back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfatul batranilor -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului

Pagini: << 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 21:22

De la: lylu, la data 2011-12-28 20:53:45
De la: pickard, la data 2011-12-28 20:32:10
m-am imbolnavit de moarte!
Pun griul la fiert?

pune-l la incoltit!

analizez, judec si dau verdicte!
Fosta membra 9am.ro

1470 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 06:21

De la: daria_ta, la data 2011-12-28 20:25:26
De la: rothmans, la data 2011-12-28 19:56:14
De la: _Emm, la data 2011-12-28 18:35:49
De la: rothmans, la data 2011-12-28 14:29:10
ziua buna!

Doctore!!

simt ceva mortal,
aici
in regiunea fiintei mele

ce era.eu ma prind mai greu...

O melodie compusa si interpretata de Florin Bogardo...ar trebui sa stii!

Asta era, o auzeam mult prin casa
E si un scheci radio cu Dem Radulescu - doctor, lucrand pe simptomatologie

Raporteaza abuz de limbaj
Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
Fosta membra 9am.ro

1470 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 06:24

De la: rothmans, la data 2011-12-28 20:38:00
De la: pickard, la data 2011-12-28 20:32:10
m-am imbolnavit de moarte!

lasa, o sa iti treaca...

Asta-i medicina alternativa chinezeasca - ceva de genul: boala exista in fiecare dintre noi, taina e sa invatam sa convietuim

Fosta membra 9am.ro

1470 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 06:41

De la: cristinxxx, la data 2011-12-28 19:55:47
De la: _Emm, la data 2011-12-28 19:22:59D-apoi nu va mai deranjez...lasati deschis la plecare, sa iasa noxele
Dar ...cu ce deranjezi,sau pe cine ?!!!

Credeam ca va luati iar la balacareli reciproce - plictisitor pentru cine nu se baga
..dar vad ca a fost o presupunere gresita, scuze!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 07:40

De la: _Emm, la data 2011-12-29 06:41:53
De la: cristinxxx, la data 2011-12-28 19:55:47
De la: _Emm, la data 2011-12-28 19:22:59D-apoi nu va mai deranjez...lasati deschis la plecare, sa iasa noxele
Dar ...cu ce deranjezi,sau pe cine ?!!!

Credeam ca va luati iar la balacareli reciproce - plictisitor pentru cine nu se baga
..dar vad ca a fost o presupunere gresita, scuze!

AHOE INTELEPTI MICI!

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 09:35

"AHOE".., ce ahoee ???? Pune de cafea odataaa !!!

Hai,
dupa atatea "demisii"... ce vrei , trebe' sa treci si tu la treaba .

Buna dimineaaatttaaa !

Oameni buni

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 09:39

De la: pickard, la data 2011-12-27 22:39:50
De la: daria_ta, la data 2011-12-27 22:34:18
De la: pickard, la data 2011-12-27 22:28:01
De la: daria_ta, la data 2011-12-27 22:22:12
Mi se pare total nepotrivita atitudinea ta, indiferent ce afirma el pe kudika. Daca ai venit doar pentru a-l urmari pe Pickard si a-l defaima, ai face bine sa renunti. Niciun om nu este perfect, toti gresim, asa ca lasa-l in pace! Daca iti face placere sa fii printre noi, esti binevenit!

lasati-l in pace pe bibilistroc! e clown si pe kudika dar e inofensiv i se tot sterg conturile pentru libaj vulgar dar isi face altele in serie!

Inceteaza si tu sa ii spui asa, pentru ca m-am simtit prea bine in seara asta, si nu doar eu, iar continuarea acestui stil de "dialog" intre voi nu va face decat sa ne alunge de aici...si abia am revenit!

e imposibil de discutat cu el altfel! nu poti fi nici dur nici rau cu un baietan nesigur pe inclinatiile lui! retrageti-va in liniste acum asa cum o sa fac si eu!
nu incercati sa-l convinge-ti sa fie om pentru ca mai rau face! doar eu am ac de cojocul lui sau adminii care o sa-l stearga si de aici daca ne supara!
picardule,iar iti dau foc la cort si te ard printre pene...asta ca sa vezi cine se ocupa de cine...

TALPA IUTE-CUM TE PRINDE,CUM TE F***
Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 09:41

De la: pickard, la data 2011-12-28 06:09:16 salut nigma!
am apsat butonul de l-am strivit dar pana nu se trezesc adminii din visare nu se poate face nimic.
eu chiar daca am venit mai rar din cauza lipsei de activitate pe yuppy,tot sunt aici,dar daca adminii nu fac ceva s-ar putea sa ramana aici decat ratatii transexuali care se inmultesc ca microbii prin diviziune
...mai povesteste-ne despre originile tale,picardule... fraere

amgiN

264 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 10:13

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 09:37:41
De la: amgiN, la data 2011-12-28 00:07:05Bunnnn!!!
Stau si privesc cu mare uimire cum o conserva de cap presat de porc face valuri mai ceva ca uraganul Joachim ce tocmai traversa campia franca acum o bucat de vreme,ceea ce nu inteleg eu,e cum de lumea la fiecare wanna be ce apare,ca e din tabla,ca are capu gol ca e din thinichea ,ca o fi din azbest fuge,lumea fuge pleaca de la mizeriile insirate.E dreptul tuturor locuitorilor acestui cort sa faca ceea ce doresc,sa inchida ochii al aparitia grotescului sau sa renunte sa arunce mizeriile facute de altii afara la fel cum e si dreptul fiecarui mediocru si a mamei natura sa nasca monstrii si mediocrii.Fara ficiori ca cap de tabla si nenea trinitrotoluen sau mai stiu eu ce alte vietatii apar pe aici viata nu ar fi palpitanta pe yuppy hai sa fim seriosi ,chiar era un plictis pana sa aparta acest excrement al rematurilor romanesti care a scapat din mana magnetilor rromi de pe la noi,chiar muream cu sarmala in gata ,cu caltabosul in camara daca nu vedeam o porcaiala musai a 3-a zi de craciun,nu ca in prima seara de craciun nu a existat.In alta ordine de idei feciori si fecioare rahatul atat cel turcesc frumos si colorat precum si cel romanesc cu miasme strabune se elimina printr-un buton magic raporteaza abuz cica ii spune da cred ca ala functioneaza numai in cazul meu si al lui Serr ..dar om vedea.Ignoranta sa stiti ca nu indeparteaza tumoarea si nici mirosul ci matura sau alte masuri coercitive care in functie de masura imaginatiei acestor membri pot fi luate.
Serr nu iti mai bate capu cu tot rahatu ce vrea sa para turcesc din romanesc,il da de gol aroma si mai multa carne decat are el in creier si in frigider nu ii poti baga efectul e acelasi,Daria dai cu paru in stiluil finut prelucrat asa fara carne si alte magarii si pt restu o fi Picard sef de trib ,copil ratacitor pe alte forumuri cu multe schelete prin dulap da nu ii ficior rau el de felul lui asa ca nu faceti botic si va ascundeti prin tufe,dupa mese ci luati cat de cat atitudine "civica" am pus ghilimele ca pe forum nu stiu care e termenul exact la minunea asta civica...sfatu meu de om tanar ce o trecut strada si el singur de vreo doua ori pe la trecerea de pietoni : "Omul sfinteste locul ,niciodata locul pe om" de aci incolo precepeti care ce vreti da apasati butonu vietii si aruncati duhoarea de tabla asa in semn de solidaritate cu al nostru fiu ratacitor..Ca bucurosi tre sa fim cand ratacitii se intorc inapoi la casa ,ca restul suntem tot timpul pe aci.
Atat am avut de zis pe sara asta,carnea in frigider io bag maine conservei in functie de dorintele publicului larg...
te-ai mai trezit in dimineata asta,spurcaciune ?

Off iubirea mea metalica pentru tine am sa ma trezesc in fiecare dimineata.Nu ma lasa sufletul sa las capul tau de tinichea sa sune a gol,cineva trebuie sa-l umple cu o leaca de carne.
Mai ficior cu poza de telenovela hollywoodiana treaba cu tine din cate vad eu e oabla ca covrigu (intentionata cacofonie pentru rahatul turcesc)adicalea sa-ti explicesc pe intelesul tau mai schimba uleiu ca iti bat tachetii nu spui nimic nou,ca tine se nasc la fiecare secunda 2 sau 3 din fericire natura are un randament foarte bun la rebuturi genetice si stii de ce? pentru simplu fapt ca ele nu rezista in timp..
So si prin urmare am inteles toti ca Picard ti drag ,ca ai tu o problema ca el nu stie sex oral in timp ce vorbeste ,nu-i bai lasa o sa il faca in scris daca te deranjeaza asa de mult..Acuma reminiscentele ramase in tine de la Titus Steel si al lui drug otelit nimeni nu vrea sa le ia ,sunt ale taleeee poti sa traiesti fericit,tu esti za one masculul alfa ,za big bad wolf ,mos craciun de la ecuator ,ala mic ce sufla greu de la Baicoi ..
Si sa stii eu te iubesc thinicheaua mea draga la modul cel mai sincer pentru tine renunt la femei,nu mai merg in pustie sa-mi purific sufletul vei fi al meu pe veci ..sa-mi spui ce lubrifiant sa aduc s2000 sau sintetic s3000 5w40 ca sa nu te usture asa de tare..
In incheiere sa stii ca eu inteleg tristetea din sufletul tau ,stiu ca iti pare rau atunci cand iti altoiesti consoarta si infometezi progeniturile sincer te inteleg in adancul sufletului lui Sidios era un copil mic si trist ce strivea gandacii chiar daca era indemnat sa nu o faca...get it..

Oricum intr-un alt haos de idei si intr-un univers paralel cu al nostru ai fi interesant dar cu intrarea ta pe yuppy sincer esti doar un produs de serie nu aduci nimic nou sub soare mecatronicii mondiale..pentru asta noi si eu in special tot o sa te iubim...muahhh iubire mica si galvanizata.

‎Orice este are o ratiune de a fi..
Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 10:36

De la: amgiN, la data 2011-12-29 10:13:27
De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 09:37:41
De la: amgiN, la data 2011-12-28 00:07:05Bunnnn!!!
Stau si privesc cu mare uimire cum o conserva de cap presat de porc face valuri mai ceva ca uraganul Joachim ce tocmai traversa campia franca acum o bucat de vreme,ceea ce nu inteleg eu,e cum de lumea la fiecare wanna be ce apare,ca e din tabla,ca are capu gol ca e din thinichea ,ca o fi din azbest fuge,lumea fuge pleaca de la mizeriile insirate.E dreptul tuturor locuitorilor acestui cort sa faca ceea ce doresc,sa inchida ochii al aparitia grotescului sau sa renunte sa arunce mizeriile facute de altii afara la fel cum e si dreptul fiecarui mediocru si a mamei natura sa nasca monstrii si mediocrii.Fara ficiori ca cap de tabla si nenea trinitrotoluen sau mai stiu eu ce alte vietatii apar pe aici viata nu ar fi palpitanta pe yuppy hai sa fim seriosi ,chiar era un plictis pana sa aparta acest excrement al rematurilor romanesti care a scapat din mana magnetilor rromi de pe la noi,chiar muream cu sarmala in gata ,cu caltabosul in camara daca nu vedeam o porcaiala musai a 3-a zi de craciun,nu ca in prima seara de craciun nu a existat.In alta ordine de idei feciori si fecioare rahatul atat cel turcesc frumos si colorat precum si cel romanesc cu miasme strabune se elimina printr-un buton magic raporteaza abuz cica ii spune da cred ca ala functioneaza numai in cazul meu si al lui Serr ..dar om vedea.Ignoranta sa stiti ca nu indeparteaza tumoarea si nici mirosul ci matura sau alte masuri coercitive care in functie de masura imaginatiei acestor membri pot fi luate.
Serr nu iti mai bate capu cu tot rahatu ce vrea sa para turcesc din romanesc,il da de gol aroma si mai multa carne decat are el in creier si in frigider nu ii poti baga efectul e acelasi,Daria dai cu paru in stiluil finut prelucrat asa fara carne si alte magarii si pt restu o fi Picard sef de trib ,copil ratacitor pe alte forumuri cu multe schelete prin dulap da nu ii ficior rau el de felul lui asa ca nu faceti botic si va ascundeti prin tufe,dupa mese ci luati cat de cat atitudine "civica" am pus ghilimele ca pe forum nu stiu care e termenul exact la minunea asta civica...sfatu meu de om tanar ce o trecut strada si el singur de vreo doua ori pe la trecerea de pietoni : "Omul sfinteste locul ,niciodata locul pe om" de aci incolo precepeti care ce vreti da apasati butonu vietii si aruncati duhoarea de tabla asa in semn de solidaritate cu al nostru fiu ratacitor..Ca bucurosi tre sa fim cand ratacitii se intorc inapoi la casa ,ca restul suntem tot timpul pe aci.
Atat am avut de zis pe sara asta,carnea in frigider io bag maine conservei in functie de dorintele publicului larg...
te-ai mai trezit in dimineata asta,spurcaciune ?

Off iubirea mea metalica pentru tine am sa ma trezesc in fiecare dimineata.Nu ma lasa sufletul sa las capul tau de tinichea sa sune a gol,cineva trebuie sa-l umple cu o leaca de carne.
Mai ficior cu poza de telenovela hollywoodiana treaba cu tine din cate vad eu e oabla ca covrigu (intentionata cacofonie pentru rahatul turcesc)adicalea sa-ti explicesc pe intelesul tau mai schimba uleiu ca iti bat tachetii nu spui nimic nou,ca tine se nasc la fiecare secunda 2 sau 3 din fericire natura are un randament foarte bun la rebuturi genetice si stii de ce? pentru simplu fapt ca ele nu rezista in timp..
So si prin urmare am inteles toti ca Picard ti drag ,ca ai tu o problema ca el nu stie sex oral in timp ce vorbeste ,nu-i bai lasa o sa il faca in scris daca te deranjeaza asa de mult..Acuma reminiscentele ramase in tine de la Titus Steel si al lui drug otelit nimeni nu vrea sa le ia ,sunt ale taleeee poti sa traiesti fericit,tu esti za one masculul alfa ,za big bad wolf ,mos craciun de la ecuator ,ala mic ce sufla greu de la Baicoi ..
Si sa stii eu te iubesc thinicheaua mea draga la modul cel mai sincer pentru tine renunt la femei,nu mai merg in pustie sa-mi purific sufletul vei fi al meu pe veci ..sa-mi spui ce lubrifiant sa aduc s2000 sau sintetic s3000 5w40 ca sa nu te usture asa de tare..
In incheiere sa stii ca eu inteleg tristetea din sufletul tau ,stiu ca iti pare rau atunci cand iti altoiesti consoarta si infometezi progeniturile sincer te inteleg in adancul sufletului lui Sidios era un copil mic si trist ce strivea gandacii chiar daca era indemnat sa nu o faca...get it..

Oricum intr-un alt haos de idei si intr-un univers paralel cu al nostru ai fi interesant dar cu intrarea ta pe yuppy sincer esti doar un produs de serie nu aduci nimic nou sub soare mecatronicii mondiale..pentru asta noi si eu in special tot o sa te iubim...muahhh iubire mica si galvanizata.
cine crezi ca sta sa-ti citeasca cearsaful plin cu elucubratii prostesti? oricum esti pari pe invers si poate esti si un alt cont de al lui picard...tu esti naparlitule ?

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 10:51

De la: monaco, la data 2011-12-29 09:35:49
"AHOE".., ce ahoee ???? Pune de cafea odataaa !!!

Hai,
dupa atatea "demisii"... ce vrei , trebe' sa treci si tu la treaba .

Buna dimineaaatttaaa !

Oameni buni

buongiornisimo!

amgiN

264 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 11:25

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 10:36:28 cine crezi ca sta sa-ti citeasca cearsaful plin cu elucubratii prostesti? oricum esti pari pe invers si poate esti si un alt cont de al lui picard...tu esti naparlitule ?

Offf iubirea mea mica si galvanizata nu iti plac virgulele,nici cuvintele si totusi zgomotul tachetilor tai spune asa de multe...Credeam ca tacerea ne va despartii si efortul meu depus pentru tine de a-mi da in vileag dragostea ce ti-o port micul meu galvanizat ,bine nu am sa mai pun elucubratii pe cearceaful nostru ,dar am adus uleiul ce tachetii sa-ti muteasca si cu a mea iubire te astept micul meu galvanizat...promit solemn ca nu o sa te doara..

Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 11:30

sa faci gura mare si sa nu ma musti...

Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 11:55

...a cam disparut fraierul cu pene de aici...pe kudika scrie la greu...prostii...

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 12:11

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 11:55:36...a cam disparut fraierul cu pene de aici...pe kudika scrie la greu...prostii...

mai revin si aici sa apas pe butonul *eject* pentru tine!
poate se trezeste cineva si te elimina!

Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 15:16

viseaza in continuare,picardule...ti-am jumulit penele,ti-am bagat pipa'n kur,ti-am dat foc la cort,te-am tras in teapa si pe kudika si pe yuppy...si tot nu te potolesti...acum ai inceput sa viseziurmeaza un tratament special pentru tine,asa cum iti place tie,picardule...

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 18:06

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 15:16:48viseaza in continuare,picardule...ti-am jumulit penele,ti-am bagat pipa'n kur,ti-am dat foc la cort,te-am tras in teapa si pe kudika si pe yuppy...si tot nu te potolesti...acum ai inceput sa viseziurmeaza un tratament special pentru tine,asa cum iti place tie,picardule...

ba cred ca pe kudika te-am aranjat! acum urmeaza sa te eutanasiez si aici!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:15

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 20:10:50cine,ma tu pekudika? esti facut praf de-au ras toti de tine...zece zece monreve e cosmarul tau...te-ai facut de kakao,picarde...

ha ha ha! EU am vazut ca tu esti catalogat ca un transexual nebun fara prieteni sau viata reala
tuturor le e mila de tine si chiar am hotarat sa ne purtam mai frumos cu tine ca poate te integrezi
eu sunt sceptic dar

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:18

MONSENIORUL

47 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:15 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde

De la: polin, la data 2011-12-29 18:19:45
Se pare ca nu va fi in 2012,ci in 2013!Pamantul va suferi efectele unor explozii solare devastatoare.sistemele electrice vor fi scoase din functie,satelitii nu vor mai putea fi controlati,traficul aeran suspendat,iar generatoarele de curent electric se vor supraincalzi.
Furtuna solara nu ar putea aduce apocalpsa,dar va declansa un efectde domino:pierderea controlului asupra electricitatii va determina probleme cu incalzirea,congelarea,telefonia mobila si GPS-UL.Sistemul de distributie a apei potabile vor putea ceda,iar furtuna magnetica poate afecta conductele de gaze.
VOI TRAI SI VOI VEDEA DACA O SA MAI APUC!
ai amanat tu apocalipsa de pe centura pana in 2013...sa mai strangi ceva euroi,kultivato ?

uite cum vorbesti tu cu o femeie de 72 de ani BILIBISTROCULE!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:29

De la: pickard, la data 2011-12-29 20:15:29
De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 20:10:50cine,ma tu pekudika? esti facut praf de-au ras toti de tine...zece zece monreve e cosmarul tau...te-ai facut de kakao,picarde...

ha ha ha! EU am vazut ca tu esti catalogat ca un transexual nebun fara prieteni sau viata reala
tuturor le e mila de tine si chiar am hotarat sa ne purtam mai frumos cu tine ca poate te integrezi
eu sunt sceptic dar

Ia, la loc comanda, ca m-am saturat!

Va purtati ca niste golani, amandoi! Daca aveti ceva de impartit, faceti-o pe PM, nu umpleti paginile forumului cu jigniri reciproce, cu citate de pe kudika, si alte bazdaganii! Invatati sa va purtati civilizat, chiar daca aici se poate scrie orice(si am impresia ca adminilor nu le pasa, ba dimpotriva, cred ca zic merci, vazand ca se animeaza, cat de cat, forumul). Spatiul virtual e plin de anonimi, care din spatele unui monitor, se cred zmei, uitand ca orice lucru trebuie sa aiba o limita minima impusa de bunul simt! Chiar asa, ati uitat de asta, sau nu ati cunoscut niciodata notiunea respectiva?!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:35

De la: daria_ta, la data 2011-12-29 20:29:07
De la: pickard, la data 2011-12-29 20:15:29

eu sunt sceptic dar

Va purtati ca niste golani, amandoi! Daca aveti ceva de impartit, faceti-o pe PM, nu umpleti paginile forumului cu jigniri reciproce, cu citate de pe kudika, si alte bazdaganii! Invatati sa va purtati civilizat, chiar daca aici se poate scrie orice(si am impresia ca adminilor nu le pasa, ba dimpotriva, cred ca zic merci, vazand ca se animeaza, cat de cat, forumul). Spatiul virtual e plin de anonimi, care din spatele unui monitor, se cred zmei, uitand ca orice lucru trebuie sa aiba o limita minima impusa de bunul simt! Chiar asa, ati uitat de asta, sau nu ati cunoscut niciodata notiunea respectiva?!

buna seara daria!
nici nu stiu cum s-o dau cu asta! pe mine nu ma afecteaza prea mult dar jigneste femei batrane, tinere, barbati seriosi...i se sterge contul zilnic dar apare din nou .
am si zis azi sa-l potolim prin bunatate si intelegere! sa-l ajutam sa-si gaseasca linistea
degeaba! ataca oamenii slabi in general

amgiN

264 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:36

Bravo Daria da cu parul in ei

Sa stii ca eu doar am vrut sa impart iubire si pacea infinit universala intre ei

simplicity

364 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:43

Mda, era parca mai bine cu forumul pustiu, bantuit doar de niste stafii (ale unora cu umor, sange-n vine si cu inimi mari).

Pickard lasa aparatul oamenilor de bine si integrarea celor de rau ca e cam de 2 lei daca o faci ASA chiar in cortul tau.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:43

De la: pickard, la data 2011-12-29 20:35:26

buna seara daria!
nici nu stiu cum s-o dau cu asta! pe mine nu ma afecteaza prea mult dar jigneste femei batrane, tinere, barbati seriosi...i se sterge contul zilnic dar apare din nou .
am si zis azi sa-l potolim prin bunatate si intelegere! sa-l ajutam sa-si gaseasca linistea
degeaba! ataca oamenii slabi in general

Intelept ar fi sa incetezi sa ii dai apa la moara, dar se pare ca iti place si tie aceasta situatie! Care e legatura dintre yuppy si kudika, ce tot vii cu citate de acolo, chiar crezi ca ne intereseaza? Suntem aici sa ne simtim bine, sa discutam ca intre prieteni, daca suntem, evident, sa dezbatem teme comune, dar de la asta si pana la a umple paginile cu km de discutii de pe alt forum...e cale lunga! Dovedeste odata ca te-ai maturizat, pentru ca in felul asta...nu faci decat sa ii dai dreptate lui, chiar daca indirect! Aaa...daca nu ai ce discuta cu noi, daca alt subiect decat kudika nu ai, mai bine ramai acolo, si gata! Aici nu faci decat sa amesteci lucrurile, ori asta...se stie...are un "iz" neplacut!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:44

De la: amgiN, la data 2011-12-29 20:36:17

Sa stii ca eu doar am vrut sa impart iubire si pacea infinit universala intre ei

va trebui sa va inarmati cu multa rabdare ca sa treceti peste hopul asta!
e foarte obsitor pentru oamnei

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:47

nu sunt eu de vina ca un bilibistroc face ravagii printre useri

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:54

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-29 20:47:48haide,ma,picarde...esti de rasul kudika...toti fac misto de tine...si aici te dai mare zmeu...naparlit sef...si pui etichete...tocmai tu...care esti fazanul (jumulit) al kudicii si forum*ist sef oriunde te-ai afla... trezeste-te,picardule...ca mai sunt forumisti de pe yuppy pe kudika...si invers...si ajungi si aici de ras in public si in privat...la fel ca pe kudika... FRAERE

astept sa dispari!
observi repulsia oamenilor de aici pentru kudika destul de inexplicabila pentru mine dat fiind ca sunt practic ale aceluiasi grup

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:54

De la: pickard, la data 2011-12-29 20:44:58
De la: amgiN, la data 2011-12-29 20:36:17

va trebui sa va inarmati cu multa rabdare ca sa treceti peste hopul asta!
e foarte obsitor pentru oamnei

Eu deja mi-am pierdut rabdarea...nu mai vreau sa am rabdare, pentru ca ati invadat yuppy cu prostiile voastre! Cand omul e delicat si sta in banca lui, il jucati in picioare, chiar daca la modul figurat! Pana la urma ce aveti de impartit, ce aveti de castigat din acest razboi al nervilor?! Nu, nu ma refer la nervii vostri antrenati in pagini intregi de aiureli, ci la nervii nostri, ai celorlalti useri care se uita...si se uita...cum doi oameni...oameni?!...se improsca reciproc cu noroiul de pe marginea nu stiu caror coclauri forumiste! Ca atare...voi apasa butonul "raporteaza abuz" la fiecare mesaj nelalocul lui, indiferent despre cine este vorba, am fost suficient de clara???!!!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 20:56

De la: simplicity, la data 2011-12-29 20:43:16 Mda, era parca mai bine cu forumul pustiu, bantuit doar de niste stafii (ale unora cu umor, sange-n vine si cu inimi mari).

Pickard lasa aparatul oamenilor de bine si integrarea celor de rau ca e cam de 2 lei daca o faci ASA chiar in cortul tau.

cine pe cine vrea sa integreze?
bilibistrocul nu era asa inainte ! acum de curand a avut o insatisfactie si merge la distrugere.o sa se sinucida in curand!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2011, ora 21:01

De la: pickard, la data 2011-12-29 20:56:20
De la: simplicity, la data 2011-12-29 20:43:16 Mda, era parca mai bine cu forumul pustiu, bantuit doar de niste stafii (ale unora cu umor, sange-n vine si cu inimi mari).

cine pe cine vrea sa integreze?
bilibistrocul nu era asa inainte ! acum de curand a avut o insatisfactie si merge la distrugere.o sa se sinucida in curand!

N-ai inteles nimic din ce a vrut sa transmita Simplicity!

Pagini: << 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SFATUL BATRANILOR -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului
Mergi la: