Info
x
Despre noi, despre femei - ideile unui fost utilizator de yuppy men`s only si aparent utilizator de kuppy.ro
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 01:44
Ok deci e exasperant acu il inteleg pe saxon... daca imi apare si gorila pune capac
Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 01:48
Inainte de a`mi incepe disertatia va dau urmatoarele detalii:
1. Sunt intoxicat cu multa bere ieftina. 2. Ce prezint aici sunt ganduri si experiente personale, poate ce merge la mine nu merge la voi. 3. Nu sufar de vreo deceptie, insa astazi am avut o conversatie cu un bun amic despre femei, si... n`am inteles nimic. O fi fost problema la mine sau poate omu papa ca_cccccaaaaa, sper ca expunand aceste idei voi obtine feedback, exact feedback ca nu stiu alt cuvant. Analiza poftim! (Ideile sunt ale mele, ale lui erau din filme). Bun sa incepem. Sa luam pe rand, intai omul ca si individ se imparte in doua categorii/sexe/genuri, barbat si femeie. Eu o sa ma axez mai multe pe sexul frumos, insa las mentiunea ca barbatul e muuuuuuuuult mai simplu de manipulat si inteles, si culmea nici nu trebuie sa fie homosexual. Sa spunem doar ca mentalitatea unui barbat se structureaza cam asa: -mancare -bautura -sex Cele de mai sus se regasesc in fiecare dintre noi, masculii, de la mic la mare, de la fraier la....?cocalar?. Pe urma apar extra optiunile: -fotbal -munca -masini etc. Evident doar cu primele o sa dai chix cu orice femeie, asa ca fiecare incearca sa isi extinda cunostintele pe cat mai multe domenii intocmai pentru a evita momentele alea de liniste penibila urmate de un "auzi, nu vrei sa vii pe la mine" si apoi un NU categoric! Cam asta ar fi, sincer... Nu poate exista doar prietenie intre un barbat si o femeie, decat in cazuri foaaaaaarte speciale. Toti sunt manati de primele trei trasaturi, mascate bine in spatele unor hobby`uri, indeletniciri samd. Despre ele: Femeile sunt ciudate, din perspectiva mea, ma chinui de mult timp sa inteleg cum si mai important DE CE gandesc asa. O concluzie finala si definitiva, nu cred ca se poate trage. Ce vor ele de fapt? Nevoile sunt mult mai imediate decat ar crede multi, vor.... sa se simta libere si apreciate de cineva, vor sa simta ca au sex appeal, sa se simta dorite si vanate - si intr`un final stabilitate, casatorie si sa toarne plozi. Eu incerc pe cat posibil sa generalizez, din proprie experienta, care poate nu e chiar atat de vasta ca a altora, dar expunand acestea scopul meu final e sa invat si sa invatam impreuna si sa excelam la capitolul interactiune sociala. Bon, ca sa intaresc cele spuse, am norocul si uneori ne-norocul ca grupul meu social sa fie predominant feminin. De multe ori mi se intampla sa fiu singurul barbat la masa. Cand se intampla asta stau doar si ascult si observ, si fac note mentale, dar CEL mai important, MA AMUZ! De ce nu incerc ceva cu vreuna din ele? Raspunsul e simplu si va las sa speculati. (luati`o ca pe o problema de logica din topicul lui areku) In primul rand: sunt mai rau decat barbatii, 6 femei balind si privind in stanga si`n dreapta hamesite dupa diversi, comentand, exact cum am face si noi, mama ce cu_r, ce par, intelegeti voi. Diferenta dintre noi si ele, foarte rar batand undeva spre minus infinit, vor face ele primul pas! Si aici intervine capacitatea de a citi limbajul corpului, a observa si a`ti mari sansele. Ti s`a parut vreodata ca o femeie s`a uitat la tine si a intors capul daca ai vazut`o? Se mai intampla... si eu ma uit prin autobuze fara vreun motiv anume. S`a uitat si a doua oara? Deja urcam in lume, sau poate ai ceva pe fata. Ideea e ca trebuie sa abordezi si sa incerci. Fara sa incerci ramai doar cu indoiala! De curiozitate acum 2 saptamani am inceput sa abordez diverse femei, oriunde, mai putin la banca si la leasing ca acolo nu`mi permit sa dau chix cu ele .Rezultatul? Surprinzator, desi nu sunt vreun aratos, am pana acum 6 numere de telefon, pe care nu le voi folosi prea curand, poate niciodata. Momentan e doar un experiment. Cum m`am hotarat sa atac problema? Timp de vreo luna sau pana cand consider ca nu da randament, am hotarat sa fiu eu, dezinvolt, mai strecor o gluma, si in general gargara ieftina mai cu un compliment, o atentie, o maslina. Fara frica de respingere, fara tupeu de coc@lar, cu temperament, maniere si rafinament. Imi acord un minut sa o examinez nici prea atent dar suficient cat sa observ posibile detalii ce m`ar ajuta SI CEL MAI IMPORTANT MA UIT SA NU AIBA VERIGHETA. E teritoriu interzis pentru mine, din bun simt. In general evit femeile chiar si cu un simplu inel, degetul ala e rezervat dintr`un scop. Apoi atac, legandu`ma de ceva ce mi se pare ca iese in evidenta la ea, o carte, o incaltare, o culoare predominanta, orice. E bine sa iti formezi o cultura generala beton armat ca sa poti sa te legi de orice si sa pari interesat de orice. Incerc sa fiu cat se poate de creativ dar fara insistente, daca nu raspunde... asta e, mai departe, am gresit undeva, rectific data viitoare. Si... mai fratilor, mergeti cu autobuzul, sau pe jos. Cred ca in 5 ani am mers de cateva ori cu transportul in comun si tin sa mentionez ca acum imi pare rau, ca e mina de aur in ce priveste socializarea si ca mi`am facut abonament. Barurile n`au fost niciodata punctul meu forte, o femeie intr`un bar mi se pare mai grue de abordat decat in parc, sau in autobuz, sau la piata, oriunde dar nu in carciumi. Aici trebuie sa mai lucrez. Cateva concluzii? Prima si poate si cea mai importanta, aspectul fizic e bun pentru primul contact, dar sunt foarte multe femei care nu imping stindardul pana la Dumnezeu, asa ca oricine nu cade intr`o extrema sau alta are sanse egale, parerea mea. Doi: Capacitatea personala de a te controla si a o pune pe ea in valoare fara sa lasi impresia ca pupi cu_r. Trei: Tabieturi, deprinderi, cultura generala. Nu trebuie sa fii vreun doctorand, dar trebuie sa poti intretine o discutie pe cat mai multe domenii. Patru: Asta este amuzanta, femeile frumoase?! Poate suna ciudat, insa avand ocazia sa am contanct, zice`se, platonic cu destul de multe, am descoperit "Complexul Frumusetii"(asa i`am zis din lipsa de ceva mai bun, daca e documentat pe undeva anuntati`ma). Una dintre ele este deosebit de frustrata de urmatoarea treaba: E singura. De ce? Pentru ca potentialii candidati pur si simplu se sperie de ea, presupunand ca este inabordabila fara bmw, si cecuri in alb sau ca "nu`i ajuta fata" si nici macar nu incearca. Iata ca sunt probleme si de partea asta, si ea, culmea, fiind mai timida nici nu face primul pas, asa ca sta si inghite in sec la colegul de birou. Cinci: Perseverenta e cheia succesului. Inveti, aplici si apoi e ca mersul pe bicicleta, te tine toata viata, in limite rezonabile evident. Sase: Atitudinea de macho merge doar la boarfe si pipite ieftine. Sapte: Termenul de libidinos se aplica mai mult barbatului decat femeii, de aici trebuie trasa o concluzie de comportament din nou... Opt: Detaliile sunt importante, e motivul pentru care o femeie nu poate sa nimereasca garajul, dar poate sa vada un fir blond pe camasa de la 50 de metri. Atentie si pe aici. Daca observati am adus in discutie diverse topicuri care au existat si pe aici, dovada ca nu toti barbatii sunt babuini parosi care nu`si pun alta problema decat sexul. Cam atat pentru azi, ca mi`e cam somn, micul meu experiment continua si sper sa nu ma abat de la carare si sa ramana doar obiect de studiu. Scuzati eventualele greseli incluzand, dar nelimitandu`se la: gramatica, exprimare, rationament. Am circumstante atenuante! Astept pareri pozitive, negative, nu conteaza, eu mi`am propus sa invat din toata afacerea asta, si ma pregatesc pentru necunoscut! Sal
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 01:50
Victorie! si nu e nici gorila aia scarboasa.
Oribil optimizat filtrul de porcozitati. Noapte buna
|
|
areku 7604 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 02:43
De la: berila, la data 2010-06-19 01:50:07Victorie! si nu e nici gorila aia scarboasa. am aterizatcam tarziu se pare...te felicit de ce?poi sa spunem ca poate unii chiar si eu...am mai postat ce ai scris pe aici...pe post de raspuns la diverse X uri...sau pe diferite topicuri...dar ...din comoditate sau lipsa de interes nimeni nu a stat sa faca un topic...eh...aproape nimeni..a fost candva un utilizator (bun prieten) pe nume Wolf...care dupa ce i am dat 16 Gb de materiale de studiat...(in domeniu cica)...sa apucat sa posteze sintetizat ce era acolo....din pacate nimeni nu l auzea...sau intelegea...oricum absolut tot ce ai spus tu e corect...mai as adauga insa cate ceva.....regula celor 3 secunde(chiar daca nu iti vine in minte nici o idee despre cum sa deschizi o conversatie cu o fata anume...orice ai face...nu incalca regula celor 3 secunde...trebuie sa actionezi intr un interval de 3 secunde...chiar daca nu iti vine nimic in cap...cu toate ca nu stii in acel moment cum sa incepi sau...sa continui conversatia...daca vei actiona atunci...tipa aceea te va observa cu siguranta ...si nu va conta de unde ai vazut o ca vine...sau de unde te a vazut ca apari... ea doar va observa la tine...spontaneitatea abordarii...daca in anumite cazuri amani...iar apoi decizi sa o abordezi...te vei afla intr o pozitie mai dezavantajata...)...intotdeauna arata si simte te cat mai bine posibil.. ...uneori e bine...pt incepatori...sa aiba un..."wingman"...(de obicei am vazut asta la santieristi )...pt terase...cluburi...etc...trebuie sa ti cont de...spatiul personal...sau campul...toti avem un camp al nostru...daca de exemplu in fata ta se pune unu...la...10 cm de u...si te priveste....(evident ca iese cu bataie! ) te intimideaza...si nu te simti in largul tau...de aceea trebuie cand faci o abordare sa nu invadezi spatiul respectivei...in plus trebuie sa iti atragi persoana in spatiul tau...(sa schimbi jocul)...sa devina ea intrusul ...cea care iti invadeaza campul personal........ar mai fi vb si de limbajul corpului si etapele prin care tre sa treci...care s f.imp...dar...pff...am scris deja prea mult... mane...pt alte dezbateri ne mai auzim noi zilele astea..
live your life so u have nothing to regret
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 02:49
Corect, spatiul personal e foarte important, dar eu il consider o notiune elementara, nici prea departe sa trebuiasca sa tipi sa te auda, nici prea aproape sa`i respiri in fata.
N`am sintetizat de nicaieri, o problema are mai multe rezolvari, si ajungi la acelasi numitor comun.Sunt pur si simplu chestii pe care le`am trait, multe dintre ele in perioada recenta. Nu pricep pentru ce iti trebuie wingman? Eu ma simt mai bine fara, Adica, sa inscenezi un fel de chestie asa, sau cum te poate ajuta? Pe bune nu fac caterinca Nu m`am mai culcat ca mai am berica. Evident, asta a fost prima postare, si probabil vor mai urma, atat timp cat nu devine prea "periculos" sentimental pentru mine, si nu ma mai pot abtine sa nu sun
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 03:00
De la: berila, la data 2010-06-19 02:49:29Corect, spatiul personal e foarte important, dar eu il consider o notiune elementara, nici prea departe sa trebuiasca sa tipi sa te auda, nici prea aproape sa`i respiri in fata. pfuuai a incept ploaia...sper sa si tina ...bun...sa revin...nu am spus ca sintetizezi..mi am dat seama ca din experienta ai vb... despre spatiul personal..m...nu ma refer la faza ca i respiri in ceafa....sau ca tre sa tzipi..alea s elementare...tine mai mult de pozitia ta fata de ea...nu prea pot sa ti explic eu ...insa pot sa ti dau un ...filmuletz pe mail...daca il gasesc evident prin pc :))... cat despre wing man...e bun sa te scoata din rahat..nu pe tine nu pe mine...insa i bun pt incepatori...am prieteni cu care de exemplu daca sunt cu ei...pot sa fac o sala intreaga sa rada fara oprire...sau am prieteni cu care ma pot insulta la infinit...mereu sa scot ceva nou..un fel de rap ...la fel am pers.cu care pot sa vb despre orice..desi pe zi ce trece cultura mea generala se pierde...multe subiecte nu le am mai abordat de mult..si se sting in mine...
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 03:05
Am inteles ce vrei sa spui cu spatiul personal, la postura, la mimica, la gestica.
Cat despre wing-man, sa te dai un pic in spectacol, nu? Da, am facut si eu asta, insa micul meu experiment are loc cand sunt la munca, fiind foarte mult pe teren imi permit sa ma opresc la o barfa cu vanzatoarea de unde imi iau tigari, si in general imi place sa "lucrez" singur. Cred ca urmatoarea abordare va fi gen "sa promiti marea cu sarea". Tare curios sunt daca renteaza.
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 03:08
am dat de cei 16 gb..:))..si am gasit ce vroiam sa postez...mere un copy paste?
ca eu nu o sa stau ever sa explic ce si cum la cata lene am in mine
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 03:20
Legea Atractiei Sexual-Emotionala
Am placerea sa va prezint, ceva revolutionar care va va schimba viata in bine pentru intodeauna, va schimba modul in care gandeati pana acum si va va ajuta enorm la cresterea succesului in relatiile cu sexul opus - LEGEA CARE STA LA BAZA TUTUROR TEHNICILOR DE SEDUCTIE existente vreodata. Aceasta este legea care o asteapta toti, si totul aici, gratis pentru tine. Legea Atractiei Sexual-Emotionala In toti acesti ani de studiere a programarii neurolingvistice si seductie am facut o descoperire importanta care va schimba pentru intodeauna felul in care vei privi relatiile tale cu sexul opus. Mie si pun pariu ca si voua va plac lucruri scurte si concrete. Pentru a face acest lucru in explicarea acestei legi ma voi folosi de un exemplu metaforic : Gandeste-te la o ciocolata ca fiind suma emotiilor si sentimentelor pe care o persoana le poate oferi intr-o relatie. Acum voi folosi un exemplu in care voi accelera si exagera intentionat procesul de give and recieve(daruire si primire) al ciocolatei. Acum imagineaza-ti o situatie ipotetica in care o poti vedea pe femeia visurilor tale Cristina, langa tine. Te uiti la ea. O admiri - Este atat de frumoasa Wow ! Este tot ce mi-am dorit. Poate ma va respinge Nu ! Nu! Trebuie sa reusesc sa o agat. Trebuie ! Te hotarasti sa te duci la ea si aproape ca tremuri de emotie. Reactionand in acest fel deja ii asumi acestei femeii putere asupra ta astfel ii dai 5 % din ciocolata. Cristinei ii place de tine, i se pare ca esti simpatic, totusi ii displace faptul ca nu ai incredere in tine : Ce simpatic este ! Dar de ce nu are oare incredere in el. Barbati complexati nu au incredere in ei. Nu imi plac barbati care au complexe. Ea iti da 2 % din ciocolata. Tu vrei sa te apropii cat mai mult de ea si faci greseala de a-i spune gandurile tale cele mai intime.Chiar in acest moment ii oferi 10 % din ciocolata. Ea a vazut disperarea ta de a te aproia de ea si nu mai te considera o provocare, stie ca esti vulnerabil si daca de la prima intalnire i-ai spus intimitatile tale atunci la a doua o sa-ti stii toate secretele. Singurul lucru care il gaseste interesant la tine este faptul ca esti foarte amuzant, s-a simtit bine cu tine si vreau sa se mai intalneasca si a doua oara cu tine. Ea iti da in acest moment 5 %. Va pupati de plecare si ea iti da numarul de telefon si iti spune ca va astepta telefonul tau. Tu te duci acasa super fericit pentru ca in final ti-ai intalnit femeia visurilor tale cu care ai petrecut un timp extraordinar impreuna. Toata ziua te gandesti la ea. Este noapte si esti singur in pat. Te gandesti cat de draguta este. Doamne si ce zambet are. Ai o senzatie ciudata in stomac si cand te gandesti ca o vei intalni a doua zi simti un fior pe sira spinari. Nici macar nu te ia somnul din cauza ca esti cu gandul ca o vei intalni a doua zi. Iti imaginezi ca o saruti pasional si ca stati unul in bratele celulilat ca doi indragostiti De abia astepti sa se transforme totul in realitate. Te-ai hotarat ca maine cum te scoli ii dai telefon si te intalnesti cu ea. In acest moment ii dai 25 % la suta din ciocolata. Ea nu sa gandit la tine pentru ca nu te considera in nici un fel special fata de barbati cu care s-a mai intalnit pana acum. Te scoli de dimineata cu gandul sa o suni pe Cristina. Mai astepti cateva ore ca sa nu pari ca esti disperat si o suni. Tu ii ceri sa aveti o intalnire astazi. Acum ti-ai aratat inca o data disperarea de a te apropia de ea. Ea vede asta si este din ce in ce mai convinsa ca nu mai esti o provocare. Enigmatic nu mai esti pentru ca si-a dat seama din ce i-ai spus ce fel de persoana esti. Ceea ce i-ai spus te-a facut sa pari slab. Ea se gandeste ca cel mai bine ar fi sa se intalneasca cu Gigel astazi si iti refuza intalnirea de astazi pe motiv ca este ocupata si iti spune ca daca vrei sa te intalnesti cu ea oveti face peste 3 zile, atunci cand va avea timp. Tu esti de acord si ii spui ca o vei suna atunci ca sa stabiliti detaliile. Iarasi toata ziua te gadesti la ea. Aceasta amanare parca te-a starnit mai mult ! Vine noaptea si tu tot te gandesti la ea. De abia astepti sa vina ziua in care o sa te intalnesti cu ea. Dormi cu gandul la ea - Cred ca m-am indragostit de ea in acest context aceasta afirmatie este foarte periculoasa pentru ca esti intr-o stare de somnolenta in care afirmatiile sunt foarte puternic absorbite de subconstient. In acest moment ii mai dai 20% din ciocolata Cristinei. Ea nu se gandeste la tine in timp ce tu te gandesti la ea si ii oferi mereu procente din ciocolata. He takes it with pleasure. Singurul motiv pentru care ea se mai intalneste cu tine este pentru ca ii place sa aiba constant o parere buna despre ea, si tu ii oferi acest lucru pentru ca esti indragostit de ea. Se vede pe fata ta ca o adori si ca ai face orice pentru ea si ea adora acest lucru. Tu oferi, ea primeste. Pana la urma oferi tot ce a ramas din ciocolata *************************************** Ce poti face ca ea sa se indragosteasca de tine ? Nu poti ! Asta pentru ca ea numai are ce sa iti ofere. NUMAI EXISTA CIOCOLATA. Chiar daca ar vrea sa se indragosteasca de tine nu ar putea pentru ca tu i-ai oferit totul prea REPEDE SI PREA DEVREME, si din aceasta cauza ai pierdut ocazia de a fi cu FEMEIA VISURILOR TALE. Situatiile in care se mai poate face ceva sunt situatiile in care ai oferit mai putin de 60 % din ciocolata. Unii dintre voi ma puteti contrazice folosind argumentul ca au fost cazuri cand unul dintre parteneri il iubea pe celalalt si pe parcurs iubirea a devenit reciproca. FOARTE RAR, DAR POSIBL ! DE CE ? O persoana este indragostita cand a daruit 40 % din ciocolata. Deci sa zicem ca cel care iubeste a daruit 40 % atunci cel care nu iubeste inca mai are ocazia de a oferi 60 % din cantitatea ciocolatei. La inceputul relatiilor fiecare daruieste procentaje mici de la 1 pana la 10 la suta, pe parcurs conteaza foarte mult cat de sentimentale sunt persoanele in cauza. O relatie fericita este aceea cand procentajul de daruire este de 60% - 40%. Cei care au daruit 40% sunt cei care vor fi dominanti in relatie. Multi oameni se simt mai comfortabil sa nu fie ALPHA pentru ca sunt obisnuiti ca alti sa le conduca viata. Acestia sunt oameni care ofera 60%. Intodeauna acela care este mai putin dominant ofera mai mult si cel care este dominant mai putin. Nu va pierdeti in procente ! Primul scop este acela de a-ti elibera mintea, de a medita asupra acestei legi, asta ca sa-ti dai seama intr-un final ca absolut toate tehnicile de seductie existente care au succes urmaresc a le pune in postura de daruitori pe femei si de a te face pe tine sa primesti mai mult si sa daruiesti cat mai putin mai putin. Aceasta este legea care iti permite sa observi daca o tehnica de seductie va avea succes sau nu. Al doilea scop legii atractiei este acela de a-ti asigura o relatie normala cu o femeie in care tu sa nu fii singurul care se implica sentimental in relatie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:59
Sunt de acord cu ce ati postat voi, asa se intampla, sfaturile sunt bune, concluziile sunt veridice. Dar, din punctul de vedere al unei femei va spun ca la fel se intampla si in cazul nostru. Singura deosebire ar fi ca din cauza prejudecatilor, femeia nu poate face abordarea verbala (se mai intampla, dar asta e o exceptie).
Insa partea cu nerabdarea, indragosteala, noaptea asteptarilor, dorinta de a-l vedea pe celalalt, etc Cat despre barfele si comentariile femeilor vis-a-vis de barbati, as zice ca e un apanaj al dorintei, "nu da bine sa afle prietena ca sunt topita dupa ala..., ca ar face misto de mine". V-as intreba ceva, pe voi, barbatii: daca fata ar da 80% din ciocolata, repede si degraba, voi ati fi multumiti? Nu cred. V-ar lipsi de partea cea mai frumoasa problemei si anume < cucerirea redutei>. Am discutat si eu cu diversi despre asta. Unii au spus ca le-ar placea ca ea sa fie naturala, sincera si deschisa daca-i place sa zica DA, daca nu-i place sa zica NU. Altii, au spus ca nu da bine sa zica DA prea usor, ca s-ar crea impresia de "usoara". Concluzia... fiecare individ e altfel construit. Diferenta e data de zodie, educatie, exemple, experienta, conjunctura, prejudecati, s.a. Daca ar fi sa ma intrebati ce barbat m-ar cuceri si cum, n-as putea da o reteta clara. Si in cazul femeilor, depinde de cele amintite mai sus, sau mai plastic spus "ceasul rau, pisica neagra". Eu cred si in soarta. Daca e sa fie... Si ca bonus... din practica personala, n-am avut succes cand am abordat eu, nici cand am fost sincera in totalitate. Daca am batut campii, va rog sa ma scuzati...poate aduceti completari. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:12
De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 10:59:20Sunt de acord cu ce ati postat voi, asa se intampla, sfaturile sunt bune, concluziile sunt veridice. Dar, din punctul de vedere al unei femei va spun ca la fel se intampla si in cazul nostru. Singura deosebire ar fi ca din cauza prejudecatilor, femeia nu poate face abordarea verbala (se mai intampla, dar asta e o exceptie). O relatie fericita este aceea cand procentajul de daruire este de 60% - 40%. Cei care au daruit 40% sunt cei care vor fi dominanti in relatie. nu ai fost prea atenta
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:18
De la: areku, la data 2010-06-19 11:12:11 O relatie fericita este aceea cand procentajul de daruire este de 60% - 40%. Cei care au daruit 40% sunt cei care vor fi dominanti in relatie. nu ai fost prea atenta [/quote]ba da, arekule, a cata oara te iei de substanta mea cenusie... eu doar am exagerat, pt a ma face inteleasa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:23
De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 11:18:05De la: areku, la data 2010-06-19 11:12:11 ba da, arekule, a cata oara te iei de substanta mea cenusie... eu doar am exagerat, pt a ma face inteleasa...[/quote] nu se ia nimeni de materia ta cenusie.... neatentia e una ...rotitza care se invarte e alta... ...in ce am dat eu pe acolo....scrie pe undeva ca daca unu da 80% ce se intampla....deci...intrebarea ta are deja un raspuns
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:34
De la: areku, la data 2010-06-19 11:23:49 nu se ia nimeni de materia ta cenusie.... neatentia e una ...rotitza care se invarte e alta... ...in ce am dat eu pe acolo....scrie pe undeva ca daca unu da 80% ce se intampla....deci...intrebarea ta are deja un raspuns [/quote]Raspunsul meu, poate fi gresit... Cat despre proportia cu 60-40 asta era cea ideala...eu ma refeream la "ce-ar fi daca"... sa va dea femeia aproape tot, si nu ati fi fericiti. Valabil si invers. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:38
"Ce poti face ca ea sa se indragosteasca de tine ? Nu poti ! Asta pentru ca ea numai are ce sa iti ofere. NUMAI EXISTA CIOCOLATA. Chiar daca ar vrea sa se indragosteasca de tine nu ar putea pentru ca tu i-ai oferit totul prea REPEDE SI PREA DEVREME, si din aceasta cauza ai pierdut ocazia de a fi cu FEMEIA VISURILOR TALE."
sa fac o completare...valabil si invers... multzumita? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:48
De la: areku, la data 2010-06-19 11:38:07"Ce poti face ca ea sa se indragosteasca de tine ? Nu poti ! Asta pentru ca ea numai are ce sa iti ofere. NUMAI EXISTA CIOCOLATA. Chiar daca ar vrea sa se indragosteasca de tine nu ar putea pentru ca tu i-ai oferit totul prea REPEDE SI PREA DEVREME, si din aceasta cauza ai pierdut ocazia de a fi cu FEMEIA VISURILOR TALE." da! super multumita. Asta e si parerea ta?... "Chiar daca ar vrea sa se indragosteasca de tine nu ar putea pentru ca tu i-ai oferit totul prea repede" ...eu nu prea sunt deacord cu asta, dar asa o fi. Daca ar vrea sa se indragosteasca, tot nu se indragosteste... Hai, mai !! Eu insa nu as analiza textul acesta, ci mai degraba ce a postat Berila... (dar acum ies) Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy013113 252 mesaje Membru din: 30/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:50
De la: areku, la data 2010-06-19 11:38:07"Ce poti face ca ea sa se indragosteasca de tine ? Nu poti ! Asta pentru ca ea numai are ce sa iti ofere. NUMAI EXISTA CIOCOLATA. Chiar daca ar vrea sa se indragosteasca de tine nu ar putea pentru ca tu i-ai oferit totul prea REPEDE SI PREA DEVREME, si din aceasta cauza ai pierdut ocazia de a fi cu FEMEIA VISURILOR TALE." las ca papa bubico toatat ciucalata
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 11:51
De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 11:48:58off...ce ti se pare asa ciudat...faza asta e f.aiurea..pt ca...exista si o punte destul de mica intre a deveni iubit si a deveni prieten...daca un barbat nu stie sa si joacecartile devine prieten..(in ochii vostri)...iar apoi totul devine mult mai greu.....De la: areku, la data 2010-06-19 11:38:07"Ce poti face ca ea sa se indragosteasca de tine ? Nu poti ! Asta pentru ca ea numai are ce sa iti ofere. NUMAI EXISTA CIOCOLATA. Chiar daca ar vrea sa se indragosteasca de tine nu ar putea pentru ca tu i-ai oferit totul prea REPEDE SI PREA DEVREME, si din aceasta cauza ai pierdut ocazia de a fi cu FEMEIA VISURILOR TALE." nimic nu e imposibil..dar de ce sa te complici?
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:03
De la: areku, la data 2010-06-19 11:51:58off...ce ti se pare asa ciudat...faza asta e f.aiurea..pt ca...exista si o punte destul de mica intre a deveni iubit si a deveni prieten...daca un barbat nu stie sa si joacecartile devine prieten..(in ochii vostri)...iar apoi totul devine mult mai greu..... nimic nu e imposibil..dar de ce sa te complici? [/quote]arekule, eu (noi varsatorii) pun mare pret pe prietenie. Zau daca nu m-as indragosti mult mai tare de cineva care stiu ca mi-e prieten, ca ma pot baza, ca ce-i in gusa e si in capusa... Dar treaba e ca nu toti gandesc la fel. Si...daca o persoana iti da repede toata dragoastea...se consuma flacara pasiunii.... ramane prietenia, stabilitatea, incredearea. Nu totul se bazeaza doar pe pasiune. Asa, te chinui o buna bucata sa-l descoperi pe cel de langa tine, si te miri ca descoperi cele neplacute...pe care ti le-a ascuns voit. In fine, viata e complicata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:07
De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 12:03:21off...ce ti se pare asa ciudat...faza asta e f.aiurea..pt ca...exista si o punte destul de mica intre a deveni iubit si a deveni prieten...daca un barbat nu stie sa si joacecartile devine prieten..(in ochii vostri)...iar apoi totul devine mult mai greu..... nimic nu e imposibil..dar de ce sa te complici? [/quote]arekule, eu (noi varsatorii) pun mare pret pe prietenie. Zau daca nu m-as indragosti mult mai tare de cineva care stiu ca mi-e prieten, ca ma pot baza, ca ce-i in gusa e si in capusa... Dar treaba e ca nu toti gandesc la fel. Si...daca o persoana iti da repede toata dragoastea...se consuma flacara pasiunii.... ramane prietenia, stabilitatea, incredearea. Nu totul se bazeaza doar pe pasiune. Asa, te chinui o buna bucata sa-l descoperi pe cel de langa tine, si te miri ca descoperi cele neplacute...pe care ti le-a ascuns voit. In fine, viata e complicata.[/quote]iti cam dai singura raspunsul...in fine...e prea complicat totul...si eu niciodata nu am fost bun la explicatii... (nici nu am vrut sa fiu ce i drept...it is a pain in the ass)
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:07
Eu optez pt franchete...
Partea cu joaca, flirtul, pasiune...sunt superbe !!!! cat mai multe si cat mai des, dar cu cat se lungeste macaroana, cu atat nu iese nimic de durata. Dar nu asta e tema discutiei, ci, cum spunea berila, daca si cum poti agata. Primul pas asta e. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:08
De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 12:07:54Eu optez pt franchete...cu grija
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:09
De la: areku, la data 2010-06-19 12:08:49De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 12:07:54Eu optez pt franchete...cu grija mai mult cu noroc... gata, am plecat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:14
De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 12:09:46weekend placut...fug si eu...De la: areku, la data 2010-06-19 12:08:49De la: the_lu_da, la data 2010-06-19 12:07:54Eu optez pt franchete...cu grija
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:54
V`ati dus prea departe, ideea mea era sa comentam despre primul contact mai mult, si adesea cel mai greu.
Si eu sunt tot varsator, insa sa stii luda, ca tocmai din cauza franchetii mele, am ramas la stadiul de "just friends" cu f. multe femei, e bine sa te pastrezi mult pana cand simti ca ai prins`o, dupa te poti destainui. Nu o sa stau acum sa ma indrogastesc, ca sa ma apuc sa testez teorii, nu prea curand cel putin. ![]() Dar e amuzant si inedit, si probabil ca nu dauneaza sa iti faci prieteni pe unde te duci.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 12:59
De la: berila, la data 2010-06-19 01:48:03. Toti sunt manati de primele trei trasaturi, mascate bine in spatele unor hobby`uri, indeletniciri samd. mai berila tare mi-ar placea sa ma "ciocnesc" de tine prin autobuz, sa-ti vad privirea aia "critica"... as scrie mai mult, dar nu-mi merge mintea acum
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 13:04
De la: deepsky, la data 2010-06-19 12:59:36De la: berila, la data 2010-06-19 01:48:03. Toti sunt manati de primele trei trasaturi, mascate bine in spatele unor hobby`uri, indeletniciri samd. N`am inteles daca ma critici, insa prin privire nu ma refer la holbat si dupa scobit in nas, ci o privire de ansamblu ca sa`ti gasesti un topic de conversatie. Cine stie, poate ne`am intalnit deja in autobuz.
|
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 13:09
Mama mia !!! Asta e un fel de "let's have fun.." part2
La modul cel mai sincer va spun ca eu daca as fi un pustan de 14-15 ani si as intra intamplator pe yuppy , dupa citirea primelor mesaje as intra in panica :)) 3 secunde...3 metrii...3 fire de par pe camasa. De ce teoretizati si complicati niste lucruri simple care vin de la sine
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 13:09
am inteles ce-ai spus si tocmai d'asta iti spun ca mi-ar placea sa ma "ciocnesc" de tine p'acolo...
de vazut deja prin autobuz tot ce e posibil voi fi mai atenta (astept critici...)
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 13:19
De la: yuppy013293, la data 2010-06-19 13:09:09Mama mia !!! Asta e un fel de "let's have fun.." part2 Crezi tu ca vin de la sine? Eu iti spun ca majoritatea barbatilor nu sunt tari in papagal, sunt emotivi si iti trebuie exercitiu si mai ales vointa si curaj pentru a aborda o femeie. Insecuritatea, defectele si efectiv frica de a fi respins trebuie infrante zilnic si cu fiecare ocazie. Ce pare natural pentru unii, asa o fi, dar sunt putini la numar, si noi, pleave, trebuie sa muncim pentru asta. @Deepsky! Ahaaaaaaaaaa, am inteles, sa inteleg ca si tu ai un coleg de birou care nu te abordeaza? Mai radem, mai glumim, dar pana una alta, m`am hotarat sa postez ce cred si cum fac pentru ca e forum si vreau sa impartasesc si sa invat si mai ales sa experimentez, pentru ca sunt tanar. Daca nu acum, atunci cand?! Nu`ti face griji, eu cred intr`o oarecare masura in soarta, daca e sa fie, pai atunci e, si ne intalnim in tramvai! Interesant de notat, majoritatea tipelor cu care am avut o relatie, cu sex sau fara, le`am cunoscut intamplator si mai putin de la scoala, facultate, munca sau cercuri de prieteni. Fara planificari, fara picat cu tronc, si incerc sa ma controlez in a`mi face sperante, daca nu le am nu pot fi dezamagit. E un razboi psihologic cu tine insuti.
|
|
|
|

.
am aterizatcam tarziu se pare...te felicit
de ce?poi sa spunem ca poate unii chiar si eu...am mai postat ce ai scris pe aici...pe post de raspuns la diverse X uri...sau pe diferite topicuri...dar ...din comoditate sau lipsa de interes nimeni nu a stat sa faca un topic...eh...aproape nimeni..a fost candva un utilizator (bun prieten) pe nume Wolf...care dupa ce i am dat 16 Gb de materiale de studiat...(in domeniu cica)...sa apucat sa posteze sintetizat ce era acolo....din pacate nimeni nu l auzea...sau intelegea...oricum absolut tot ce ai spus tu e corect...mai as adauga insa cate ceva..
...si nu va conta de unde ai vazut o ca vine...sau de unde te a vazut ca apari...
ea doar va observa la tine...spontaneitatea abordarii...daca in anumite cazuri amani...iar apoi decizi sa o abordezi...te vei afla intr o pozitie mai dezavantajata...)
)
nu se ia nimeni de materia ta cenusie....
(nici nu am vrut sa fiu ce i drept...it is a pain in the ass)
tot ce e posibil
(astept critici...)