back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Seful unor femei

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 15:50

Doamnelor, domnisoarelor, cum v-ar placea sa se poarte seful vostru, ca sa mearga treaba foarte bine?

...ingaduitor, sever, strict pe problemele de serviciu, zambitor, rece, glumet, indiferent....

Astept sugestii din experienta dumneavoastra

Raporteaza abuz de limbaj
frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 20:58

nimeni nu vrea sa-mi dea o sugestie???

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 21:13

Pai in primul rand intrebarea ta este adresata doar doamnelor...

Domnisoarele nu prea lucreaza decat sezonier...si is ff putine acele domnisoare care lucreaza :P

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
interzisuN

308 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 21:14

De la: giuliano, la data 2011-01-17 15:50:21

Doamnelor, domnisoarelor, cum v-ar placea sa se poarte seful vostru, ca sa mearga treaba foarte bine?

...ingaduitor, sever, strict pe problemele de serviciu, zambitor, rece, glumet, indiferent....

lasa-ma sa ghicesc...esti sef si cauti subalterna..si vrei sa tii cum sa o iei de la inceput...cu binisorul sau dur si adanc

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 21:15

De la: Goku, la data 2011-01-17 21:13:05Pai in primul rand intrebarea ta este adresata doar doamnelor...

Domnisoarele nu prea lucreaza decat sezonier...si is ff putine acele domnisoare care lucreaza :P

din contra...eu vad mai mult fete/femei unde ma duc...

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 21:17

De la: interzisuN, la data 2011-01-17 21:14:42

lasa-ma sa ghicesc...esti sef si cauti subalterna..si vrei sa tii cum sa o iei de la inceput...cu binisorul sau dur si adanc

am mai multe subalterne... si vreau sa nu ma injure prea tare

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 21:18

De la: giuliano, la data 2011-01-17 21:15:08
De la: Goku, la data 2011-01-17 21:13:05Pai in primul rand intrebarea ta este adresata doar doamnelor...

Pai numa le vezi?? pune si mana pe ele..

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 21:20

De la: Nigma, la data 2011-01-17 21:18:16
De la: giuliano, la data 2011-01-17 21:15:08

Pai numa le vezi?? pune si mana pe ele..

nu ma intereseaza sa fac recrutari de personal

frec ridichea...
interzisuN

308 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 21:22

intrebarea se adreseaza unor doamne si domnisoare si ne ingramadim noi badaranii la raspunsuri..nimic nu s-a schimbat p-aici

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 22:28

De la: interzisuN, la data 2011-01-17 21:22:44intrebarea se adreseaza unor doamne si domnisoare si ne ingramadim noi badaranii la raspunsuri..nimic nu s-a schimbat p-aici

pot raspunde si sotii doamnelor...daca stiu ce vor ele...s-or fi plans acasa poate de seful lor...
Acum, chiar serios, m-ar interesa sa aflu cum si-ar dori sa conduca o colectivitate seful lor.

frec ridichea...
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 23:00

De la: interzisuN, la data 2011-01-17 21:22:44intrebarea se adreseaza unor doamne si domnisoare si ne ingramadim noi badaranii la raspunsuri..nimic nu s-a schimbat p-aici

hell, no

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 23:49

De la: rothmans, la data 2011-01-17 23:00:24

hell, no

sa ne fie rusineeeee =))))

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
purple

615 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 10:05

De la: giuliano, la data 2011-01-17 22:28:48

pot raspunde si sotii doamnelor...daca stiu ce vor ele...s-or fi plans acasa poate de seful lor...
Acum, chiar serios, m-ar interesa sa aflu cum si-ar dori sa conduca o colectivitate seful lor.

pai ce ar putea sa-si doreasca? sa fie respectate, sa nu fie privite ca si cum ar fi dezbracate, sa poata discuta cu tine atunci cand au problema legata de munca, pana la urma gandeste-te cum ai vrea sa fie seful sotie/ iubitei tale

Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 10:57

ma gandesc mai mult la factorul psihologic, care sa ajute la dezvoltarea spiritului de echipa si al disparitiei starii de stres la locul de munca...dar si a dorintei de a indeplini sarcinile..
E complicat, nu?
Sa vrei sa muncesti sa-ti si placa, sa te simti si bine ...

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 11:05

De la: giuliano, la data 2011-01-18 10:57:31ma gandesc mai mult la factorul psihologic, care sa ajute la dezvoltarea spiritului de echipa si al disparitiei starii de stres la locul de munca...dar si a dorintei de a indeplini sarcinile..
E complicat, nu?

Dupa cum vorbesti, cred ca stii raspunsurile...sau le vei gasi singur!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
purple

615 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 12:53

De la: giuliano, la data 2011-01-18 10:57:31ma gandesc mai mult la factorul psihologic, care sa ajute la dezvoltarea spiritului de echipa si al disparitiei starii de stres la locul de munca...dar si a dorintei de a indeplini sarcinile..
E complicat, nu?

asta nu depinde numai de tine, depinde de colectiv in sine, de cat de bine se inteleg colegii intre ei.. de cata presiune exerciti asupra lor.. eu una ma simt foarte ok la locul de munca pt ca atat timp cat am treaba facuta pot face si altceva (forum, sa pot sa-mi platesc facturile) bineinteles fara ca sefa' sa-mi zica ceva, din contra.. cred ca pana la urma difera de la sef la sef si de la colectiv la colectiv

Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 13:50

De la: daria_ta, la data 2011-01-18 11:05:26
E complicat, nu?

asta e, ca nu prea stiu cum vor femeile sa fie stimulate
nu vreau sa vad lacrimi sau hartii trantite pe birou....dar nici sa scap haturile din mana si sa se piarda timpul cu barfa si discutii despre shoping. E bine sa inveti din experienta altora si sa adaptezi la cazul concret.

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 13:55

De la: purple, la data 2011-01-18 12:53:42
E complicat, nu?

asta nu depinde numai de tine, depinde de colectiv in sine, de cat de bine se inteleg colegii intre ei.. de cata presiune exerciti asupra lor.. eu una ma simt foarte ok la locul de munca pt ca atat timp cat am treaba facuta pot face si altceva (forum, sa pot sa-mi platesc facturile) bineinteles fara ca sefa' sa-mi zica ceva, din contra.. cred ca pana la urma difera de la sef la sef si de la colectiv la colectiv

asta vreau si eu...sa se faca treaba la timp si bine, fara a fi nevoie mereu de priviri dusmanoase.

frec ridichea...
purple

615 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 15:28

De la: giuliano, la data 2011-01-18 13:55:22
De la: purple, la data 2011-01-18 12:53:42
E complicat, nu?

asta vreau si eu...sa se faca treaba la timp si bine, fara a fi nevoie mereu de priviri dusmanoase.

da asta ar fi de preferat, dar cum am mai zis tine si de ele, oricum ideea e ca la noi e ceva de genul: cand e de munca toata lumea trage tare si apoi mai o barfa, mai o cafea :)

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 15:37

De la: giuliano, la data 2011-01-18 13:50:27
De la: daria_ta, la data 2011-01-18 11:05:26

asta e, ca nu prea stiu cum vor femeile sa fie stimulate
nu vreau sa vad lacrimi sau hartii trantite pe birou....dar nici sa scap haturile din mana si sa se piarda timpul cu barfa si discutii despre shoping. E bine sa inveti din experienta altora si sa adaptezi la cazul concret.

Vezi cum iti dai raspunsurile singur? Ai spus foarte bine: sa inveti din cazul concret, nu din teorii! Pana nu te vei lovi de anumite situatii, nu vei sti cum sa reactionezi, pentru ca la aceeasi stare de fapt, persoane diferite reactioneaza diferit, functie de caracter, psihic, stare de moment, educatie, etc, iar tu, la randul tau, vei lua decizii diferite de ale altora, functie de aceiasi factori. Cauta doar sa nu amesteci viata personala cu cea profesionala, si vei ferit de necazuri!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
mncpetre

1226 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 16:01

La noi la firma suntem o mana de oameni si s-ar spune ca ne intelegem oky,avand in vedere ca eu sunt singura faat si 3 baieti,dar nu este deloc asa...baietii sunt pt ei si eu singura ...am un ex clar de ieri..cand o tipa care apeleaza frecvent la mine sa ii dactilografiez niste chestii(bineinteles contra cost),a venit ieri la noi si de cum a intrat pe usa colegul meu care nu are nici o treaba cu treburile astea ale mele s-a autointrodus la resp pers sa o ajute el...el acre se ocupa cu orice altceva in firma si el acre are spaga lui pe partea de service...si deci cu alte cuvinte mi-a luat mie clientul si spaga mea....acum ma intreb eu oare d ece a facut el????eu niciodata nu m-am gabat peste treburile lui si spagile lui,nu m-a interesat ,fiecare e cu treaba lui....dar se pare ca numai eu gandesc asa....si acum vine intrebarea mea de bazaa....chiar asa de porc sa fi sa te bagi pstre treaba altuia pt 10 lei spaga cand el isi ia in fiecare zi cel putin 100lei spaga??chiar asa de porc si nesimtit sa fi????nici nu am stiut cum sa reactionez la asa ceva ,am ramas supefiata..

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 16:18

De la: pitica, la data 2011-01-18 16:01:07La noi la firma suntem o mana de oameni si s-ar spune ca ne intelegem oky,avand in vedere ca eu sunt singura faat si 3 baieti,dar nu este deloc asa...baietii sunt pt ei si eu singura ...am un ex clar de ieri..cand o tipa care apeleaza frecvent la mine sa ii dactilografiez niste chestii(bineinteles contra cost),a venit ieri la noi si de cum a intrat pe usa colegul meu care nu are nici o treaba cu treburile astea ale mele s-a autointrodus la resp pers sa o ajute el...el acre se ocupa cu orice altceva in firma si el acre are spaga lui pe partea de service...si deci cu alte cuvinte mi-a luat mie clientul si spaga mea....acum ma intreb eu oare d ece a facut el????eu niciodata nu m-am gabat peste treburile lui si spagile lui,nu m-a interesat ,fiecare e cu treaba lui....dar se pare ca numai eu gandesc asa....si acum vine intrebarea mea de bazaa....chiar asa de porc sa fi sa te bagi pstre treaba altuia pt 10 lei spaga cand el isi ia in fiecare zi cel putin 100lei spaga??chiar asa de porc si nesimtit sa fi????nici nu am stiut cum sa reactionez la asa ceva ,am ramas supefiata..

inseamna ca nu aveti un sef care sa va coordoneze activitatea...sunteti un sat fara caini si totusi care a fost reactia ta?...l-ai lasat pe coleg sa-si savureze victoria?

mncpetre

1226 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2011, ora 16:26

[qez la asa ceva ,am ramas supefiata.. [/quote]
inseamna ca nu aveti un sef care sa va coordoneze activitatea...sunteti un sat fara caini si totusi care a fost reactia ta?...l-ai lasat pe coleg sa-si savureze victoria? [/quote]
pai si ce era sa ii zic??ca nu prea avem chef de cearta ..dar daat viitoare dacase mai intampla reaactionez..nu mi se pare normal asa ceva....
adica sti ca tu ai treaba ta si te bagi peste a mea doar ca sa iti mai iei o spaga in plus,dar la mine nu te gandesti ca am si eu nevoie nu numai tu???el oricum castiga mult mai mult ca mine ...
in fine....porcul tot porc ramane ....

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 15:42

Am avut sefi partinitori si colegi invidiosi care incercau sa influenteze sefii. Am avut un coleg care nu-si facea treburile spunand ca nu sunt de competenta lui si altcineva ar trebui sa faca....si acel cineva eram eu. Mereu aceeasi poveste.
Acum lucrez in alta parte.... La fel ca pe oriunde, vad ca situatia e aceeasi. Se paseaza pisica dintr-o parte in alta. Si eu la randul meu am niste sefi care vor sa vada treaba bine facuta si conflictele sa aplanate la acest nivel. Daca nimeni nu vrea sa preia o sarcina a trebuit s-o rezolv singur. Ma tem ca intr-o zi am sa fac eu toate treburile, ca sa multumesc pe toti...
Nu vreau sa se spuna si despre mine ca sunt partinitor. Unii vor sa-mi deschida ochii....(defapt se parasc) altii incearca sa se bage pe sub piele(prea familiari)... Fel de fel de tactici, pe care le cunosc.
Sanctiunile implica un mare risc...si nici n-as dori sa se ajunga pana acolo...Sunt unii angajati cu un tupeu care te lasa fara replica.

frec ridichea...
yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 20:23

"seful unor femei"....am ras!!!
...dar oare de ce nu ar fi (acel sef)si al unor barbati? ...

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 20:30

De la: giuliano, la data 2011-01-17 21:17:20
De la: interzisuN, la data 2011-01-17 21:14:42

am mai multe subalterne... si vreau sa nu ma injure prea tare

storm

374 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 20:36

pe unde umbli tu sa vezi domnisoare la lucru?

spun asta pentru ca aici unde lucrez eu sunt foarte multe femei,si multe sunt si domnisoare.

Dumnezeu ne-a dat la fiecare atâta minte cât sã putem duce.
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2011, ora 21:14

De la: storm, la data 2011-01-19 20:36:25

pe unde umbli tu sa vezi domnisoare la lucru?

spun asta pentru ca aici unde lucrez eu sunt foarte multe femei,si multe sunt si domnisoare.

M-am exprimat gresit...desi daca ai citii mai atenta ai intelege la cine m-am referit :P

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 11:05

Cred ca ar fi cel mai util pt o firma,ca seful sa fie sever, si in acelasi timp sa arate interes pt firma lui si nu neaparat un zbir.Dar daca e si zambitor ai impresia ca totul e bine facut si te incurajeaza.

ady
oblio5

8 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2011, ora 12:22

Am fost seful multor femei cindva. Erau sexy, tinere si dornice. Dar eu... na... eram sefu' si nu se cadea sa ma dau la ele. Dupa citiva ani dupa ce-am plecat de-acolo, am aflat ca toti se babardeau cu toate, numai eu nu, ca deh... aveam principii. Asadar... la traeba!

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului seful unor femei
Mergi la: