Info
x
Femei mature �i femei imature
|
parisx 26 mesaje Membru din: 2/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:35
Femei mature �i femei imature(si nu despre varsta e vorba)
Femeile imature �i p�streaz� agenda complet goal� �i a�teapt� s� le sune un b�rbat. Femeile mature �i fac propriile planuri �i �i spun cu gra�ie b�rbatului pe care �l apreciaz� c� este binevenit �n acele activit��i la care dore�te s� participe. Femeile imature vor s�-l controleze pe b�rbatul din via�a lor. Femeile mature �tiu c�, dac� b�rbatul este cu adev�rat al lor, controlatul este absolut inutil. Femeile imature �l �verific� pe b�rbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca s� observe c� el nu a sunat. Femeile imature �ncearc� s� ��nl�n�uiasc� un b�rbat utiliz�nd sexul. Femeile mature �tiu c� numai sex-appealul de tip mental poate determina un b�rbat s� vrea s� te ��nl�n�uiasc� el pe tine. Femeile imature falsific� manifest�rile pl�cerii sexuale, ori a�teapt� cumin�i s� termine b�rbatul ceea ce face el acolo �n mod egoist ori prostesc� Femeile mature, �n aceea�i situa�ie, spun �Opre�te-te�, se ridic�, se �mbrac� �i pleac�. Femeilor imature le este fric� de perioadele �n care sunt pe cont propriu. Femeile mature apreciaz� aceste perioade �i le utilizeaz� ca timp pre�ios, �n care po�i realiza mari progrese personale. Femeile imature ignor� �b�ie�ii buni�. Femeile mature ignor� �b�ie�ii r�i� Femeile imature �l pot aduce pe un b�rbat la orgasm, femeile mature �l pot aduce pe b�rbat acas�. Femeile imature sunt permanent �ngrijorate c� nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume b�rbat. Femeile mature �tiu c� sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare b�rbat. Femeile imature �ncearc� s� monopolizeze tot timpul b�rbatului lor. Femeia matur� realizeaz� c� �i poate oferi lini�tit� spa�iul de care are nevoie unui b�rbat � asta va face timpul petrecut apoi �n cuplu chiar mai pl�cut �i special � �i pleac� s� se distreze cu propriii prieteni. Femeile imature g�ndesc c� un b�rbat care pl�nge este un b�rbat slab� Femeile mature �i ofer� acestuia un um�r pe care s� pl�ng� �i o batist�. Femeile imature vor s� fie r�sf��ate �i �i spun asta �n mod r�spicat b�rbatului lor. Femeile mature �i �arat� b�rbatului ce �nseamn� r�sf��ul �i �l fac s� se simt� suficient de confortabil ca s� poat� r�spunde cu reciprocitate f�r� teama c�-�i va pierde �b�rb��ia�. Femeile imature sunt r�nite de un b�rbat �i-i fac pe to�i ceilal�i b�rba�i s� pl�teasc� p�catele aceluia. Femeile mature �tiu c� �la a fost doar UN b�rbat. Femeile imature se �ndr�gostesc �i v�neaz� obiectul afec�iunii lor p�n� �n p�nzele albe, ignor�nd toate semnalele pe care le primesc �i toate realit��ile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Femeile mature �tiu c�, uneori, cel pe care �l iube�ti nu te poate iubi pe tine �i �i v�d de via�a lor mai departe, f�r� am�r�ciune �i furie. Am dreptate, nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:41
De la: parisx, la data 2010-03-19 12:35:47Femei mature �i femei imature(si nu despre varsta e vorba) Poate sa nu observe un timp ca nu a sunat, insa daca nu observa niciodata...ori nu o intereseaza, ori este imatura! In rest e adevarat tot!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Nicolle_sotto 40 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:48
wow!!! cat egocentrism!!! de ce oare ai tu parerea ca viata unei femei, maturitatea sau imaturitatea ei depinde in viata de existenta unui barbat???
a murit cineva si a declarat barbatul centrul pamantului???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:52
De la: Nicolle, la data 2010-03-19 12:48:10wow!!! cat egocentrism!!! de ce oare ai tu parerea ca viata unei femei, maturitatea sau imaturitatea ei depinde in viata de existenta unui barbat??? Se refera la maturitatea in relatia cu barbatul, nu la maturitate in general!
|
|
Nicolle_sotto 40 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:54
Se refera la maturitatea in relatia cu barbatul, nu la maturitate in general!
[/quote]chiar si asa Daria, cineva mai destept ca mine zicea ca fiecare varsta are maturitatea ei... Raporteaza abuz de limbaj |
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 13:21
mie mi se pare o prostie
mai pe scurt " femeia matura " in viziunea lor nu este neaparat matura , ci este pe placul lor nu'i deranjeaza cu telefoane , nu se supara daca nu au fost sunate etc big lol
...Be Uuu ! :*******
|
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 13:26
De la: Nicolle, la data 2010-03-19 12:54:03Se refera la maturitatea in relatia cu barbatul, nu la maturitate in general! chiar si asa Daria, cineva mai destept ca mine zicea ca fiecare varsta are maturitatea ei... [/quote] E drept ca si varsta are un rol in maturizarea omului, insa nu e o conditie suficienta! Maturitatea, in special cea afectiva, tine de experientele traite, de ceea ce primeste fiecare si de ceea ce e dispus/a sa ofere, si, nu in ultimul rand, tine de increderea pe care fiecare o are in propria-i persoana, dar si in cel/cea de langa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 02:54
"Nevasta: Ce pre�uie�te trupul, aceast� biat� zdrean��, c� s�-i acorzi cu g�ndul m�car vreo importan��?
Crizal: Ba, trupul sunt eu �nsumi, �i-l �ngrijesc cum pot. Din parte-mi fi-o zdrean��, dar are-nt�ietate. ................................................... Zdrean��, dac� vre�i, dar zdrean�a mea mi-e scump�." Moliere- Femeile savante Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am_3112 3507 mesaje Membru din: 17/12/2013 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:24
De la: parisx, la data 2010-03-19 12:35:47Femei mature �i femei imature(si nu despre varsta e vorba) De acord cu toate !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
hellen_hellenc 92 mesaje Membru din: 16/06/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 20:41
e adevarat tot,dar la fel de bine si barbatii pot fi maturi/imaturi...
de regula si unora si altora ne ia cam o viata ca sa ne maturizam pt ca intotdeauna raman lucruri de descoperit zic eu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 22:03
Tare topicul,dar revin cu precizarea k femeia tot femeie e,femeia nu trebuie inteleasa k ajungi k mine dak te chinui ci trebuie iubita
Raporteaza abuz de limbaj |
|
piubesc 509 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 22:07
Ai omis sa mentionezi ca nu este parerea ta in legatura cu femei mature vs. femei imature...nu iti insusi vorbe care nu iti apartin, totusi... cred ca poti sa iti exprimi si liber parerea, nu doar copiind un text scris de altcineva
"Cat de fericiti ar trai multi oameni, daca s-ar ocupa de treburile altora la fel de putin pe cat se ingrijesc de ale lor."
|