back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce are nevoie romanul in tara lui

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 08:27

De la: Rockk, la data 2010-09-15 08:10:33
De la: raoultudor, la data 2010-08-23 23:43:12de ce are nevoie romanul in tara lui!!!!

manele si scandal.

ai tu nevoie de asa ceva?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

675 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 09:19

De la: rothmans, la data 2010-09-15 08:27:36
De la: raoultudor, la data 2010-08-23 23:43:12de ce are nevoie romanul in tara lui!!!!

manele si scandal.

Nu, el are nevoie de scandal si manele.

...........nu-i
Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 15:51

manele si scandal.

dak el a zis ca de asta are nevoie romanul inseamna ca si el are nevoie de asta.Sau poate el asculta manele si face scandal

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 09:12

De la: andreeadeea, la data 2010-09-20 15:51:45

manele si scandal.

dak el a zis ca de asta are nevoie romanul inseamna ca si el are nevoie de asta.Sau poate el asculta manele si face scandal

ala face...pe olitza

9am133657

30 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 10:34

Pai eu zic ca romanul este impartit in mai multe tabere sa zic asa...cel care este nevoit sa lucreze peste granita din cauza nivelului de trai,desi el ar prefera sa stea in tara cu familia, cel care s-a saturat de tara asta de hotii din ea si a plecat afara si nu mai vrea sa auda de ea...mai sunt cei care au plejat sa incerce marea cu degetul, hai sa mai golim niste buzunare, magazine, vedem noi merge merge, daca nu curge, picura...doar stiti vorba aia, fie painea cat de rea, tot mai bine in tara mea, ideea este ca suntem sclavi oriunde numai ca afara este pe mai multi bani...x

yuppy013903__ion

348 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 16:22

DA are nevoie de lumina si varza murata sa treaca iarna

ionica
Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 10:48

De la: rothmans, la data 2010-09-21 09:12:21
De la: andreeadeea, la data 2010-09-20 15:51:45

manele si scandal.

ala face...pe olitza

crissy_31

2 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 13:48

Romanul are nevoie de regasirea constiintei de sine pierduta undeva in negura democratiei si libertatii prost intelese! Unii ar spune ca au suferit privatiuni si ca acum ne putem bucura de tot ceea ce n-am avut odata....bun...adevarat si asta..dar am uitat sa mai fim oameni, stam acasa la tv si ne miram ca ies saracii sindicalisti in strada si incaseaza lovituri si sprayuri lacrimogene, apoi schimbam canalul si ne uitam linistiti la telenovela!
Romanul a uitat sa ia atitudine...se multumeste in a ramane ancorat in jungla prostiei, puturoseniei si a furaciunii pe fata...de ce sa nu moara capra vecinului, lasa ca are cine sa faca cutare lucru, asteptam mereu la altii care mai asteapta inca si ei(desi nu stiu pana cand) sa luam atitudine!
Romanul are nevoie sa se trezeasca la realitate, sa uite de manele si scandal asa cum zicea cineva, de porcariile cu care suntem zilnic bombardati in mass-media si sa renasca si sa se reinventeze!
Toti vrem sa ne fie mai bine, sa avem un trai decent, sa le asiguram un viitor copiilor nostri, dar nu facem nimic..ne lasam subjugati in continuare de toti coruptii si mafiotii acestei tari pe are ii intereseaza numai binele personal....incepand de la primul om din administratia locala si pana la ultimul om in stat(care cica ar tb sa fie primul ) am ajuns sa ne gandim cu totii sa plecam in afara, dar nu putem frate sa plecam toti 23 milioane..desi ar fi ideal, sa ramana atunci dragii nostrii guvernanti si acolitii lor...sa vedem pe spinarea cui vor mai fura...taiem padurile si facem in locul lor hoteluri luxoase in care spalam bani, lasam coloratii sa ne inunde si sa ne sfideze la orice pas pt ca ne e frica de ei...si ne mai miram de ce suntem acceptati cu greu in afara, aratati cu degetul si numiti tigani? CE SANSA ARE UN ABSOLVENT DE FACULTATE ACUM, SAU UN OM DISPONIBILIZAT SA GASEASCA UN LOC DE MUNCA PLATIT DECENT? NICI UNA...DECI TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
NE TREZIM SAU ACCEPTAM IN CONTINUARE TOATE PORCARIILE CARE SE INCEARCA A NI SE BAGA PE GAT?

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 13:11

In primul rand avem nevoie de bani cu care sa ne asiguram existenta , apoi siguranta,cultura (sa scapam de porcarile fara sens ce apar mereu in mass-media, si care ne fura timpul fara rost sau ajung sa ne streseze in scopul de a ne cretiniza -probabil)educatie (deoarece printre altele: analfabetii pot fi usor manipulati)si.....multe altele , dar pentru toate astea trebuie as traim sa nu dam satisfactie celor ce asteapta sa moara cat mai multi pentru a scapa de grija lor

yuppy012713

12 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 08:05

De bani , stabilitate,dragoste si intelegere. .....si de politicieni rezonabili, nu paparude. In rest ne descurcam noi si fara ''filozofia'' lui Frau Merkel[cam nazista dansa]

Diacu_yuppy

42 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 12:42

aceasta tema nu se refera la ceva in mod special ci mai mult reflecra asupra punctului de vedere al fiecaruia...nevoile fiecaruia... sau dorintele fiecaruia...
va multumesc anticipat si astept cu nerabdare sa vad, sa analizez si sa comentam ideiile voastre
Cu mult respect al vostru fidel Raul

Iubiii mei prieteni ne-am gndit noi vreodat ce importan are numele pe care-l pori?? ne-am gndit vreodat c o simpl schimbare de liter dintr-un nume sau lipsa unei litere, sau adugarea unei litere, ne schimb i comportamentul??
Ce frumos sun numele de Romn dar dac iei "n" rmne Rom i atunci e normal s-i plac manelele i munca ta s o aplici numai prin jmecherie chiulangeal i tot ceea ce fac Romii.
Sau la Romn dac iei cciula de pe "" rmne Roman i atunci e normal s devii un dominator i un egoou al sinelui s nu iei seama la cel de lng tine s crezi c Divinitatea lucreaz numai pentru tine sau numai s vborbeti despre Ea i puterea s o vezi numai n propria ta materie.
i credei-m e adevrat ceea ce v spun vedei numele meu de profil "Diacu"?? mi-a dat cineva acest nume fr s-i die seama i, fr s-mi dau seama nici eu pn astazi.
Eram copil pozna asermeni amintirilor lui Ion Creang, prin ceea ce fceam toi mi spuneau Dracu, drace i ntr-adevr prin ceea ce fceam eram un drcuur nici n biseric nu aveam stare picam fetele le fceam semne cu ochii dar mergeam regulat la Biseric credeam c sta e obiceiul.
Ba mai mult am i un mic handicap luxaie la un picior unii mi ziceau chiopu.
Pn ntr-o bun zi cnd sunt chemat de printele de la Biseric i sunt ntrebat dac vreau s fiu Diac (Cntre) i, cumva fr s vreau am acceptat.
Ca s vedei c aceste nume ce le purtm nu sunt ntmpltoare: Cineva mi-a schimbat ntr-o zi numele fr s ne dm seama nici eu nici printele sunt cu numele de botez Petru i sunt strigat i numit Diacu, nu mai sunt dracu nici chiopu dect cu exceptia celor invidioi i celor ce mi vor rul.
Ce simplu o simpl liter schimbat la nume: Dracu s-a luat "r" (care ar simboliza ru sau rceal) i mi-a fost nlocuit cu "i" numele celui ce mi la schimbat(Iisus) i am rmas Diacu . acest nume mi d i o responsabilitate mi-a schimbat i trirea, chiar de cadla acele triri a numelui dinnainte mi amintesc c trebuie s respect numele pe care-l port...

CERNOSCHI

14 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 22:10

De , femei destepte .

CORNEL CERNOSCHI
adycucu_85

259 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 14:42

Romanul de rand are nevoie de minte (pentru ca a fost destul de indobitocit de comunism) , de curaj pentru a nu mai accepta toate gainariile celor slabi si competenti din guvernare si de munca multa ca sa poata sa consolideze si sa modernizeze statul roman care de 20 de ani e in disolutie pentru ca asa vor unii. Si inca ceva: noi toti avem nevoie de unitate si solidaritate ! Impreuna pentru un viitor mai bun !!!

MONAC_B

17 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 11:03

:)))))))))))))))))))tare de tot...pai e simplu....nu trebuie sa ne gandim la "dorintele si nevoile oamenilor" e cel mai vechi cliseu posibil fratilor....romanul,privind personalitatea sa de baza ca natie,nu are nevoie decat de o bata sau un topor,ca apoi se descurca el mai departe...la asta ne pricem cel mai bine...sa dam in cap nu sa discutam logic sau alte chestii,pentru romani asta nu exista...traim in sec 21 dar degeaba stimati forum-isti,in romania persista ideea:"te uiti la gagica mea wa?i-a de aici...si "zbang"o bata in cap"...ce altceva mai vrei...mi-e imi este rusine sincer ca traiesc in romania...recunosc,nu sunt un patriot dar nici nu am de ce pt ca statul roman nu a facut nimic pt mine ca cetatean al Romaniei,si nici nu am nevoie.Ma ve-ti intreba "dar tu ce ai facut pt tara?"...dragi colegi 2 ani de zile ca voluntariat la o sectie de psihiatrie,6luni la protectia copilului...iar cand a venit vorba de un post,surpriza...nu "se este" ca "taticu nu-i director"...v-i se pare corect?...si sunt sigur ca nu sunt singurl in situatia asta...asa ca m-i se rupe,incerc sa ma descurc singur,si nu am nevoie de nimic....aaaaa...era sa uit...romanii asteapta fratilor sa l-i se dea,dar ei nu stiu sa sa faca acelasi lucru...Indiferenta subliniaza cel mai bine starea actuala a populatiei...dar nu condamn pe nimeni pt ca atat timp cat cei ce ne conduc ne trateaza cu indiferenta noi de ce nu am face la fel...Iar ca sa raspund la subiectul zilei pot spune ca am o dorinta,O MARE DORINTA...SA MA INTALNESC CU DOMN' BASE fara spp-isti si sa vaem o discutie...tare m-asi bucura si nu sunt singurul...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 11:08

De la: MONAC_B, la data 2010-10-03 11:03:11:)))))))))))))))))))tare de tot...pai e simplu....nu trebuie sa ne gandim la "dorintele si nevoile oamenilor" e cel mai vechi cliseu posibil fratilor....romanul,privind personalitatea sa de baza ca natie,nu are nevoie decat de o bata sau un topor,ca apoi se descurca el mai departe...

Iar ca sa raspund la subiectul zilei pot spune ca am o dorinta,O MARE DORINTA...SA MA INTALNESC CU DOMN' BASE fara spp-isti si sa vaem o discutie...tare m-asi bucura si nu sunt singurul...

Esti un deliciu!!!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 11:19

De la: daria_ta, la data 2010-10-03 11:08:41
De la: MONAC_B, la data 2010-10-03 11:03:11:)))))))))))))))))))tare de tot...pai e simplu....nu trebuie sa ne gandim la "dorintele si nevoile oamenilor" e cel mai vechi cliseu posibil fratilor....romanul,privind personalitatea sa de baza ca natie,nu are nevoie decat de o bata sau un topor,ca apoi se descurca el mai departe...

Iar ca sa raspund la subiectul zilei pot spune ca am o dorinta,O MARE DORINTA...SA MA INTALNESC CU DOMN' BASE fara spp-isti si sa vaem o discutie...tare m-asi bucura si nu sunt singurul...

Esti un deliciu!!!

mai putin din punct de vedere gramatical...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 11:21

De la: carla111, la data 2010-10-03 11:19:23
De la: daria_ta, la data 2010-10-03 11:08:41

Esti un deliciu!!!

mai putin din punct de vedere gramatical...

Carla, schimba topicul, si lasa gramatica, pt ca importanta e ideea acum!

Aaa...cred ca e din cauza vitezei, pt ca a mai scris un mesaj, si era corect!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
popeyerocker

12 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 17:48

manele si scandal.

rusine de nick-ul care-l ai...auzi ...rockk....L-ai pus doar asa...sa pari interesant?sa iesi din anonimat?

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 17:56

De la: popeyerocker, la data 2010-10-03 17:48:36

manele si scandal.

rusine de nick-ul care-l ai...auzi ...rockk....L-ai pus doar asa...sa pari interesant?sa iesi din anonimat?

oricum nu l-a scris corect

raoultudor

28 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Octombrie 2010, ora 15:51

............

Cornelia_leia

329 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 18:57

De un loc de munca , sa poata sa-si achizitioneze o locuinta relativ usor din banii castigati (prin munca), siguranta .................

dumitrascu_nicu

19 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 07:42

Nu mai are nevoie de nimic.Le ia statul toate.

raoultudor

28 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 20:28

ma bucur sa vad ca exista romani interesati de acest topic. un mic indiciu de ce ar ave romanul in tara lui ar fi tot romanul. oamenii vor avea intotdeauna de oameni! Stimati romani, nu stiu daca va dati seama cat de mult aven noi nevoie de noi insine! Totusi sper ca prin acest topic sa fi intiparit macar in mintea catorva romani dorinta arzatoare de a fi uniti. Mai exact, daca vreodata intro discutie cu prieteni sau oriunde altundeva, sa aveti curajul sa spuneti ce ganditi si sa incercam sa ii comvingem si pe altii sa ne urmeze acest exemplu.

Cu stima al vostru fidel Raul!

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 16:36

De la: popeyerocker, la data 2010-10-03 17:48:36

manele si scandal.

nu, sa ies din mama ta.

si apoi sa intru iar.

lamurit?

escedenius

25 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 17:16

la ce sa mai intrebi de ce are nevoie romanul in tara lui???
ca avem de toate...facturi mari si bani putini...prieteni si dusmani...dragoste si ura...am intrat pe site-ul asta pentru ca imi trimitea horoscopul si mai treceau 3-5 minute zilnice pana mi se incarca mail-ul,alte 3, pana accesam predictiile pe ziua de "ieri"(mai mereu imi citesc horoscopul la o zi dupa... )si am intrat de vreo cateva ori pe yuppy,sa vad si eu cu ce se mai ocupa "lumea"...nu ma pot lauda ca am citit tot,deci,daca ma luati la bani marunti in legatura cu topicul... ...dar ma amuza...ala face , ala drege...facem ce facem,zicem ce zicem si tot la romanul care e plecat peste hotare ajungem...ce aveti ,domnilor,cu noi,cei care nu platim taxa de ingrasare la marinari?ce tot atata tam-tam...ca romanii,in strainatate, fura ,se mananca intre ei,ca dorm pe unde apuca...???credeti ca toti vagabonzii din madrid sau din valencia sunt romani...???sau ,daca ati veni aici , in valencia,unde locuiesc eu,o sa va gateasca "ro-spaniolii" ca pe berbeci"get-begeti" la protap...ma amuza si ma scoate din pepeni cel care vorbeste ca romanii nu se ajuta si se sapa...si el ...poate nici nu a iesit din sat mai departe de "sasu' undi pasc vashili"...se trezeste cate unu si vorbeste de parca i s-ar fi intamplat lui,pe cand,de fapt a auzit si el pe la unu', pe la altu',veniti in UE la furat si ca i-au marginalizat ceilalti romani...da.DA,DOMNULE,au fost marginalizati,si asta e felul frumos de a zice ca au fost fugariti si alungati de catre ceilalti romani.cunosc un caz,intr-o mica localitate de aici,din spania...si asta s-a intamplat pentru ca erau o mana de ROMANI(pentru acei oameni nu imi e rusine ca sunt roman)care au muncit ani la rand sa trimita un ban acasa, la copiii care isi tocesc coatele pe "bancile facultatii"***"sa ajunga si ei oameni,sa nu munceasca ca noi,sa nu fie sluga la strain".si se trezeste nea' mirica si cu nea'trofica,doi baieti care scapasera cu chiu cu vai de liceu...fara lucru...fara bani...si fara chef de lucru...munca e pentru prosti...deci nu era pentru intelectul lor...si se duc in mica asezare,la mama care avea grija de doña clara si nu ii mai trimisese bani de multisor...s-au pus pe furat,azi la unul,maine , la altul,pana i-au prins...au urmat lacrimile mamei,interventii de la consulat,interventii de pe nu stiu unde , ca deh, erau romani de-ai nostri...sa ii scoatem,ca parnaia la spanioli e rea,mai ales de esti roman...dar nu le-a fost mica surpriza cand,in dimineata in care revedeau soarele ,de data asta fara zabrele,ii asteptau romanii si i-au trimis de unde au venit,ca ei acolo munceau si nu munceau numai pentru bani,ci si pentru o imagine pe care voi,cei de acasa ,aveti grija ca ,de fiecare data cand treceti pe la noi,cei "De afara",sa o terfeliti si sa va c***in ea,de cate ori aveti ocazia...in fond si la urma urmei,DE CE ARE NEVOIE ROMANUL IN TARA LUI???apoi,va citez un mare scriitor contemporan cu noi,ale carui opere vor aparea in curand si in limba lui natala (romana):"azi(in zilele noastre),romanul are nevoie de un pahar cu apa,o biblie,sa invete cele 10 porunci,si par zdravan cu care sa fie croit de fiecare data cand da pe alaturi..."iertare cer pentru cinism...salutari.

escedenius
pantedo

2 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 10:55

de nimic...are de toate!!!

raoultudor

28 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 22:00

De la: escedenius, la data 2010-10-14 17:16:57la ce sa mai intrebi de ce are nevoie romanul in tara lui???
ca avem de toate...facturi mari si bani putini...prieteni si dusmani...dragoste si ura...am intrat pe site-ul asta pentru ca imi trimitea horoscopul si mai treceau 3-5 minute zilnice pana mi se incarca mail-ul,alte 3, pana accesam predictiile pe ziua de "ieri"(mai mereu imi citesc horoscopul la o zi dupa... )si am intrat de vreo cateva ori pe yuppy,sa vad si eu cu ce se mai ocupa "lumea"...nu ma pot lauda ca am citit tot,deci,daca ma luati la bani marunti in legatura cu topicul... ...dar ma amuza...ala face , ala drege...facem ce facem,zicem ce zicem si tot la romanul care e plecat peste hotare ajungem...ce aveti ,domnilor,cu noi,cei care nu platim taxa de ingrasare la marinari?ce tot atata tam-tam...ca romanii,in strainatate, fura ,se mananca intre ei,ca dorm pe unde apuca...???credeti ca toti vagabonzii din madrid sau din valencia sunt romani...???sau ,daca ati veni aici , in valencia,unde locuiesc eu,o sa va gateasca "ro-spaniolii" ca pe berbeci"get-begeti" la protap...ma amuza si ma scoate din pepeni cel care vorbeste ca romanii nu se ajuta si se sapa...si el ...poate nici nu a iesit din sat mai departe de "sasu' undi pasc vashili"...se trezeste cate unu si vorbeste de parca i s-ar fi intamplat lui,pe cand,de fapt a auzit si el pe la unu', pe la altu',veniti in UE la furat si ca i-au marginalizat ceilalti romani...da.DA,DOMNULE,au fost marginalizati,si asta e felul frumos de a zice ca au fost fugariti si alungati de catre ceilalti romani.cunosc un caz,intr-o mica localitate de aici,din spania...si asta s-a intamplat pentru ca erau o mana de ROMANI(pentru acei oameni nu imi e rusine ca sunt roman)care au muncit ani la rand sa trimita un ban acasa, la copiii care isi tocesc coatele pe "bancile facultatii"***"sa ajunga si ei oameni,sa nu munceasca ca noi,sa nu fie sluga la strain".si se trezeste nea' mirica si cu nea'trofica,doi baieti care scapasera cu chiu cu vai de liceu...fara lucru...fara bani...si fara chef de lucru...munca e pentru prosti...deci nu era pentru intelectul lor...si se duc in mica asezare,la mama care avea grija de doña clara si nu ii mai trimisese bani de multisor...s-au pus pe furat,azi la unul,maine , la altul,pana i-au prins...au urmat lacrimile mamei,interventii de la consulat,interventii de pe nu stiu unde , ca deh, erau romani de-ai nostri...sa ii scoatem,ca parnaia la spanioli e rea,mai ales de esti roman...dar nu le-a fost mica surpriza cand,in dimineata in care revedeau soarele ,de data asta fara zabrele,ii asteptau romanii si i-au trimis de unde au venit,ca ei acolo munceau si nu munceau numai pentru bani,ci si pentru o imagine pe care voi,cei de acasa ,aveti grija ca ,de fiecare data cand treceti pe la noi,cei "De afara",sa o terfeliti si sa va c***in ea,de cate ori aveti ocazia...in fond si la urma urmei,DE CE ARE NEVOIE ROMANUL IN TARA LUI???apoi,va citez un mare scriitor contemporan cu noi,ale carui opere vor aparea in curand si in limba lui natala (romana):"azi(in zilele noastre),romanul are nevoie de un pahar cu apa,o biblie,sa invete cele 10 porunci,si par zdravan cu care sa fie croit de fiecare data cand da pe alaturi..."iertare cer pentru cinism...salutari.

Foarte frumos spus, chiar si cu doza de cinism eu am apreciat foarte mult citatul postat de tine si nu pot sa spun decat ca sunt deacord cu tine. Indicat ar fi totusi sa incercam sa ne pastram o imagine buna oriunde am fi, atat in strainatate fata de tara gazda cat si acasa fata de cei ce ii numim compatrioti.

Gaby_INK

3 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 21:13

romanul in tara lui are nevoie de uniune. Sa fim uniti unii cu altii si sa facem aproape orice putem pentru a obtine ce vrem.Iar oamenii difera unul de altu la fel si nevoile lor. multumesc anticipat.

caiustimar

46 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 11:01

De un trai decent, de posibilitati reale de realizare ,de siguranta zilei de miine de respect atunci cind face lucruri demna de respect si normal de un sistem real de valori.Mie nu mi se pare normala dominatia nulitatilor, a mamelistilor si a gunoaielor de politicieni.Cel putin "cei de pe net" pot adopta o alta atitudine.Ma ingrozeste buluceala din magazine ,preturile mult mai mari ca in orice stat din Europa.Impreuna cu citiva entuziasti am pornit o initiativa de reducere a preturilor la normalitate si constientizarea clientului.Exista deja in lucru o pagina free ,produse-ieftine.ro care isi propune printre altele si ceea ce face pagina de 2 mil de euro(a lui Videanu) si chiar mai mult,educarea consumatorului.Astept parerile si sugestiile dvs ,utilizati butonul de contact din stinga paginii.

yuppy006266

17 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:05

are nevoie romanul de oameni de omenie in primul rind!!!! ceea ce lipsesc cu desavirsire! si afara sa stii ca de ajuti,ori te fura ori te barfeste pe la spate ! deci de ce sa-i ajuti??? sa ai destui care injura in spate si te pupa in f..d cind te vede? cred ca avem o mare lipsa in educatie! as vrea sa cred ca gresesc ,as fi bucuros daca am gresit dar realitatea arata exact ceea ce am scris!p.s. sunt si acum plecat si cred ca ajuti mai bine un strain care vrea sa se integreze decit unul venit sa iti faca doar o vizita sa-ti verifice buzunarele! cu respect!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului de ce are nevoie romanul in tara lui
Mergi la: