Info
x
Sa facem ceva
|
gabriel_fratila 411 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 11:47
De unde incepe si unde se termina indemnul "sa facem ceva"? Adica, faci ceva atunci cand schimbi lumea sau faci ceva atunci cand schimbi robinetul de la bucatarie? Faci ceva atunci cand infiintezi un partid sau faci ceva atunci cand strangi un grup de prieteni care au aceleasi pareri ca si tine? Hai sa discutam despre lucrurile de facut. Poate ne vin idei
Eu sunt genul de om care tace mai tot timpul. Sa nu ma intelegi gresit, in cercul meu de prieteni vorbesc, interactionez cu oamenii. Atunci cand ies in afara, insa, prefer sa-mi tin ideile pentru mine. De ce? Pentru ca Romania a devenit o maree de Gica-contra, maree care s-a revarsat asupra tuturor lucrurilor pe care le facem. Orice ar face oamenii din jurul nostru, ei pica mereu testul perfectiunii. Noi vietuim cu totii intr-una dintre cele mai imperfecte lumi cu putinta. Suntem, fiecare dintre noi, fiinte imperfecte. Si totusi, atunci cand ni se propune ceva, avem "verticalitatea" sa gasim nod in papura, sa deviem discutia intr-o zona paralela si fara nicio legatura cu subiectul. Si exemple as mai gasi, dar n-are niciun rost. Noi, eu si tu, oameni moderni, am uitat ce inseamna simplitatea. Simplitatea, nu ca prostie debitata de VIP-urile moderne, ci in forma ei initiala, de retragere pentru a vedea in perspectiva un lucru. Raporteaza abuz de limbaj
Nu ma duce in ispita, gasesc drumul singur. Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Pierdut ani, ofer recompensa!
|
|
TopyNWD 34 mesaje Membru din: 14/06/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 12:32
De la: Cornel34, la data 2010-06-21 11:47:13De unde incepe si unde se termina indemnul "sa facem ceva"? Adica, faci ceva atunci cand schimbi lumea sau faci ceva atunci cand schimbi robinetul de la bucatarie? Faci ceva atunci cand infiintezi un partid sau faci ceva atunci cand strangi un grup de prieteni care au aceleasi pareri ca si tine? Hai sa discutam despre lucrurile de facut. Poate ne vin idei Bani... Faima, și șmecheria nu o să dispară niciodată atâta timp cât o mulțesc unii dintre noi. În primu rând trebuie să ne reamintim o singură întrebare: Mai avem inimă? Ei bine... eu spun că nu[...]. Chiar și unii dintre noi care sunt mai buni, mai sufletiști, mai darnici..."mai cu suflet", suntem prinși în carapacea anturajului. Unde mai este fericirea? Pai.. fericirea este o sabie cu două taișuri. Pe de o parte este un sentiment minunat, însă are și dezavantaje: ne face mai insensibili la ceea ce se întamplă în jurul nostru, adică ne face mai egoiști, mai lacomi decât putem fii vrodată. Toata lumea trage pentru el, nu se gândeșt că trebuie să mai mănânce și altu o bucată de pâine. Fetele din ziua de azi[...] ce să mai zic! Multe pentru bani, pentru că ăla e șmecher sau pana mea. Băieții...când îi vezi, nu se mai suportă pe stradă!Unu care mai decare mai tâmpit ca altu! S-a dus bunătatea, romantismul ... iar întrebarea mea este : UNDE AU PLECAT? Recunosc, și eu îmi doresc să am bani și faimă dar nu e bună deloc... cu cât ești mai cunoscut, cu atât ai mai mulți dușmani pe lângă tine. Ei bine când eram mai pe la 15 ani, îmi doream să ajung și eu cunoscut, să cunosc multe fete, să am tot ce-mi doresc. Lucrurile astea câteva s-au îndeplinit... dar acum îmi doresc să nu mă fii cunoscut niciunu! Am 3 dorințe... dintre care 2 s-au îndeplinit : 1.să ajung pe picioarele mele, să fac ce vreau și să mă duc unde vreau! 2. să ajung pe scena să mă vadă lumea și să fiu cunoscut iar 3 este în așteptare! Acum că vine vorba, vă întrebați sau unii dintre noi o să spuneți : Cei bă cu ăsta... își dorește și el să fie faimos sau să fie vedetă ! Ei bine nu :). În clasa a 12, am strâng o echipa, o trupa pentru dans, mai exact street-dance și am găsit și sală(gratis) și corecgraf foarte bun și de treabă care și-a bătut capu cu noi la început și ne-a făcut pe unii dintre noi, din bâte în elastice! Am dansat pe la baluri, în oraș la spectacole dar trupa s-a destrămat deoarece a apărut orgoliu și impresiile!! Toată lumea se credea unu mai presus decât altu și etc. Aici iar revin la subiect că am deviat puțin ... de ce au apărut aceste sentimente în trupa noastră? Pentru că suntem o trupă și trebuie să ne sprijinim unu pe altu ? Nu ... pentru că așa a fost modificată lumea și nu știu cât va mai dura până câteva dintre toate astea se vor duce pe apa zâmbetei.. . Dar până atunci, sperăm... înghitem, trăim și ... încercăm să iubim, mai mult sau mai puțin !
Raporteaza abuz de limbaj
www.NewWorld.Ro - Your choise !:)
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 00:48
Cei ca tine nu vad,
Oricat le aratam Si se fac ca n-aud. Oricat ii strigam Ei au rezolvarea, Oricat calculam Si nu ne intind mana oricat derapam Ei nu ne raspund Oricat intrebam, Da' uita cu totii ca trecem nu stam Prin viata si doar impreuna invatam, Sa iubim, sa ajutam, sa uitam, sa iertam.
Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|

Am 3 dorințe... dintre care 2 s-au îndeplinit : 1.să ajung pe picioarele mele, să fac ce vreau și să mă duc unde vreau! 2. să ajung pe scena să mă vadă lumea și să fiu cunoscut iar 3 este în așteptare!
.