Info
x
Femei mature și femei imature
|
parisx 26 mesaje Membru din: 2/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:35
Femei mature și femei imature(si nu despre varsta e vorba)
Femeile imature își păstrează agenda complet goală și așteaptă să le sune un bărbat. Femeile mature își fac propriile planuri și îi spun cu grație bărbatului pe care îl apreciază că este binevenit în acele activități la care dorește să participe. Femeile imature vor să-l controleze pe bărbatul din viața lor. Femeile mature știu că, dacă bărbatul este cu adevărat al lor, controlatul este absolut inutil. Femeile imature îl verifică pe bărbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca să observe că el nu a sunat. Femeile imature încearcă să înlănțuiască un bărbat utilizând sexul. Femeile mature știu că numai sex-appealul de tip mental poate determina un bărbat să vrea să te înlănțuiască el pe tine. Femeile imature falsifică manifestările plăcerii sexuale, ori așteaptă cuminți să termine bărbatul ceea ce face el acolo în mod egoist ori prostesc Femeile mature, în aceeași situație, spun Oprește-te, se ridică, se îmbracă și pleacă. Femeilor imature le este frică de perioadele în care sunt pe cont propriu. Femeile mature apreciază aceste perioade și le utilizează ca timp prețios, în care poți realiza mari progrese personale. Femeile imature ignoră băieții buni. Femeile mature ignoră băieții răi Femeile imature îl pot aduce pe un bărbat la orgasm, femeile mature îl pot aduce pe bărbat acasă. Femeile imature sunt permanent îngrijorate că nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume bărbat. Femeile mature știu că sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare bărbat. Femeile imature încearcă să monopolizeze tot timpul bărbatului lor. Femeia matură realizează că îi poate oferi liniștită spațiul de care are nevoie unui bărbat asta va face timpul petrecut apoi în cuplu chiar mai plăcut și special și pleacă să se distreze cu propriii prieteni. Femeile imature gândesc că un bărbat care plânge este un bărbat slab Femeile mature îi oferă acestuia un umăr pe care să plângă și o batistă. Femeile imature vor să fie răsfățate și îi spun asta în mod răspicat bărbatului lor. Femeile mature îi arată bărbatului ce înseamnă răsfățul și îl fac să se simtă suficient de confortabil ca să poată răspunde cu reciprocitate fără teama că-și va pierde bărbăția. Femeile imature sunt rănite de un bărbat și-i fac pe toți ceilalți bărbați să plătească păcatele aceluia. Femeile mature știu că ăla a fost doar UN bărbat. Femeile imature se îndrăgostesc și vânează obiectul afecțiunii lor până în pânzele albe, ignorând toate semnalele pe care le primesc și toate realitățile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Femeile mature știu că, uneori, cel pe care îl iubești nu te poate iubi pe tine și își văd de viața lor mai departe, fără amărăciune și furie. Am dreptate, nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:41
De la: parisx, la data 2010-03-19 12:35:47Femei mature și femei imature(si nu despre varsta e vorba) Poate sa nu observe un timp ca nu a sunat, insa daca nu observa niciodata...ori nu o intereseaza, ori este imatura! In rest e adevarat tot!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Nicolle_sotto 40 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:48
wow!!! cat egocentrism!!! de ce oare ai tu parerea ca viata unei femei, maturitatea sau imaturitatea ei depinde in viata de existenta unui barbat???
a murit cineva si a declarat barbatul centrul pamantului???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:52
De la: Nicolle, la data 2010-03-19 12:48:10wow!!! cat egocentrism!!! de ce oare ai tu parerea ca viata unei femei, maturitatea sau imaturitatea ei depinde in viata de existenta unui barbat??? Se refera la maturitatea in relatia cu barbatul, nu la maturitate in general!
|
|
Nicolle_sotto 40 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:54
Se refera la maturitatea in relatia cu barbatul, nu la maturitate in general!
[/quote]chiar si asa Daria, cineva mai destept ca mine zicea ca fiecare varsta are maturitatea ei... Raporteaza abuz de limbaj |
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 13:21
mie mi se pare o prostie
mai pe scurt " femeia matura " in viziunea lor nu este neaparat matura , ci este pe placul lor nu'i deranjeaza cu telefoane , nu se supara daca nu au fost sunate etc big lol
...Be Uuu ! :*******
|
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 13:26
De la: Nicolle, la data 2010-03-19 12:54:03Se refera la maturitatea in relatia cu barbatul, nu la maturitate in general! chiar si asa Daria, cineva mai destept ca mine zicea ca fiecare varsta are maturitatea ei... [/quote] E drept ca si varsta are un rol in maturizarea omului, insa nu e o conditie suficienta! Maturitatea, in special cea afectiva, tine de experientele traite, de ceea ce primeste fiecare si de ceea ce e dispus/a sa ofere, si, nu in ultimul rand, tine de increderea pe care fiecare o are in propria-i persoana, dar si in cel/cea de langa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 02:54
"Nevasta: Ce prețuiește trupul, această biată zdreanță, că să-i acorzi cu gândul măcar vreo importanță?
Crizal: Ba, trupul sunt eu însumi, și-l îngrijesc cum pot. Din parte-mi fi-o zdreanță, dar are-ntâietate. ................................................... Zdreanță, dacă vreți, dar zdreanța mea mi-e scumpă." Moliere- Femeile savante Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am_3112 3507 mesaje Membru din: 17/12/2013 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:24
De la: parisx, la data 2010-03-19 12:35:47Femei mature și femei imature(si nu despre varsta e vorba) De acord cu toate !!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
hellen_hellenc 92 mesaje Membru din: 16/06/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 20:41
e adevarat tot,dar la fel de bine si barbatii pot fi maturi/imaturi...
de regula si unora si altora ne ia cam o viata ca sa ne maturizam pt ca intotdeauna raman lucruri de descoperit zic eu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 22:03
Tare topicul,dar revin cu precizarea k femeia tot femeie e,femeia nu trebuie inteleasa k ajungi k mine dak te chinui ci trebuie iubita
Raporteaza abuz de limbaj |
|
piubesc 509 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 22:07
Ai omis sa mentionezi ca nu este parerea ta in legatura cu femei mature vs. femei imature...nu iti insusi vorbe care nu iti apartin, totusi... cred ca poti sa iti exprimi si liber parerea, nu doar copiind un text scris de altcineva
"Cat de fericiti ar trai multi oameni, daca s-ar ocupa de treburile altora la fel de putin pe cat se ingrijesc de ale lor."
|