Info
x
De ce înșală bărbații, în funcție de zodie
|
abcynthia 32 mesaje Membru din: 17/03/2009 |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 12:35
Nu cred ca niste bolovani care se învârt pe cer pot influenta optiunea barbatilor care inseala de a fi sau nu niste boi. Cu alte cuvinte pentru un barbat a fi bou si a insela sau a fi om si a rupe civilizat o relatie care nu mai corespunde este o chestiune de educatie, cultura si inainte de toate - optiune. Cu stima!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 12:38
PS: desigur, observatia este valabila, mutatis mutandis, si pentru femeile care inseala: ele aleg sa devina niste vaci sau sa ramana niste doamne!
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 12:47
De la: abcynthia, la data 2011-03-18 12:35:46Nu cred ca niste bolovani care se învârt pe cer pot influenta optiunea barbatilor care inseala de a fi sau nu niste boi. Cu alte cuvinte pentru un barbat a fi bou si a insela sau a fi om si a rupe civilizat o relatie care nu mai corespunde este o chestiune de educatie, cultura si inainte de toate - optiune. Cu stima! sunt de acord
Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
bermi 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 13:11
ha ha mor de ras!!spunea una mai jos sa aibe grija la nu stiu ce zodie ca toti barbatii din zodia aia inseala!!!??wtf!daca tot inseala barbatii oare cu cine o fac!!cu peretii?si femeile si barbatii au nevoie de un pic de libertate!!!nu cred ca o zodie inseala mai putin si una mai mult!tine mai mult de educatie si de ce exemple a avut in familie cat a fost copil!!!eu nu vad unde e stresul!daca te inseala si o face cu prezervativ!!!adica se protejeaza si pe el si pe tine!stii ce pasarica femeii daca o speli cu apa si sapun e ca noua!!!!asa ca bucurati va de viata sau iubiti va mult!important e sa fie liniste pace si sanatate!!!si in convingerea mea cred ca nu exista femeie sau barbat care sa nu se fii gandit sa insele macar o data!!!
|
laury_m4ever 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 14:18
Vai drace,insel,ce catastrofa!!! Daca eu prestez acasa cum trebuie si o satisfac,pot sa ard cate funduri am chef,ca e sport,ma antrenez pt ea. Da,recunosc,sunt scorpion desi chestia cu inselatu' nu are nici o treaba cu zodia.
|
erin 16 mesaje Membru din: 1/09/2009 |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 14:42
Treaba asta cu zodiile este asa, de amuzament...tu stiai desigur ca nu exista nicio legatura intre miscarile astrilor ceresti si comportamentul oamenilor, nu-i asa?...
Acum, referitor la intrebarea pe care-o pui, incearca sa nu-ti mai vezi prietenul prin cliseele altora si vezi-l ca pe un barbat, nu ca pe un scorpion (peste, berbec, taur, mai-stiu-eu-ce bau-bau!!!), un barbat pe care-l vrei langa tine. Si actioneaza in consecinta! Si nu te mai plange! Si nu-l mai banui! P.S. Si eu am o relatie cu un scorpion, care merge; nu detaliem, doar atat: o relatie care merge!, ca asta e important, fin'ca o facem noi sa mearga, ca asa vrem....ups, dar si eu sunt scorpion, atunci se mai pune?
|
chingy 1 mesaj Membru din: 29/01/2015 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 16:08
topicul propus de tine este fix falus
|
ra2florin 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 18:44
eu doar atat vreau sa zic am intalnit cateva fete scorpion si am avut timp sa-mi dau seama ca sunt niste persoane slabe de inger,sau mai pe fata cedeaza cam usor si inseala cam fara resentimente,insa nu pot generaliza fiecare se lasa sau nu condus de clipa si depinde cat isi apreciaza partenerul
|
|
|
|
nonameman13 618 mesaje Membru din: 15/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 20:09
Cred in chestia cu zodiile dar inselatul nu are legatura... totul tine de bun simt, educatie, respect de sine si multe multe alte detalii.
Hey pana la urma cu inselatul asta, nimeni nu se supara daca esti prins... cu prietena
"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
|
|
adila_bad 438 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 21:42
De la: dea209, la data 2011-03-18 10:53:24De la: rusu_andreea, la data 2011-03-18 09:51:38Buna Ms Buterfly, sincer cred ca e cazul sa te ingrijorezi pt prietenul tau, eu sunt scorpion, am foarte multi amici si in familie Scorpioni si toti inseala crede-ma, nu tre sa ai inceredere in ei, ca iti vor inseala increderea, asa sunt barbatii scorpion, toti inseala mda, ma bucur ca voi sunteti sincere, devotate si nu ne inselati niciodata (sau niciodata fara motiv, cum era ?) stii unul din cele 25 de motive de ce berea e mai buna decat femeia ...berea tot timpul e proaspata!
|
Postat pe: 18 Martie 2011, ora 21:59
De la: abcynthia, la data 2011-03-18 12:35:46Nu cred ca niste bolovani care se învârt pe cer pot influenta optiunea barbatilor care inseala de a fi sau nu niste boi. Cu alte cuvinte pentru un barbat a fi bou si a insela sau a fi om si a rupe civilizat o relatie care nu mai corespunde este o chestiune de educatie, cultura si inainte de toate - optiune. Cu stima! nu e vb de educatie, cultura ci de caracter !!! nu te mai bate cu caramida in piept pt lucruri care te pot face de rusine ..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 08:09
De la: haineken, la data 2011-03-18 21:42:34De la: dea209, la data 2011-03-18 10:53:24[quote Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 20:55
De la: Goku, la data 2011-03-20 08:09:42De la: haineken, la data 2011-03-18 21:42:34De la: dea209, la data 2011-03-18 10:53:24[quote Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 21:02
De la: haineken, la data 2011-03-20 20:55:15De la: Goku, la data 2011-03-20 08:09:42De la: haineken, la data 2011-03-18 21:42:34De la: dea209, la data 2011-03-18 10:53:24[quote Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 21:55
De la: haineken, la data 2011-03-18 21:59:14De la: abcynthia, la data 2011-03-18 12:35:46Nu cred ca niste bolovani care se învârt pe cer pot influenta optiunea barbatilor care inseala de a fi sau nu niste boi. Cu alte cuvinte pentru un barbat a fi bou si a insela sau a fi om si a rupe civilizat o relatie care nu mai corespunde este o chestiune de educatie, cultura si inainte de toate - optiune. Cu stima! Caracterul se formeaza din multe caramizi, intre care primele sunt asezate in cei 7 ani de acasa si da, este vorba de educatie. Astfel de afirmatii nu ma pot face de rusine. Nu e vorba de batut cu caramida in piept ci de o opinie foarte clara: cine inseala da dovada de prostie, lasitate si lipsa de respect. O relatie inconvenabila poate fi incheiata simplu si prieteneste de oricine. A alege sa ramai intr-o relatie si sa inseli omul care are incredere in tine din motive care nu au nicio legatura cu calitatea de om, este meschinarie, slabiciune. Atat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 22:02
De la: bermi, la data 2011-03-18 13:11:06ha ha mor de ras!!spunea una mai jos sa aibe grija la nu stiu ce zodie ca toti barbatii din zodia aia inseala!!!??wtf!daca tot inseala barbatii oare cu cine o fac!!cu peretii?si femeile si barbatii au nevoie de un pic de libertate!!!nu cred ca o zodie inseala mai putin si una mai mult!tine mai mult de educatie si de ce exemple a avut in familie cat a fost copil!!!eu nu vad unde e stresul!daca te inseala si o face cu prezervativ!!!adica se protejeaza si pe el si pe tine!stii ce pasarica femeii daca o speli cu apa si sapun e ca noua!!!!asa ca bucurati va de viata sau iubiti va mult!important e sa fie liniste pace si sanatate!!!si in convingerea mea cred ca nu exista femeie sau barbat care sa nu se fii gandit sa insele macar o data!!! Una este sa te bata gandul si alta este sa treci la actiune. Dupa parerea mea, acele fapturi care isi urmeaza pur si simplu impulsurile si inseala fara scrupule nu se pot numi oameni ci animale (ma rog, pesti, scorpioni, berbeci sau altele). Si cu totul altceva este sa faci din aceasta activitate de a insela o misiune in viata si sa terfelesti tot ce a fost mai frumos in relatia pe care ai inceput-o odata, cu sperante si sentimente si tot ce e mai frumos in tine. A accepta sa cazi in acest fel inseamna sa te terfelesti pe tine. Cand iti dai seama de asta si te ridici e una. Cand iti dai seama de asta si accepti spirala fara capat a caderii, deja oferi un spectacol trist. Si cel mai trist este ca aceia care inseala ca o profesiune de credinta se considera exceptionali. Din pacate nu realizeaza cat de jos au cazut si cat de demni de compasiune au devenit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 09:29
Caracterul se formeaza din multe caramizi, intre care primele sunt asezate in cei 7 ani de acasa si da, este vorba de educatie. Astfel de afirmatii nu ma pot face de rusine. Nu e vorba de batut cu caramida in piept ci de o opinie foarte clara: cine inseala da dovada de prostie, lasitate si lipsa de respect. O relatie inconvenabila poate fi incheiata simplu si prieteneste de oricine. A alege sa ramai intr-o relatie si sa inseli omul care are incredere in tine din motive care nu au nicio legatura cu calitatea de om, este meschinarie, slabiciune. Atat.[/quote] Sunt de acord cu heinneken, nu ca te bati cu caramida in piept, ci ca tine de caracter si mai putin de educatie, ce spui tu ar insemna ca doua persoane care primesc aceeasi educatie, traiesc in acelasi anturaj si asa mai departe sa reactioneze identic daca sunt puse in aceeasi situatie,indiferent care ar fi ea,nu cred asta, daca numai educatia ar fi cauza, atunci eu nu as avea nici un merit si nici o vina. Nu trebuie sa primesti o educatie ca sa stii ce e rau si ce e bine pentru cel de langa tine, cel putin in cazul de fata P.S. Cine insala nu o face numai pt ca relatia nu mai merge sau ca a gasit ceva mai bun, cauze sunt o mie Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 11:35
De la: Corrrnell, la data 2011-03-21 09:29:09 Sunt de acord cu heinneken, nu ca te bati cu caramida in piept, ci ca tine de caracter si mai putin de educatie, ce spui tu ar insemna ca doua persoane care primesc aceeasi educatie, traiesc in acelasi anturaj si asa mai departe sa reactioneze identic daca sunt puse in aceeasi situatie,indiferent care ar fi ea,nu cred asta, daca numai educatia ar fi cauza, atunci eu nu as avea nici un merit si nici o vina. Nu trebuie sa primesti o educatie ca sa stii ce e rau si ce e bine pentru cel de langa tine, cel putin in cazul de fata P.S. Cine insala nu o face numai pt ca relatia nu mai merge sau ca a gasit ceva mai bun, cauze sunt o mie[/quote] Am inteles :) poate imi explici si mie care ar fi aceste cauze pentru mine e f greu de inteles de ce oamenii prefera sa isi bata joc de si sa le minta pe fiintele cu care impart casa, viata, sau cel putin patul. Nu e mai simplu sa ai o discutie clara si ferma si sa explici ca ceva nu iti place, nu iti convine? ce alte motive pot distruge sentimentele si respectul? de ce sa te ascunzi? pur si simplu mie imi e foarte greu sa diger acest tip de comportament. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:23
Am inteles :) poate imi explici si mie care ar fi aceste cauze pentru mine e f greu de inteles de ce oamenii prefera sa isi bata joc de si sa le minta pe fiintele cu care impart casa, viata, sau cel putin patul. Nu e mai simplu sa ai o discutie clara si ferma si sa explici ca ceva nu iti place, nu iti convine? ce alte motive pot distruge sentimentele si respectul? de ce sa te ascunzi? pur si simplu mie imi e foarte greu sa diger acest tip de comportament. [/quote] esti patita, nu-i asa? sunt persoane care o fac din egoism, chiar daca totul merge cat se poate de bine in relatie, daca au chef de "distractie" si sotia sau iubita nu e langa ei si se gaseste altcineva nu ezita, dupa aceea pot sa isi vada de viata lor ca si cum nu au fost decat la un meci de fotbal, mai sunt si cei care o fac doar ca sa arate ca sunt grozavi, sa arate lumii ce don juani sunt ei, chiar sunt si asemenea barbati care cred ca mai mult vor sa-si demonstreze lor ceva, pana de curand nu credeam, intelegi ca in cazurile astea o discutie nu are nici o importanta, asta le e firea si fac asta si cand relatia merge perfect,trebuie doar ca persoana de langa ei sa nu fie langa ei :)) Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:35
o mica greseala, foarte multi sunt egoisti,eu sunt unul dintre ei,doar ca in cazurile de mai sus e nevoie de putin mai mult egoism decat de obicei
|
|
yuppy011531 22 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 14:56
Parerea mea e ca nu de zodie tine faptul ca un partener te-ar putea insela ci mai de graba de educatie,de mediul din care provine ,de puterea de autoeducare,de ceia ce nu are parte intr-o relatie de lipsa de comunicare,de cit de mult e capabil de iubire ,de virsta si multe altele ,dar zodia e un mod de a te amuza un pic ,poate sunt si particularitati pe fiecare zodie in parte dar tinid cont de faptul ca doua degete ale aceleasi persoanenu seamana nu vad cum ar semana doua persoane fiind ele si ale aceleasi zodi.
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 16:01
Caracterul se formeaza din multe caramizi, intre care primele sunt asezate in cei 7 ani de acasa si da, este vorba de educatie. Astfel de afirmatii nu ma pot face de rusine. Nu e vorba de batut cu caramida in piept ci de o opinie foarte clara: cine inseala da dovada de prostie, lasitate si lipsa de respect. O relatie inconvenabila poate fi incheiata simplu si prieteneste de oricine. A alege sa ramai intr-o relatie si sa inseli omul care are incredere in tine din motive care nu au nicio legatura cu calitatea de om, este meschinarie, slabiciune. Atat. deci eu am o problema, m-au dat la scoala la 6 ani si 6 zile btw, tu de ce inseli?
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 16:05
De la: yuppy011531, la data 2011-03-21 14:56:47Parerea mea e ca nu de zodie tine faptul ca un partener te-ar putea insela ci mai de graba de educatie,de mediul din care provine ,de puterea de autoeducare,de ceia ce nu are parte intr-o relatie de lipsa de comunicare,de cit de mult e capabil de iubire ,de virsta si multe altele ,dar zodia e un mod de a te amuza un pic ,poate sunt si particularitati pe fiecare zodie in parte dar tinid cont de faptul ca doua degete ale aceleasi persoanenu seamana nu vad cum ar semana doua persoane fiind ele si ale aceleasi zodi. chiar nu pricep ce legatura are educatia cu inselatul, dar poate ma prind eu mai greu
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 17:57
gata nu va mai certati,a dat la radio mai devreme o stire in care se spunea ca niste cerecetatori,britanici de data asta,nu americani,sa moara puya de ciuda,au descoperit o gena vinovata de faptul ca inselam si ca una din patru persoane detine gena asta...eu unu as fi bucuros sa le intalnesc pe celelalte trei!
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
yuppy016499 3 mesaje Membru din: 21/03/2011 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:16
De la: darkNESS, la data 2011-03-18 08:27:53Sincer, poate ca zodia influenteaza intr-o oarecare masura comportamentul unei persoane, dar nu zodia ar fi "de vina" (ca sa zicem asa) in cazul in care unul din parteneri insala. Nu cred ca barbatii sau femeile dintr-o anumita zodie insala pentru ca sunt neaparat din zodia respectiva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy016499 3 mesaje Membru din: 21/03/2011 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:24
Barbati nu inseala in functie de zodie,ei sunt creeati pentru a inselsa,indiferent in ce zodie se afla.Poate in functie de zodie sunt caracterizati daca inseala mai mult sau mai putin mai cu bun simnt sau pe fata!
|
Fosta membra 9am.ro 675 mesaje Membru din: 2/09/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:34
De la: yuppy016499, la data 2011-03-21 19:24:14Barbati nu inseala in functie de zodie,ei sunt creeati pentru a inselsa,indiferent in ce zodie se afla.Poate in functie de zodie sunt caracterizati daca inseala mai mult sau mai putin mai cu bun simnt sau pe fata! alta chestie din "femininul da la put"?
...........nu-i
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:34
De la: yuppy016499, la data 2011-03-21 19:24:14Barbati nu inseala in functie de zodie,ei sunt creeati pentru a inselsa,indiferent in ce zodie se afla.Poate in functie de zodie sunt caracterizati daca inseala mai mult sau mai putin mai cu bun simnt sau pe fata! Ia zi-mi tu acum si despre femei...cum sunteti create voi ?? in masini scumpe ?? in mall ?? sau unde ?? :P Raporteaza abuz de limbaj
|
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:46
De la: ser, la data 2011-03-21 17:57:16 ...ce scuza penibila! gata! s-a descoperit gena vinovata de aceste atitudini, deci tu, eu, cel in cauza ma spal pe maini si...that's it! ..gena e doar un factor predispozant, pe langa care trebuie sa existe un contex, o situatie, o motivatie , etc , care sa te conduca la o asemenea atitudine!
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:51
De la: Goku, la data 2011-03-21 19:34:44De la: yuppy016499, la data 2011-03-21 19:24:14Barbati nu inseala in functie de zodie,ei sunt creeati pentru a inselsa,indiferent in ce zodie se afla.Poate in functie de zodie sunt caracterizati daca inseala mai mult sau mai putin mai cu bun simnt sau pe fata! Ei da, aici e o mareee dilema! arata-mi tu o femeie care nu-si doreste macar sa-si "spele"retina prin mall, daca nu isi permite sa-si cumpere nush ce grozavii!
|
|
|

topicul propus de tine este fix falus
btw, tu de ce inseli?