back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

O vreau inapoi cu orice pret

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

adycucu_85

259 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 15:43

Revin cu inca un comentariu si zic doar atat: in orice lucru sau situatie din aceasta lume trebuie sa existe un ECHILIBRU. Cand s-a creat opusul acestui cuvant se creeaza ruptura. Odata lipita aceasta ruptura nu va mai fi ca inainte. Asa e si in viata si in relatii. Trebuie sa avem puterea de a merge mai departe fara sa ne uitam inapoi, iar, candva, vor veni si momente mai frumoase. Dupa orice furtuna iese soarele !

Raporteaza abuz de limbaj
Azgard

657 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 20:52

De la: Emm_, la data 2011-05-10 07:33:58Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece, fiindca daca se va intoarce, va fi pentru totdeauna al tau. Si daca nu se va intoarce, inseamna ca nu a fost niciodata al tau. Khalil Gibran

burn baby, burn ...
yo20063

24 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 22:26

De la: Emm_, la data 2011-05-10 07:33:58Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece, fiindca daca se va intoarce, va fi pentru totdeauna al tau. Si daca nu se va intoarce, inseamna ca nu a fost niciodata al tau. Khalil Gibran

done that.....works! sau cel putin eu am fost norocos :D

ce-l mai bun sfat ever!

don_baxter_69_hd

59 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 23:14

dar daca oare imi iau inima in dinti merg la ea acasa cu un buchet de flori si inca orice alta atentie.. si vorbesc cu ea fata in fata nu e mai ok asa? am vorbit cu mama ei si a zis nu e nici o problema daca merg. si poate stabilim impreuna un termen de gandire la cum se va ajunge cu relatia asta. ca pe moment ma gandesc nu e prea ok sa-i cer raspunsul,sau ar fi mai bine pe moment?
m-am gandit asa pentru ca timpul trece...fier se raceste.. mai bine il bat cat e cald nu?

marius_greceanu

44 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 23:16

De la: don_baxter, la data 2011-05-08 18:50:06Buna... cred ca sunt unul ditre putinii barbati care sufera dupa o prietena. povestea mea incepe acu 3 ani si 4 luni.. am cunoscut-o pe ea, totul a fost frumos pana intr-o zi cand mi-a dat papucii.motivul a fost timpul petrecut mai mult cu un amic decat cu ea (acum sa nu se inteleaga ca sunt gay doamne fereste) m-am zbatut din rasputeri atunci ca sa se intoarca la mine.am reusit cu greu. acum s-a intamplat cam tot la fel ca atunci.mi-am dat seama prea tarziu ca incet cu incet am inceput din nou sa trag catre prieteni decat la ea.nu am tratat-o cu indiferenta pt ca chiar o iubeam si o iubesc si acum enorm de mult si nu mi-o pot scoate din minte.ajutati-ma ca sa o aduc la mine. stiu ca acum este mai tot pierdut da o idee in plus nu strica. o iubesc exagerat de mult. va multumesc

Esti patetic!

crystyxcw

1 mesaj
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 01:05

Daca vrea cu adevarat sa fie cu tine si te iubeste va veni singura si nici atunci sa nu iti faci mari sperante, daca te duci la ea si insisti sa va impacati nu va tine niciodata, poate o saptaman, doua, o sa fie bine.
Iti spun asta din experienta, prima data am insistat (dupa o relatie de 5 ani), nu a tinut decat vreo 2 saptamani, a doua oara a fost ceva de comun acord, a tinut cam o luna si a treia oara cand am zis ca numa mai impac, a venit ea la mine si... a tinut cam o luna jumate dupa care cam aceeasi poveste ca eu nu ma schimb, bla,bla....

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 02:01

Motivul pentru care ai petrecut prea mult timp cu prietenii este?

Ea de ce nu petrece timpul cu prietenii tai?

Trebuie sa stii adevaratul repros ca nu e un motiv intemeiat. Nu e de parca iti petreceai timpul cu mai multe tipe sau cu fosta.

Deci care-i substratul problemei?

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 07:49

da.. dar daca ea mi-a dat papucii.. nu-i vad logica sa se intoarca tot ea la mine.... asta nu o prea inteleg...

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 08:02

motivul era .. mberea...povestie...plm... dar nu e vorba neaparat de prieteni... eu vb doaar de un amic cu care faceam anumite invarteli (in domeniu auto ca sa nu se inteleaga altceva).si ne normal ca inainte sau dupa bere mere o plimbare prin orash.. care daca aduni timpu pierdut pe limbare si statu la bere.. cam trece destul de mult. pt ea e mult.isi petrecea si ea timpu cu "noi" dar a fost o prb financiara pt ea si noh.... nu i convenea ca tot timpu altcineva sa i plateasca consumatia.asta nu era o prb ca nimeni nu e nascut cu mii de euro in buzunar.

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 10:13

De la: don_baxter, la data 2011-05-11 08:02:07motivul era .. mberea...povestie...plm... dar nu e vorba neaparat de prieteni... eu vb doaar de un amic cu care faceam anumite invarteli (in domeniu auto ca sa nu se inteleaga altceva).si ne normal ca inainte sau dupa bere mere o plimbare prin orash.. care daca aduni timpu pierdut pe limbare si statu la bere.. cam trece destul de mult. pt ea e mult.isi petrecea si ea timpu cu "noi" dar a fost o prb financiara pt ea si noh.... nu i convenea ca tot timpu altcineva sa i plateasca consumatia.asta nu era o prb ca nimeni nu e nascut cu mii de euro in buzunar.

si acuma tot berea e de vina???

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 10:23

da cine mai stie acuma ce si cum e devna..

lucishadow2000

187 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 11:56

De la: marry, la data 2011-05-09 11:05:10buna.... parerea mea e sa te rogi la Dumnezeu sa iti arate ce trebuie sa faci... daca o iubesti atat de mult, roaga-te pentru ea si Dumnezeu iti va arata ce sa faci... crede-ma...functioneaza ;)

Sigur i-ti va arata calea dar sa ai bluetooth-ul deschis la telefon si va functiona.
Revenind la realitate cred ca vina este in mare parte a ta. Esti la a doua abatere si asta este destul de grav.Eu zic sa pui in balanta:ce-ti ofera amicul si ce-ti ofera ea. Spuneau si altii inaintea mea ca femeia are nevoie de atentie si asa este. formind un cuplu prioritatile devin altele si viata se modifica putin. Nu spun ca ar trebui sa renunti la prieteni ptr. a fi cu ea, dar acorda-i mai mult timp si recunoate-i ca ai gresit.Insa ulciorul nu merge de multe ori la apa si daca persisti o vei pierde.
Noroc si numai bine.

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 12:46

De la: lucishadow2000, la data 2011-05-11 11:56:00
De la: marry, la data 2011-05-09 11:05:10buna.... parerea mea e sa te rogi la Dumnezeu sa iti arate ce trebuie sa faci... daca o iubesti atat de mult, roaga-te pentru ea si Dumnezeu iti va arata ce sa faci... crede-ma...functioneaza ;)

Sigur i-ti va arata calea dar sa ai bluetooth-ul deschis la telefon si va functiona.
Revenind la realitate cred ca vina este in mare parte a ta. Esti la a doua abatere si asta este destul de grav.Eu zic sa pui in balanta:ce-ti ofera amicul si ce-ti ofera ea. Spuneau si altii inaintea mea ca femeia are nevoie de atentie si asa este. formind un cuplu prioritatile devin altele si viata se modifica putin. Nu spun ca ar trebui sa renunti la prieteni ptr. a fi cu ea, dar acorda-i mai mult timp si recunoate-i ca ai gresit.Insa ulciorul nu merge de multe ori la apa si daca persisti o vei pierde.
Noroc si numai bine.

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 12:55

da.. ai dreptate... si in mare parte nu pot zice ca a fost vina mea.. ci in totalitate. si in ceea ce priveste faza cu care si cine ce imi ofera... e cam logic... pe viitor nu iti poti face o familie cu prietenii. e clar ca nici amicu si nimici iubita nu iti pot oferii aceleasi lucruri.. tot timpu balanta o sa fie inegala...
si in plus ce am obs... prietenii gand se gandesc la un lucru il gandesc in favoarea mea.. nu cum e realitatea...
acu am facut cred eu un pas mare si cred ca si decisiv... am mers la ea si am discutat problemele fata in fata(normal cu o atentie nu cu mana in fund) ... cred ca i-am spus tot ce aveam pe suflet... din cate am "citit-o" ar accepta. dar cine stie... eu sunt f norocos de felu meu.. numai ca poate aici e alta poveste.

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 13:05

De la: don_baxter, la data 2011-05-11 12:55:08da.. ai dreptate... si in mare parte nu pot zice ca a fost vina mea.. ci in totalitate.

tu faci misto

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 13:20

pay nu dar no sa pot sa sufar si sa stau cu capul plecat. un pic de umor nu cred ca strica.

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 14:11

Mai hunedorene, nu i-ai explicat fetei ca timpul petrecut cu amicii pentru invarteli iti aduce si ceva profit? Florile, atentia, iesirile... costa

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 10:26

auzi hunedorenee...:)) p.s. is bistritean de loc...:P da, stia ca imi aduc bani... dar nu am mai avut "invarteli" pt ca o perioada o fost moarta rau... zero
acu ast... se mai gandeste...
astept verdictu...

mimiela

8 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 22:49

offf, nu-i place sa fie singura intre baieti ... ia-ma pe mine la o bere, ca mie imi place ... :P :))

yuppy016083

371 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 22:58

De la: don_baxter, la data 2011-05-08 18:50:06Buna... cred ca sunt unul ditre putinii barbati care sufera dupa o prietena. povestea mea incepe acu 3 ani si 4 luni.. am cunoscut-o pe ea, totul a fost frumos pana intr-o zi cand mi-a dat papucii.motivul a fost timpul petrecut mai mult cu un amic decat cu ea (acum sa nu se inteleaga ca sunt gay doamne fereste) m-am zbatut din rasputeri atunci ca sa se intoarca la mine.am reusit cu greu. acum s-a intamplat cam tot la fel ca atunci.mi-am dat seama prea tarziu ca incet cu incet am inceput din nou sa trag catre prieteni decat la ea.nu am tratat-o cu indiferenta pt ca chiar o iubeam si o iubesc si acum enorm de mult si nu mi-o pot scoate din minte.ajutati-ma ca sa o aduc la mine. stiu ca acum este mai tot pierdut da o idee in plus nu strica. o iubesc exagerat de mult. va multumesc

poi dupa ce citez eu aici..ar trebui sa mergi sa ii ceri scuze..se pare ca tu ai..cam ignorato...si ce vroiai sa faca fata...
sti tu....ai ajuns sa pierzi..sa iti dai seama de ce sentimente...cauto..si spunei ce simti...si lasa pretenii...

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 08:58

revin cu cateva argumente la ce mi-au spus in acest topic cateva persoane si un sfat pe cei care o mai comit in dragoste. faptul ca ati spus ca... "las-o pe fata sa se mai gandeasca" sau "asteapta sa se mai linisteasca apele" si apoi mergi si vb cu ea.eu cred ca in rare cazuri poate merge, dar in majoritatea nu pt simplul fapt ca in timpul in care ea doreste sa "fie singura" e ca si cum si-ar incarca bateriile pt a incepe ceva nou si va cauta prieteni sau un anturaj cu care sa poata uita mai repede sau sa-si revina mai repede din neplacuta situatie si poate o alta iubire.eu sunt de parere ca odata ce fapta e consumata pt a o/il putea aduce inapoy este sa bati fierul atunci cand e fierbinte.pt ca persoana este confuza...sufera...are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca pt a se descarca si multi nu prea fac acest lucru,prefera sa tina en ei.si in acel moment daca ai gresit poti fi un bun "amic" cu care sa vb si care sa il ajute sa se descarce emotional si in plus e un prilej fffff bun de a cere iertare..bla bla.. acu dupa caz.in acel moment persoana e cam confuza si i poti deschide ochii si o poti aduce inapoi cu cuvinte dulci care sa-i ajunga la inima. oricum odata ce ai perdut merita sa incerci pt ca si daca ai pierdut din nou "lupta" ca sa recuperezi pers iubita, macar esti cu inima impacataca nu se mai merita.

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 09:10

nu cred..;)) vrei sa spuna lumea ca ies cu mama in orash la bere.???

lucishadow2000

187 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 09:59

De la: don_baxter, la data 2011-05-11 13:20:57pay nu dar no sa pot sa sufar si sa stau cu capul plecat. un pic de umor nu cred ca strica.

Da, chiar si in situatii "penale" un pic de umor e binevenit.
Eu i-ti doresc sa reusesti sa o recuperezi si pe viitor ai mai multa grija. O data ce ajungi sa intelegi de ce au nevoie femeile intr-o relatie o sa vezi ca nu cer chiar asa de mult (exceptie cele care vor cardul, masina sau au pasiune shopingul).

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 12:50

Si eu sper sa reusesc...mersi

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 08:26

Felicitari si sa fiti fericiti

....care a fost pretul?

Am gusturi simple. M mulumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Mai 2011, ora 13:29

S-ar putea sa fie prea tarziu.....de ce nu te-ai gandit cat ti la ea atunci cand ai adus-o inapoi...?Acum ea si-a dat seama ce fire ai si ca nu te poti schimba, a sperat in schimbarea ta atunci cand revenise. Daca e o persoana hotarata nu o vei mai avea inapoi,daca nu, o sa mai fie o revenire si inca una si inca un si........

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 19:19

De la: Cornelia_leia, la data 2011-05-18 13:29:25
Acum ea si-a dat seama ce fire ai si ca nu te poti schimba, a sperat in schimbarea ta atunci cand revenise. Daca e o persoana hotarata nu o vei mai avea inapoi,daca nu, o sa mai fie o revenire si inca una si inca un si........

Ar fi fain ca "bistritoreanul" sa aibe noroc

Dar mai e varianta cu (bis X bis) de 'n' ori

Aci e un link util , din pct meu de vedere, functioneaza de multe ori faza descrisa de Badea,indiferent de sexul utilizatorului
.youtube.com/watch?v=0IncCp_-oC8

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2011, ora 07:46

Baiatul asta scrisese ca a reusit sa o recucereasca...
A scris SUCCES de vreo mie de ori, de aceea l-am felicitat mai sus. De ce s-or fi sters postarile cu succesul?

Am gusturi simple. M mulumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 15:43

nush de ce s-au sters... pentru ca nu sunt primele comenturi care au fost sterse... cine stie...
care a fost pretul? cam greu de rasp... dar pot sa zic ca a fost greu dar a meritat.
se pare ca si aici mi-a zambit norocul.:)) multumesc celor care m-au ajutat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

don_baxter_69_hd

59 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2011, ora 15:45

Poate am avut prea mult succes de aia s-au sters =))

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului O vreau inapoi cu orice pret
Mergi la: