back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 11 August 2010, ora 17:34

am avut si eu o relatie de vreo 6 ani d zile care sa terminat de comun acord. d atunci am inceput o alta viata toate imi merg ok dar p o singura parte nu merge cea a fetelor. La inceput mia fost greu sa interactionez cu ele dar acum am reusit doar ca nu reusesc sa am parte decat d aventuri. Nu stiu c sa fac ca sa gasesc p cineva cu care sa duc o relatie. ca pana acu am gasit doar fete din alea clubing cu fite si figuri

Raporteaza abuz de limbaj
iionut_c
interzisuN

308 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 August 2010, ora 13:35

De la: iionut_c, la data 2010-08-11 17:34:40am avut si eu o relatie de vreo 6 ani d zile care sa terminat de comun acord. d atunci am inceput o alta viata toate imi merg ok dar p o singura parte nu merge cea a fetelor. La inceput mia fost greu sa interactionez cu ele dar acum am reusit doar ca nu reusesc sa am parte decat d aventuri. Nu stiu c sa fac ca sa gasesc p cineva cu care sa duc o relatie. ca pana acu am gasit doar fete din alea clubing cu fite si figuri

.....si acum nu stii ce pereche de ochelari sa-ti iei in club? sau ce..ca nu ai clarificat...

si uite si o melodie dedicatie.. ..pe care se si danseaza prin cluburile de fitze..daca iti vine sa crezi..stupid girls!
www.youtube.com/watch?v=ZaT4OVRidic

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 14 August 2010, ora 20:21

astai buna cu ochelari dar exact asta e prb ca mie numi trebe una clubing. in fine ideea e ca sunt un pic cam speriat ca miam pierdut din vrajeala si nu mai stiu cum sa le iau ca am cam ramas in urma asa cu timpu. fac c fac dau numa peste fite greturi si alte minunati deci cu comunicarea e prb

iionut_c
Fosta membra 9am.ro

1405 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 01:51

De la: iionut_c, la data 2010-08-14 20:21:22astai buna cu ochelari dar exact asta e prb ca mie numi trebe una clubing. in fine ideea e ca sunt un pic cam speriat ca miam pierdut din vrajeala si nu mai stiu cum sa le iau ca am cam ramas in urma asa cu timpu. fac c fac dau numa peste fite greturi si alte minunati deci cu comunicarea e prb

oare de ce...

Most people will die without really knowing who they really are...
| Varianta pentru tiparire a topicului eu
Mergi la: