj credeti ca banii se fac tragand o tzapa de o suma cat mai mare , si fuga dupa. nu , banii se fac vanzand lucruri marunte la cat mai multi.

nu exista al treilea razboi mondial, cat timp america e la ani lumina tehnologic fata de toti, mai ales china. Daca te uiti la stiri vezi cum rusii se panicheaza de ani de zile din cauza scutului si americanii nu dau un rahat pe ei, nu au pt ce.

si ce e rau cu totalitarismul? traim intr o lume unde basescu e presedinte,romania devine feudalism, iar apar voievodate, iar fraierii, adica voi, oile, care aveti google si nu dati macar un nenorocit de search inainte sa deschideti un subiect PUNETI BOTUL LA ABSOLUT ORICE.

o tara in care prostia e intrecut doar de tupeu si de aroganta. apropo, doar mie mi se pare , sau in romania e full de turci , manelistii astia jegosi, jum tigani jum turci cu gusa si negri?

da sunt rasist, asta e. ah si sunt si jumat. ungur, multumita lui Dzeu.

mamaia_daniel

4 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 12:44

pacat ca esti rasist ROCKK dar daca tot esti si nu suporti alta rasa decat a ta ....de ce nu pleci in ungaria? DU-TE tare frate si lasa-ne pe noi romanii.

klu_inferno

3 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 19:35

daca te documentezi putin ai sa descoperi ca in coreea de nord/sud,nu stiu exact,telefoanele mobile si internetul sunt interzise,adica oamenii aia nu au acces la tehnologie si nu stiu ce se intampla in restul lumii.este evident,ca dak ar accesa google si ar intra in contact cu restul lumii si-ar da seama ca sunt privati de multe lucruri si normal ca ar incepe revoltele...nu ne manipuleaza google,ci biserica :)))

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 19:42

De la: klu_inferno, la data 2011-06-21 19:35:48daca te documentezi putin ai sa descoperi ca in coreea de nord/sud,nu stiu exact,telefoanele mobile si internetul sunt interzise,adica oamenii aia nu au acces la tehnologie si nu stiu ce se intampla in restul lumii.este evident,ca dak ar accesa google si ar intra in contact cu restul lumii si-ar da seama ca sunt privati de multe lucruri si normal ca ar incepe revoltele...nu ne manipuleaza google,ci biserica :)))

Aia's budisti si atei asa ca lasa biserica in pace in correa de nord religia nu are nimic cu controlul maselor,pur si simplu partidul comunist coreean..

You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain
Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 19:02

De la: klu_inferno, la data 2011-06-21 19:35:48daca te documentezi putin ai sa descoperi ca in coreea de nord/sud,nu stiu exact,telefoanele mobile si internetul sunt interzise,adica oamenii aia nu au acces la tehnologie si nu stiu ce se intampla in restul lumii.este evident,ca dak ar accesa google si ar intra in contact cu restul lumii si-ar da seama ca sunt privati de multe lucruri si normal ca ar incepe revoltele...nu ne manipuleaza google,ci biserica :)))

nu numai ca nu au telefoane mobile si internet...nu au nici ce manca!nu suna cunoscut? ...in schimb sunt fericitii detinatori au unor rachete nucleare intercontinentale capabile sa loveasca chiar si teritorii din sua. si cand foamea devine insuportabila.....mai fac o demonstratie de forta......iar astia sar cu banu`

ileanastan

86 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2013, ora 06:17

Trebuie sa ne straduim sa gandim etic si sa abandonam credinta in natura divina a anumitor texte scrise de antici.
Daca toti terranii ar gandi astfel, adica etic, nu ar mai exista razboaie si am trai intr-o Societate foarte deschisa si foarte etica. Si vom trai. Va asigur de asta.

Ileana Adriana Stan
gica_florentin2000

32 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2013, ora 13:12

Imi pare rau sa te dezamagescm dar chestia asta s-a intamplat acum niste ani ...ideea era ca intre guvernul chinei (sau a altora tari), si google, au fost semnate niste contracte de confidentialitate. Spre exemplu, nimeni din districtele independente ale chinei, cum sunt cele din Beijing, Shanghai, Taipei, etc, si nimeni din restul tarii, sa nu poata accesa cautari de genul "efecte negative ale regimului din China". E adevarat, chinezii au reusit sa sparga bazele de date ale google, dar la fel au reusit si multe alte tari, unde cei care au facut-o au fost prinsi. Problema este faptul ca google, sau statul american, sau vreun alt stat, nu au putere de interventie pe teritoriul lor si nu pot face altceva decat sa incerce sa descopere cine a facut-o, dela distanta. Dar repet, chestia asta e de ani de zile, iar google se gandeste serios daca o sa mai ofere licenta guvernului chinez, lucru cu care i-a si "amenintat"..ceea ce a dus si la aparitia motorului de cautare exclusiv chinezesc "Baidu" .

cismarualin

151 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2013, ora 18:17

ce inapoiati sunteti,al treilea razboi mondial s-a terminat de mult, au castigat eschimosii ca au stat neutri, voi nu v-ati pus niciodata intrebarea de ce-avem toti cate-un iglu in casa??? daca vreti sa fiti la curent cu partile beligerante aflati ca alfa centaurienii sunt pe cale de a declara razboi aliantei lactoandromediene; centaurienii au tras prima slava de meteoriti de avertisment care au ratat milimetric pamantul si cateva alte planete ale aliantei.liderii celor doua entitati sunt asteptati la negocieri,in caz ca acestea nu vor decurge bine vom intra in razboi intergalactic.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Al Treilea Razboi Mondial a inceput!
Mergi la: