Info
x
Nutritie inteligenta
|
ella010666 119 mesaje Membru din: 1/05/2010 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 12:12
Viata moderna, lipsa de timp, lipsa de miscare, accesul la volum mare de hrana, si cu gusturi variate pe placul tuturor, dar saraca in nutrienti a dus la schimbarea chimismului organismului , iar pretul sant numeroasele boli metabolice,cu titlu de boli cronice, cu care convetuim, mai mult sau mai putin inpacati, cu buzunarul plin de pastile. Un diagnostic o pastila sau mai multe, a caror efecte secundare cumulate aduc alte diagnostice si alte pastile, si dac cumva ne facem bine de o boala dam in alta. De exemplu, daca suferi de reumatism iei antiinflamatorii, acestea ataca mucoasa gastrica si poti face gastrita sau ulcer, deasemeni cresc tensiunea la persoane care au deja variatii de tensiune, pot afecta ficatul luate pe termen lung, deci ne vom trata si de o gastrita cu tampoane gastrice , vom lua si medicamente de tensiune, si niste protectoare hepatice, daca am avut norocul sa fim informati la timp atat de efectele, adverse cat si de posibilitati de contracarare. Daca luom ranitidina ca si tampon gastric, aceasta poate duce sau agrava ( ca dealtfel si antiinflamatorul) afectiuni renale. Asa numitul reumatism poate apare fie datorita unor infectii articulare, sau la persoane obeze datorita greutatii, dar in general toate aceste boli cronice se datoresc unor carente alimentare. Comform ultimilor studii calitatea hranei noastre scade pe zi ce trece, avem tot mai putini nutrienti in acelasi volum de mancare. Numim nutrienti, elementele care ne hranesc noua organismul la nivel de celule si tesuturi, nu asa cum o percepem noi la nivel de stomac sau gust in gura. Gustul e dat de lipide si carbohidrati simpli, care sant si greu perisabili, aspectul e dat de coloranti ( E-uri ) Deci nutrientii sant minerale: calciu, magneziu, phosphor, potasiu; vitamine: A, B complex, C. D , E..;proteine vegetale usor digerabile, proteine animale cu lanturi lungi in catene si greu digerabile, lipide, foarte sanatosi fiind acizii grasi omega 3 si omega6, care se gasesc in pestele oceanic, carbohidrati simpli cum sant si zaharurile. Zilnic noi incercam sa ne mentinem echilibrul alimentar avand de ales prin tot ce ni se ofera pe piata, intre surplus de lipide , carbohidrati simpli si zaharuri si mare deficit de vitamine, minerale si proteina usor digerabila din plante. O solutie e consumul suplimentar de vitamine daca se poate din surse vegetale nu sintetice, daca nu tot e mai bine decat nimic. Consumul axat pe proteina, din plante ca soia, mazarea, fasolea, bogate in proteina, in stare uscata 20% proteina ( 10% proteina in stare verde), dar si din carnea degresata ( 20% proteina). Consum de peste oceanic, ptr acizii grasi esentiali omega3 si omega 6, care impiedica depunerile de colesterol pe artere si vene, prevenind infarctul miocardic ,cerebral. Consumul de fructe si legume de diferite culori, fiecare culoare reprezinta un nutrient. Rezulta ca e greu de procurat toate acestea constant , iar atunci a aparut si solutia�mancarea superconcentrata , nutrientii, distribuita de diferitele firme pe piata. Eu sant medic veterinar si stiu ca mancarea superconcentrata a dus la prelungirea vietii animalelor de companie, de ce la oameni e asa de greu de inteles si aplicat ??? |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 12:29
DOVEZI:
www.boli-medicina.com/vitamine-minerale/Dozele-zilnice-de-referi... www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.html |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 12:32
SOLUTII:
image.herbalifemail.com/lib/fef517737c670c/m/2/Wellness_courier_... Consultanta wellness gratuita, invitatie de participare gratuita la clubul clientilor chiar daca nu consumati Herbalife, determinare indice masa corporala, deteminare % grasime interna corporala, determinarea necesarului de proteina zilnic, a necesarului de kalorii ptr. mentinere, sau slabire. Hebalife este de 30 de ani pe piata, companie prezenta in 74 de tari, detine singurul laborator de nutritie celulara si moleculara din lume, si are in bordul medical laureat de premul nobel ptr. descoperirea rolului oxidului nitric ptr. activitatea inimii (Dr. LOUIS IGNARRO),deasemeni pe Dr. DAVID HBBER, PREZENT LA EMISIUNILE DE NUTRITIE DE PE TV.DISCOVERY, Dr.LUIGI GRATTON, NUTRITIONISTUL LUI DAVID BEKEM SI ALTOR VEDETE HOLLYWOODIENE,�s.m.d.p.) Sponsorizeaza cele mai tari echipe de fotbal din lume, ai caror jucatori consuma Herbalife; ex: lionel Messi; ex. echipe: VALENCIA ,BARCELONA, GALAXY. HERBALIFE OFERA URMATOARELE SOLUTII: -MIC DEJUN SANATOS -CONTROLUL GREUTATII (INGRASARE, SLABIRE,MENTINERE, REMODELARE CORPORALA,FARA CELULITA !!!) -NUTRITIE EXTERNA PRIN GAMA NOURIFUSION -POSIBILITATEA OBTINERII UNOR VENITURI SUPLIMENTARE, SAU SUCCESUL SI INDEPENDENTA FINANCIARA IN FUNCTIE DE SCOPUL FIECARUIA SI DE TIMPUL ALOCAT CONTACT: 0721896951 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 13:14
Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 21:21
prima parte chiar a fost interesanta ... cu vitamine cu nu stiu ce ... placut chiar m-au facut sa ma gandesc la ce mananc... dar nu ai stiut cand sa te opresti daca lasai lumea sa raspunda inainte sa revii cu noile posturi legate de herbalife poate chiar prindeai pe cineva asa .....
|
Postat pe: 3 Mai 2011, ora 03:57
Multmesc pentru sfaturi !
E ok, totul e bun, fiecare trebuie sa spuna ce stie, ce crede, ce i se pare !
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 31/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 05:20
Cred ca nu e om pe planeta asta, sa nu fi auzit cel putin o data de Herbalife. Da.. stim. Stim ca e chiar bun si ok si sanatos, dar costa. Si costa al dracului de scump.
Bafta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 11:55
De la: thesunsetter, la data 2011-05-08 05:20:58 Cred ca nu e om pe planeta asta, sa nu fi auzit cel putin o data de Herbalife. Da.. stim. Stim ca e chiar bun si ok si sanatos, dar costa. Si costa al dracului de scump. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 12:12
De la: Individual_blue, la data 2011-05-02 13:14:49Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...) pe vremuri asa se scria,"sant", crezi ca pe noi la 80 de ani ne vor mai interesa modificarile astea, nu, sanatatea va fi pe primul loc
Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 31/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:49
De la: cenusareasa, la data 2011-05-09 11:55:16De la: thesunsetter, la data 2011-05-08 05:20:58 Cred ca nu e om pe planeta asta, sa nu fi auzit cel putin o data de Herbalife. Da.. stim. Stim ca e chiar bun si ok si sanatos, dar costa. Si costa al dracului de scump. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 13:50
De la: Corrrnell, la data 2011-05-09 12:12:22De la: Individual_blue, la data 2011-05-02 13:14:49Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...) Pe vremuri se scria "s�nt" cu � din i in interiorul cuvintelor
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 14:18
De la: Individual_blue, la data 2011-05-12 13:50:58De la: Corrrnell, la data 2011-05-09 12:12:22De la: Individual_blue, la data 2011-05-02 13:14:49Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...) asa e, asa e, eu cand am scirs m-a interesat doar pronuntia de atunci, respectand regulile de scriere de acum am glumit, normal, la anii mei e mai greu Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
adriany_06 1 mesaj Membru din: 2/02/2015 |
Postat pe: 27 Mai 2013, ora 10:56
Ma asteptam la un articol mai plin de substanta, generalitati citesti pe multe canale de informare. Titlul suna interesant dar pe masura ce parcurgeam materialul mi-am dat seama ca nu am primit nicio informatie noua.
|
Postat pe: 27 Mai 2013, ora 15:22
De la: adriany_06, la data 2013-05-27 10:56:22Ma asteptam la un articol mai plin de substanta, generalitati citesti pe multe canale de informare. Titlul suna interesant dar pe masura ce parcurgeam materialul mi-am dat seama ca nu am primit nicio informatie noua. Cateva trimiteri care daca ai rabdare sa le parcurgi, te ajuta : desprealimentatie.blogspot.ro/2012/07/santem-ceea-ce-mancam.html] desprealimentatie.blogspot.ro/2013/03/raspuns-la-cum-slabesc.html desprealimentatie.blogspot.ro/2012/10/program-de-slabire-herbali... daca vrei iti mai trimit Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2013, ora 15:43
De la: marian1203, la data 2011-05-02 21:21:28prima parte chiar a fost interesanta ... cu vitamine cu nu stiu ce ... placut chiar m-au facut sa ma gandesc la ce mananc... dar nu ai stiut cand sa te opresti daca lasai lumea sa raspunda inainte sa revii cu noile posturi legate de herbalife poate chiar prindeai pe cineva asa ..... Toate firmele de nutrienti concentrati au venit ca o solutie la alimentatia moderna ! Consecintele alimentatiei moderne se vad la tot pasu. Toti stim ce nu trebuie sa facem, dar nu stim ce trebuie sa facem ! Filme interesante cu informatie de ultima calitate ! vimeo.com/25394805 vimeo.com/album/1640684/page:2/sort:preset/format:thumbnail Si pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/pages/Alerim66/517865364907619?ref=hl Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2013, ora 15:47
De la: Individual_blue, la data 2011-05-02 13:14:49Pfff... ai deschis un topic ca sa iti faci clienti sau sa-ti maresti lantul de vanzatori? Cu greselile de scriere cum ramane? (se scrie "sunt" nu "sant" si altele...) "Umii nu vad padurea din cauza copacilor !" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Estetica-Medicala-Goskin 20 mesaje Membru din: 12/07/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2013, ora 16:00
O nutritie inteligenta inseamna sa nu combini carbohidratii cu proteinele si sa consumi si multe fibre! Nu prea am incredere in vitamine, pastile sau nu stiu ce suplimenti alimentari. Mancarea naturala, din piata, este cea mai sanatoasa!:D
Raporteaza abuz de limbaj
www.goskin.ro
|
|
|
|

Ele nu ajung in