Info
x
O zi in b
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 08:58
Dupa aproape 7 h de mers pe drum ajung in B ..nici nu ma dau bine jos din autocar ca n taxiuri ma invita dragut sa ma conduca 200 m pana la gara:)...zic pas si o iau la picior...sa vizitez faimosul B...ajung in sfarsit la gara..si imi dau seama ca e prea dimineata sa sun sa ma programez la interviu...asa k ma gandesc sa iau un mijloc de transport sa ajung in Chiajna(acolo e interviul)...sunt invitat dragut ,de un tigan gras, sa intru in masina ca ma duce el unde vreau...are si aparat de taxat...zi k...e 4 dim hai la plimbare...nici nu ies din B si omu imi spune pana aici e 1 milion..ma uit la el si ii spun sa mori u..cum pla mea sa fie 1 mil cand u nici nu ai iesit din B ...esti nebun...ma gandeam sa il omor...dar mai era cu unu in amsina asa ca am preferta solutia amiabila...hai al politie...ala ca nu , ca sa vezi ca am pb cu politia ca mai bn rezo0lvam noi..tinand cont ca am mai fost la politie si aia m-au tinut 1 noapte sa imi dicteze cum sa scriu "corect" o declaratie:))...asta a fost mai demult...am zs de data asta sa rezolvam amiabil..ii dau 10 ron si ii spun..asta e pt cursa si hai la o bere si asa mai scap de 10 ron...asta e ca m-ai prostit dar e dimineata,,,sia i noroc..nu gandesc dim:P....si o iau la picior sa caut maxi sau autobuz...ajung eu dupa o ora de mers (adik 3 statii in B)..si aflu de unde se ia autob spre Chiajna...drumul costa 3 lei...da..mi-am luat teapa in B...si pe langa asta si ami fain e ca am coborat la intrare in Chiajna si firma e in partea opusa deci a tb sa inconjor pe jos tot satul...fain......bp...ajung...ma angajez si dau sa plec spre casa,,,si ma gandeam oh boy..ocazia e in partea cealalta de sat...am de mers...dar se ofera unu si ma duce cu masina in B ...ma mai plimb pe acolo ...si tinand cont ca aveam autobuz seara incep sa ma plimb in B ca mai am si rude acolo...care ma invita la ele....intreb statia si plec..10 statii cu autobuzul..adik o vesnicie...poti sa dormi sa fti sa dormi si sa fti iar si tot nu ajungi...intr-un final ajung..ma mai plimb prin sect 2..numai malluri si cladiri imense pe acolo...si sa nu uit de terasele cu fitze..(app.sunt naspa terasele cu fitze din B ,is da clasa la asta...si terasele fara fitze de aici sunt mai faine ca lea cu fitze din b)..in fine...dupa un blat de 10-12 statii ajung la autogara ..iau niste apa..sun lumea si plec spre casa,,iar 7 h de mers...acasa mai am 1 zi de mers in bt iar in is...si sapt viitoare se repeta totul in b,,,iubesc viata mea...:((...va mint...vreau coliva..dau bere, ,,si sper sa muriti toti
p.s. de ce buc le place sa arunce seminte pe jos cand au un cos langa banca lor la mai putin de 1 m?...asta e smecheria de B?:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 08:59
semnat dasca777
Raporteaza abuz de limbaj |
|
areku 7604 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 09:49
De la: dasca777, la data 2009-06-29 08:59:26semnat dasca777 ai uitat sa spui de praf...si jeg..si alte cele...:(l..dar lasa..o sa ne scri partea a 2 a data viitoare :D Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
|