Info
x
Romanii americani din new orz city si legile lor
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 14:44
Primii romani care au emigrat in America cautind pamintul fagaduintei au facut-o cu chiu cu vai prin 1748.La vremea aia,un roman atit de simplu dupa vorba dupa port,unul Damian,a reusit sa capteze atentia lui Benjamin Franklin care i-a dat cale libera pa sistem sa stea o vreme prin tara lui.Romanul Damian venise in izmenele de sarbatoare si cu opincile din tata in fiu,sa-l imbirlige pe american ca el se ocupa cu electricitatea sa moara mama si ca atare,agitind frenetic doua smocuri de paie dintr-o capita de fin de prin Ardeal si racnind cit il tineau bojocii ca el va face lumina,a reusit sa-l sperie pe Benji care i-a zis intr-o americana mestecata cu tutun ca e cam tra la la... la freza!Dar simpatia si dreptul de sedere in America acordat lui Damian au ramas in istorie.Prin acel an un smecher cu parul vilvoi zis William,care o ardea prin Glasgow se lupta cu morile de vint descoperind principiile refrigerarii si incercind sa convinga betivii de prin pub-urile scotiene ca din momentul ala isi vor putea pastra berea la rece in frigidere.Normal ca l-au lasat si femeia si toata familia lui.In acelasi an,un italian se apuca de excavatii prin Pompei,elvetienii dau legi de protectie sociala,primaria Parisului constrieste statuia lui Ludovic al XV-lea si in general oamenii talentati ai vremii pictau de zor grasane cu sinii goi.La noi erau alte preocupari.Oamenii se luptau pentru apararea ortodoxiei,adica se luptau pentru biserica ce-i asuprea,ca nu-i tot una pr:ost sa mori sau pr:ost impartasit!Dupa ce am reusit sa speriem vestul-vezi filmele cu Margelatu-si mai ales dupa ce aia de prin partile locului s-au mai desteptat si nu i-au mai lasat pe romani sa le pazeasca bunurile,ai nostri ca brazii se intorc incet dar sigur,victoriosi,pe meleagurile natale unde,fie painea buna rea...tot mai usor se procura aici.Si mai da-i dreaq si de americani ca nici seminte de floare n-au.Asadar,amerishtanii veniti acasa si-au facut propriul lor oras,Niu Orz City.Scula de oras.Acolo se traieste ca-n America si se munceste ca la noi.Unde dreaq ziceati voi ca e raiul ala prin ceruri,cu verdeata si alte alea?Sa vezi verdeata la Niu Orz City fratioare!Orasul s-a dezvoltat in ritm ametitor si acum are si suburbii,Miami de Jos la sud,locuit de maiashi,oameni simpatici dar cam primitivi,care taie vaci si alte animale ratacite pe cimpurile din jurul satului lor si Chicago Macaii la nord,locuit de ciangai,o specie de daci tiganizati care vorbesc maghiara si dau cu cutitu-n piatra la necaz si bucurie.Lumea buna traieste evident in downtown,Niu Orz City.Casele sint ca la americani.Albe,frumoase,cu terase,sez longuri pe terase unde poti sa stai daca ai vesta anti-glont,peluza in fata casei,garajul intr-o parte si tineti-va bine,fara garduri.Parchezi in fata casei direct din strada!Ca-n America!Aspectul e ultima problema care i-a interesat pe niu orzeni dar utilitatea parcarii in viteza direct in sufragerie a fost cruciala,mai ales ca in Niu Orz City daca ai o sacosa in mina esti dubios si ca atare devi tinta intregului oras.Si tot ca-n America se aduce laptele,vine o masina dragalasa pe care scrie MILK si opreste in fata fiecarei case iar un angajat echipat ca la trupele speciale cu casca si arma automata,lasa in fata usii sticlele cu lapte.Vecinii fac cu mina in care tin grenada respectuosi pina pleaca masina apoi dau navala sa fure laptele.Postasul arunca ziarele facute sul direct de pe bicicleta.Nici nu se mai uita in directia casei pentru ca stie ce se intimpla si tine la viata lui.Din tufe rasar mereu 10-15 plase de fluturi cu cozi lungi care pescuiesc din zbor ziarele abonatului.Regulile de circulatie sint foarte stricte in Niu Orz City.Asta deoarece nimeni nu munceste in orasul asta dar toti vind masini.Procedeul e simplu.Fra:ierul X vine sa viziteze orasul ca mai bine citea acasa la el o carte.Parcheaza masina pe marginea bulevardului larg si pina da din el uimit:mama ce belea e aici,masina lui e ridicata si dusa direct la clientul care o comandase din timp.Pina se trezeste speriatul de bombe din visare ies din pamint o sumedenie de semne de circulatie care restrictioneaza tot ce se poate restrictiona mai putin parcarea.Logic,ca sa ti se ia masina trebuie sa parchezi intai ca doar nu sintem in Mad Max sa fuga un oras intreg de dezaxati dupa tine sa-ti ia masina din mers.In scrisnet de frine rasare un politist niu orzean pe motocicleta, care solicita un id si un registration card,ca-n America.Fra:erul e pe alcaline pur si simplu si curge apa pe el,actele au ramas in masina bagaboanta care nu a mai ramas deloc.Va sa zica ce avem aici,zice politistul mingaindu-si pistolul,un ghertoi din viitor care a venit el asa la bagabonteala teleportat in Niu Orz,orasul meu adica,sa-l viziteze el de capul lui?Adica rasari asa aiurea din viitor in orasul meu...masina zici ca dispare cu tot cu acte ca-n filmele americane iar tu incalci cel putin 12 reguli si legi din codul nostru rutier si civic intr-un minut?Ce sa inteleg?Ca esti o caterinca de umanoid care te crezi superior niu orzenilor si-ti faci de cap pe aici?Apoi scoase carnetul de amenzi si se apuca de scris rupind una cite una foile cu sanctiuni.Fra:erul vizitator simte ca-l ia cu lesin,ce faci bai ai inebunit?Cum adica ma amendezi pentru exclamatii?Ce dreaq lege e aia?Politistul insensibil scrie de zor da-i face semn cu mina sa se uite in spatele lui unde pe un indicator care nu era acolo cind a ajuns el in oras,scrie negru pe alb:interzis sa spui ca orasul nostru e belea intre orele...Fra:erul simte ca-l lasa genunchii si se sprijina de motocicleta politistului niu orzean si plin de nervi apuca sa scoata printre dinti un baga-mi-as...de toata frumusetea.Politistul scrie de zor,mai are 3 foi si termina caietul cu amenzi dar tot fara sa-l priveasca pe contravenient ii face acelasi semn dar spre stinga unde fra:erul are atac de cord cind priveste.Pe 2 semne de circulatie scrie:pe unul din ele,interzis sa-ti bagi ceva in orasul nostru intre orele...iar pe celalalt interzis sa te sprijini de motocicleta organului daca te-a mincat in c:ur si tot ti-ai bagat intre orele...Fra:erul respira greu,cade in genunchi si mai are puterea sa se ia dupa politistul preocupat cu scrisul si care-l pune sa priveasca in dreapta unde un semn mare si bine plantat informeaza:cazutul in genunchi e contraventie pa sistem dar lesinatul pe iarba publica e infractiune in pla mea si ai grija cum o dai ca sa nu zici pe urma ca ai fost abuzat in Niu Orz City,ca asta e calomnie si se pedepseste cu inchisoare de la...pina la!Capisci? Se scurg si ultimele resurse,fra:erul casca bine ochii inainte de a lesina,iarba publica era la doar 24 de cm de genunchii lui asa ca reuseste marea performanta de a da ochii peste cap si a ramine lesinat in genunchi si cu capul dat pe spate,ceva cu adevarat demn de vazut!New orzenii se distreaza si ei cum pot.Cit e ziua de mare,pe bulevardul principal au loc dueluri cu pistoale.Panourile electronice anunta participantii la trafic ca undeva e un duel si trebuie sa opreasca toti la lumina rosie pina se termina duelul,se transporta mortaciunea la morga si se spala asfaltul.Sint obisnuiti cu asa ceva si nimeni nu incalca regulile.Aceleasi panouri anunta populatia ca urmeaza controale asa ca toti cei racordati ilegal la reteaua de iluminat sint sfatuiti sa treaca pe generatoare pina trece primejdia.In New Orz nimeni nu plateste curentul,ca doar n-au furat la greu prin strainatate ca sa plateasca ca tim:pitii acasa.Primarul ales al orasului Niu Orz City este Mike Amvine Stefut,un om uns cu toate alifiile recunoscut ca vorbeste-n versuri si are dume de cazi in freza.De curind,el a facut o conferinta de presa unde a vorbit cu jurnalisti din 15 tari si reporteri de la cele mai mari televiziuni din lume.Iata stenograma conferintei:
CNN: stimate primar Mike,cum ati pus bazele orasului asta si as vrea sa stiu daca va mai ginditi la America? Mike the major: -Asta eeee combinatia meeeeeeea Nici in vizita nu vreau sa mai vad America Reporter BBC:Domnule primar,nu va e frica de Cosa Nostra care a pus premiu pe capul dumneavoastra pentru niste afaceri dubioase si in care le-ati tras teapa acum 2 ani cind ati fugit din America? Mike,primarul: -Aia este Mafie? Ma faci sa riiiiid Cind noi le dam la m:uie din cind in ciiiind Acolo se dau smecheri,afaceriiiisti Dar noi nu cotizam la casa lor de fomisti Stiti voi cum e sa fugiti de gardaaaa Cind faci combinatii zi de zi pe stradaaaa? Va dati expeeeerti in viata de cartieeeer Dar n-am vazut nici un reporter noaptea-n el! Presedintele Basescu,deghizat in ziarist:si totusi domnule primar,purtarea domniei voastre nu e un bun exemplu pentru guvernul de la Bucuresti Mike: Atitudinea mea e bagabonteasca Si comportarea pur romaneasca,golaneasca Nu ma comport tiparului obisnuit Si de-asta bai betivule tu ai chelit Oamenii ca noi sint mindri si nu bat la porti Iar voi sinteti votati pina si de morti Ai grija insa chelule ce dai din gura Ca-n lumea mea cine seamana fum culege furtuna Cheliosul presedinte deghizat incepu sa transpire abundent si incerca sa se faca nevazut in multime dar o mina de niu orzeni il recunoscura si il inconjura: Ca ne-ai mintit si ne-ai tradat nu este de mirare Dar ca sa pui un hot de flota presedinte e prostie mare Ia zi-ne tu perversule si daca poti in rime Cind pla noastra smechere o sa traim noi bine? Base vadit infricosat: E foame de baaani,e foame de baaani baieti Llumea trebuie sa stie ce niu orzeni finuti sinteti De ce sa vrea romanii singe si razbunare Cind ei sint mamaligari bazati pe mila si-ascultare Rimele lui Basescu nu au fost tocmai pe placul niu orzenilor care in frunte cu primarul Mike se aruncara peste chelios intr-o linsare publica de gen hip hop -Sintem niu orzeni doar pentru tine Dusmanii moooor ca ne descurcam mai bine Sintem niu orzeni si nu mai punem botul Si o sa-ti iei prin gura de-acuma votul Scena finala e una apocaliptica,reporterii si jurnalistii straini sint lasati fara camere de filmat,ca e sezon de nunti in New Orz City si sint condusi spre iesirea din oras unde sint lasati intr-o statie de maxi taxi care acolo are capatul,in New Orz City acestor rapandule de masini si soferilor lor burtosi si nespalati care nu dau bilete dar intra cu regularitate in pomi si-n trenuri fiindu-le interzis accesul.In piata publica s-a strins tot orasul care danseaza pe chelia cu suvita rebela a dictatorului Base: -Strigati New Orz City daca sinteti cu mineeee Dusmanii mooor ca nu sintem cu tineee Sintem niu orzeni si nu sintem fricosi Greseala mare sa ne crezi fr:aieri milosi Ai fost sigur pe tine dar casca ochii bine Luara-i foc, ca de-azi te facem noi pe tine! A transmis de la fata locului,de pe mindrele plaiuri niu orzene,din arestul politiei municipale,Saxon,turistul si povestitorul care a incalcat legea 23,care spune ca e interzis sa scrii stind pe o banca publica intre orele... si legea 34 cu privire la folosirea abuziva a cuvintului Hell... sau sa spui no way... sau legea 45 care spune sa nu te gindesti ca anyone te va salva de aici vreodata!Va pup,pa!P.S.Legea 54,pupatul interzis intre orele... P.P.S.Saxon...pentru problema cu gorila!Bagami-as pla,problemele cu gorilele se pedepsesc aici cu inchisoare de la... pina la...plus spor de bagat in ea de gorila de la...pina la! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7296 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 10:45
breeee...SAXOANE!am ras de mi-am udat bikinii!!!acu tre sa-i skimb dreaq
si nu mai am!vezi ce faci?ma duc sa cumpar altii ca cine stie ce mai postezi si iar raman fara!!!or avea in niu orz????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:16
De la: frelid, la data 2010-06-21 10:45:26breeee...SAXOANE!am ras de mi-am udat bikinii!!!acu tre sa-i skimb dreaq Stii care e paradoxul,ca in Niu Orz City bikinii sint foarte ieftini dar exista o lege care interzice cu desavirsire purtarea lor intre orele...si....Tu de ce crezi ca stau mai mult pe aici?
Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2349 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 18:32
De la: Saxon, la data 2010-06-21 15:16:18De la: frelid, la data 2010-06-21 10:45:26breeee...SAXOANE!am ras de mi-am udat bikinii!!!acu tre sa-i skimb dreaq astepti orele alea? inteleg ca Niu Orz Siti poa' sa fie oriunde...? Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 10:28
Ar putea fii oriunde orasul asta.Nu-s de acord cu toate legile lui dar asta cu interzicerea bikinilor as propune-o sa fie votata in parlament.Si nus de ce am eu impresia ca s-ar vota in unanimitate!
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 10:40
De la: Saxon, la data 2010-06-21 15:16:18 oook!spune-mi intre ce ore esti !nu de alta dar eu sint aia care inca mai crede ca poti! aia care vrea bebelul!
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:05
De la: Saxon, la data 2010-06-22 10:28:19Ar putea fii oriunde orasul asta.Nu-s de acord cu toate legile lui dar asta cu interzicerea bikinilor as propune-o sa fie votata in parlament.Si nus de ce am eu impresia ca s-ar vota in unanimitate! de fapt... ce inteleg ei prin "bikini"? Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 20:01
De la: Lucia38, la data 2010-06-22 19:05:31sa le desenam?sau sa le aratam?
|
|
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 20:03
De la: frelid, la data 2010-06-22 20:01:38De la: Lucia38, la data 2010-06-22 19:05:31sa le desenam?sau sa le aratam? las' ca poate ei cred ca bikini sunt chilotii cu manecuta ce-i poarta bunicile noaste si-atunci ne-am scos...
tot eu...
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 20:05
De la: Lucia38, la data 2010-06-22 20:03:27aham!ni i-am scos..da..da.. pfuaaaa!Lucia!tu ai scris altceva..eu am vazut altceva!
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 12:16
De la: Lucia38, la data 2010-06-22 19:05:31De la: Saxon, la data 2010-06-22 10:28:19Ar putea fii oriunde orasul asta.Nu-s de acord cu toate legile lui dar asta cu interzicerea bikinilor as propune-o sa fie votata in parlament.Si nus de ce am eu impresia ca s-ar vota in unanimitate! Eu sau aia din parlament?
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 12:26
De la: Saxon, la data 2010-06-24 12:16:56si tu ai aia!
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 13:35
Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc!
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 18:17
De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:35:31Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc! pai si-atunci de ce anume mai tragi cu dintii? Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 19:46
De la: Lucia38, la data 2010-06-27 18:17:19De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:35:31Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc! Intrebarea care-mi place mie Lucio...ia sa te vad,te prinzi?Indiciu...e moale
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 19:49
De la: Saxon, la data 2010-06-27 19:46:59De la: Lucia38, la data 2010-06-27 18:17:19De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:35:31Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc! De jartea! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 19:53
De la: daria_ta, la data 2010-06-27 19:49:14De la: Saxon, la data 2010-06-27 19:46:59De la: Lucia38, la data 2010-06-27 18:17:19De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:35:31Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc! Uita-te la moaca mea Daria...arat eu a unul caruia-i mai functioneaza semnalul si frinele cind ajung la jartea si vad ca nu prea mai sint bikini prin zona?
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 19:58
De la: Saxon, la data 2010-06-27 19:53:47De la: daria_ta, la data 2010-06-27 19:49:14 Нет!
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 10:06
Nu zaiet pagadi...asta zic eu cind urc deasupra jartierei spre cuibul unde sper sa-mi bag limba in cautare de ceva bun...Animal planet,natural born killer...azi,despre pitoni!
|
|
blajinul_ro 50 mesaje Membru din: 6/08/2010 Oras: Slatina |
Postat pe: 15 August 2010, ora 10:08
blajinul deranjeaza tiganetul lui madalin.DRAGI mei privitori si cititori ,chear credeti ca tigani sunt prosti NU dreagi mei aceste ce face ,AU scooala lor cu reguli bine manelizate NIMENI pe acest GLOB nu va reusi sa decodeze tainele tiganimi acesti oameni ,daca putem sa ai numim oaneni ,lar da gata si pe BINladen fereascane dumnezeu sa nu puna mana pe bomba atomica bulibasul tiganilor ca ne distruge ca pe TANTARUL anofel RECOMANDAREA mea blajinul catre cei ce pazeste depozitele de STIE cei avizati TERORISTI sunt niste mielusei speriati ,tigani cu ranjetul pe buze NE ataca finta nationala EI nu latra ca magheari din secuime EI chear pune la cale strategi diabolice ARMA lor ESTE MANEAUA este mai puternica ca bomba nucleara fiecare tigan are asupra lui BOMBA manelizata cu o incarcatura fabricata in laboratoarele lui costi ionita si susanu DIRECTORUL laboratorului este un anume copilul si unul gutulica mustaciosu satra ai spune regele manelelor si vedeti ca acestea au sute de agenti portatori de bomba manelizata ,NIMENI nu va reusi sa neutralizeze aceasta MAFIE pusa la punct de lumea politicienilor PRIN partile pe unde locuesc eu TIGANI care te saluta sa fi convins ca tea luat in vizor cand ies pe strada tremur de frica sa nu fiu salutat si totusi ma saluta capetenia camatarilor DOVADA AM apelat la o banca sa iau un credit NU sa putut EI bine cand am ajuns acasa CINE credeti ca ma astepta la usa SEFUL camatarilor chear domnia sa in persoana EU si fiul meu nu am apelat NU neam consultat doar cu cei de la banca cu pricina IN rest sunt sigur ca veti intui cine ia dat pontul sefului de clan CAMATARESC .cu drag si sa auzim de bine ca de rau auzim zilnic LA PRO tv NU tigani sunt pericolul si cei ce dirijeaza din umbra si acestea sunt chear politicieni romani DACA aveti sange in vene dragi ziaristi si nu va e frica de bomba tiganilor lasati pe basescu pe boc si AM mare incredere ca STITI tot dar va e frica ,si de frica STITI ca erati gata sa linsti presedintele cand a scapat si el oprostie ZICAND la o ziarista spalata cu sampon TIGANCA imputita DA recunosc ca si eu zic la fel dar nu in public ,Ofac cu ,BLOCHEZ USA FERESTRELE imiPUN o vesta antiglont SI incep sa injur NU in romana in ungureste in rusa si in sarbeste doar aceste limbi le pot vorbi si scrie blajinul.ro A scuzatima stiu si limba romanes sa nu ma tradati ca va fi vai de cretul meu.
gaga pensionarul
|
|
Postat pe: 15 August 2010, ora 23:27
Vind Prostanol si Algozon,recent aduse din China,sint in cutii originale,au termen de garantie pe cutii,arata bine in pla mea...tre sa fac ceva si eu ca nu mai am bani sa-mi bag in vene pe aici!Mai am niste Floxal,2-3 bucati Corneregel,o mina poate mai putin de Uroval Manosa dar alea le dau la schimb pe o prastie sa-i f:ut un pietroi in cap lu' ala de mai sus!
|
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 16 August 2010, ora 11:51
blajinul deranjeaza tiganetul lui madalin.DRAGI mei privitori si cititori ,chear credeti ca tigani sunt prosti
tu vrei sa va salveze televiziunile, sunteti asa putini printre tigani? in voi e problema, nu reusiti sa va uniti impotriva lor, va complaceti in ideea urmatoare...daca nu au treaba cu mine nu ma bag...numai ca acelasi lucru o sa zica si altu cand o sa fii tu la necaz. in consecinta, asa o sa traiti mult si bine, cu frica in spate. si la mine in comuna sunt tigani, destul de multi, dar ne-am mobilizat si dupa cateva ture de cafteala nu mai sunt o problema, si casele le au la marginea localitatii, nu fura...de scandaluri ce sa mai zic...poate intre ei, la ei acasa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 187 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2010, ora 13:31
De la: Saxon, la data 2010-08-15 23:27:21Vind Prostanol si Algozon,recent aduse din China,sint in cutii originale,au termen de garantie pe cutii,arata bine in pla mea...tre sa fac ceva si eu ca nu mai am bani sa-mi bag in vene pe aici!Mai am niste Floxal,2-3 bucati Corneregel,o mina poate mai putin de Uroval Manosa dar alea le dau la schimb pe o prastie sa-i f:ut un pietroi in cap lu' ala de mai sus! Saxon nu am nevoie de pastile, da' iti dau prastia mea!! as trage eu in blajin, da' mi-e mila de animale
|
Postat pe: 25 August 2010, ora 13:16
, da' mi-e mila de animale
brigitte bardot?
|
Fosta membra 9am.ro 187 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2010, ora 20:11
De la: rothmans, la data 2010-08-25 13:16:49, da' mi-e mila de animale mi-e sponsor
|
Postat pe: 26 August 2010, ora 10:05
De la: AlexDascalu, la data 2010-08-25 20:11:53De la: rothmans, la data 2010-08-25 13:16:49, da' mi-e mila de animale asa da
|
Fosta membra 9am.ro 231 mesaje Membru din: 22/11/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2011, ora 20:40
De la: Lucia38, la data 2010-06-27 18:17:19De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:35:31Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc!
|
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 10:00
De la: Cristal, la data 2011-03-09 20:40:34De la: Lucia38, la data 2010-06-27 18:17:19De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:35:31Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc! Nu trag cu dintii dar trag in pros'ti pe unde-i prind!
|
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 00:02
De la: Saxon, la data 2011-03-10 10:00:44De la: Cristal, la data 2011-03-09 20:40:34De la: Lucia38, la data 2010-06-27 18:17:19De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:35:31Nu ma intereseaza bikini nici ca accesoriu nici ca definitie,ma intereseaza doar cind nu sint deloc! dar cand sugi pwula...tragi in tine?!
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1492 mesaje Membru din: 27/08/2009 |
Postat pe: 19 Aprilie 2011, ora 11:21
De la: frelid, la data 2010-06-21 10:45:26breeee...SAXOANE!am ras de mi-am udat bikinii!!!acu tre sa-i skimb dreaq www.youtube.com/watch?v=Jnd8ArBkKtA
|
|
|
|

si legea 34 cu privire la folosirea abuziva a cuvintului Hell...
sau sa spui no way...
sau legea 45 care spune sa nu te gindesti ca anyone te va salva de aici vreodata!Va pup,pa!
si nu mai am!vezi ce faci?ma duc sa cumpar altii ca cine stie ce mai postezi si iar raman fara!!!or avea in niu orz????