Info
x
Sa facem ceva
|
gabriel_fratila 411 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 11:47
De unde incepe si unde se termina indemnul "sa facem ceva"? Adica, faci ceva atunci cand schimbi lumea sau faci ceva atunci cand schimbi robinetul de la bucatarie? Faci ceva atunci cand infiintezi un partid sau faci ceva atunci cand strangi un grup de prieteni care au aceleasi pareri ca si tine? Hai sa discutam despre lucrurile de facut. Poate ne vin idei
Eu sunt genul de om care tace mai tot timpul. Sa nu ma intelegi gresit, in cercul meu de prieteni vorbesc, interactionez cu oamenii. Atunci cand ies in afara, insa, prefer sa-mi tin ideile pentru mine. De ce? Pentru ca Romania a devenit o maree de Gica-contra, maree care s-a revarsat asupra tuturor lucrurilor pe care le facem. Orice ar face oamenii din jurul nostru, ei pica mereu testul perfectiunii. Noi vietuim cu totii intr-una dintre cele mai imperfecte lumi cu putinta. Suntem, fiecare dintre noi, fiinte imperfecte. Si totusi, atunci cand ni se propune ceva, avem "verticalitatea" sa gasim nod in papura, sa deviem discutia intr-o zona paralela si fara nicio legatura cu subiectul. Si exemple as mai gasi, dar n-are niciun rost. Noi, eu si tu, oameni moderni, am uitat ce inseamna simplitatea. Simplitatea, nu ca prostie debitata de VIP-urile moderne, ci in forma ei initiala, de retragere pentru a vedea in perspectiva un lucru. Raporteaza abuz de limbaj
Nu ma duce in ispita, gasesc drumul singur. Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Pierdut ani, ofer recompensa!
|
|
TopyNWD 34 mesaje Membru din: 14/06/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 12:32
De la: Cornel34, la data 2010-06-21 11:47:13De unde incepe si unde se termina indemnul "sa facem ceva"? Adica, faci ceva atunci cand schimbi lumea sau faci ceva atunci cand schimbi robinetul de la bucatarie? Faci ceva atunci cand infiintezi un partid sau faci ceva atunci cand strangi un grup de prieteni care au aceleasi pareri ca si tine? Hai sa discutam despre lucrurile de facut. Poate ne vin idei Bani... Faima, �i �mecheria nu o s� dispar� niciodat� at�ta timp c�t o mul�esc unii dintre noi. �n primu r�nd trebuie s� ne reamintim o singur� �ntrebare: Mai avem inim�? Ei bine... eu spun c� nu[...]. Chiar �i unii dintre noi care sunt mai buni, mai sufleti�ti, mai darnici..."mai cu suflet", suntem prin�i �n carapacea anturajului. Unde mai este fericirea? Pai.. fericirea este o sabie cu dou� tai�uri. Pe de o parte este un sentiment minunat, �ns� are �i dezavantaje: ne face mai insensibili la ceea ce se �ntampl� �n jurul nostru, adic� ne face mai egoi�ti, mai lacomi dec�t putem fii vrodat�. Toata lumea trage pentru el, nu se g�nde�t c� trebuie s� mai m�n�nce �i altu o bucat� de p�ine. Fetele din ziua de azi[...] ce s� mai zic! Multe pentru bani, pentru c� �la e �mecher sau pana mea. B�ie�ii...c�nd �i vezi, nu se mai suport� pe strad�!Unu care mai decare mai t�mpit ca altu! S-a dus bun�tatea, romantismul ... iar �ntrebarea mea este : UNDE AU PLECAT? Recunosc, �i eu �mi doresc s� am bani �i faim� dar nu e bun� deloc... cu c�t e�ti mai cunoscut, cu at�t ai mai mul�i du�mani pe l�ng� tine. Ei bine c�nd eram mai pe la 15 ani, �mi doream s� ajung �i eu cunoscut, s� cunosc multe fete, s� am tot ce-mi doresc. Lucrurile astea c�teva s-au �ndeplinit... dar acum �mi doresc s� nu m� fii cunoscut niciunu! Am 3 dorin�e... dintre care 2 s-au �ndeplinit : 1.s� ajung pe picioarele mele, s� fac ce vreau �i s� m� duc unde vreau! 2. s� ajung pe scena s� m� vad� lumea �i s� fiu cunoscut iar 3 este �n a�teptare! Acum c� vine vorba, v� �ntreba�i sau unii dintre noi o s� spune�i : Cei b� cu �sta... �i dore�te �i el s� fie faimos sau s� fie vedet� ! Ei bine nu :). �n clasa a 12, am str�ng o echipa, o trupa pentru dans, mai exact street-dance �i am g�sit �i sal�(gratis) �i corecgraf foarte bun �i de treab� care �i-a b�tut capu cu noi la �nceput �i ne-a f�cut pe unii dintre noi, din b�te �n elastice! Am dansat pe la baluri, �n ora� la spectacole dar trupa s-a destr�mat deoarece a ap�rut orgoliu �i impresiile!! Toat� lumea se credea unu mai presus dec�t altu �i etc. Aici iar revin la subiect c� am deviat pu�in ... de ce au ap�rut aceste sentimente �n trupa noastr�? Pentru c� suntem o trup� �i trebuie s� ne sprijinim unu pe altu ? Nu ... pentru c� a�a a fost modificat� lumea �i nu �tiu c�t va mai dura p�n� c�teva dintre toate astea se vor duce pe apa z�mbetei.. . Dar p�n� atunci, sper�m... �nghitem, tr�im �i ... �ncerc�m s� iubim, mai mult sau mai pu�in !
Raporteaza abuz de limbaj
www.NewWorld.Ro - Your choise !:)
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 00:48
Cei ca tine nu vad,
Oricat le aratam Si se fac ca n-aud. Oricat ii strigam Ei au rezolvarea, Oricat calculam Si nu ne intind mana oricat derapam Ei nu ne raspund Oricat intrebam, Da' uita cu totii ca trecem nu stam Prin viata si doar impreuna invatam, Sa iubim, sa ajutam, sa uitam, sa iertam.
Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|

Am 3 dorin�e... dintre care 2 s-au �ndeplinit : 1.s� ajung pe picioarele mele, s� fac ce vreau �i s� m� duc unde vreau! 2. s� ajung pe scena s� m� vad� lumea �i s� fiu cunoscut iar 3 este �n a�teptare!
.