back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intre sotie si berea cu baietii

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

215 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 20:48

De la: otilia_, la data 2010-12-18 00:10:31Am acceptat iesirile lui cu baietii la o bere crezand ca la un moment dat va intelege ca locul lui este impreuna cu sotia si copii.Am avut rabdare sa astept acest lucru sa se intample timp de 14 ani.Dupa 14 ani,a ales iesirile cu prietenii la un gin,vodka si alte tarii.Mare prostie am facut crezand ca se va schimba si stand 14 ani langa el...o viata ratata.

Otilia, sa stii ca un barbat are 1001 motive de a bea: de placere, sa-si inece amarul, sa treaca mai usor peste greutatile vietii, de fericire, de necaz etc. Poate chiar tu ii dai anumite motive sa bea! Ai incercat sa intelegi de ce bea? Daca vrei sa se schimbe nu trebuie sa il opresti, din contra, sa-l trimiti la carcima, sa il intrebi ce a facut acolo, ce a discutat cu prietenii, poti sa-i spui ca te ingrijoreaza ca ar putea sa i se faca rau din cauza alcoolului si ar fi bine sa te mai sune de-acolo...
Incearca sa creezi o armonie intre viata de familie si obiceiul lui
Daca el vine binedispus de la carciuma si acasa gaseste o acritura ostila, unde crezi ca-i va placea sa-si petreaca timpul?
Nu te cunosc, nu stiu ce comportament ai fata de el, tu stii cel mai bine cu ce probleme va confruntati si tu poti sa-l ajuti cel mai mult.

Raporteaza abuz de limbaj
remuska

118 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 23:34

De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-18 12:48:06
De la: Goku, la data 2010-12-18 00:29:10
De la: magiaiubirii, la data 2010-12-18 00:15:57salutare...nu sunt casatorita..dar am o relatie de 8 ani..urmeaza sa ne casatorim...si sincer..eu nu i-am strigat niciodata ca iese la o bere cu prieteni, dar, cei drept cand iese cu baietii la bere nu uita de mine, adica ma suna de cel putin 2 ori si imi da cel putin 3 4 mesaje, asta in 2-3 ore cat sta la bere. si asta ca vrea el, nu i-am impus nimic.

plus ca, poate am si eu chef sa ies la suc cu fetele si nu mi-ar face placere sa imi sara in cap.

a..inca o chestie...are prieteni pe care ii suna iubitele sau sotiile..si ei nu le raspund doar pt ca sunt cicalitoare...si stiti ce fac ele?...suna la ceilalti prieteni sa ceara la tel pe iubitul lor...mi se pare penibil.

deci, in concluzie...e ok si iesitul la bere cu baietii sau pt noi la suc cu fetele...e nevoie si de putina libertate..iar in opinia mea libertatea intr-o relatie inseamna incredere.
pooop u...

nu ma injurati sau criticati acum, e doar parerea mea.

Nu te va injura nimeni :) Ai absoluta dreptate si sunt de acord cu tine

In orice relatie partenerii trebuie sa tina cont de parerea celuilalt. Atunci cand unul din ei impune o idee/dorinta/parere, intervine starea de tensiune, dezechilibrul, ca atare unele compromisuri sunt necesare, asta in masura in care compromisul facut e in avantajul relatiei.
El doreste o iesire cu prietenii la o bere?(exclud dependenta lui de alcool, altfel , e cu totul alta pb...berea fiind o scuza pt o barfa cu amicii)...de ce ar fi un capat de lume pentru mine?...atat timp cat data viitoare, el se angajeaza sa-mi acorde libertatea de a iesii cu o amica la o cafea.
A lasa egoismul deoparte intr-o relatie/casnicie ,nu poate fi decat de bun augur, insa fara a face o obisnuinta din asta!
....asa ca de ce nu?

FELICITARI pentru cum ganditi!

remuska

118 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 23:41

De la: Oksana_, la data 2010-12-17 16:03:45
De la: remuska, la data 2010-12-17 15:55:43 Daca nu era o mare problema inainte de casatorie, nu vad de ce mai apoi ar deveni o problema!..

inseamna ca nevasta ta stia de la inceput ce sot si-a luat , iar tu esti un om constant si consecvent in obiceiuri ...cinstit !

nu stiu daca este ironie, dsar chiar a inteles obiceiurile mele. Atata timp cat nu ma duc sa ma imbat, nu ma duc d=sa beau, sa scap de ceva, ci doar cum unii isi permit sa mearga la un club de bridge, nu vad care este problema. Decat sa ajungi sa te feresti de familie, mai bine reusesti sa ai niste clipe doar pentru tine, asa cum nu ma deranjeaza daca ar iesi cu prietenele la o cafea...Ideea este sa nu se simta nici una din parti neglijata!...Nu e nimeni stapanul nimanui si este bine sa constientizeze fiecare acest lucru.
Hai

galbenpal

2 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 07:45

Desi in primul post se punea problema ca nu se poate sa mearga amandoi la bere, sot si sotie, eu totusi tind sa consider ca este mult mai eficient asa. Adica, bea si ea o bere, ce-i rau in asta, ies amndoi... sitrebuie facuta diferentierea, atinsa si de unii dinaintea mea, si anume, de fapt "iesirea la o bere" nu este decat o schimbare de atmosfera" si nu... o betie sau fuga de diverse situatii

remuska

118 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 16:47

remuska

118 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 16:51

De la: galbenpal, la data 2010-12-24 07:45:27Desi in primul post se punea problema ca nu se poate sa mearga amandoi la bere, sot si sotie, eu totusi tind sa consider ca este mult mai eficient asa. Adica, bea si ea o bere, ce-i rau in asta, ies amndoi... sitrebuie facuta diferentierea, atinsa si de unii dinaintea mea, si anume, de fapt "iesirea la o bere" nu este decat o schimbare de atmosfera" si nu... o betie sau fuga de diverse situatii

asa este! chiar despre asta era vorba! exista si momente cand femeia vrea sa iasa si ea cu barbatul ei la o bere, dar bineinteles ca nu o voi duce la carciuma unde merg eu, voi alege ceva mai bun! Ideea este sa vrea si sa ii faca placere.

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 24 Decembrie 2010, ora 16:58

De la: remuska, la data 2010-12-24 16:51:12
De la: galbenpal, la data 2010-12-24 07:45:27Desi in primul post se punea problema ca nu se poate sa mearga amandoi la bere, sot si sotie, eu totusi tind sa consider ca este mult mai eficient asa. Adica, bea si ea o bere, ce-i rau in asta, ies amndoi... sitrebuie facuta diferentierea, atinsa si de unii dinaintea mea, si anume, de fapt "iesirea la o bere" nu este decat o schimbare de atmosfera" si nu... o betie sau fuga de diverse situatii

asa este! chiar despre asta era vorba! exista si momente cand femeia vrea sa iasa si ea cu barbatul ei la o bere, dar bineinteles ca nu o voi duce la carciuma unde merg eu, voi alege ceva mai bun! Ideea este sa vrea si sa ii faca placere.

ar fi si culmea sa o duci in localurile in care obisnuiesti sa mergi doar cu prietenii

aly_a

100 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 12:51

Naspa... Eu mi-as dori sa mai iasa si sotul cu baietii la o bere... Dar deh... nu pot vorbi in numele altor femei... Pacat ca mai exista femei asa incuiate.Si daca iesi cu baietii la o bere,ce poate fi asa dramatic?

Viata are jocurile ei, insa eu am Regulile mele! :D
miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 12:53

De la: aly_a, la data 2011-01-02 12:51:07Si daca iesi cu baietii la o bere,ce poate fi asa dramatic?

o dramaturgie in 4 acte...sau carari

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 12:57

De la: aly_a, la data 2011-01-02 12:51:07Naspa... Eu mi-as dori sa mai iasa si sotul cu baietii la o bere... Dar deh... nu pot vorbi in numele altor femei... Pacat ca mai exista femei asa incuiate.Si daca iesi cu baietii la o bere,ce poate fi asa dramatic?

de ce nu ii sugerezi, o sa tina si mai mult la tine

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 13:10

De la: aly_a, la data 2011-01-02 12:51:07Naspa... Eu mi-as dori sa mai iasa si sotul cu baietii la o bere... Dar deh... nu pot vorbi in numele altor femei... Pacat ca mai exista femei asa incuiate.Si daca iesi cu baietii la o bere,ce poate fi asa dramatic?

facem asa: sotul tau iese la o bere cu baietii si tu vii la mine acasa ce poate fi asa dramatic ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2011, ora 13:10

De la: miss_darine, la data 2011-01-02 12:53:37
De la: aly_a, la data 2011-01-02 12:51:07Si daca iesi cu baietii la o bere,ce poate fi asa dramatic?

o dramaturgie in 4 acte...sau carari

de ce dramaturgie ? mai bine o dramatORGIE !!!

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
aly_a

100 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 10:55

facem asa: sotul tau iese la o bere cu baietii si tu vii la mine acasa ce poate fi asa dramatic ? [/quote]

aici nu tine de el, ci de mine... si crede-ma ca nu va vei vedea pe la tine pe acasa si nici in alta parte. si de cand am devenit eu subiectul? aici se vorbea despre iesitul in oras cu baietii...

aly_a

100 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 11:01

de ce nu ii sugerezi, o sa tina si mai mult la tine [/quote]

pai trebuie sa-i sugerez eu? este baiat mare, sa se descurce este de ajuns sa ma anunte pentru a sti de el si sa nu-mi fac griji... nu are nevoie de aprobarea mea si stie ca poate iesi oricand vrea... nu fac parte din sotiile alea geloase, care stau cu tel in mana pana vine acasa, nu fac scene nici dupa ce se intoarce nici inainte sa plece, nu-l intreb unde a fost, cu cine,ce-au vorbit.... daca vrea sa-mi povesteasca ok, daca nu.... il trag de limba!

remuska

118 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 19:44

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 21:50

De la: remuska, la data 2010-12-18 23:34:43
De la: yuppiy_ta, la data 2010-12-18 12:48:06
De la: Goku, la data 2010-12-18 00:29:10
De la: magiaiubirii, la data 2010-12-18 00:15:57salutare...nu sunt casatorita..dar am o relatie de 8 ani..urmeaza sa ne casatorim...si sincer..eu nu i-am strigat niciodata ca iese la o bere cu prieteni, dar, cei drept cand iese cu baietii la bere nu uita de mine, adica ma suna de cel putin 2 ori si imi da cel putin 3 4 mesaje, asta in 2-3 ore cat sta la bere. si asta ca vrea el, nu i-am impus nimic.

plus ca, poate am si eu chef sa ies la suc cu fetele si nu mi-ar face placere sa imi sara in cap.

a..inca o chestie...are prieteni pe care ii suna iubitele sau sotiile..si ei nu le raspund doar pt ca sunt cicalitoare...si stiti ce fac ele?...suna la ceilalti prieteni sa ceara la tel pe iubitul lor...mi se pare penibil.

deci, in concluzie...e ok si iesitul la bere cu baietii sau pt noi la suc cu fetele...e nevoie si de putina libertate..iar in opinia mea libertatea intr-o relatie inseamna incredere.
pooop u...

Nu te va injura nimeni :) Ai absoluta dreptate si sunt de acord cu tine

In orice relatie partenerii trebuie sa tina cont de parerea celuilalt. Atunci cand unul din ei impune o idee/dorinta/parere, intervine starea de tensiune, dezechilibrul, ca atare unele compromisuri sunt necesare, asta in masura in care compromisul facut e in avantajul relatiei.
El doreste o iesire cu prietenii la o bere?(exclud dependenta lui de alcool, altfel , e cu totul alta pb...berea fiind o scuza pt o barfa cu amicii)...de ce ar fi un capat de lume pentru mine?...atat timp cat data viitoare, el se angajeaza sa-mi acorde libertatea de a iesii cu o amica la o cafea.
A lasa egoismul deoparte intr-o relatie/casnicie ,nu poate fi decat de bun augur, insa fara a face o obisnuinta din asta!
....asa ca de ce nu?

FELICITARI pentru cum ganditi!

Thanks!

misisi4

1 mesaj
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 21:11

cineva care v-a avea viata lunga!!!!!! adica....stim cu totii ca stresul scurteaza viata, asa ca e mai bine sa ne ferim de el! valabil in orice situatie si ptr ambele sexuri

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 16:34

Misisisi "v-a"( ) doresc multe "succesuri"( ) orice "sexuri" sunteti.

M-am facut NA!

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
remuska

118 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 20:22

monaco

1609 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2011, ora 16:16

Remuska, Remuska..ai vazut tu ca-mi place berea..., ha ?

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
purple

615 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 10:16

sincer mi-e nu mi se pare ok sa merg cu iubitul meu cand iese la bere la fel cum nu mi se pare ok sa vina el cu mine la o cafea cu fetele pt ca nu e acelasi lucru.. una e cand iesim in cuplu si una e cand iesim la barfa asa ca el la bere eu la cocktail

Viaa este o tragedie atunci cnd e privit n prim-plan i o comedie cnd o priveti n plan larg.
purple

615 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 10:27

pooop u...

aici nu s-a pus problema sa nu iasa deloc la bere, problema era ca atunci cand iesea cam uita sa mai vina acasa una e cand merge si sta 2-3 ore si una e cand sta toata noaptea.. pt ca a 2a zi nu mai e bun de nimic, pierde timpul dormind, timp pe care atunci cand ai 2 copii poti sa-l fuctifici altfel... si da, e ok iesitul la bere atat timp cand nu s exagereaza si cat nu conteaza mai mult de cat o relatie, o familie sau decat copii

Viaa este o tragedie atunci cnd e privit n prim-plan i o comedie cnd o priveti n plan larg.
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 12:13

de ce pe ea o deranjeaza iesirea cu baietii la o bere?
au fost discutii in contradictoriu intre ei?
ar fi necesare niste amanunte...

frec ridichea...
purple

615 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 13:00

De la: giuliano, la data 2011-01-17 12:13:15
de ce pe ea o deranjeaza iesirea cu baietii la o bere?
au fost discutii in contradictoriu intre ei?
ar fi necesare niste amanunte...

o deranja pt ca aceasta iesire cu la o bere cu baietii se prelungea prea mult

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 13:57

De la: monaco, la data 2011-01-12 16:34:16 Misisisi "v-a"( ) doresc multe "succesuri"( ) orice "sexuri" sunteti.

M-am facut NA!

i s-ar fi potrivit mai bine...bisisica ...nah, ca nu esti singura rautate

monaco

1609 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 14:51

Darine

9am148844

32 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 15:53

vizavi de acest fapt nu e nici o problema sa iesi cu baietii la o bere!!!--este foarte important sa stii sa alegi momentul.... cand sa iesi insa daca chiar ai de alesintre sotie si berea cu baietii o poti face punand in balanta cat cantareste sotia ta vs cateva beri cu baietii!!---e logic ca familia primeaza!!--insa o familie care se bucura de comunicare poate face loc pentru orice capriciu!!asa caa.. --

monaco

1609 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 15:56

ser

4151 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 19:55

mai ales daca o pui pe taler si ea rupe balanta!...sigur ca primeaza!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
monaco

1609 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 19:59

Paii. io's BALANTA...

Acu' ce ma fac ?... Ma rup ?...

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intre SOTIE si BEREA CU BAIETII
Mergi la: