Info
x
Ati fi in stare sa faceti crima perfecta.daca da .cum?
|
GEKADOS 134 mesaje Membru din: 21/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 21:14
PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Adrian_S 137 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 21:38
De la: GEKADOS, la data 2009-06-27 21:14:17PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT Maestre tu chiar te'ai plictisit in casa? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 00:21
probabil aceasta e crima care provoaca cele mai puternice remuscari.
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
GEKADOS 134 mesaje Membru din: 21/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:30
De la: Adrian_S, la data 2009-06-27 21:38:18fii mai explicit dragu tatii,De la: GEKADOS, la data 2009-06-27 21:14:17PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT Raporteaza abuz de limbaj |
|
linda 1592 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:12
De la: GEKADOS, la data 2009-06-27 21:14:17PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT te enerveaza rau nevasta ta, asa-i?
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 23:49
De la: GEKADOS, la data 2009-06-27 21:14:17PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT Parerea mea despre crima perfecta e urmatoarea: Sa traiesti zilnic cu o persoana, sa-i mananci ficatii pana cand se hoataraste sa divorteze. Daca instanta hotaraste ca divortul a survenit din vina ta, conform noii legislatii va trebui sa ii platesti pensie de intretinere toata viata. Cu banii pe care ii va lua de la tine, isi va plati un gigolo care sa o arda in fiecare luna. Ficatul fiind un organ regenerabil iar memoria ceva temporar, va uita ca ai existat vre-odata in viata ei si se va f*te la propriu pe banii tai. Tu in schimb n-o vei uita niciodata pentru ca in fiecare luna va trebui sa treci pe la banca sa iti golesti buzunarele. Astfel, vei suporta aceasta situatie pana cand ti se va umfla ficatul si de ciuda va crapa.... Si ghici ce o sa scrie pe crucea ta!!! M-a parasit imaginatia.. iti zic maine
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 23:54
De la: lawyer, la data 2009-06-28 23:49:45De la: GEKADOS, la data 2009-06-27 21:14:17PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT fuse si se duse "sursa de venit"
"Niciodat nu putem judeca viaa celorlai, pentru c fiecare i cunoate propria durere i renunare. Una este s crezi c eti pe drumul cel bun i alta e s crezi c drumul tu e unic"
|
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 00:25
De la: floralex, la data 2009-06-28 23:54:08De la: lawyer, la data 2009-06-28 23:49:45De la: GEKADOS, la data 2009-06-27 21:14:17PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT Astfel zise mititica, Dulce netezindu-mi parul. Ah! ea spuse adevarul; Eu am rs, n-am zis nimica. Inc-o gura � si dispare... Ca un stlp eu stam n luna! Ce frumoasa, ce nebuna E albastra-mi, dulce floare!
|
|
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 08:28
tre sa ii tai mainile si picoarele sa nu aiba amprente...sa o arzi si sa o ingropi undeva adanc sub o cladire..adik intr-un parc in B ..ca tot se ridica numai cladiri in parcuri:P...si dupa aia nimeni nu o sa stie..si daca o gasesc nu au amprentele...deci ai scapat si nu o pot identifica pt ca nu au mainile ei....john doe...
...p.s. a fost o emisiune la tvb cu medici legisti..au avut un asa caz...l-au identificat pe ala ca l-au vazut vecinii...ca daca nu...era naspa Raporteaza abuz de limbaj |
|
areku 7604 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 09:56
De la: dasca777, la data 2009-06-29 08:28:03tre sa ii tai mainile si picoarele sa nu aiba amprente...sa o arzi si sa o ingropi undeva adanc sub o cladire..adik intr-un parc in B ..ca tot se ridica numai cladiri in parcuri:P...si dupa aia nimeni nu o sa stie..si daca o gasesc nu au amprentele...deci ai scapat si nu o pot identifica pt ca nu au mainile ei....john doe... hm crima perfecta...poi...iti trebuie o anum perioada sa pui totate detaliile cap la cap...si sa ai cateva planuri de rezerva...sa ai grija sa fi foarte calculat si sa nu faci nici o greseala..daca ar fi sa omor pe cineva si sa scap..hm...imi amintesc ca am fost in craiova odata...pe la periferie asa..era un crematoriu pe acolo...si langa un depozit de carne mezzeluri etc...hm..pe scurt....un somnifer ceva victimei...o plimbare pe ruta bucuresti craiova..etc...:D oricum ...daca un om cat de cat inteligent isi propune sa omoare pe cineva si sa nu se mai afle nimic de acel cineva...o poate face perfect :)...doar sa aiba rabdare ... Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
|
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 13:26
De la: lawyer, la data 2009-06-29 00:25:52De la: floralex, la data 2009-06-28 23:54:08De la: lawyer, la data 2009-06-28 23:49:45De la: GEKADOS, la data 2009-06-27 21:14:17PAREREA MEA CA CRIMA PERFECTA O POTI FACE TRAIND ZILNIC CU ACEEASI PERSOANA SI S-O MACINI INCET PINA SE TERMINA VIATA DIN IA SI DUPA AIA MOARE SINGURA.ASA NU POTI FI ACUZAT DE NIMENI SI NIMIC.CA DE,OMUL E CEL MAI VICLEAN ANIMAL DE PE PAMINT
"Niciodat nu putem judeca viaa celorlai, pentru c fiecare i cunoate propria durere i renunare. Una este s crezi c eti pe drumul cel bun i alta e s crezi c drumul tu e unic"
|
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 13:59
Nu mai dati idei (daca urmareste topicul Dan Diaconescu?)
Crima perfecta nu exista. Iata un model aproape perfect. TE MUTI LA UN ETAJ SUPERIOR,II CUMPERI VICTIMEI UN PAPAGAL (pasare), faci pe dracu-n patru sa prinda drag de papagal,legi papagalul de picior cu nailon de pecuit de 0.25mm, deschizi fereastra dai drumu la papgal ( viitoarea victima trebuie sa fie prin preajma )prin casa el instinctiv va zbura pe fereastra deschisa, victma instinctiv se va duce sa il prinda, astel cazand pe geam.(dai drumul la nailon atat cat sa se intinda victima pt a cadea).Totul va parea un accident,restul tine de "sangele rece". Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy019260 1 mesaj Membru din: 10/02/2012 |
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 13:22
NU exista crima perfecta,doar autor necunoscut
|
dasca7737 19 mesaje Membru din: 12/12/2011 Oras: Dej |
Postat pe: 30 Martie 2012, ora 08:33
crima perfecta e sa o fci sa se sinucida amintindu-i zi de zi ca esti langa ea
|
yuppy_165 1 mesaj Membru din: 8/06/2012 |
Postat pe: 8 Iunie 2012, ora 08:02
Crima Perfecta ?
exista dar trebuie sa sti niste lucruri daca vrei sa iei viata cuiva : nu trebuie sa lasi nici-o Urma , de exemplu Haine,amprente, Urme de sange sau Fire de Par "Sangele este gasit Foarte Usor deci mai bine ai Duce Victima intrun Loc fara Prea Multa securitate Lumina Si oameni in Jur cum ar fi o Cladire abandonata sau un Depozit etc...Totul trebuie facut cu calm 1)Daca vrei ca Crima sa fie Perfecta trebuie sa Fi un Anonim, Adica nici Victima nici Apropiati Lui nu trebuie sa te Cunoasca etc.. 2) trebuie sa-i invatam cu exactitate Programul Victime "Ce face de obicei , unde Pleaca, cand se intoarce etc... 2) pfff ce Dreaq mai Explic sunt Milioane de cai pentru a o face :))) dai sa manance Ghimbir in cantitati mari este letal sau dai sa Fumeze M5 punel sa fumeze tot jointu :))) ---------------------------------------------------- Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy_157 11 mesaje Membru din: 29/05/2012 |
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 15:25
adresati-va la numarul 0766 289 274
|
yuppy009343 7 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 09:50
...Cred ca ne ducem de rapa....incet dar sigur!Nu gasiti si alte subiecte?Ce ziceti de eterna dragoste,dragostea adevarata,dragostea pentru aproapele nostru....?Gandurile negre inseamna agresivitate,ura,aversiune acumulata in timp...De ce ar fi nevoie de o crima?La cine va ganditi ,anume,atunci cand scrieti ceea ce scrieti?Nu e deloc amuzant,acum,cand oricum se moare ''in masa'' din atatea motive,de multe ori absurde....Gandurile negre nu sunt ele,oare,curata sinucidere????
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 16:48
Cupara-ti FUNIE ditrusule
Nu o sa te mai deranjeze nimeni dupa aia.Ce vina au cei din jur ca tu esti bolnav psihic?
|
whisper 11 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 03:25
facand abstractie de ironie sau spiritul de gluma privind raspunsul la aceasta intrebare sunt de parere ca atunci cand vrei sa ajungi sa comiti o crima asa zis perfecta trebuie sa te pui in locul unui personaj perfect si sa alegi o victima care te avantajeaza....studiezi carti,filme,persoane si cel mai imprtant modul tau de a fi...iti alegi victima si timp de cateva luni sau ani planifici ceea ce altii nu au reusit sa faca...te insipiri...iti lasi imaginatia libera si daca crezi ca ai gasit o metoda o studiezi de 100 de ori pana cand crezi ca e potrivita...treci la fapte si in urma la ceea ce ai facut nu ai decat sa astepti sa decida altii ptr tine daca fapta ta doar de tine stiuta e ceea ce numesc altii "crima perfecta"... e o provocare ptr cei care au o problema psihica sau pur si simplu ptr cei care cred ca toti ceilalti au o problema si nu reusesc sa se faca intelesi ca prin fapta comisa incearca defapt sa trimita un mesaj intelept sau alte prostii....crima perfecta exista atunci cand cei care se ocupa de rezolvarea cazului nu reusesc sa ajunga la un rezultat si atunci raman la concluzia ca sa comis o fapta de cineva a carui identitate ramane o enigma si modul in care a actionat a fost sublim.eu personal sper ca aceasta "pasiune" care exista in imaginatia unora si in practica altora sa ramana imperfecta si mereu cu un semn de intrebare ptr ei si cu o sadisfactie deplina ptr cei care se ocupa de rezolvarea ei
|
|
|

...