Info
x
Prostia vine în rate...
|
alexmeebo 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:37
Mă roagă Alice,fata mea cea mare să-i platesc rata la bancă.Nu aveam chef....dar hai...știe că nu suport cozile și în general birocrația dâmbovițeană.
Intru în bancă.La ușă veșnicul bătrânel pe post de bodyguard....chiar... ați observat că la majoritatea băncilor sunt angajați pe post de body..mă rog,agenți de pază,numai persoane în etate sau tipi care cu tot cu sprayul din dotare nu depășesc 35 de kilograme??...deci intru,evaluez terenul...3 ghișeie..ocupate..deci nu o să dureze mult. Îmi arunc ochii prin jur..citesc ofertele,reclamele și mă opresc la un afiș năucitor în care sunt anunțat că nu am voie să intru în bancă cu ochelari de soare,șapcă sau hanorac cu glugă.Îmi pare rău că nu port șapcă de fel,pentru că tare vroiam să-l văd pe consumatorul de fixodent-agent de pază cum se ruga el de mine să-mi dau șapca jos. Mai evaluez o dată terenul...fetele de la ghișeu se prefăceau ocupate...imprimanta zbârnâia și ea agale...o liniște mobilizatoare. Mai mă foiesc eu un pic,scot buletinul,cardul fetei și banii și le pregătesc să le am la îndemână.Mai trec 5 minute. De ce stau eu aici?Să plătesc o rată.De ce nu există un ghișeu separat care să se ocupe NUMAI de încasări rate?Nu știu. În sfârșit..un ghișeu s-a eliberat.Eee,nu a trebuit să aștept mult totuși...și mă îndrept spre el zâmbind..am zâmbit numai 3 secunde deoarece duduia de la ghișeu tocmai a pus un carton cu VA RUGĂM SĂ FOLOSIȚI GHIȘEUL ALĂTURAT. Nu am timp să reacționez deoarece se eliberează alt ghișeu.Mă înfing în el,pasez documentele pregătite și aștept. Duduia plictisită cu o față de viitoare fată bătrână îmi ia actele și dupa ce le studiază mă informează sec: -Nu sunteți titularul de card. -Nu.E al fetei mele. -Păi trebuie să completați un formular. -De ce? -Așa sunt normele. -Normele cui? -Noile norme. Renunț la întrebări,iau formularul.Mă apucă dracii.E mare și cu multe căsuțe. Pe lângă clasicele...numele prenumele CNP-ul și adresa,găsesc o rubrică care mă întreba ce calitate am...girant..coplătitor..împuternicit sau altele.Bifez la împuternicit. Duduia Ochi de Șoim replică: -Împuternicire aveți? -Ce împuternicire? -Păi ați bifat la împuternicit. -Nu am. -Păi atunci bifați la altele. Bifez la altele.Ochiul de Șoim...vigilent. -Păi explicați la altele ce calitate aveți.... -.......... Mă asta își bate joc de mine.Bineeeeeeeeeeee.Și completez la rubrica altele: AM CALITATEA DE TATAL EI SI M-A RUGAT SĂ-I PLĂTESC EU RATA. Duduia mulțumită ia formularul și-mi înmână chitanța: -Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi. -ÎN CE CALITATE? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4000 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:49
Ai perfecta dreptate aici...
Raporteaza abuz de limbaj
You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:52
Bun in alta ordine de idei mai exista vreun utilizator care nu poate intra pe forum ..nu i se incarca paginile si raman blank-uri??? Din cate vad numai pe topicul asta nou pot intra in rest pauza lipsa gaura
You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain
|
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:57
Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site.
.....operatorii de site, ar trebui sa verifice niste jurnale de logo..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:58
De la: Nigma, la data 2010-12-03 11:52:16Bun in alta ordine de idei mai exista vreun utilizator care nu poate intra pe forum ..nu i se incarca paginile si raman blank-uri??? Din cate vad numai pe topicul asta nou pot intra in rest pauza lipsa gaura Si la mine e la fel...platim rate la prostie!
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:59
De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-03 11:57:22Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site.In sfarsit cineva care e in domeniu...Ca amu ma apucasi sa-mi dezasamblez sistemu de operare pe langa cele 3 browsere.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:59
De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-03 11:57:22Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 13:17
De la: Nigma, la data 2010-12-03 11:59:44De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-03 11:57:22Nu esti singurul Nigma, sunt pb cu serverul de web site.In sfarsit cineva care e in domeniu...Ca amu ma apucasi sa-mi dezasamblez sistemu de operare pe langa cele 3 browsere.. Nu-s in domeniu, dar m-am informat...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1085 mesaje Membru din: 16/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 22:38
m-au apucat nervii numai dupa primele cuvinte....
birocratie si prostie...
frec ridichea...
|