back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce înșală bărbații, în funcție de zodie

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Martie 2011, ora 20:57

De la: rothmans, la data 2011-03-23 20:53:55
De la: Nigma, la data 2011-03-23 20:46:07
De la: rothmans, la data 2011-03-23 20:24:11Nu am auzit musulmanii sa se planga ca sunt inselati.
normai, daca la unii dintre ei femeia risca sa fie omorata doar pentru faptul ca se intalneste in locuri publice cu barbati

Ai dreptate cu pietre exemplu Iran sau neste petrol si dat foc exemplu cel mai bun Afganistan ..unde se stie sunt bordeluri cu baietei nu fetite...oricum la ei ii o tzara mai complicata treaba ..

probabil la ei nu s-a scumpit combustibilul

Nu da ei nu am masini pe ce sa-l pape ca o uitat americani sa le faca si drumuri..:))

Raporteaza abuz de limbaj
“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Fosta membra 9am.ro

675 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 21:04

De la: Nigma, la data 2011-03-23 20:57:31
De la: rothmans, la data 2011-03-23 20:53:55
De la: rothmans, la data 2011-03-23 20:24:11Nu am auzit musulmanii sa se planga ca sunt inselati.
normai, daca la unii dintre ei femeia risca sa fie omorata doar pentru faptul ca se intalneste in locuri publice cu barbati

Ai dreptate cu pietre exemplu Iran sau neste petrol si dat foc exemplu cel mai bun Afganistan ..unde se stie sunt bordeluri cu baietei nu fetite...oricum la ei ii o tzara mai complicata treaba ..

probabil la ei nu s-a scumpit combustibilul

Nu da ei nu am masini pe ce sa-l pape ca o uitat americani sa le faca si drumuri..:))

aaaa, crezi????
www.youtube.com/watch?v=CKKeu_wcA7E&feature=related
aia sunt complicati de la inceputuri.
dar daca americanii au uitat sa le faca drumuri, se vor profila pe salupe.

...........nu-i
abcynthia

32 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 21:06

Femeile se simt atrase de oameni care au trasaturi de mascul alfa... fa o investigatie. Shock, Denial, Anger, Bargaining, Depression, Testing, Acceptance... astia sunt pasii de acceptare a unei idei si sunt sigur ca ai trecut prin primele doua, poate chiar trei. Hai sa mai pun paie pe foc... eu sunt genul de o femeie deci ai putea sa spui ca sunt monogam dar crezi ca nu am avut momente de indoiala. Asta vreau sa zic esti ceea ce esti si faci ce vrei, totul tine de cat de mult poti sa-ti stapanesti impulsurile. Aceleasi implusuri care pana la urma sunt ramasite din partea noastra animala.[/quote]

Pai tocmai d-aia se cheama ca suntem oameni. Ca ne dominam partea animalica. Iar in legatura cu prima parte a citatului, poate voiai sa spui femelele. Ca femeile vor vedea dincolo de alpha si aspecte care tin de inteligenta cognitiva, emotionala, maturitate, sinceritate, slabiciunile perfect umane.

abcynthia

32 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 21:11

Exact. Lapidare pare-mi-se ca se numea meshteshugul ala meshteshugit prin care unde-o prinde musulmanul, acolo o si descapatzâneaza pe pacatoasa adulterina? Pacat ca nu e si pt barbati o pedeapsa similara dar, vorba ceea, Multumeste lui Dumnezeu ca nu te ai nascut femeie! Corectati-ma daca gresesc termenul, humanum est.

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2011, ora 21:16

De la: abcynthia, la data 2011-03-23 21:11:55

Exact. Lapidare pare-mi-se ca se numea meshteshugul ala meshteshugit prin care unde-o prinde musulmanul, acolo o si descapatzâneaza pe pacatoasa adulterina? Pacat ca nu e si pt barbati o pedeapsa similara dar, vorba ceea, Multumeste lui Dumnezeu ca nu te ai nascut femeie! Corectati-ma daca gresesc termenul, humanum est.

Apoi pe ei degeaba ii decapitezi ca lor le place nu stii ei merg pe lumea ailalta la cele 80 sau cate mama lor au de fecioare...deci unu daca are o scorpie langa el clar ca-si leaga o bomba de gat ca dincolo playboy mansion il asteapta..

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
nonameman13

618 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 03:00

De la: abcynthia, la data 2011-03-23 21:06:32Pai tocmai d-aia se cheama ca suntem oameni. Ca ne dominam partea animalica. Iar in legatura cu prima parte a citatului, poate voiai sa spui femelele. Ca femeile vor vedea dincolo de alpha si aspecte care tin de inteligenta cognitiva, emotionala, maturitate, sinceritate, slabiciunile perfect umane.

As putea sa ma lungesc pe subiectul asta 1000 de ani dar nu cred ca e cazul. Abcynthia ma bucur ca reusesti sa treci peste impulsul de a apara sexul frumos si da, o femeie ideala ar vedea dincolo de alpha dar nu-i asa... oamenii nu-s perfecti.
Vad ca nu am parte de o opinie obiectiva din partea ta si din acest motiv ma retrag din discutia asta (imi iau jucariile si plec ).
Sper sa gasiti raspunsul la intrebarea "De ce insala BARBATII?" (ca femeile nu inseala ).

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
adila_bad

438 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2011, ora 22:28

De la: abcynthia, la data 2011-03-23 09:19:20
De la: haineken, la data 2011-03-22 23:54:26
De la: abcynthia, la data 2011-03-20 21:55:35
De la: haineken, la data 2011-03-18 21:59:14
De la: abcynthia, la data 2011-03-18 12:35:46Nu cred ca niste bolovani care se învârt pe cer pot influenta optiunea barbatilor care inseala de a fi sau nu niste boi. Cu alte cuvinte pentru un barbat a fi bou si a insela sau a fi om si a rupe civilizat o relatie care nu mai corespunde este o chestiune de educatie, cultura si inainte de toate - optiune. Cu stima!

nu e vb de educatie, cultura ci de caracter !!!
nu te mai bate cu caramida in piept pt lucruri care te pot face de rusine .....

Caracterul se formeaza din multe caramizi, intre care primele sunt asezate in cei 7 ani de acasa si da, este vorba de educatie. Astfel de afirmatii nu ma pot face de rusine. Nu e vorba de batut cu caramida in piept ci de o opinie foarte clara: cine inseala da dovada de prostie, lasitate si lipsa de respect. O relatie inconvenabila poate fi incheiata simplu si prieteneste de oricine. A alege sa ramai intr-o relatie si sa inseli omul care are incredere in tine din motive care nu au nicio legatura cu calitatea de om, este meschinarie, slabiciune. Atat.

offff , pai cred ca deja vb de o lume perfecta sau ce a fost inainte.... inainte omul era om , acum omul e caine !!!..., inainte o femeie se bucura pt o floare , acum de multe ori nici daca o duci pe bani tai la mare, acum la o femeie i se pare demodat sa mai ramana virgina, sau cum zice puya (ca pomenea "ser" de el), acum fetele la majorat vor "gang bang" nu tort !!!!... si exemplele pot continua
femeia sta cu tine pana pleaca cu altul .....

Atentie, generalizarile sunt extrem de riscante. Dar cata vreme o buna parte dintre masculini sunt atrasi de niste "bucati pneumatice" (vorba lui Huxley), nu se pot astepta sa fie tratati decat tot ca niste obiecte de satisfacut placeri. Cerc vicios. Modestia, puritatea, intelepciunea si recunostinta sunt flori rare care nu rasar pe toate drumurile, nu le gasesti pe net nici in club nici, neaparat, la mall. Dar in functie de ceea ce ne dorim se presupune ca ne asumam si riscurile, nu-i asa? :)

Nu am spus ca nu sunt excepti de la regula! dar cum o buna parte dintre masculi .... asa si o buna parte dintre femei.....
Da ai dreptate cu florile sunt chiar extrem de rar de rar de gasit si pe cale de disparitie. Idea e ca acum oameni nu mai au doua fete ci zece sau mai multe ...

coldrip

3 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2011, ora 00:57

Totul depinde de educatie, principii, grad de pervertire al unui grup sau societati, traditie si alte bla blauri pentru voi ca topicul "care este" este o cretinatate, prostie... lipsa de educatie. Nu ma intereseaza si n-am sa urmaresc reactiile ca am zis mai devreme lipsa de educatie. Nu ma intereseaza cum a/ati fost crescuti.

ser

4151 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2011, ora 01:01

De la: coldrip, la data 2011-03-31 00:57:23Totul depinde de educatie, principii, grad de pervertire al unui grup sau societati, traditie si alte bla blauri pentru voi ca topicul "care este" este o cretinatate, prostie... lipsa de educatie. Nu ma intereseaza si n-am sa urmaresc reactiile ca am zis mai devreme lipsa de educatie. Nu ma intereseaza cum a/ati fost crescuti.

nici pe mine!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
yuppy013903__ion

348 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Martie 2011, ora 12:33

Umbla in descoperire de ceva nou,dar la urma urmei s-ar putea tot aia veche de acasa sa fie mai buna.Vor si ei sa mai schimbe meniul,dar e tot acelasi,ce vreuna o are patrata?

ionica
yuppy016814

2 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 11:36

Care zic ca scorpionii inseala se inseala ei ! :)). Pt ca scorpionul e o zodie foarte loaiala. Eu sunt scorpion ! Si , ma cunosc ! Nu mint si daca as avea un prieten ( nu am, sunt prea mica ) nu l-as insela niciodata ! Scorpionii sunt zodie fixa ( stabila ) si nu se plictisesc repede, nu se schimba !

yuppy016814

2 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2011, ora 11:36

Care zic ca scorpionii inseala se inseala ei ! :)). Pt ca scorpionul e o zodie foarte loaiala. Eu sunt scorpion ! Si , ma cunosc ! Nu mint si daca as avea un prieten ( nu am, sunt prea mica ) nu l-as insela niciodata ! Scorpionii sunt zodie fixa ( stabila ) si nu se plictisesc repede, nu se schimba !

yuppy017097

23 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 23:55

Eu, sunt scorpion.
Sa va spun cate ceva despre mine...
De inselat, n-am inselat, am 22 de ani.
Daca femeia nu-mi ofera placerea maxima (de a ma excita), eu, ca barbat voi incerca sa discut cu ea , astfel incat sa nu se ajunga la inselat sau ruptura de relatie.
Daca imi pune o fata mana pe picior si mangaie mi se trezeste instantaneu, daca ma jeneaza lenjeria intima mi se trezeste si multe alte chestii.
Am probleme cu caderea parului (unchiul are putina chelie) am fost la dermatolog si a zis si femeia zambind ca am o cantitate mare de hormoni si ca sunt potent mi-a aparut aceasta problema (rarirea podoabei capilare).
Eu, iau in serios sexul.
Mie imi place foarte mult sexul anal, oral si normal.
Daca mi se ofera aceste 3 criterii in pat atunci sunt fidel pana la moarte. Ce pot sa cer mai mult.
Daca nu va accepta nici dupa discutii si zice mereu NU atunci caut ceea ce-mi place si ceea ce nu fac cu actuala.
Si cum a zis o doamna/domnisoara ca scorpionii sunt atenti, tandri, romantici etc, intr-adevar , asa sunt eu. daca vad o scama pe o fata/femeie incerc s-o iau.

Asa, ca v-am spus despre inselat si apetitul meu sexual Sa revin la subiect.
Inselatul nu apare prin lipsa de comunicare, prin a experimenta etc. Inselatul apare prin refuzul dat de femeie sau barbat la pat =
Un exemplu: barbatul doreste oral, femeia nu vrea, pentru ca n-a facut niciodata, sau mai grav a facut-o odata si nu mai vrea (aici , in cazul meu, daca aud asa ceva in 3 secunde rup relatia, daca ai facut , imi faci si mie, daca intr-adevar ma iubesti)
Prin comunicare, femeia sau barbatul incep sa cunosc alte persoane si sa iasa prin intalniri, prin a se cunoaste si prin a comunica intre cei doi. Daca ies impreuna la o intalnire si doar atat nu se poate numi inselat,sau o plimbare. Ca sa fie inselat trebuie sa faca sex, atunci se poate numi inselat.

Am auzit de inselare pentru noi experimentari.
Hai mei sa fim seriosi, cine naiba ar face asta. Aaaaa, stai , exista!
Fufele de nici 20 de ani care o minte cat un purice. Fufele astea vor baieti cu corp frumos (masa musculara vizibila), vor baieti cu bani si cu masini etc. Apoi, dupa 2-5 luni de plictiseala si vad alt baiat cu corp musculos si ceircei in urechi de zici ca-i gay si 2 tatuaje ca pe ceva mai important nu da banii ( o carte istorica) se combina pe la o petrecere sau o simpla plimbare si iese o mica aventura fara sa afle actualul. Dehhh el are masina si bani.

Sunt multe chestii. Trebuie sa fii o persoana serioasa, matura sa fii trecut prin probleme in familie, exact cum am trecut si eu, sa incepi sa realizezi ca trebuie sa te maturizezi.

Am scris mult, stiu! Dar nu implicati toti barbatii scorpioni in categoria infidelitate. Am avut parte de femei care mi-au facut mie avansuri.

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 00:03

De la: yuppy017097, la data 2011-06-09 23:55:31Eu, sunt scorpion.
Sa va spun cate ceva despre mine...
De inselat, n-am inselat, am 22 de ani.
Daca femeia nu-mi ofera placerea maxima (de a ma excita), eu, ca barbat voi incerca sa discut cu ea , astfel incat sa nu se ajunga la inselat sau ruptura de relatie.
Daca imi pune o fata mana pe picior si mangaie mi se trezeste instantaneu, daca ma jeneaza lenjeria intima mi se trezeste si multe alte chestii.
Am probleme cu caderea parului (unchiul are putina chelie) am fost la dermatolog si a zis si femeia zambind ca am o cantitate mare de hormoni si ca sunt potent mi-a aparut aceasta problema (rarirea podoabei capilare).
Mie imi place foarte mult sexul anal, oral si normal.
Daca mi se ofera aceste 3 criterii in pat atunci sunt fidel pana la moarte. Ce pot sa cer mai mult.
Daca nu va accepta nici dupa discutii si zice mereu NU atunci caut ceea ce-mi place si ceea ce nu fac cu actuala.
Si cum a zis o doamna/domnisoara ca scorpionii sunt atenti, tandri, romantici etc, intr-adevar , asa sunt eu. daca vad o scama pe o fata/femeie incerc s-o iau.

Asa, ca v-am spus despre inselat si apetitul meu sexual Sa revin la subiect.
Inselatul nu apare prin lipsa de comunicare, prin experienta etc. Inselatul apare din lipsa de neexperienta la pat oferita femeii/barbatului.
Prin comunicare, femeia sau barbatul incep sa cunosc alte persoane si sa iasa prin intalniri, prin a se cunoaste si prin a comunica intre cei doi. Daca ies impreuna la o intalnire si doar atat nu se poate numi inselat,sau o plimbare. Ca sa fie inselat trebuie sa faca sex, atunci se poate numi inselat.

Am auzit de inselare pentru noi experimentari.
Hai mei sa fim seriosi, cine naiba ar face asta. Aaaaa, stai , exista!
Fufele de nici 20 de ani care o minte cat un purice. Fufele astea vor baieti cu corp frumos (masa musculara vizibila), vor baieti cu bani si cu masini etc. Apoi, dupa 2-5 luni de plictiseala si vad alt baiat cu corp musculos si ceircei in urechi de zici ca-i gay si 2 tatuaje ca pe ceva mai important nu da banii ( o carte istorica) se combina pe la o petrecere sau o simpla plimbare si iese o mica aventura fara sa afle actualul. Dehhh el are masina si bani.

Sunt multe chestii. Trebuie sa fii o persoana serioasa, matura sa fii trecut prin probleme in familie, exact cum am trecut si eu, sa incepi sa realizezi ca trebuie sa te maturizezi.

Am scris mult, stiu! Dar nu implicati toti barbatii scorpioni in categoria infidelitate. Am avut parte de femei care mi-au facut mie avansuri.

o sa iti treaca

yuppy017097

23 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 00:05

O sa-mi treaca pofta de sex, sau de a fi fidel?
Am explicat mai multe, atat despre mine, ca scorpion la pat, dar si despre nemultumirea fufelor.

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 00:08

De la: yuppy017097, la data 2011-06-10 00:05:16O sa-mi treaca pofta de sex, sau de a fi fidel?
Am explicat mai multe, atat despre mine, ca scorpion la pat, dar si despre nemultumirea fufelor.

despre ambele amandoua

yuppy017097

23 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 00:15

De la: rothmans, la data 2011-06-10 00:08:08
De la: yuppy017097, la data 2011-06-10 00:05:16O sa-mi treaca pofta de sex, sau de a fi fidel?

despre ambele amandoua

Ca scorpion, sa-mi treaca pofta? Niciodata!
Infidel? Am specificat, daca partenera mea nu-mi va oferi placerea maxima, atunci, voi cauta ceea ce partenera nu mi-a oferit.

Dar 90% asta cauzeaza infidelitatea.

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 04:40

Dar 90% asta cauzeaza infidelitatea.

nu cred

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 11:40

De la: MrsButterfly, la data 2011-03-17 11:30:13Citeam si ma minunam. Cred ca s-a mai discutat destul de mult despre aceste lucruri, dar cred ca merita sa propun un subiect de discutie.

Intr-adevar zodia poate sa influenteze comportamentul intr-o relatie. Credeti ca anumite persoane dintr-o anumita zodie sunt mai predispusi sa insele decat altii?

Prietenul meu este scorpion, sa ma indoiesc oar de el? Stiu ca e o intrebare tampita dar poate voi stiti si alte cazuri si le punem cap la cap.

...saracutzul e scorpion ,si, poate nu te-a inselat niciodata!Ce importanta are ce credem noi fato? important e ce crezi TU!

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce înșală bărbații, în funcție de zodie
Mergi la: