back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfatul batranilor -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului

Pagini: << 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:34

De la: pickard, la data 2011-12-27 22:28:01
De la: daria_ta, la data 2011-12-27 22:22:12
Mi se pare total nepotrivita atitudinea ta, indiferent ce afirma el pe kudika. Daca ai venit doar pentru a-l urmari pe Pickard si a-l defaima, ai face bine sa renunti. Niciun om nu este perfect, toti gresim, asa ca lasa-l in pace! Daca iti face placere sa fii printre noi, esti binevenit!

lasati-l in pace pe bibilistroc! e clown si pe kudika dar e inofensiv i se tot sterg conturile pentru libaj vulgar dar isi face altele in serie!

Inceteaza si tu sa ii spui asa, pentru ca m-am simtit prea bine in seara asta, si nu doar eu, iar continuarea acestui stil de "dialog" intre voi nu va face decat sa ne alunge de aici...si abia am revenit!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

302 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:35

"sa fiu cinstit si mie mi-ar fi greu sa tac din gura si recunosc ca la sexul oral sunt varza practic nu stiu nici sa primesc ,nici sa ofer dar din iubire ce nu face omu!?...dar cand faci sex oral nu poti vorbi "... impanatule...imparatule...cine a zis ma asta ??? si cum e sa fii varza la sexoral si sa nu poti vorbi ?

Raporteaza abuz de limbaj
TALPA IUTE-CUM TE PRINDE,CUM TE F***
Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:35

De la: SERR, la data 2011-12-27 22:31:35
De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 22:26:44picardule,si'n afara de lame de ras si pipa pacii,ce-ti mai bagi in zonele intime ?

fatza ta...

salutare !
mai bine fac sex oral cu o camila decat cu perisabilul asta stricat! am si eu o noare!

analizez, judec si dau verdicte!
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:38

Ok! Cum stilul pe yuppy va ramane in vecii-vecilor acelasi...nu imi ramane decat sa ma retrag...

Va doresc o noapte in care sper "sa cresteti"...insa la minte, daca v-a mai ramas ceva!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:39

De la: daria_ta, la data 2011-12-27 22:34:18
De la: pickard, la data 2011-12-27 22:28:01
De la: daria_ta, la data 2011-12-27 22:22:12
Mi se pare total nepotrivita atitudinea ta, indiferent ce afirma el pe kudika. Daca ai venit doar pentru a-l urmari pe Pickard si a-l defaima, ai face bine sa renunti. Niciun om nu este perfect, toti gresim, asa ca lasa-l in pace! Daca iti face placere sa fii printre noi, esti binevenit!

lasati-l in pace pe bibilistroc! e clown si pe kudika dar e inofensiv i se tot sterg conturile pentru libaj vulgar dar isi face altele in serie!

Inceteaza si tu sa ii spui asa, pentru ca m-am simtit prea bine in seara asta, si nu doar eu, iar continuarea acestui stil de "dialog" intre voi nu va face decat sa ne alunge de aici...si abia am revenit!

e imposibil de discutat cu el altfel! nu poti fi nici dur nici rau cu un baietan nesigur pe inclinatiile lui! retrageti-va in liniste acum asa cum o sa fac si eu!
nu incercati sa-l convinge-ti sa fie om pentru ca mai rau face! doar eu am ac de cojocul lui sau adminii care o sa-l stearga si de aici daca ne supara!

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:44

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 22:35:02"sa fiu cinstit si mie mi-ar fi greu sa tac din gura si recunosc ca la sexul oral sunt varza practic nu stiu nici sa primesc ,nici sa ofer dar din iubire ce nu face omu!?...dar cand faci sex oral nu poti vorbi "... impanatule...imparatule...cine a zis ma asta ??? si cum e sa fii varza la sexoral si sa nu poti vorbi ?

ce faci ba!? imi analizezi postarile pe kudika si crezi ca le minunezi pe doamne!?
BIBILISTROC pervers ce esti!

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:54

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 22:40:26
De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 22:26:44picardule,si'n afara de lame de ras si pipa pacii,ce-ti mai bagi in zonele intime ?
fatza ta...
n-are loc de a ta serrdepully...si nici de-a celorlalti care-l pupati in kur

o intrebare pentru ligheanul de tine... mama ta stie cum vorbesti sau se rasuceste in mormant la ce citeste pe aici?!
vrei sa ti-o rasucesc eu, limbric de tabla?

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:57

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 22:48:09picardule,pervers si zoofil...tot continui sa-mi repeti mesajele de pe kudika...ceva nou ai si tu ? pe aici aveti traseiste,in afara de serpully care sta pe trotuar si face gura mare? mai este vreo kultivata de profesie in afara de serpully care sta capra la tiristi si ii colinda prin cabine? ia zi...

faceam trotuarul cu ma-ta... eram acolo cand ti-a luat dintii aia de tabla care-i ai in gura, zicea ca o s-o pomenesti!

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 22:58

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 22:56:21
De la: SERR, la data 2011-12-27 22:54:17
De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 22:40:26
fatza ta...
n-are loc de a ta serrdepully...si nici de-a celorlalti care-l pupati in kur

o intrebare pentru ligheanul de tine... mama ta stie cum vorbesti sau se rasuceste in mormant la ce citeste pe aici?!
vrei sa ti-o rasucesc eu, limbric de tabla?
da,vino si rasuceste-mi-o ...si dupa aia te trimit dupa ma-ta si dupa tot neamu' matii serpully... dupa ce ma pi sh pe tine,evident,serpully...

da un restart ca esti ud tot...

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 23:00

De la: daria_ta, la data 2011-12-27 22:38:31Ok! Cum stilul pe yuppy va ramane in vecii-vecilor acelasi...nu imi ramane decat sa ma retrag...

Va doresc o noapte in care sper "sa cresteti"...insa la minte, daca v-a mai ramas ceva!

ti-ai gasit....

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 23:03

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 23:01:46vezi ca era ma-ta...ea te-a invatat meserie,serpully...de la ea stii cum sa iei pozitie "capra" cand vezi 100 de euro... si...mai stai capra de sarbatori? ca am un job pentru tine,serpully...vine un convoi de tiristi si cauta mu*sti ca tine...fraere...

nu mai e loc de tine si neamul tau!

Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 23:08

De la: SERR, la data 2011-12-27 23:03:57
De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 23:01:46vezi ca era ma-ta...ea te-a invatat meserie,serpully...de la ea stii cum sa iei pozitie "capra" cand vezi 100 de euro... si...mai stai capra de sarbatori? ca am un job pentru tine,serpully...vine un convoi de tiristi si cauta mu*sti ca tine...fraere...

e suficient,ce nu-ti ajunge,serpully ? crezi tu ca ii satisfaci pe toti cu mufarina ta fiarta? normal ca o s-o aduci si pe mata aia profesionista si tot ce ai tu mai bun si mai productiv in gloata aia de-i zici familie mu*sta...ia de aci...pentru antrenament

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 23:10

ti-am mai dat unul...si inca unul...si inca unul...si nu mai vorbi ca gura plina de ca stropesti asistenta,serpully [/quote]

cred ca esti mai distrus decat prevede legea... asa ca sa-ti iau tot neamul in pw69la

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 23:14

De la: INDESTRUCTIBILUL, la data 2011-12-27 23:08:40
De la: SERR, la data 2011-12-27 23:03:57

e suficient,ce nu-ti ajunge,serpully ? crezi tu ca ii satisfaci pe toti cu mufarina ta fiarta? normal ca o s-o aduci si pe mata aia profesionista si tot ce ai tu mai bun si mai productiv in gloata aia de-i zici familie mu*sta...ia de aci...pentru antrenament

rasa ta cretinoida nu-mi da pace... fw*ti de placere la idioti ca tine, intreab-o pe ma-ta, prietenii stiu de ce!
chiar asa... de ce a ajuns ma-ta robot de bucatarie?!

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 23:19

[/quote]

bine daria, asa sa fie!

Fosta membra 9am.ro

302 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2011, ora 23:25

mars de-ti bea lapticul ca tre' sa te culci,starpitura...serpully...

amgiN

264 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 00:07

Bunnnn!!!
Stau si privesc cu mare uimire cum o conserva de cap presat de porc face valuri mai ceva ca uraganul Joachim ce tocmai traversa campia franca acum o bucat de vreme,ceea ce nu inteleg eu,e cum de lumea la fiecare wanna be ce apare,ca e din tabla,ca are capu gol ca e din thinichea ,ca o fi din azbest fuge,lumea fuge pleaca de la mizeriile insirate.E dreptul tuturor locuitorilor acestui cort sa faca ceea ce doresc,sa inchida ochii al aparitia grotescului sau sa renunte sa arunce mizeriile facute de altii afara la fel cum e si dreptul fiecarui mediocru si a mamei natura sa nasca monstrii si mediocrii.Fara ficiori ca cap de tabla si nenea trinitrotoluen sau mai stiu eu ce alte vietatii apar pe aici viata nu ar fi palpitanta pe yuppy hai sa fim seriosi ,chiar era un plictis pana sa aparta acest excrement al rematurilor romanesti care a scapat din mana magnetilor rromi de pe la noi,chiar muream cu sarmala in gata ,cu caltabosul in camara daca nu vedeam o porcaiala musai a 3-a zi de craciun,nu ca in prima seara de craciun nu a existat.In alta ordine de idei feciori si fecioare rahatul atat cel turcesc frumos si colorat precum si cel romanesc cu miasme strabune se elimina printr-un buton magic raporteaza abuz cica ii spune da cred ca ala functioneaza numai in cazul meu si al lui Serr ..dar om vedea.Ignoranta sa stiti ca nu indeparteaza tumoarea si nici mirosul ci matura sau alte masuri coercitive care in functie de masura imaginatiei acestor membri pot fi luate.
Serr nu iti mai bate capu cu tot rahatu ce vrea sa para turcesc din romanesc,il da de gol aroma si mai multa carne decat are el in creier si in frigider nu ii poti baga efectul e acelasi,Daria dai cu paru in stiluil finut prelucrat asa fara carne si alte magarii si pt restu o fi Picard sef de trib ,copil ratacitor pe alte forumuri cu multe schelete prin dulap da nu ii ficior rau el de felul lui asa ca nu faceti botic si va ascundeti prin tufe,dupa mese ci luati cat de cat atitudine "civica" am pus ghilimele ca pe forum nu stiu care e termenul exact la minunea asta civica...sfatu meu de om tanar ce o trecut strada si el singur de vreo doua ori pe la trecerea de pietoni : "Omul sfinteste locul ,niciodata locul pe om" de aci incolo precepeti care ce vreti da apasati butonu vietii si aruncati duhoarea de tabla asa in semn de solidaritate cu al nostru fiu ratacitor..Ca bucurosi tre sa fim cand ratacitii se intorc inapoi la casa ,ca restul suntem tot timpul pe aci.
Atat am avut de zis pe sara asta,carnea in frigider io bag maine conservei in functie de dorintele publicului larg...

‎Orice este are o ratiune de a fi..
Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 06:09

salut nigma!
am apsat butonul de l-am strivit dar pana nu se trezesc adminii din visare nu se poate face nimic.
eu chiar daca am venit mai rar din cauza lipsei de activitate pe yuppy,tot sunt aici,dar daca adminii nu fac ceva s-ar putea sa ramana aici decat ratatii transexuali care se inmultesc ca microbii prin diviziune

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 08:44

De la: daria_ta, la data 2011-12-27 18:15:22
De la: daphne1772, la data 2011-12-27 17:24:47
De la: daria_ta, la data 2011-12-27 17:11:33

Nu capitan...ci comandant, indiferent de grad!

In ceea ce priveste izul de eNigma (recunosc, am copiat stilul de la altcineva...Emm, sper sa nu te superi), poti improviza orice, insa...nu mi-a placut chimia, doar matematica!

Comandant...om cu responsabilitati si ascultat...Tre' sa fie o meserie frumoasa
Atat matematica, cat si chimia, fac parte dintre stiinte exacte, reale. Una fara alta nu prea merge...Cum sa ajungi la solutionarea unei ecuatii in care ai ca si componente, spre exemplu, acidul clorhidric si bicarbonatul de sodiu?

Hmm...matematic vorbind, notam cu x = acidul clorhidric, cu y = bicarbonatul de sodiu, si le punem in ecuatie, eventual formam un sistem de doua ecuatii de gradul intai...Cine stie, cunoaste!

D.p.d.v. chimic...nu stiu daca se pot combina sau se utilizeaza doar separat, asa ca...fa ce vrei cu ele!

Uite ce am reusit sa fac,combinandu-le...si nu am pus nici un procent de rautate,fiecare mai are zdacurile personale...Deci, cu toate toanele inainte,iaca ce obtinusem:

x=HCl
y=NAHCO3

x+y=z
de ce z? tot necunoscuta e ceea ce presupunem sa obtinem

deci am sistemul :
x+y=z
HCL+NaHCO3=NaCL+H2O+CO2

z=NaCl+H2O+CO2
apa o bem, codoiul ;) Elenei il lasam sa circule liber in aer sa il foloseasca plantele ca hrana si ne ramane clorura de sodiu in stare solida, un cristal

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 09:11

De la: amgiN, la data 2011-12-28 00:07:05Bunnnn!!!
Stau si privesc cu mare uimire cum o conserva de cap presat de porc face valuri mai ceva ca uraganul Joachim ce tocmai traversa campia franca acum o bucat de vreme,ceea ce nu inteleg eu,e cum de lumea la fiecare wanna be ce apare,ca e din tabla,ca are capu gol ca e din thinichea ,ca o fi din azbest fuge,lumea fuge pleaca de la mizeriile insirate.E dreptul tuturor locuitorilor acestui cort sa faca ceea ce doresc,sa inchida ochii al aparitia grotescului sau sa renunte sa arunce mizeriile facute de altii afara la fel cum e si dreptul fiecarui mediocru si a mamei natura sa nasca monstrii si mediocrii.Fara ficiori ca cap de tabla si nenea trinitrotoluen sau mai stiu eu ce alte vietatii apar pe aici viata nu ar fi palpitanta pe yuppy hai sa fim seriosi ,chiar era un plictis pana sa aparta acest excrement al rematurilor romanesti care a scapat din mana magnetilor rromi de pe la noi,chiar muream cu sarmala in gata ,cu caltabosul in camara daca nu vedeam o porcaiala musai a 3-a zi de craciun,nu ca in prima seara de craciun nu a existat.In alta ordine de idei feciori si fecioare rahatul atat cel turcesc frumos si colorat precum si cel romanesc cu miasme strabune se elimina printr-un buton magic raporteaza abuz cica ii spune da cred ca ala functioneaza numai in cazul meu si al lui Serr ..dar om vedea.Ignoranta sa stiti ca nu indeparteaza tumoarea si nici mirosul ci matura sau alte masuri coercitive care in functie de masura imaginatiei acestor membri pot fi luate.
Serr nu iti mai bate capu cu tot rahatu ce vrea sa para turcesc din romanesc,il da de gol aroma si mai multa carne decat are el in creier si in frigider nu ii poti baga efectul e acelasi,Daria dai cu paru in stiluil finut prelucrat asa fara carne si alte magarii si pt restu o fi Picard sef de trib ,copil ratacitor pe alte forumuri cu multe schelete prin dulap da nu ii ficior rau el de felul lui asa ca nu faceti botic si va ascundeti prin tufe,dupa mese ci luati cat de cat atitudine "civica" am pus ghilimele ca pe forum nu stiu care e termenul exact la minunea asta civica...sfatu meu de om tanar ce o trecut strada si el singur de vreo doua ori pe la trecerea de pietoni : "Omul sfinteste locul ,niciodata locul pe om" de aci incolo precepeti care ce vreti da apasati butonu vietii si aruncati duhoarea de tabla asa in semn de solidaritate cu al nostru fiu ratacitor..Ca bucurosi tre sa fim cand ratacitii se intorc inapoi la casa ,ca restul suntem tot timpul pe aci.
Atat am avut de zis pe sara asta,carnea in frigider io bag maine conservei in functie de dorintele publicului larg...

E drept ca si io am sters putina intr-o seara,era cel mai potrivit!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 09:14

De la: pickard, la data 2011-12-28 06:09:16 salut nigma!
am apsat butonul de l-am strivit dar pana nu se trezesc adminii din visare nu se poate face nimic.
eu chiar daca am venit mai rar din cauza lipsei de activitate pe yuppy,tot sunt aici,dar daca adminii nu fac ceva s-ar putea sa ramana aici decat ratatii transexuali care se inmultesc ca microbii prin diviziune

Neatza buna sefu'! Commo estas usted?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 09:28

Lumea asta... Rautatea si invidia si glozia sunt prezente chiar peste tot? Asa se pare,din pacate!
Un prieten zicea zilele acestea ca daca esti bun, poti sa dai exemplu, da de da de te-or copia si cei rai! Dar stiti ceva? Cei rai sunt atat de siguri de rautatea ce o au bine stocata si pastrata in conditii de conservare ad-literam, incat nu mai este loc de o farama de bunatate. Si inca ceva... daca totusi s-ar gasi acel locsor nelocuit de rautate in sufletul lor, eu zic ca s-ar teme sa accepte bunatatea ce li se ofera. Si stiti de ce? De angoasa de a nu deveni buni,i-ar distruge, pentru ca nu ar mai fi ei, ar fi metamorfozati si nu ar sti cum sa reactioneze in consecinta...

Solutie exista: sa fie ignorati, chiar de mai apar pe aici, sa le demonstram ca ignoranta ii doare mai rau decat abuzul de cuvinte ...negative si injurii. Pur si simplu, nu ii raspundeti provocarilor. E simplu!!!
Si ar mai fi ceva...administratorii, ca sa ne sustina, ar putea bloca ip-urile de unde se creeaza conturi, doar trebe sa le apara pe undeva aceste ''secrete'',nu?

Toate cele rele sa se spele, sa aveti o zi faina si cu toate undele pozitive inainte!

Numai bine voua, pe oriunde v-ati afla!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 10:39

De la: pickard, la data 2011-12-28 06:09:16 salut nigma!

Acelasi lucru l-am facut si eu, si o spun fara nicio retinere, dar se pare ca aici totul este "pe dos"...in sensul ca adminilor putin le pasa de regulile pe care tot ei cer sa le respectam!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 10:50

Am uitat un lucru elementar...buna dimineata!

old_friend_

111 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 11:43

Ziua bunã tuturor!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 11:53

De la: old_friend_, la data 2011-12-28 11:43:38Ziua bunã tuturor!

Bine ai venit, Old_friend!

Din pacate...doar eu sunt pe aici acum...

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 13:42

Buna ziua !

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 13:48

De la: angelusz, la data 2011-12-28 13:42:06Buna ziua !

ziua buna!

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 14:04

De la: rothmans, la data 2011-12-28 13:48:15

ziua buna!

toate bune? liniste profunda !

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 14:12

De la: angelusz, la data 2011-12-28 14:04:04
De la: rothmans, la data 2011-12-28 13:48:15

ziua buna!

toate bune? liniste profunda !

tacerea e de aur

Pagini: << 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SFATUL BATRANILOR -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului
Mergi la: