Info
x
Intre sotie si berea cu baietii
|
atunel65 34 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: Arad |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 10:05
Bravo Picard ai dat un raspuns asa cum ma gandeam ca doar tu poti sa-l dai.Un om care-si iubeste sotia , alege sotia nu betia.Tine-o tot asa.Atunel65@yahoo.ca
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 11:11
Sar'mina madam Atunel...ches ca tu doin' p'acilea? Mi-era dor de tine zau! Pot sa raspund si io? Asa cum ma cunosti deja, baiat fin si de mare caracter, aleg si eu sotia altuia in loc de berea cu baietii. Fara sa ma gindesc sau sa ma uit inapoi. Am raspuns bine? Nu ma judeca aiurea, ce sa fac daca n-am o sotie personala acum? Cum era sa raspund? Ai mincat sorici? Vezi cum schimb eu subiectul? Te asteptai la asa ceva?
Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
krisskross48 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 11:48
bereeee cu baietziii!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:00
De la: Saxon, la data 2010-12-17 11:11:32Sar'mina madam Atunel...ches ca tu doin' p'acilea? Mi-era dor de tine zau! Pot sa raspund si io? Asa cum ma cunosti deja, baiat fin si de mare caracter, aleg si eu sotia altuia in loc de berea cu baietii. Fara sa ma gindesc sau sa ma uit inapoi. Am raspuns bine? Nu ma judeca aiurea, ce sa fac daca n-am o sotie personala acum? Cum era sa raspund? Ai mincat sorici? Vezi cum schimb eu subiectul? Te asteptai la asa ceva? intre timp si eu mi-am revizuit atitudinea pasnica si as vrea sa aschimb incadrarea adica sa fac cum face saxon!
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:01
De la: atunel65, la data 2010-12-17 10:05:48Bravo Picard ai dat un raspuns asa cum ma gandeam ca doar tu poti sa-l dai.Un om care-si iubeste sotia , alege sotia nu betia.Tine-o tot asa.Atunel65@yahoo.ca am notat adresa de email
|
|
Fosta membra 9am.ro 1586 mesaje Membru din: 15/07/2010 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:08
Mie nu mi-a placut nici o data sa ma situez ,,intre''
Asa ca aleg de obicei sa fiu ,,deasupra problemei''. Sotiei, normal ca oricarei sotii, nu-i placeau iesirile la o bere cu baietii. Asa ca iesirile acestea s-au rarit si asta nu doar datorita mie ci si prietenilor mei care s-au casatorit, cam in aceeasi perioada. Acele intalniri ale noastre le-am inlocuit oarecum cu intalnirile cu familiile la diverse ocazii. Nu e acelasi lucru ca inainte dar nici noi nu mai suntem aceiasi. Avem familii, copii, responsabilitati, cativa sunt plecati la munca in strainatate... Hai sa nu fiu ipocrit, se mai intampla mai rar sa iesim la o bere cand ne intalnim, dar ma stradui ca sotia sa nu fie afectata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:15
...monaco draga, este simplu,nu gasesti nimic pe aceeasi lungime de unda...intri pe forum
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
monaco 1609 mesaje Membru din: 13/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:35
Te-ai prins O.K. prieteni... multam de comentarii; intre timp situatia s-a mai schimbat -in bine spre foarte bine . Se datoreaza si...forumului Y.
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..."
Daca se simte ..cineva....:
atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti...
TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
|
|
|
|
|
remuska 118 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:40
In primul rand, eu ies la bere mai mult pentru socializare. Nu ma duc "cu bajetzii", poate foarte rar, cand ne mai vedem la o terasa...Sotia mea stie cat de mult imi place berea si nu se opune obiceiului meu de a iesi la o bere. Acolo mai vorbesc si eu cu oamenii din cartier, mai joc o carte, mai vedem un meci la TV(nu numai fotbal, ci si un rugby, un handbal)... Acum, de cand cu criza asta, nu mai ies chiar in fiecare zi, ci o data la 203 zile si atunci pentru maxim 2 ore jumate. Nu vad care e problema, iar punerea sa aleaga intre iesirea la bere si casa mi se pare doar o forma de control si de expunere a raportului de forta. Nici barbatul nu trebuie sa exagereze cu iesirile sau sa nu bea pana vine pishat pe el de beat, dar nici femeia sa considere ca e lipsa de iubire sau nu mai stiu ce. Femeile trebuie sa inteleaga ca barbatilor le place mai mult decat femeilor sa socializeze, sa stea la gargara cu bajetii, sa mai injure, sa mai vorbeasca de politica, de fotbal, diverse... Sper ca am fost inteles. Daca am lua si noi modelul cehesc, am vedea oameni la terasa si la 6-7 dimineata, band o bere si o cafea si apoi mergand la serviciu, fara nici o problema. Cred ca la noi e lipsa de educatie sociala. Nu se merge la carciuma doar ca sa bei pana devii mort de beat. Si femeia fie il insoteste pe sot, fie sta acasa si, pentru 2-3 ore poate sa faca ce vrea. Banuiesc ca o sa am o groaza de femei pe cap acum, dar nu ma intereseaza, atata timp cat fata mea intelege aspectul si nu e deranjata. Sunt convins ca nu intotdeauna ii convine, dar da dovada de maturitate si nu aduce in discutie asta si nici nu ne certam pe asa ceva.
|
Fosta membra 9am.ro 675 mesaje Membru din: 2/09/2010 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 12:50
De la: remuska, la data 2010-12-17 12:40:43 cum sa-ti sara in cap daca tu mergi la bere doar la 203 zile??
...........nu-i
|
|
cypy89_cypy89 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:01
asta'i gelozie de acuma....si nu e bine
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:02
@ REMUSKA
CEL MAI BUN SOT
|
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 13:31
De la: monaco, la data 2010-12-17 13:02:14 @ REMUSKA sa-ti fie binecuvantzat! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
lucishadow2000 187 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 14:42
De la: monaco, la data 2010-02-19 13:31:49Baieti in cuniostinta de cauza, am nevoie de parerile voastre (!) in primul rand... Sunt neinsurat dar daca pe prietena mea ar deranj-o iesirile mele la bere cu baietii: 1.mi-as cumpara un bilet pe luna numai dus ei sau mie 2.mi-as cumpara un firez mic si eficient cu care sa tai zgarda si lantul care-mi ingredeste libertatea 3.mi-as deschide o terasa acasa 4.m-as seda ca sa nu mai pot pleca 5.intr-un final ne-am certa intr-un mod nefericit si as deveni liber cugetator. Din fericire ea intelege, nu am un grup de alcoolici si imbecili, si nu beau pina ma pis pe mine.Si da pentre ELE care nu pot sa inteleaga aceste iesiri sunt pentru socializare, relaxare, discutii pentru deconectarea de la viata mizera de zi cu zi.De asemenea nu este nici o problema daca iese si ea cu fetele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:18
De la: lucishadow2000, la data 2010-12-17 14:42:15De la: monaco, la data 2010-02-19 13:31:49Baieti in cuniostinta de cauza, am nevoie de parerile voastre (!) in primul rand... Ideea era CAND SE EXAGEREAZA ...si nu o expresie a URLETULUI UNEI FEMEI TIRANICE, care nu intelege nevoia fireasca, in anumite limite, a barbatului de a socializa cu camarazii sai la o bere. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:51
De la: wyrth, la data 2010-12-17 12:50:39De la: remuska, la data 2010-12-17 12:40:43 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:52
am modificat! cred ca a inteles toata lumea ca era "2-3" zile! nu 203...
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 15:55
De la: pickard, la data 2010-12-17 13:31:41De la: monaco, la data 2010-12-17 13:02:14 @ REMUSKA multumesc! chiar mi se pare o chestie de educatie sa lasi omului si cateva din obiceiurile pe care le avea inainte de casatorie(nu numai sotia sotului, ci si invers). Daca nu era o mare problema inainte de casatorie, nu vad de ce mai apoi ar deveni o problema!...Daca e vb ca vine beat-pishat, deja e o mare problema! Dar am inteles ca nu este cazul. Exista o vorba care spune ca "e bine sa bei tu bautura, nu sa te bea ea pe tine"...
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:03
De la: remuska, la data 2010-12-17 15:55:43 Daca nu era o mare problema inainte de casatorie, nu vad de ce mai apoi ar deveni o problema!.. inseamna ca nevasta ta stia de la inceput ce sot si-a luat , iar tu esti un om constant si consecvent in obiceiuri ...cinstit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:06
Nu despre de genul asta de exagerare era vorba... , ci de timp petrecut mult prea mult...in detrimentul iesirilor cu partenera, cu familia...
|
|
Fosta membra 9am.ro 379 mesaje Membru din: 7/01/2010 |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:09
De la: selena22, la data 2010-02-19 15:05:59De la: monaco, la data 2010-02-19 13:31:49Baieti in cuniostinta de cauza, am nevoie de parerile voastre (!) in primul rand...Pai eu cred ca poate sa mai iasa cateodata la bere cu baiaetii.Dar si femeia are dreptul sa mai iasa la o bere cu femeile...Pt ca doar femeia nu o sa stea numai in casa...Si are dreptul sa mai schimbe oamenii... Nu baietile sa mearga la shoping iar fetele la un fotbal dupa care sa iasa neaparat cu bere multa! he he
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:24
Si unde zici ca ai gasit lesa?
Sa stim sa ne apucam sa le pichetam sediul cu mic cu mare. BAIETE DACA CITESTI ASTA, TINE`TE TARE, SUNTEM ALATURI DE TINE! VENIM, REZISTA! PANA ATUNCI CERE CLEMENTA! Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 1/10/2010 Oras: Botosani |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 00:10
Am acceptat iesirile lui cu baietii la o bere crezand ca la un moment dat va intelege ca locul lui este impreuna cu sotia si copii.Am avut rabdare sa astept acest lucru sa se intample timp de 14 ani.Dupa 14 ani,a ales iesirile cu prietenii la un gin,vodka si alte tarii.Mare prostie am facut crezand ca se va schimba si stand 14 ani langa el...o viata ratata.
|
alinadanielaq 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 00:15
salutare...nu sunt casatorita..dar am o relatie de 8 ani..urmeaza sa ne casatorim...si sincer..eu nu i-am strigat niciodata ca iese la o bere cu prieteni, dar, cei drept cand iese cu baietii la bere nu uita de mine, adica ma suna de cel putin 2 ori si imi da cel putin 3 4 mesaje, asta in 2-3 ore cat sta la bere. si asta ca vrea el, nu i-am impus nimic.
plus ca, poate am si eu chef sa ies la suc cu fetele si nu mi-ar face placere sa imi sara in cap. a..inca o chestie...are prieteni pe care ii suna iubitele sau sotiile..si ei nu le raspund doar pt ca sunt cicalitoare...si stiti ce fac ele?...suna la ceilalti prieteni sa ceara la tel pe iubitul lor...mi se pare penibil. deci, in concluzie...e ok si iesitul la bere cu baietii sau pt noi la suc cu fetele...e nevoie si de putina libertate..iar in opinia mea libertatea intr-o relatie inseamna incredere. pooop u... nu ma injurati sau criticati acum, e doar parerea mea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 00:29
De la: magiaiubirii, la data 2010-12-18 00:15:57salutare...nu sunt casatorita..dar am o relatie de 8 ani..urmeaza sa ne casatorim...si sincer..eu nu i-am strigat niciodata ca iese la o bere cu prieteni, dar, cei drept cand iese cu baietii la bere nu uita de mine, adica ma suna de cel putin 2 ori si imi da cel putin 3 4 mesaje, asta in 2-3 ore cat sta la bere. si asta ca vrea el, nu i-am impus nimic. Nu te va injura nimeni :) Ai absoluta dreptate si sunt de acord cu tine
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 01:31
george 06 ..sa sti ca e usor , crede-ma
sotul meu , nu a fost nevoie sa-l las i-a ajuns cand am vrut sa merg cu el cu baietii la bere(fiind extrem de gelos) a renuntat el la" berea cu baietii" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 01:35
imi dau seama insa ca problema cea mare nu e ca merge la "bere cu baietii"ci ca e betiv. Hmmm in acest caz nu are leac
|
bobry47 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 12:24
De la: cornelia_leia, la data 2010-12-18 01:35:25imi dau seama insa ca problema cea mare nu e ca merge la "bere cu baietii"ci ca e betiv. Hmmm in acest caz nu are leac Evident ca mersul la bere toata ziua nu este o indeletnicire tocmai buna pt barbatii cu familie..dar cred ca era vb de mersul din cand in cand cu baietii la bere..este ok la sfarsit de saptamana sa faci o sesiune de bere cu prietenii fie si 10 beri,si nevasta nu ar avea de comentat nimic pt ca stie cine e cocosul,respect reciproc obligatoriu...un lucru este clar FEMEIA intr-o familie INTOTDEAUNA ar dori sa poarte pantalonii.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
bobry47 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 12:28
Hmm
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 12:48
De la: Goku, la data 2010-12-18 00:29:10De la: magiaiubirii, la data 2010-12-18 00:15:57salutare...nu sunt casatorita..dar am o relatie de 8 ani..urmeaza sa ne casatorim...si sincer..eu nu i-am strigat niciodata ca iese la o bere cu prieteni, dar, cei drept cand iese cu baietii la bere nu uita de mine, adica ma suna de cel putin 2 ori si imi da cel putin 3 4 mesaje, asta in 2-3 ore cat sta la bere. si asta ca vrea el, nu i-am impus nimic. In orice relatie partenerii trebuie sa tina cont de parerea celuilalt. Atunci cand unul din ei impune o idee/dorinta/parere, intervine starea de tensiune, dezechilibrul, ca atare unele compromisuri sunt necesare, asta in masura in care compromisul facut e in avantajul relatiei. El doreste o iesire cu prietenii la o bere?(exclud dependenta lui de alcool, altfel , e cu totul alta pb...berea fiind o scuza pt o barfa cu amicii)...de ce ar fi un capat de lume pentru mine?...atat timp cat data viitoare, el se angajeaza sa-mi acorde libertatea de a iesii cu o amica la o cafea. A lasa egoismul deoparte intr-o relatie/casnicie ,nu poate fi decat de bun augur, insa fara a face o obisnuinta din asta! ....asa ca de ce nu?
|
|
|

CEL MAI BUN SOT