back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

In "calitate" de amanta

yuppy015780

8 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 01:50

Buna,la toata lumea.Astazi am citit si eu o parte din disc voastre si mi s-au parut interesante.Asa m-am hotarat sa-mi fac cont si sa va cer si eu o parere.
Povestea mea a inceput acum 7 ani cu un barbat insurat...am acceptat pt k era un om minunat.Usor,usor s-au infiripat si sentimentele.Am inceput sa ne vedem din ce in ce mai des ,aproape k eram nedespartiti iar promisiunile k o sa divorteze nu au incetat sa apara,insa de la bun inceput a fost foarte gelos si posesiv:imi interzicea sa ma vad cu fetele,am schimbat si 3 numere de tel.Oricum ideea e k nu l-am inselat niciodata in perioada in care am fost impreuna.Incercari de a-l face gelos au fost cateva dar doar sa-i vad reactia...adica certuri de 1 sapt 2 timp in care el statea cu sotia iar eu sufeream.Dupa 3 ani am rabufnit si am sunat-o pe sotie pt k imi lasa impresia k isi doreste sa fim impreuna dar nu are puterea.K raspuns la 2 zile a fost un tel din partea sotiei in care imi spunea"noi ne iubim si nu o sa ne despartim"Am suferit mult,enorm de mult si pot sa spun k nu a trecut nici o zi fara sa ma gandesc la el(nu trece nici in prezent)Inpinsa de la spate de persone dragi la 6 luni dupa despartire am incercat sa-mi fac o relatie...relatie care a durat 2 sapt si au mai fost inca 2 icercari esuate.Dupa 2 ani ne-am reintalnit si am simtit ca sentimente exista intre noi dar dorinta de divort NU.Atunci am cunoscut un baiat un pic m-ai tolerant pe care nu-l iubesc(pt k nu pot sa mai iubesc dat tin foarte mult la el)insa datorita faptului k am o varsta imi doresc si eu ceva de la viata(familie)Am incercat dar consider k se poate pt k din partea mea nu exista nici un strop de iubire.Asa k am inceput sa ma vad iara cu acest om insurat,intre timp el a plecat de langa sotie si copil dar nu a divortat.Ne vedem dar lucrurile nu mai sunt cum erau pt k el este opsedat de ideea k eu l-am inselat cu alti barbati.Dc ne certam si nu vb eu sunt de vina, din cuza mea noi nu o sa mai fim niciodata impreuna pt k nu l-am iubit si l-am inselat. As vrea sa pun capat dar nu pot pt k nu pot sa nu ma gandesc la el,sa nu-mi doresc cu disperae sa-l vad si sa nu sufar,pe alta parte stiu k si el ma iubeste si chiar sufera.Are momente cand ne intelegem minunat zile intregi sau chiar saptamani dar cand isi aduce aminte de ceilalti o luam de la capat cu certa.Voi ce parere aveti?Ce ati face in locul meu?Am momente cand simt k o iau razna

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

238 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 02:08

Te rog sa ma scuzi dar e "obsedat"...nu o avea el acu' opt...oricat de potent ar fi, sa fie "opsedat".
La tine e simplu: "Ce a facut omul cu nevasta lui va face si cu tine daca ve-ti reusi in final sa "oficializati" relatia asa cum tu doresti...
Eu nu cred in exorcizari si schimbari de caracter dupa varsta de 15 ani...inca am fost prea generos spunand 15 ani.
Uita-te mai mult la tine si mai putin la el.Nu te intreba ce merita el sau ce nu merita...intreaba-te pe tine ce meriti...

vasili a lu' vasilica
yuppy015780

8 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 02:37

offf...ce bine ar fi sa pot!!!am incercat si inca mai incerc,dar e al naibi de greu cu sufletul.Eu stiu k merit mult mai mult sau cel putin cum a fost la inceput.
Merci mult...

yuppy015780

8 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 14:15

Totusi nu certam destul de des in ultima vreme ,eu refuz sa-l mai caut dar trece o perioada de 1-2 saptamani si iara suna si o luam de la capat

purple

615 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 10:01

De la: yuppy015780, la data 2011-01-15 14:15:03Totusi nu certam destul de des in ultima vreme ,eu refuz sa-l mai caut dar trece o perioada de 1-2 saptamani si iara suna si o luam de la capat

si ce sfaturi ai vrea sa-ti dam noi? pe bune.. in 1 rand ca oricum el a ales intotdeauna familia in locul tau, in al 2 lea rand tu oricum vad ca nu ai de gand sa renunti la el ... asa ca mai bine ramai la "statutul" de amanta ca vad ca te complaci in situatie

Viața este o tragedie atunci când e privită în prim-plan și o comedie când o privești în plan larg.
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2011, ora 21:30

1) Am o mica nelamurire mai exact care partea a lui e asa de minunata ? Am observat ca i-ai facut o mica descriere dar sa-mi moara cioara de pe gard daca vad unde e minunatia aia ?
2) Ceea ce tu consideri ca e "iubire", eu mai degraba as numi-o obsesie sau masochism si sunt curios de cati oameni, care sa confirme ceea ce ti-am spus eu, este nevoie sa te convingi ca e asa ?
3) Am observat ca pustiului cu piscotul de aur ii place cu 2 femei si cum tu si sotia lui sunteti chiar tolerante, ma mir cum de nu v-a propus sa o faceti in 3 si eventual o "poligamie neoficiala" ? Ar fi si asta o varianta, nu ?
4) De cand mi-am facut cont pe Yuppy am citit la povesti de astea de amore de mi s-a acrit si concluzia la care am ajuns este ca tare va mai place sa va victimizati si sa va smiorcaiti. Atat de egoisti, egocentrici si etern nemultumiti ce puteti fi .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
yuppy015780

8 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 16:40

Cred k ai mare dreptae si-mi cer scuze k mai apar si eu cu o astfel de problema.Chiar nu am vrut sa par o victima

SANDRA_yuppy

199 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 09:39

De la: yuppy015780, la data 2011-01-25 16:40:20Cred k ai mare dreptae si-mi cer scuze k mai apar si eu cu o astfel de problema.Chiar nu am vrut sa par o victima

stai linistita...victima nu esti tu in aceasta poveste...nu ai cum oricat te-ai stradui...

yuppy015780

8 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 17:17

Da...probabil victima este chiar el!!!

marian1986marius

915 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 19:03

De la: DMark, la data 2011-01-23 21:30:091) Am o mica nelamurire mai exact care partea a lui e asa de minunata ? Am observat ca i-ai facut o mica descriere dar sa-mi moara cioara de pe gard daca vad unde e minunatia aia ?
2) Ceea ce tu consideri ca e "iubire", eu mai degraba as numi-o obsesie sau masochism si sunt curios de cati oameni, care sa confirme ceea ce ti-am spus eu, este nevoie sa te convingi ca e asa ?
3) Am observat ca pustiului cu piscotul de aur ii place cu 2 femei si cum tu si sotia lui sunteti chiar tolerante, ma mir cum de nu v-a propus sa o faceti in 3 si eventual o "poligamie neoficiala" ? Ar fi si asta o varianta, nu ?
4) De cand mi-am facut cont pe Yuppy am citit la povesti de astea de amore de mi s-a acrit si concluzia la care am ajuns este ca tare va mai place sa va victimizati si sa va smiorcaiti. Atat de egoisti, egocentrici si etern nemultumiti ce puteti fi .

Eu iti dau dreptate, si pan' la urma, nu puteai sa iti gasesti si tu pe cineva singur ?? Parerea mea este ca tu esti de vina, sa fi in postura de amanata este OK pt. tine? nu ai si tu 1 pic de respect fata de tine , ca om , poate te judec prea aspru, dar eu nu sufar amantele, femeile care se baga intr-o familie, parerea mea este ca, ar fi mia bine sa te gandesti mai bine inainte sa faci un asemenea gest, depinde de tine cat de om te consideri

marian1986marius

915 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 19:05

4) De cand mi-am facut cont pe Yuppy am citit la povesti de astea de amore de mi s-a acrit si concluzia la care am ajuns este ca tare va mai place sa va victimizati si sa va smiorcaiti. Atat de egoisti, egocentrici si etern nemultumiti ce puteti fi .[/quote]

Eu iti dau dreptate, si pan' la urma, nu puteai sa iti gasesti si tu pe cineva singur ?? Parerea mea este ca tu esti de vina, sa fi in postura de amanata este OK pt. tine? nu ai si tu 1 pic de respect fata de tine , ca om , poate te judec prea aspru, dar eu nu sufar amantele, femeile care se baga intr-o familie, parerea mea este ca, ar fi mai bine sa te gandesti inainte sa faci un asemenea gest, depinde de tine cat de om te consideri [/quote] , mai bine asa

marian1986marius

915 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 19:10

ascultam www.youtube.com/watch?v=lSlUW5Imylc&feature=related

deaceea am scris de mai multe X,mai bine haimana de cat tradator , mai bine hulian decat dictator , mai binene golan!!!

OTTO_ciu

125 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 17:45

ce ti mai place shaorma!!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 18:01

De la: OTTO_ciu, la data 2011-02-02 17:45:12ce ti mai place shaorma!!

hahahaha =)))))))

si mie-mi place dar na...eu mi-o cumpar singur =)))

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
OTTO_ciu

125 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 18:05

De la: SANDRA, la data 2011-01-26 09:39:44
De la: yuppy015780, la data 2011-01-25 16:40:20Cred k ai mare dreptae si-mi cer scuze k mai apar si eu cu o astfel de problema.Chiar nu am vrut sa par o victima

stai linistita...victima nu esti tu in aceasta poveste...nu ai cum oricat te-ai stradui...

si cam cine este victima bai nene???

cam_ane

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 18:41

fruntea sus ...lasa balta un barbat insurat care never nu vrea lasa sotia ...4 U.
ori ori... daca intradevar va iubiti si nu exista soluti pt casnicia lor ..zic da lupta pt asta dar..daca nu...c.est la vie ..lasa balta tot si vezi-ti de viata ta

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 22:44

Cati ani spuneai ca ai??????

just me....
yuppy015780

8 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 16:03

Din cate stiu eu casnicia lor nu merge,dar si eu am hotarat sa renunt..am si renuntat!
A avut destul timp sa faca ceva...si nimic...la mine doar reprosuri.Unii oameni treb sa-si mai vada si propriilr greseli.A fost grea situatia ,este grea in continuare pt k vreau sa-l scot definitv din viata si sufletul meu dar...am sa reusesc.
Multumesc mult pt sfaturi...

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 16:22

Renunta la el si dupa ceva timp o sa gasesti un barbat care sa te merite intradevar, bine si ala o sa te faca sa suferi dar o sa fie macar mai putin mizerabil decat cel insurat.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 19:20

De la: marian1986marius, la data 2011-01-26 19:05:02
Eu iti dau dreptate, si pan' la urma, nu puteai sa iti gasesti si tu pe cineva singur ?? Parerea mea este ca tu esti de vina, sa fi in postura de amanata este OK pt. tine? nu ai si tu 1 pic de respect fata de tine , ca om , poate te judec prea aspru, dar eu nu sufar amantele, femeile care se baga intr-o familie, parerea mea este ca, ar fi mai bine sa te gandesti inainte sa faci un asemenea gest, depinde de tine cat de om te consideri
[/quote] .[/quote]

Eteee fasss, nu asta e ideea pe care vroiam sa o transmit la 4) .
Si daca ar fi sa cautam vinovatii , in opinia mea toti 3 sunt vinovati de cate ceva.

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 19:24

De la: SANDRA, la data 2011-01-26 09:39:44

Dimpotriva , din marturisirile protagonistei noastre deduc ca pustiul cu piscotul de aur detinea controlul in relatia lor siii... din asta rezulta ca el nu prea ar avea cum sa fie victima. Cum era aia cu alergatul dupa 2 iepuri ?
Victima, de fapt victimele sunt ele 2, sotia si amanta. In cazul in care protagonista noastra reusea sa il faca sa divorteze atunci da, el era una din victime.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 19:27

De la: yuppy015780, la data 2011-02-03 16:03:58Din cate stiu eu casnicia lor nu merge,dar si eu am hotarat sa renunt..am si renuntat!
A avut destul timp sa faca ceva...si nimic...la mine doar reprosuri.Unii oameni treb sa-si mai vada si propriilr greseli.A fost grea situatia ,este grea in continuare pt k vreau sa-l scot definitv din viata si sufletul meu dar...am sa reusesc.
Multumesc mult pt sfaturi...

Ceva imi spune ca nu te-ai lecuit inca .

ser

4151 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 17:57

... de unde stiu eu ca nu minti si doar te lauzi cu calitatea ta,trebuie sa-ti incercam si noi calitatea cat mai cantitativ,si apoi iesim pe piata,nu asa vii tu si ne vanturi certificate sanitar-veterinare,si cand in colo tu ai boala vacii nebune.ce asta-i calitate!!!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
| Varianta pentru tiparire a topicului In "calitate" de amanta
Mergi la: