Info
x
Cine mai crede azi,in politicieni ?
|
pampon 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 18:53
Cine mai crede azi,in politicieni ? Clientela politica,oamenii lor, cei care traiesc pe langa politicieni adica!! o mana de oameni; marea majoritate a celor care au votat traiesc...de azi pe maine. Sa traiti bine,domnilor guvernanti!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 19:00
Ce sa mai crezi frate......In cine ?????? in hotii astia ??? care taie din pensia batranilor ?? care scumpesc benzina,alimentele,painea...TOT...dar salariile raman la fel....si ei au salarii de 150-180 mil...
Alti traiesc de pe o zi pe alta,saracii batrani mor din lipsa de medicamente,si ei isi ridica cabane,vile in statiuni,si masini de lux...de unde frate ?? din salaru de 150 mil ??? Eu unu las pe alti sa creada... Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
gabriel_fratila 411 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 19:10
Cica poporul asta a fost in stare sa iese in strada sa omoare un dictator; oare s-a delasat asa de rau incat nu e in stare sa schimbe niste...........
Raporteaza abuz de limbaj
Nu ma duce in ispita, gasesc drumul singur. Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Pierdut ani, ofer recompensa!
|