back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un fum din tigara...inspira bunastare sau expira viata?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

fenix_darth

1 mesaj
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 19:11

De la: Argus, la data 2009-07-07 09:49:33
De la: ondin, la data 2009-07-07 09:35:02
De la: Haps, la data 2009-07-03 23:54:20din moment ce ai facut topicul la sectiunea "femei" presupun ca astepti raspuns numai de la femei.

pentru cei care vor sa renunte rapid si fara probleme exista acum un nume .. alan carr..si o carte excelenta..la mine o functionat acesta carte si de asemenea la multi prieteni carora numai le-am povestit in cateva minute despre ea.
bafta

deci search on google for ALAN CARR.

Cred ca te referi la Allen Carr de fapt, nu-i asa? Pentru ca Alan Carr se pare ca a fost un comediant englez care nu a scris nimic pe aceasta tema. Pentru cei interesati, daca va permite admin-ul de aici (totusi, e o cauza nobila, nu?), postez un link : www.scribd.com/doc/6355558/Allen-Carr-In-sfarsit-nefumator[/quote]

multumesc mult argus pt linkul acela , nu numai ca am renuntat la fumat am facut-o chiar in mod usor , m-am convins singur ca tigara defapt reprezinta un drog , apoi daca as renunta n-as face un sacrifiu pt ca nu as renunta la nimic doar la o adictie de un drog sa stiti cu toti ca e chiar fain sa fi nefumator

COSTIN_21

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 19:46

Am citit cartea in cateva ore.Am stat pana am terminat-o.E adevarat ce spune Allan!Tot ce scrie acolo este real.Dar oricat am incercat prin metoda usoara nu am rezistat.: Sincer mi-as fii dorit sa reusesc dar asta e.Macar am incercat.Sper pentru voi sa mearga.Eu nu am fost atat de norocos. In fine "Just do It!"

Raporteaza abuz de limbaj
Just do It!
elvysmodo85

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 22:21

De la: iustind2000, la data 2009-07-07 10:40:13din moment ce vrei sfaturi si de la baieti, am sa iti dau si eu unul... e clar ca esti fumator inrait, dar care vrea sa scape si ai incercat mai multe modalitati, dar nu a mers niciuna... eu am sa-ti dau un caz concret... si mama mea, dar si alti prieteni s-au lasat in urma unor vesti nasoale gen "daca nu te lasi o sa mori" si ajutati de cei din jur au reusit...acum la tn poate nu e asa acuta treaba, asa ca iti dau cel mai bun si sincer sfat... fa un pact cu Dumnezeu sau cu tn..." frate uite promit ca nu fumez pana in toamna, daca ma ajuti sa trec peste nush ce problema te macina"... uite eu am facut exact faza asta cu bacu... la mn nu era vb de tigari ci de ceva mult mai nasol si am reusit pana acum sa ma tin de promisiune... i-am promis lui Dumnezeu ca o sa ma las, daca ma ajuta sa trec bacu si l-am trecut...
daca pt a scapa de problema asta nu ai ajutor de la amici, ai sa-l gasesti acolo unde te astepti mai putin.. bafta si sa auzin numai de bine;)

azi,azi a fost o zi mare,am fumat doar 3 tigari inspre seara asta doar ca nu reuseam sa conduc,caci nu mai eram cel de altadata,chiar daca ma simteam mai bine ,aveam o stare de somnolenta placuta...cu toate astea,sunt sigur ca sfarsitul a inceput! mult succes si voua!!!
p.s. -da,cartea lui A. Carr e foarte buna,merita inceput cu ea in aceasta lupta antifumat!

euovitoteu

3 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 16:04

Salutare tuturor.
Pe cand aveam 17 ani, am inceput si eu sa fumez cu colegii de clasa, cu cei de pe la bloc, si incet incet am ajuns la un pachet pe zi. Asta aproape un an de zile. Cum fac alergie la polen, in luna mai se manifesta destul de urat. Printre multe simptome, si astmul bronsic, care m-a facut sa 'sufar' sa zicem destul de mult.
Intr.o zi, la farmacie, intamplarea face sa fie o prietena de servici. Mergeam sa cumpar medicamente pentru astm. Ma inteaba daca sunt pentru mine, ii spun ca da, si ma intreaba daca fumez. I-am spus ca fumez, dar nu mult. M-a sfatuit sa las tigarile daca vreau sa ma recuperez si sa nu imi inrautatest situatia. Va rog sa ma credeti ca din acea zi, nu am mai fumat. Au trecut 5 ani de atunci, si cred ca am mai fumat 5 tigari in total.
E vorba de autosugestie, parerea mea.
Sfarsit de saptamana placut tuturor.

aramenichos

3 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 01:45

Fumatul ... o boala atat de grea.
Ma surprinde faptul ca cei ce nu fumeaza nu inteleg "viciul" insa consuma cafea zilnic si se complac in alte activitati poate mai mult sau mai putin daunatoare dar tot vicii.E adevarat tigara si cafeaua in 90% din cazuri sunt mai mereu impreuna.
Sunt fumator de mai bine de 8 ani de zile.Tatal meu fumeaza si mama mea fumeaza fara discriminare si cred ca si eu am fumat un pic cat eram in burta macar pasiv.Poate asa s-a luat virusul...poate asa am ajus atat de prins incat nu am reusit sa ma las.Am avut mai multe tentative care le-am stropit cu bomboane, ba am incercat terapie prin sex , ba prin sport insa mereu al un moment dat exista o clipa de slabiciune cand cedam...ori aveam mult de invatat si nu reuseam sa ma concentrez de pofta ori eram atat de nervoi ca nu imi mai pasa dar mereu eu eram cel care pierdea.Nu pot spune ca nu sunt ambitios si nu am tarie de caracter insa daca doar stiu ca imi face rau dar nu vad ca imi face rau atunci unde este raul?
Se spune ca omul ca fiinta rationala crede doar daca vede.Poate de aceea nu suntem atat de credinciosi...nu mai vedem religia dincolo de biserici insa si aici e la fel:daca nu vad nimic bolnav in mine de la asta de ce m-as opri.Pt ca ma omoara?Am peste 30 de alunite pe corp si parca de la an la an se maresc,toata ziua sunt bombardat de faptul ca daca mananc prea sarat sau gras sau beau alcool mor.Deci de ceva tot voi muri.
Problema la mine nu este chiar asa mare sper...fumez moderat vreo 5 tigari pe zi majoritatea seara,uneori 3 uneori la o bere 10.Nu m-am complacut in viciu pt ca ma urasc si il urasc pt ca ma face atat de vulnerabil insa e ceva ... aparte.De aceea e o industrie intreaga!
Tot ce am vrut sa spun este ca nu e doar o problema de ambitie sa te lasi de tigari si inteleg viciul si SETEA care este in fiecare fumator inrait si ura ce i-o poarta pt ca nu se poate scutura de acest viciu.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului un fum din tigara...inspira bunastare sau expira viata?
Mergi la: