back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Naturalul este cel mai bun !

 


 
 
danut_dr

39 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 08:15

Dintre toate viețuitoarele pământului, numai omul și-a pierdut instinctul alimentar, devenind incapabil să aleagă ce este bun și ce nu este bun pentru hrănirea și pentru sănătatea lui.
Cât nu este prea târziu, să reînvățăm principiile naturii și legile medicinii naturiste.
Și în istoria medicinei au existat perioade în care unele curente au fost în mare vogă. Toate acestea, au apărut, s-au dezvoltat, au atins un apogeu, au decăzut și au fost înlocuite cu altele noi care mai devreme sau mai târziu, au avut aceeași soartă.

Au existat însă și unele curente care nu au dispărut complet niciodată, revenind în actualitate iar și iar, cu mai multă tărie, dovedindu-se mai bune decât cele care le-au succedat.

Medicina ultimelor secole – numită medicină științifică, academică, modernă, simptomatică, alopat㠖 cu toate progresele realizate, și-a dovedit slăbiciunile, neputințele și nocivitățile ei, iar medicina naturistă, tradițională, energetică a revenit cu o deosebită forță în actualitate.
Organizația Mondială a Sănătății, alarmată de flagelul creat de poluarea medicamentoasă, a recomandat, printre alte antidoturi, REvalorificarea unor mijloace terapeutice naturiste, tradiționale.

Omenirea își subminează sănătatea și viitorul printr-o alimentație nerațională, prin consumul inutil și exagerat de tutun, alcool, excitante și medicamente chimice, prin dezordinea în muncă, dar și în odihnă, prin poluarea necontrolată a aerului, a apei, a solului și alimentelor.

Salvarea constă în redescoperirea și respectarea cu cât mai multă consecvență a legilor naturii, atât în scopul recâștigării sănătății, cât mai ales în acela al prevenirii îmbolnăvirilor și suferințelor, precum și al asigurării unui trai mai fericit și mai îndelungat.


Organizația Mondială a Sănătății, alarmată de flagelul creat de poluarea medicamentoasă, a recomandat, printre alte antidoturi, REvalorificarea unor mijloace terapeutice naturiste, tradiționale.

Omenirea își subminează sănătatea și viitorul printr-o alimentație nerațională, prin consumul inutil și exagerat de tutun, alcool, excitante și medicamente chimice, prin dezordinea în muncă, dar și în odihnă, prin poluarea necontrolată a aerului, a apei, a solului și alimentelor.

Salvarea constă în redescoperirea și respectarea cu cât mai multă consecvență a legilor naturii, atât în scopul recâștigării sănătății, cât mai ales în acela al prevenirii îmbolnăvirilor și suferințelor, precum și al asigurării unui trai mai fericit și mai îndelungat.

Mulți oameni consumă deja suplimente nutritive și se bucură de efectele lor benefice. Sunt însă destul de multe persoane care doar au auzit de acestea și le confundă cu vitamine sau preparate speciale care sunt destinate numai sportivilor.

De fapt, Ministerul Sănătații așează suplimentele nutritive la granița dintre aliment și medicament. Dacă sunt consumate zilnic în doze de întreținere(vezi prospect), acestea suplimenteaza alimentația zilnică de multe ori nepotrivită, sintetică sau aditivată și săracă în nutrienți. Produsele obținute prin agricultură ecologică în 2008 conțin cu până la 93% mai puține vitamine și minerale decat cele obținute în 1985 ca urmare a degradării continue a solului. Astfel suplimentele nutritive naturale sunt recomandate tuturor celor care vor să rămână sănătoși.

În situația în care avem probleme de sănătate, medicii instruiți de CaliVita stabilesc scheme de tratament în doze personalizate cu ajutorul suplimentelor nutritive. Aceasta este situația în care suplimentele pot să trateze diverse probleme de sănătate însă fără a aduce efectele secundare, fără a aduce dependența sau riscul de supradoză pe care îl aduc medicamentele de sinteză.

Când avem o problemă de sănătate putem privi produsele din plante ca pe un tratament, însă este mai corect să le privim ca pe cea mai protrivită hrană de care organismul nostru are nevoie pentru a-și îndeplini funcțiile normal și pentru a reface echilibrul pierdut.
Naturalism și..
Naturalismul reprezintă mișcarea care recomandă întoarcerea la viața simplă și cât mai apropiată de natură și aplicarea unor remedii medicale ce folosesc în starea lor pură, nealterată elementele din natură: alimente, aer, apă, soare, vegetale, lapte, ouă, miere etc. Recomandă refacerea legăturilor cu natura exterioară cât mai nepoluată și lipsită de perturbare.

Naturism
Naturismul reprezintă mult mai mult:
-Tot ce presupune naturalismul și în plus stabilirea unui contact cât mai intim cu natura noastră interioară originară;
- Utilizează în plus o serie de remedii ce nu se găsesc ca atare în natură ci sunt produse conștient de către om prin metode simple (presare la rece în vid) ce păstreză nealterate principiile naturale ale fiecărui element utilizat. De această dată gradul ridicat de cunoaștere și tehnologizare este utilizat pentru a face bine.

- Pe lângă lucrurile sesizabile cu cele 5 organe de simț, naturismul are în vedere elemente mult mai subtile și mai greu de sesizat de cei mai mulți oameni, ca: bioenergie, inforbioenergie, electromagnetism, energia sau fluidul vital. Organele necesare sesizarii acestor elemente există în stare embrionară în fiecare dintre noi, dar numai unii au reușit să și le dezvolte prin eforturi deosebite și prin înițierea potrivită și cu mult mai puțini le pot utiliza voit. Aparatura special creeată poate sesiza, utiliza și chiar modela aceste elemente (aparatul de biorezonanță SCIO).

Deși noțiunea de bioenergie, care este destul de vehiculată în prezent, a intrat în circuit destul de recent, ea nu reprezintă o invenție modernă. Realitatea ce se ascunde sub acest nume a fost întâi intuită, apoi descoperită, cunoscută, utilizată și prezentată sub diferite denumiri de-a lungul timpurilor, începând cu vremurile străvechi. Ne vom permite să enumerăm câteva dintre ele:
Prana la hinduși, Ci la chinezi, Suflul vieții la evrei, Bioplasmă la ruși, Ka la egipteni, Ki la japonezi, Forța vindecătoare la Hipocrate, Lumină creștină sau har divin la creștini.
Relația dintre bioenergie și ființa umană se poate manifesta sub 3 aspecte diferite:
- Energia asimilată de om din univers;
- Energia emisă de om către univers;
- Energia preluată de om din univers și utilizată în afara corpului(omul este doar canal de scurgere).


În vederea însănătoșirii...

 Medicina naturistă nu acționeaza asupra unui organ sau asupra unei zone bolnave ci își concentrează atenția, influența și acțiunea asupra întregului corp fizic, energetic, mental și sufletesc precum și asupra cauzelor care au determinat apariția bolii.

 Alimentația devine temelia tuturor strădaniilor de păstrare a sănătății și de obținere a vindecării.

 Orice tratament naturist trebuie să înceapă cu detoxifierea și schimbarea alimentației și a metabolismului pacientului.

 Pacientul trebuie să se implice efectiv în procesul de vindecare. Atitudinea pasivă, pretenția ca miracolul vindecării să vină numai din exterior fără a se depune nici un efort, va duce la întârzierea sau chiar neobținerea vindecării.

Vindecări miraculoase
 În ultima vreme, în fiecare săptămână ajung la noi oameni cu probleme grave de sănătate: (diverse forme de cancer, scleroză în plăci, accidente vasculare). Acești oameni vin la noi ca la ultima soluție (variantă, șansă) și speră într-o minune. Unii își prelungesc astfel viața(puțini), alții chiar reușesc să se însănătoșească (și mai puțini), dar cei mai mulți ajung prea târziu. Și totuși așteaptă o minune.
 Cu toții putem face minuni doar că pierdem din vedere momentul în care le putem face. Minunile se fac la început nu la sfârșit.
 Minune este să bei cafeaua dimineața după ce ai mâncat.
 Minune este ca azi să fumezi doar 19 țigări din cele 20 cu care erai obișnuit.
 Tot minune este să pleci la serviciu cu un pachețel în geantă pentru masa de prânz și cu o sticlă cu apă de calitate pe care să o și bei.
 Minune este să renunți la algocalmin și antinevralgic.
 Minune este ca de 3 ori pe săptămână să folosești bicicleta sau steper - ul pentru 10 minute.
 Dacă ai ajuns să te confrunți cu un cancer cu metastaze poți să spui toate rugăciunile din lume pentru că de cele mai multe ori e târziu pentru minuni.


Faceți prevenție !!!


Cu stimă,
Dan DrăghiciRaporteaza abuz de limbaj
9am_19885

1 mesaj
Membru din: 6/07/2017
Postat pe: 6 Iulie 2017, ora 15:52

Dacă ar face asta și spitalele, ar fi ceva. Turmalina

Raporteaza abuz de limbaj
Turmalina
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 7 Iulie 2017, ora 13:17

ce-i cu Turmalina ? dezvolta!

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Naturalul este cel mai bun !
Mergi la: