back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Holocaustul si gulagul !

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

terzi_p_yahoo_com

125 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 19:39

Draga YUPPY013006 !
Multumesc pentru postare. Eu am documente care atesta ca din cei 27 membri ai CC la Partidului Bolsvic, unul era gruzin, altul rus si restul erau evrei, inclusiv Lenin, a carui mama era evreica, iar la ei filiatia este dupa mama. Poate si mama lui Stalin era evreica ????

Raporteaza abuz de limbaj
Van_Dyke

25 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 16:57

E ciudat ...sau specific oamenilor...de-a-si determina istoria si destinul prin mituri vechi de mii de ani...

Nu `` fortele de productie `` determina istoria si evolutia sau regresul...ci ideologiile...a caror vechime se poate pierde in negura anilor...

Mitul rasei superioare ...care a ras de pe fata pamantului comunitati de zeci de milione...si urmarea regresul spre sclavagism...e inca puternic prin influenta sa asupra multora...
Conform acestui mit ..evreii ..tiganii...si altii ``nu-si justifica existenta `` si in consecinta ar trebui exterminati..
Hitler viza intregul spatiu din rasarit...care urma a fi colonizat..cu arieni..

Mitul societatii egalitariste ...comunismul...care a determinat moartea in chinuri a zeci de milione de fiinte omenesti...fara discriminare ...barbati..femei ..copii...in numele unui ideal ..al unei societati utopice...
``Ferma animaleleor `` a lui Orwell descrie foarte bine acest gen de societate...

Democratia ...statul de drept...cu toate imperfectiunile sale ..e singura optiune ..viabila ...care poate contracara ...ideologiile extremiste...desi pericolul ca oamenii sa se devoreze intre ei poate nu va putea anihilat in intregime...

Viata e suprema valoare... Omul e suprema valoare... Valoarea lui creste si persista prin demnitate...
remuska

118 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 23:45

De la: Bruce_Lee, la data 2010-06-01 16:57:21E ciudat ...sau specific oamenilor...de-a-si determina istoria si destinul prin mituri vechi de mii de ani...

Nu `` fortele de productie `` determina istoria si evolutia sau regresul...ci ideologiile...a caror vechime se poate pierde in negura anilor...

Mitul rasei superioare ...care a ras de pe fata pamantului comunitati de zeci de milione...si urmarea regresul spre sclavagism...e inca puternic prin influenta sa asupra multora...
Conform acestui mit ..evreii ..tiganii...si altii ``nu-si justifica existenta `` si in consecinta ar trebui exterminati..
Hitler viza intregul spatiu din rasarit...care urma a fi colonizat..cu arieni..

Mitul societatii egalitariste ...comunismul...care a determinat moartea in chinuri a zeci de milione de fiinte omenesti...fara discriminare ...barbati..femei ..copii...in numele unui ideal ..al unei societati utopice...
``Ferma animaleleor `` a lui Orwell descrie foarte bine acest gen de societate...

Democratia ...statul de drept...cu toate imperfectiunile sale ..e singura optiune ..viabila ...care poate contracara ...ideologiile extremiste...desi pericolul ca oamenii sa se devoreze intre ei poate nu va putea anihilat in intregime...

prietene, in ghilimele!...
ai vazut ce au facut alaltaieri jidanii tai dragi? ce au avut cu un cargo umanitar?...nu iti pute a manevra?...ca te vad ca te dai doct!...daca tot vorbesti de comunism, nu uita de unde ne vine ideea, de la cine, mai bine zis!...baza este KIBUTZ-ul...ala nu e romanesc, nici nemtesc!...
Vorbesti cu mare usurinta de extremism...noi nu am vorbit aici de reeditarea istoriei, nu ma intereseaza sa moara toti evreii, ci sa nu mai existe in plan financiar si politic!...concluzia ar fii ca nu ar mai exista, nici ei, nici americanii(asa zis "jandarmii lumii democratice"...!
as vrea sa stau la povesti cu tine, dar cred ca esti un tip satul, care nu-si face griji pentru nimik, lumea ta e buna, frumoasa, ai de toate!...Se pare ca e adevarata vorba cu "gaura din gard" de la Obreja...Marinescu...

remuska

118 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 23:56

De la: Bruce_Lee, la data 2010-05-31 18:08:02Dreptul la opinie il are oricine ...

Cel ignorant e plin de el ....si crede ca le stie pe toate ..de aceea cand cineva emite pareri de o alta convingere sare ca ars...si se autoproclama detinatorul adevarului absolut...

Pentru genocide si crime ..vinovata e firea ``umana`` care pastreaza in sine nealterata cea mai pura animalitate ..
Sub bruma de cultura si civilizatia ...se intrevede potentialul de conflicte si varsari de sange...

Ceea ce unul ca Stalin , ca Hitler , Pol Pot.,..Mao Tzedong si alti criminali planetari au comis in plin secol industrial ...se poate repeta ...

Se vede din comentarii...

Nu cred ca te-am jignit..Dar daca e sa ma faci ignorant si plin de mine, vreau sa argumentezi!...eu nu am avut decat opinia ca nu trebuia sa sari ca ars ca vrea cineva sa omoare jidanii, era vorba de un principiu, ca in curand se va sarbatori/comemora holocaustul din Romania(pentru care s-a defrisat un parc si s-a daramat o benzinarie sa fie facut marele mausoleu pe care nu il calca nimeni!...dar eram inainte de campanie electorala si orice vot e important!...
Nu ma intereseaza cine e vinovat de crime de razboi sau de genocid, ideea e ca cei care au facut asta nu au platit, dar noi comemoram niste evenimente care ne-au fost prezentate doar pe jumatate cu adevar...
Daca tot esti pacifist, iti dau o tema de dialog: ce s-a intamplat in razboiul din Iugoslavia, cine cu cine s-a omorat si cine a dat cu cenusha pe ei?...Nu cumva tot americanii astia buni?...De ce trebuiau bombardate TOATE podurile peste Dunare din zona iugoslava? Ca sa fie blocaj de peste 6 luni? Pentru asa zisa RECONSTRUCTIE facuta de americani si nemti?...
Vorbim de evenimente mult mai recente...Sau poate erai sub tratament si nu ai de unde stii!...:))
Eu zic sa te lasi cuprins de subiecte mai lejere, ce poshete isi mai iau "vedetele", sa te uiti la Accese din recte, OTV-uri si altele...Incearca sa citesti si tu altceva decat presa de stat si apoi, te asteptam cu drag sa ne expui niste principii, nu doar sa combati fara argumente!...
Desi sunt sigur ca si acest mesaj o sa fie pentru tine o dovada de ignoranta si superioritate, incearca sa rasp[unzi cu argumente, sau lasa-ma in pace! Am incetat de mult sa-mi bat capul cu oameni activi doar in mediul virtual, dar care nu au avut un rol direct hotarator in nici un eveniment din viata sociala niciodata!...
Ai grija de tine si ...fereste-te de magarush!...:))

Van_Dyke

25 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:26

De obicei afectele nu pot fi combatute cu argumente...pentruca se pun mai presus de ele...

Daca lumea s-ar conduce ...dupa ratiune atunci n-ar mai exista conflicte ...razboaie...foamete ...terorism...crime...genocide...

La moartea lui Stalin multe dintre victimele sale ...ramase ca prin minune in viata ..dar care suferisera deportarea ...au plans...
Tatucul Stalin era pentru ei un simbol..o certitudine...un reazam...ei puteau crede in ceva...care avea un contur bine determinat si ceeace e esential...puterea..

Daca il privim cand cuvanteaza in fata maselor insufletite...figura lui e candida..umana..

Dar dupa cum si documentele vorbesc...a fost un criminal...care a determinat mortea a zeci de milione de oameni...

Hitler a insufletit un popor intreg...care a uitat de cultura...de Goethe...de Schiller...si de alti inaintasi ilustri...si s-au cufundat in intunericul medieval...

Toti dictatorii au ars carti...si-au proclamat o noua era..care incepea din acel moment...

Pur si simplu au hipnotizat...

Cultura e umanitate ...

Umanitatea nu e razboi ...crima ..genocid...discriminare rasiala...

Umanitatea reprezinta un tot care ii cuprinde pe toti cetatenii acestei planete...indiferent de rasa ..cultura ..religie...

Ramane sa luptam pentru a apara dreptul la viata si decenta al tuturor fiilor acestei planete...

Speram ca visele urate...cosmarele umanitatii...sa dispara...dar noi sa nu uitam istoria...

``Cine uita istoria risca s-o repete...``

Viata e suprema valoare... Omul e suprema valoare... Valoarea lui creste si persista prin demnitate...
zo_lee

117 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 14:58

Eu cred cã în Europa problema evreilor s-a cam rezolvat, în consecinþã antisemitismul în mare parte a rãmas fãrã obiect.
De Israel, eu sunt de partea israelului, pânã Israel existã nu reapar evreii împrãºtiaþi în lume.
Israelul este un stat democratic de bunãstare, singurul în zona respectivã.
Arabii sunt niºte þigani, uitaþi-vã ce fac în lumea întreagã, ce au fãcut în Paris. Este o rasã inferioarã. ªi nu au ce cãuta în Europa.

remuska

118 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 01:42

De la: Bruce_Lee, la data 2010-06-02 00:26:36
De obicei afectele nu pot fi combatute cu argumente...pentruca se pun mai presus de ele...

Daca lumea s-ar conduce ...dupa ratiune atunci n-ar mai exista conflicte ...razboaie...foamete ...terorism...crime...genocide...

La moartea lui Stalin multe dintre victimele sale ...ramase ca prin minune in viata ..dar care suferisera deportarea ...au plans...
Tatucul Stalin era pentru ei un simbol..o certitudine...un reazam...ei puteau crede in ceva...care avea un contur bine determinat si ceeace e esential...puterea..

Daca il privim cand cuvanteaza in fata maselor insufletite...figura lui e candida..umana..

Dar dupa cum si documentele vorbesc...a fost un criminal...care a determinat mortea a zeci de milione de oameni...

Hitler a insufletit un popor intreg...care a uitat de cultura...de Goethe...de Schiller...si de alti inaintasi ilustri...si s-au cufundat in intunericul medieval...

Toti dictatorii au ars carti...si-au proclamat o noua era..care incepea din acel moment...

Pur si simplu au hipnotizat...

Cultura e umanitate ...

Umanitatea nu e razboi ...crima ..genocid...discriminare rasiala...

Umanitatea reprezinta un tot care ii cuprinde pe toti cetatenii acestei planete...indiferent de rasa ..cultura ..religie...

Ramane sa luptam pentru a apara dreptul la viata si decenta al tuturor fiilor acestei planete...

Speram ca visele urate...cosmarele umanitatii...sa dispara...dar noi sa nu uitam istoria...

``Cine uita istoria risca s-o repete...``

la ultimele tale cuvinte, aproape ca m-a bushit plansul!...cred ca vorbesti prea mult din carti, parca esti un fost secretar de partid de pe vremea lui Nea Nicu!...acelasi poatos, aceeasi candoare...vorbesti despre o UTOPIE! Daca te uiti prin jur si acum si mai in urma, in istorie, vei vedea ca mereu societatile au fost impartite intre cei care aveau si cei care munceau pentru cei ce au! nu a fost niciodata in isorie vorba de umanitate, de bunatatea oamenilor!...a fost vorba de asuprire in orice mod, acum se face saracind pe unii in defavoarea altora, dand de mancare mizerii pentru unii si mancare ECO pentru cei care isi permit!...
Promit ca asta este ultimul comentariu pentru tine, se vede ca ai lumea ta, in care ingerii stau in cur pe nori si viseaza la nemurirea sufletului! sper sa gasesti linistea si sa ne lasi!

Van_Dyke

25 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 06:29

E un mod de cunoastere...poti afla pulsul vremii...

Lupta cu fortele raului ...e eterna...

Vedem in anumite sci-fiction aceste confruntari la scara planetara si universala...

In gandirea veche chineza e vorba de lupta intre cele doua energii ..cea pozitiva si cea negativa...si despre armonia echilibrului...

Chinezii le au elaborate foarte bine ...si in comparatie cu vorbire inconsecventa si poticnita a popilor nostri ipocriti si inculti ...reprezinta o abordare superioara ...

Cu certitudine luptele vor continua...pana la sfarsit...

Exista mesaje vechi de mii de ani...acestea continua sa ne influenteze si sa determine istoria...

Toata evolutia tehnologica poate fi doar adiere de vant ...nu poate sta in fata instinctelor...distrugatoare ...

utan_florina

255 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 18:29

De la: yuppy013006, la data 2010-05-23 18:02:34Stimate domn,puteti povesti tinerilor si despre fenomenul Pitesti,Gherla ,Canal Dunare Marea Neagra,Sighet Galati,Focsani, Baragan,etc...sau sa le aduceti aminte numele celor care au instaurat teroarea dupa 1945 in Romania.Din pacate sunt evrei in majoritate ,iata cateva nume: Ecaterina Abraham
Pavel Aranici

Olga Bancic
Sigi Beiner
Silviu Brucan
Mihail Bruhis
Simion Bughici

Iosif Chiºinevschi
Pavel Cristescu

Miºu Dulgheru

Wilhelm Einhorn

Michel Flexer
Mihail Florescu

Gheorghe Gaston-Marin
Fanny Goldberger
Nicolae Goldberger
Max Goldstein

Hillel Kohn

Avraham Levenbraun
Elisabeta Luca
Lupu Petre

Ofelia Manole
Maxim Litvinov

Naº Leon
Alexandru Nicolschi

Marcel Pauker
Ana Pauker
Jules Perahim
Leonte Rãutu
Mihai Roller
Valter Roman
Rosa Luxemburg
Mátyás Rákosi

Gheorghe Stoica

Leonte Tismãneanu
Sorin Toma
Lev Davidovici Troþki

Ghizela Vass
ªtefan Voicu

Barbu Zaharescu
Grigori Zinoviev
Mauriciu ªtrul

Cu parere de rau
domnule cred ca a venit timpul sa va puneti intrebari si despre raul pe care l/au facut prietenii si cunostintele de aceeasi etnie cu dumneavoastra ,in Romania .Toti comandantii de lagare si inchisori din perioada de trista amintire erau evrei.Toti politicienii din structurile de conducere ale PMR erau evrei .Ofiterii de securitate si politie din structurile de conducere ale esaloanelor superioare erau evrei.Romanii invatau o istorie distorsionata scrisa de evrei.Domnule va doare ,dar si pe noi ne doare. INCA NU AU REUSIT SA SPELE CREIERUL TUTUROR ROMANILOR si de aceea trebuie sa fiu sincer si sa le spun celor care nu cred sau sunt circumspecti ca si in Romania Evreii au avut de patimit.
SUPER ADEVARAT

utan_florina

255 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 18:34

Am uitat , sa-i fwt in noroc p toti cei mentionati .

Van_Dyke

25 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 22:35

Da asa e vinovati sunt tiganii...evreii...martienii...si alte popoare mitologice pe care din lipsa spatiului virtual nu le mai mentionez....

Dar nu trebuie sa fim ingrijorati...la Judecata De-apoi isi vor primi ceeace merita...

zo_lee

117 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 09:52

De la: Bruce_Lee, la data 2010-06-03 22:35:20Da asa e vinovati sunt tiganii...evreii...martienii...si alte popoare mitologice pe care din lipsa spatiului virtual nu le mai mentionez....

Dar nu trebuie sa fim ingrijorati...la Judecata De-apoi isi vor primi ceeace merita...

Nu, nu marþienii, nu i-am vãzut dar comunismul este ideologia jidanilor. Începând cu Marx, majoritatea liderilor comuniºti de la începuturile acestei politici au fost jidani ºi aceasta este adevãrat pentru toate þãrile europene.
Þiganii, ce sã zic de ei? Mã-ndoiesc de faptul cã sunt oameni. Nu degeaba se zice cã þiganul e om doar la distanþã, de aproape îl vezi cã nu-i decât un þigan.
Sunt ºi þigani integraþi în societatea noastrã, chiar cinstiþi ºi muncitori dar e atât de rar fenomenul încât mã face sã cred cã e o malformaþie, un defect genetic la ei.
Judecata de apoi e o formã foarte brutalã a asupririi oamenilor care te învaþã sã suporþi toate nedreptãþile din partea unor oameni, sã nu te revolþi, sã nu-i judeci cãci vor fi ei judecaþi de Dumnezeu. Sã nu fii nemulþumit de soarta ta grea, de faptul cã munceºti în mizerie pentru ca alþii sã trãiascã în lux cã doar Dumnezeu te pune la încercare. Iar cei ce o duc acum bine sã vezi ce rãu vor pãþi la acea judecatã. Dar tu, þãran, miner, ºofer vei trãi???(cum dracu sã trãieºti dacã eºti mort) în paradis între îngeri, dar pentru asta trebuie acum sã înduri. MINCIUNÃ!!!

puzzle

1769 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 12:54

De la: yuppy009388, la data 2010-05-18 11:18:11Dupa umila mea parere in Romania nu a fost nici un holocaust . Cati evrei din Romania au ajuns in lagarele de exterminare??? Se face atata tamtam despre evrei din Romania care au fost exterminati incat lumea a inceput sa creada povestea asta !

. Asa ca mai incet cu holocaustul in Romania !

Documentele care se refera la crimele impotriva poporului evreu au disparut din arhivele romanesti inca inainte de prabusirea regimului Antonescu ºi cele care au ramas au fost bine ascunse de catre autoritatile comuniste. Mihai Antonescu a mentionat în sedinta guvernului din 5 august ca a ajuns la o intelegere cu trimisii lui Himmler in problema evreiasca . Despre intelegerile cu SS privind soarta evreilor din Basarabia si Bucovina s-a aflat, din intamplare, la o convorbire purtata de Mihai Antonescu cu ministrul de externe nazist la cartierul general al lui Hitler la Jitomir, la 23 septembrie 1942. Ribbentrop i-a cerut atunci lui Mihai Antonescu sã continue colaborarea pentru exterminarea evreilor din Regat ºi din sudul Transilvaniei, aºa cum a procedat si în alte zone: "in zonele in care toti evreii au fost evacuaþi (adicã exterminaþi, JA) domneste de atunci o liniºte absoluta.

Dintre evreii deportaþi din Basarabia si Bucovina in Transnistria, au reusit sa supravietuiasca pana la sfarsitul razboiului doar 50.000. Ceea ce inseamna ca minimum un sfert de milion de evrei murisera in Transnistria.

Van_Dyke

25 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 21:24

E ciudat ca eu nu inteleg cum poti sa urasti alt popor , alta comunitate si sa-i doresti cu atata ardoare exterminarea ...de parca ar fi vorbe de niste insecte...cand sunt de fapt niste fiinte omenesti ...cu nazuinte cu sperante cu dureri ...cu vise ...oameni legati de alti semeni prin aceleasi relatii pe care le avem cu totii...

Daca ne-am tranpune in locul lor ...cum ar fi...?

Numai hazardul ne face sa fim ceeace suntem si nu altceva...

Daca acest hazard ne-ar pune in locul celor pe care-i dorim ucisi laolalta :, batrani , tineri copii, femei...am considera acest lucru normal...?

Credem ca se poate justifica vreo crima ..?

Credem ca noi suntem in drept a decide cine sa traiasca si cine nu...?

remuska

118 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 23:40

De la: zo_lee, la data 2010-06-04 09:52:32
De la: Bruce_Lee, la data 2010-06-03 22:35:20Da asa e vinovati sunt tiganii...evreii...martienii...si alte popoare mitologice pe care din lipsa spatiului virtual nu le mai mentionez....

Nu, nu marþienii, nu i-am vãzut dar comunismul este ideologia jidanilor. Începând cu Marx, majoritatea liderilor comuniºti de la începuturile acestei politici au fost jidani ºi aceasta este adevãrat pentru toate þãrile europene.
Þiganii, ce sã zic de ei? Mã-ndoiesc de faptul cã sunt oameni. Nu degeaba se zice cã þiganul e om doar la distanþã, de aproape îl vezi cã nu-i decât un þigan.
Sunt ºi þigani integraþi în societatea noastrã, chiar cinstiþi ºi muncitori dar e atât de rar fenomenul încât mã face sã cred cã e o malformaþie, un defect genetic la ei.
Judecata de apoi e o formã foarte brutalã a asupririi oamenilor care te învaþã sã suporþi toate nedreptãþile din partea unor oameni, sã nu te revolþi, sã nu-i judeci cãci vor fi ei judecaþi de Dumnezeu. Sã nu fii nemulþumit de soarta ta grea, de faptul cã munceºti în mizerie pentru ca alþii sã trãiascã în lux cã doar Dumnezeu te pune la încercare. Iar cei ce o duc acum bine sã vezi ce rãu vor pãþi la acea judecatã. Dar tu, þãran, miner, ºofer vei trãi???(cum dracu sã trãieºti dacã eºti mort) în paradis între îngeri, dar pentru asta trebuie acum sã înduri. MINCIUNÃ!!!

cam asta spuneam si eu, dar se pare ca avem un flower-power printre noi!...(vezi bruslika)..ideea de la care s-a plecat, propusa de domnul acela in varsta era ca daca tot omagiem holocaustul si facem diverse actiuni si dezveliri de monumente(cel din Bucuresti a fost facut cu defrisarea a 60 de copaci de peste 100 de ani!), macar sa avem aceeasi consideratie si masura siu pentru victimele Gulagului!...
Dar se pare ca e mai interesant sa ne priponim ideile pe aici, decat sa dezbatem un subiect clar!
Sper sa mai apara si un subiect in care sa nu se mai bage unii neavenitzi...

remuska

118 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 23:46

si nu a spus nimeni ca vrem sa se repete istoria si sa incerce exterminarea jidanilor, desi cu tziganii mi-ar placea, sau macar sa fie expulzati, retrasa cetatenia si trimisi in lume...eu propuneam sa ne imaginam ca acest neam oropsit(vezi evreii) sa incerce sa stea deoparte, noi sa ii ignoram, daca am putea si sa nu mai dam atata importanta si sa le mai dramatizam destinul de-a lungul existentei lor!...cred ca merita atentia noastra(poate chiar mai mult)si romanii din Ucraina, Serbia, Ungaria! Cei care au acelasi sange cu noi si care nu au dreptul nici sa-si boteze copiii cu nume romanesti, daramite sa mai si invete in limba romana!...pe astia Romania i-a condamnat de mult la UITARE!!! Asta e cel mai grav!

Van_Dyke

25 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 02:48

Despre Gulag se stia mai putin ...si datorita faptului ca URSS era la propriu o tara inchisa ...unde nu putea ajunge oricine...Si-apoi Stalin in discursurile sale ii ameninta numai pe imperialistii ,pe reactionari, pe tradatori...pe nimeni concret ,el se gasea la nivelul teoriei cand vorbea...cand de fapt avea pus in practica un sistem concentrationist foarte bine elaborat...In Siberia daca fugea cineva din lagar n-avea unde s-ajunga...distantele erau enorme...s-avea oricum sa moara inghetat daca nu era ajuns din urma si prins de gardieni...
In cartea ``O zi din viata lui Ivan Denisovici`` scrisa de
Soljenitan (acum poate nu ve-ti spune ca si acesta e tot evreu...nu i-am studiat filiatia ) e descrisa viata in lagar ...toate tertipurile necesare pentru a supravietui in acele conditii atroce...

In schimb Hitler (care si acesta avea ascendent evreu...dupa cum spune folclorul )si-a declarat raspicat intentiile criminale vizavi de evrei , tigani , slavi...si alte popoare ``inferioare ``care mancau painea pamantului degeaba ...avand zero contributii la evolutia civilizatiei...

Putem spune acest lucru despre evrei..!!
Sau despre rusi...!!
E absurd...

Traim in plina mitologie conspirationista...
De fapt cream istoria influentati de niste idei milenare...
Biblia creatia evreilor...antici si-a exercitat puterea de-alungul milenilor si acum are puterea nediminuata...

Perseus_yuppy

26 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 07:34

Singurul ADEVAR,este acela ca nu a fost nici "holocaust" si nici "gulag".A fost RAZBOI!!!!!!!!!!!.Si cu jidanul stie sa faca bani si din "moarte" a inventat cuvantul,"holo(grama)caust".Ce alta natie si-a mai dat o lege sa nu fie "ponegrita" de altii care nu CRED in fantasma "HOLOCAUSTICA".Despre crimele din Iugoslavia nu se mai vorbeste nimic.Cati jidani au murit acolo?Dar la 11 septembrie,cati jidani au cazut odata cu bolocurile alea sau cati jidani au fost in acele avioane ale "teroristilor"????????????//

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Decembrie 2010, ora 16:47

VOI A_TI STIUT? Mi-a povestit o d-na evreica, cum in timpul lui Antonescu a putut sa se imbarcce impreuna cu sotul ei pictor cu multe alte persoane cu destinatia Israel pe un vapor(poate erau mai multe vapoare --nu am intrebat) pregatit la ordinul lui Antonescu, dar in Mediterana au fost interceptati de armata Britanica si au fost dusi in ....lagarul din Cipru unde au fost tinuti timp de doi ani. Acolo au locuit in conditii groaznice (ca in orice lagar. Dupa doi ani au reusit sa ajunga in Iasrael, dar unde nu au stat prea mult timp ci au plecat spre America prin Germania. Asta dupa 1945-6 ......Au trait in America ,dar se considera si s-au considerat mereu romani ca urmare la dorinta sotului s-a intors in Romania.Am vazut lucrari ale sotului ei facute acolo(in lagar) si dealungul intregii vieti cu ocazia vernisajului ce a avut loc la Bucuresti

remuska

118 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:09

utan_florina

255 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 10:37

remuska

118 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 23:49

utan_florina

255 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 13:04

.

utan_florina

255 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 13:09

De la: remuska, la data 2010-06-04 23:46:07si nu a spus nimeni ca vrem sa se repete istoria si sa incerce exterminarea jidanilor, desi cu tziganii mi-ar placea, sau macar sa fie expulzati, retrasa cetatenia si trimisi in lume...eu propuneam sa ne imaginam ca acest neam oropsit(vezi evreii) sa incerce sa stea deoparte, noi sa ii ignoram, daca am putea si sa nu mai dam atata importanta si sa le mai dramatizam destinul de-a lungul existentei lor!...cred ca merita atentia noastra(poate chiar mai mult)si romanii din Ucraina, Serbia, Ungaria! Cei care au acelasi sange cu noi si care nu au dreptul nici sa-si boteze copiii cu nume romanesti, daramite sa mai si invete in limba romana!...pe astia Romania i-a condamnat de mult la UITARE!!! Asta e cel mai grav!

Asta e defapt , esenta sau subiectul principal al acestui topic.

utan_florina

255 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 13:11

Adica e ceea ce trebuie sa ne intereseze mai mult pe noi . Buna gindire Remuska.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 13:19

De la: bog1973, la data 2010-12-19 13:11:59Adica e ceea ce trebuie sa ne intereseze mai mult pe noi . Buna gindire Remuska.

care gandire ? care Remuska ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
remuska

118 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 18:13

remuska

118 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 18:17

De la: Haps, la data 2010-12-19 13:19:03
De la: bog1973, la data 2010-12-19 13:11:59Adica e ceea ce trebuie sa ne intereseze mai mult pe noi . Buna gindire Remuska.

care gandire ? care Remuska ?

faptul ca nu sunt atat de activ ca tine pe aici, nu inseamna ca nu exist! De cele mai multe ori este sa vorbesti concis si la subiect, decat sa te hazardezi sau sa apari cu mesaje numai ca sa simta ceilalti ca existi...

zo_lee

117 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 11:17

Salut! Eu nu pot accesa pagina 2. Aþi intâlnit ºi voi problema aceasta?

remuska

118 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 19:24

nici eu, dar am descoperit o shmecherie: dau click pe raspunde si vad ultimele postari!...

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Holocaustul si Gulagul !
Mergi la: