back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce oare dragostea e asa de dureroasa

chrisss_home

5 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 01:03

numele meu e cristian,sunt de undeva din ro,sunt casatorit de 3 ani avem impreuna o fetita, epainea lui dumnezeu dar...relatia dintre noi doi s-a racit nu mai e ca inainte,am gresit si eu poate am pus familia pe primul loc si am neglijat-o,asa zice ea,ne-am distantat ff mult ,ea a luat mesul in brate fiind in maternitate,a cunoscut myulte pers acolo,toata ziua pe messs ,mi se urcase la cam am inceput sa-mi urasc propriul calculator,ne-am certat urat de tot ,a ajuns la concluzia ca e bine sa stam despartiti o perioada,am ascultat-o am plecat intr-o tara staina timp de 7 luni am trimis bani acasa dar nu s-a inteles nimic din ei,oare pe ce i-a cheltuit?mie frica sa intreb.departarea dintre noi doi m-a facut sa o iubesc enorm fiind sotia mea si mama copilului meu,cad am ajuns acasa a fost greu,am simtit ceva era rece distanta,am banuit ca are pe cineva
am inceput sa pun intrebari toate au fot cu raspunsuri negativespunea ca doar totul se petrece in mintea mea,pana la urma bingoo avea pe cineva de pe mess vb cu el la telefon cand eram eu plecat,eA zica ca diar sunt discutii dar dimmesaje reiese alceva,sentimentele lor sunt profunde sunt unul ptr altul,ea zice ca sunt doar discutii,eu ce fac? ,am un copil cu eaimi poate garanta cineva ca discutiile aste nu o sa mai continue in lipsa mea?eu cefac nu mai dorm noaptea cateodata nu mai judec limpede un sfat prietenesc de la orcine.plzzzz

Raporteaza abuz de limbaj
DOAR EU
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 01:12

Cine ti-a garantat ca au ramas doar discutii?? si ca discutiile nu s-au concretizat? Totusi zici ca din mesajele alea ai dedus o profunzime mai mare decat groapa Marianelor..nu stiu ce sfat ti-ar putea da cineva...eu zic sa transezi situatia...si fara ganduri negre...Adopta logica,judeca logic sentimentele,insiruirea de evenimente care au adus la aceasta stare de fapt,trage concluzile si cauta solutiile....e vorba de cauza si efect..Toptul il gandesti logic si la rece ,alegi varianta cea mai buna pt tine si copil..nu neaprat pentru ea...In privinta calculatorului ti-as putea recomanda 1000 de variante de control ,blahh blahh sa-l sabotezi sau mai stiu eu ce tehnici..oricum ramane telefonul..(keylogger-intereseaza-te ce e si cu ce se manaca) cand ai sa sti despre ce e vorba foloseste-ti imaginatia..asta ca sa ai o imagine de ansamblu asupra faptului...

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Fosta membra 9am.ro

238 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 01:46

e grele...parerea mea e ca ai cam gresit-o cu plecarea.O alta plecare va adanci acesta groapa dintre voi care probabil se sapa zilnic.Orice lipsa a ta din cercul conjugal mai mare de 12 ore e cam...benefica "sapatorului" de sapa groapa aia dintre voi.Copilul e foarte important in ecuatie dar mai important e ce mai simtiti voi unul pentru celalalt.Decat sa vada doi parinti care se cearta zilnic mai bine e sa-i vada pe rand...stiu ca e greu dar certurile vor lasa o amprenta care nu prea mai iese...nici macar cu ARIEL si apa la 90*C.
Ia-le usor,cauta sa te aduni, aduna cioburile si vezi daca mai poti face ceva cu ele. Daca nu...va trebui sa le pui intr-o batista si sa le porti mereu cu tine ca pe un talisman sa nu uiti ce au fost inainte de a fi cioburi...

vasili a lu' vasilica
miss_darine

1799 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 18:27

De la: yuppy015553, la data 2011-01-15 01:03:26eu ce fac? ,am un copil cu eaimi poate garanta cineva ca discutiile aste nu o sa mai continue in lipsa mea?eu cefac nu mai dorm noaptea cateodata nu mai judec limpede un sfat prietenesc de la orcine.plzzzz

nimeni nu-ti poate garanta nimic...tot ce poti sa faci este sa incerci sa mai repari ceva, daca se mai poate...si nu facand pe detectivul in continuare, pt ca nu faci altceva decat sa-ti otravesti sufletul si relatia

| Varianta pentru tiparire a topicului de ce oare dragostea e asa de dureroasa
Mergi la: